Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı akşamlar dilerim ...

ocdim inşallah hac kısmet olur sana tez zamanda canım :16:

neslişim aynı dileklerim sanada canım rabbım nasip kısmet etsin hepinizdede banada tekrarını inşallah .

.. ergeh hoşgeldin tekrardan .:16:
.. nazlım afiyet olsun ...
..ocdim yi gezmeler .
... banuşum bende diyet konusunda senin gibiyim hoş hayatımda diyet yok ne ögün nede saglıklı beslenmek kaldı :27:

günaydınlar kızlar dün yediklerimi yazıp kaçayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
salatalık + domates
5 adet zeytin

öğlen
1 parça haşlanmış kırmızı et
salata
1 bardak ayran

akşam
2 adet kabak 1 adet biber dolması ( içi kıyma soğan ve baharatttan ibaretti )
1 kase yoğurt

ara
erik
kayısı

aeben abla bişi sorcam ben tam 15 gündür monti yapıyorum üstelik spor da yapıyorum fiziksel olarak belimde falan bi incelme var ama tartıda 100 gr bile verememişim neden oldu ki böyle bişi yaa bi akrabamız da anlattım aynı anda başladık kız nerdeyse 2,5-3 kilo verdi ben hiç:( çok dikkat ettim 1 kere bile kaçamak yapmadım :( ( bu arada bende insülin direnci ve hipoglisemi çıktı onlarla ilgisi olabilir mi?? )

bi de şey sorcaktım keten tohumu yiyebiliyo muyduk??

Selam kızlarrr...
Herkes iyidir umarımmm...
Monti yapan bir naz mı var?
Bende bugün normal diyete başladım..
1 hafta böyle gitsin alışayım da sonra montiye geçmeyi düşünüyorum..
Of ben yine 83,3 gördüm bu sabah:(

Bana tavsiye edeceğiniz bir beslenme şekli var mı?

selam nasılsınız?

ben patlamak üzereyim ne düzgün yemek yiyorum nede su içiyorum
kahvaltı adam gibi yemeyi unuttum
bu arada reglim hala olmadı ilaç kullanıyorum bitince 10 gün içinde olurmuşum sanırım:(
2 yıl sonund ailk kez düzenim bozuldu ve civanperçemi aldım içiyorum yine

neslihancım mrb cnm bende ne yapsam ne diyeti yapsam derdindeyim aynen snein gibi

zilimm
nerelerdesin cnm dönmedin mi henüz
hafta sonu için gittigini sanıyordum ?
herşey yolundadır inşş

selam kıslar çok yogumun misafirlerden vakit kalmıyor birde bebeler evde olunca artık .

zilim sanırım henüz gelmedin .

aeben abla bişi sorcam ben tam 15 gündür monti yapıyorum üstelik spor da yapıyorum fiziksel olarak belimde falan bi incelme var ama tartıda 100 gr bile verememişim neden oldu ki böyle bişi yaa bi akrabamız da anlattım aynı anda başladık kız nerdeyse 2,5-3 kilo verdi ben hiç:( çok dikkat ettim 1 kere bile kaçamak yapmadım :( ( bu arada bende insülin direnci ve hipoglisemi çıktı onlarla ilgisi olabilir mi?? )

bi de şey sorcaktım keten tohumu yiyebiliyo muyduk??
ergehcim . canım baskül degişmesede kilo veriyorsun yani yagları eriyor daha ne olsun . bel çevresinin incelmesi buna delil canım arkadaşının kilo veriminde hepsi kilo deyildir birazı sudur .:34:
insülin direnci içinde monti birebirdir sakın yan yollara sapma hem kilo açısından hemde saglık açısından senin için monti ideal . bir süre sonra basküldede eksildigini göreceksin , buna eminim .:31:
evet canım keten tohumu kullanabilirsin .
selam nasılsınız?

ben patlamak üzereyim ne düzgün yemek yiyorum nede su içiyorum
kahvaltı adam gibi yemeyi unuttum
bu arada reglim hala olmadı ilaç kullanıyorum bitince 10 gün içinde olurmuşum sanırım:(
2 yıl sonund ailk kez düzenim bozuldu ve civanperçemi aldım içiyorum yine

neslihancım mrb cnm bende ne yapsam ne diyeti yapsam derdindeyim aynen snein gibi
banum şeker dengesizligin ve kiloNdaki artış bu regl düzensizligin önemli sebebi canım . monti yapmasanda şeker dengene DİKKAT ET .

...TAKYİM TEBRİKLER CANIM .SEN SABIR ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİN VE BİRGÜN HEDEFİNE ULAŞAÇAKSIN BUNA EMİNİM . HEMDE BU ÇOK UZUN SÜRMEYECEK .:nazar::46:

NESLİŞİM MONTİ ZOR GELİYOR OLABİLİR .AMA YAPĞMÖADANDA YİNE ŞEKER DEGENE DİKKJAT EDEREK DİYET YAP .

OCDİM NERDESİN ?????????
KAJUM ?
NAZLIŞIM AFİYET OLSUN .

ASLINDA GENELDE HEPİMZİZİN ASIL SORUNU KİLODA VERSEK . HEDEFEDE ULAŞSAK . BUNU TAM ANLAMIYLA HAYATIMIZA YANSITAMAMAK . HANGİ BESLENME YADA DİYET OLURSA OLSUN ÖNEMLİ OLAN HAYATA YAYMAK YOKSA SONUÇ UZUN VADEDE HÜSRAN VE HAYAL KIRIKLIGI .:19::19::19:

ablişkom rabbim kabul etsin inşallah umre ziyaretini, dualarını, ibadetlerini. bizlere de dua ettin di mi ?

ablişkom rabbim kabul etsin inşallah umre ziyaretini, dualarını, ibadetlerini. bizlere de dua ettin di mi ?
AMİN .
etmemmi elifim özelikle enişte için ettim .:34: bebiş için kalbi nasıl yumşadı ise başka senin arzu ettikjleri içinde yumşasın diye adını anarak ettim inşallah kabur buyrulur .:16:

AMİN .
etmemmi elifim özelikle enişte için ettim .:34: bebiş için kalbi nasıl yumşadı ise başka senin arzu ettikjleri içinde yumşasın diye adını anarak ettim inşallah kabur buyrulur .:16:

Allah razı olsun ablam. bebek istemeyen adam beni o kadar şok ediyo ki hamile kaldığımdan beri :1: hem hamileliğim konusunda hem bebek konusunda çok hassas :nazar: bi de istese nolcakmış bilmem :1:

Allah razı olsun ablam. bebek istemeyen adam beni o kadar şok ediyo ki hamile kaldığımdan beri :1: hem hamileliğim konusunda hem bebek konusunda çok hassas :nazar: bi de istese nolcakmış bilmem :1:

birde kerata dogsunda sen o zaman gör . zamanında çok dedik sana boş yere üzülme diye dimi.:16::32:
hamileligin nasıl geçiyor elifim aş ermelerin bitmişdir artık . hala çalışıyormusun pastanede.?

Son düzenleme:
Aebenim haftasonu sinavim var 4 dersim kaldi artik mezun olayim diyorum calisiyorum ama cocukla ne fayda ikide bir anne anne anne oyun oynamak disari cikmak istiyor.birde ilgilenmedigim icin hircimlasti sipam :) allahin izniule gecip mezun olurum insallah.aebenim benim icin nasil dua ettin de bakem

Aebenim haftasonu sinavim var 4 dersim kaldi artik mezun olayim diyorum calisiyorum ama cocukla ne fayda ikide bir anne anne anne oyun oynamak disari cikmak istiyor.birde ilgilenmedigim icin hircimlasti sipam :) allahin izniule gecip mezun olurum insallah.aebenim benim icin nasil dua ettin de bakem

sınavların başarılar dilerim ocd'im . mezu olursun inşalah .

duaya gelince: bana ilettigin yada iletmedigin . kalbinden ne geçiyorsa onu ocdim . birde kendim için etigim tüm dualarda sizler içinde zaten .çünki kendim için ne diledi isem sizler içinde hayırlısı ile aynını diledim .:16: inşallah kabul olmuştur . amin .

heh birde bu kadar dua edince sürme almaya yada düşünmeye fırsat kalmadı yavv:9:
hatta dün arkadaşlarım, kendine ne aldın dediler .(kızlara inci takımı almıştı babaları onu gösteriyordum )
biran durdum yav dedim kendime bişi almak aklıma gelmedi.:27: 2 kıyafet aldım okadar onuda orda rahat ibadet etmek için . hoş ordan alınacak hurma, zemzem ve inci dışında bişi yok inanın gerisi pazar tezgahı gibi. kayda deger birtek magaza görmedim .:19: hele ordan dagıtmak için hediye getirmek (özel şeyler dışında ) gereksiz yük .:15: zaten burdan gidiyor bir çogu. birde kazık yiyoruz okadar .:19: neyse mübarek yer oralar için bazı şeyleri görmüyorsun .:6:

...TAKYİM TEBRİKLER CANIM .SEN SABIR ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİN VE BİRGÜN HEDEFİNE ULAŞAÇAKSIN BUNA EMİNİM . HEMDE BU ÇOK UZUN SÜRMEYECEK .:nazar::46:

teşekkür ederim. işallah bu sefer başaracağım.:34:

ahh aben ablam şeker dengesi filan hiç bişiy kaladki
zatenn regli olama sebebimde cidden şeker dengemi yitimiş olmamm
son 3 aydır zar zor oluyorum:(

ahh aben ablam şeker dengesi filan hiç bişiy kaladki
zatenn regli olama sebebimde cidden şeker dengemi yitimiş olmamm
son 3 aydır zar zor oluyorum:(

banum bizim NORMAL olmamız için monti tarzı beslenmemiz şart.:ssz::27:
saglık olsun bakalım .bende hiç hareket yok diyet adına . . cici kilolarımla başbaşayım . hiç diyet fikrimde yok kötüsüde bu :19:yiyip içip geziyom . sonra kim vercekse bu kiloları :ssz:
bugünde dedimya bizim sorunuzmuz bu aslında hayatımıza yaymamak sık sonra tozut . ne zaman adam gibi normal beslenmeyi hayatımıza sokar ve uygluarsak işte o zaman kilo sorunuzmuz olmayacak
:24::24:
belkide eskisi kadar takmıyorum kiloyu. sanırım bu yüzden serbers bıraktım galiba .toprgın altına girimce kiloluda aynı zayıfıda .:35: ama saglık ve nefis terbiyesi önemli :15:

saglık olsun bakalım .bende hiç hareket yok diyet adına . . cici kilolarımla başbaşayım . hiç diyet fikrimde yok kötüsüde bu :19:yiyip içip geziyom . sonra kim vercekse bu kiloları :ssz:
bugünde dedimya bizim sorunuzmuz bu aslında hayatımıza yaymamak sık sonra tozut . ne zaman adam gibi normal beslenmeyi hayatımıza sokar ve uygluarsak işte o zaman kilo sorunuzmuz olmayacak
belkide eskisi kadar takmıyorum kiloyu. sanırım bu yüzden serbers bıraktım galiba .toprgın altına girimce kiloluda aynı zayıfıda .:35: ama saglık ve nefis terbiyesi önemli :15:

valla kaç aydır salladım ama bak sonucu yine regli gecikmesi olarak döndü abla bana dedigin gibi monti yapmasakta
ana hatlarıyla şeker dengemi düzene koyabilirim..

slm kıslar..
aebenim hoşgeldin aplam,allah kabul etsin ibadetini...bizede nasip etsin inşallah..
biz bu akşam döndük evimize,ama tabanlarımın sızısından ölüyorum..misafirler bu sabah gitti..bende okulu aradım tekrar izin aldım:(((
her gün 4 çeşit yemek,sil,süpür,yıka pakla derken su içmeye fırsatım olmadı ..o derece koşturdum yani...oğluma yaradı bu gezemek..tüm gün bahçenn tadını çıkardı..dedesinin bahçesini duladı ,salıncakta sallandı,çiçekler topladı durdu...ama ben bir hafta kendime gelemiycem sanırırm..valizleri bile açmayı düşünmüyprum yarın..ev desen almış başını gitmiş..nerden başlasam nasıl altından kalkarım bilmiyorum...
geldiğimi haber vereyim diye girdim azıcık..duş aldım uyumaya gidiyor1um..banum merak etmişsin cnm..bende hepinizi çok özledim inanın.ama orda laptobu açmaya fırsat bulamadım...yarın dinlenince girerim yine....görürüşüz..:10:

bende bi aralar bu modda gezdim cürüyüp toprak olacak beden icn niye bu kadar ugrasiyorum diyip saldim kendimi sonucmu sonuc 63 kilodan 74 kiloya cikan koca popolu bir hatuuunnn :)

Back
X