Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gübaydın :16:

hayırlı yaşlar banum nice hayırlı senelere inşallah .:38:

banum mutfakta siyah beyaz için ısrarcımızsın ? kırmızı bayaz vs. modası çabuk geçti .. krem ve agaç renk tonlarının modası kalıcı oluyor .brenk şeçeneklerini gör öyle karar ver derim :34:
mufagın fazla aydınlık deyilse siyah baya karanlık oluyor...
zilim koyu rengi banyo ve lovabo yer ve duvarları için önermiştim . bence çok sık duruyor... ev içi yerleriçin deemiştim .
ama yerlerdede grı, agaç gibi duranlar fovorim . senin yerler nasıl bir renkki, tozu bukadar gösterecek kadar koyu:44:

BANUM bende mutfakta siyah beyaz çok istiyordum ama vazgeçtim . zamanla siyah gözüme çok soğuk bir renk olarak göründü . bende beyaz ve bambu yaptırdım renkleri daha sıcak ve şirin oldu . ıslak zeminlerimide krem rengi yaptırdım . anyom komple beyaz oldu . laminantları değiştirmedim evin öncekiler koyu renkti idare edeceğim artık . evime yerleşeyim resim çekip koyacağım buraya İNŞALLAH

atlatamadım ablam hala iğne falanda vurdu doktor ama demekki bünye baya zayıf düştü . evet ablam bunada şükür akşamları yavaş yavaş yerleştirim İNŞALLAH eşim perdeci ama daha perdelerim bile yok :9:

terzi kendi sökügünü dikemez demişler dogru nazlım . benim eşim eskiden mobilyacı idi ama kızım yeni sogunca 1 sene koltukda yattı:37:
canları sağolsun geç olsun güç olmasın .:34:

Son düzenleme:
terzi kendi sökügünü dikemez demişler dogru banum benim eşim eskiden mobilyacı idi ama kızım yeni sogunca 1 sene koltukda yattı:37:
canları sağolsun geç olsun güç olmasın .:34:

öyle ablam ALLAH canlarına sağlık versin gerisi olur zaten . öyle aman aman perde yaptırmayacağım zaten yatak odama ve mutfağa zebra yaptırıcam . salon için güzel bişey bakıcam şimdilik storlarını taktırsam yeter bana . çocuk odası içinde şerit perde ve yanına fon yaptırırım diye düşündüm

karatay diyetine benziyor biraz ama burda ekmek var diyette,karatayda hiç yok. o farkı gördüm biraz.

karatayla montignacı iki farkı vardır biri ekmek digeri meyve .. montide her ikisdide yeniyor .
ana hatları ekmek ve meyve hariç birbiriyle benzer. iki beslenmede gl endeks üzerine kuruludur ..

monti yapmak daha kolaydır.. ve gözlemlerime göre kilo verme sürecide aynı ..

öyle ablam ALLAH canlarına sağlık versin gerisi olur zaten . öyle aman aman perde yaptırmayacağım zaten yatak odama ve mutfağa zebra yaptırıcam . salon için güzel bişey bakıcam şimdilik storlarını taktırsam yeter bana . çocuk odası içinde şerit perde ve yanına fon yaptırırım diye düşündüm

bende dün yine baktım perdelere beni yata odası tümden solanunda tülleri degişecek .. salon tüllerim fazla güneş görmemesine regmen çürüdüler:30:
yatak odası için yan fonuna grı füme siyah ve içinde az kırmızı bulunan bir fon arıyorum ama aradıgmı hala bulabilmişdegilim ..:19: bende fon ve katlama tül arasına kırmızı bir tülle degişiklik katmak niyetindeyim bakalım . yada karyola başının geldigi duvarı kırmızı yapmayı düşünüyorum .:44: bu yaz tamir işi çok ama hala başlayamadık :27:

bende dün yine baktım perdelere beni yata odası tümden solanunda tülleri degişecek .. salon tüllerim fazla güneş görmemesine regmen çürüdüler:30:
yatak odası için yan fonuna grı füme siyah ve içinde az kırmızı bulunan bir fon arıyorum ama aradıgmı hala bulabilmişdegilim ..:19: bende fon ve katlama tül arasına kırmızı bir tülle degişiklik katmak niyetindeyim bakalım . yada karyola başının geldigi duvarı kırmızı yapmayı düşünüyorum .:44: bu yaz tamir işi çok ama hala başlayamadık :27:

ALLAH kolaylık versin ablam . biz içine girmeden yaptık tadilatı sonra zor olmasın diye . bide çocuk olursa bişey yapamayız diye düşündük ufak ufak bütçemize göre her ay bir yeri yaptırdık .

iyiki dogdun banum :16:

Eklentiler

• $images (25).webp
    $images (25).webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 34
bennnn geldim..
çok teşekür ederimm ablamm hem dogum günüm bugün hemd emübarek bir gün beraat kandili :)
kandiliniz mübarek olsun . foto ekllemişsin ablam teşekür ederim:16::16::16::16:
mutfak dolabının rengini biz seçmedik abla müthait öle yapmış benimd ehoşuma gitti açıkcası ama
siyah yogunlukta degil foto çeker ekleirm gittigimde.

nazcım taşınmışsın evine güzl gerisini dert etme elbet yerleşirsin. geçmiş olsun bu arada:)

aben abla regli bitsin hoş başlamadı ama
bende tavuk diyetine başlıycam 1 hafta deniycem en azından çünkü böle bir yol kat edemiyorum
çok kalınım fena duruyorum göbegim filan:(
bugünd edüzensiz yedim 1 hafta tavuk diyeti yaparsam toparlar beni

ayy aben abla şinc tavık diyeti topigini okudum ne güzel kilolalr verilmiş yaaa
heveslendim valla hi bende yapcam karar verdim alış veriş yapayım en çokta tavuk gögüs alıcam
sanırım hep daha etkili oluyor gibi dukancılard aöle diyordu
7+5 diyorlr bu ne oliyy abla
birde sen sabah yumurta yyorsun dimi tavuk yenmez yaww

slm kısçeler...

herkesin kandili mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah...

banuşum seninde doğum günün kutlu olsun canım benim,iyiki doğmuşsun ve iyiki seni tanışım(z):16::48:

nazlım güle güle otur evinde cnm,Allah iyi günlerinizi içinde geçirmeyi nasip etsin inşallah....:nazar:

aebenim benim parkeler koyu kızıl kahve.en sevmediğim renk:37: evi aldığımızda parkeler falan herşeyi bitmiş haldeydi.değiştirmeyede paramız kalmamıştı:18: öylece kaldılar..hatta mutfakta dolapla tezgah arasındaki kısma kalan duvarın taşlarını şu küçük küçük parlak taşlardan isityordum(krem ,turkuaz, kahve) onlarıda yaptırmadık.eşimde tadilatmış şuymuş buymuş hiç ilgili biri değil sağolsun.(hoş hangi ara ilgilenecek orasıda var,adam sınavlardan,derslerlden kurtulsa,seminerlerden kurtulamıyor) öylece kaldı yani parkelerde...

dün sildiğim halde bu sabah toz içindeydi oturma odam,oğlumda durmadan hoplayıp zıpladığından her yer bi karış toz..birde camlar açık,yolları kazıp duruyorlar toz toprak olduğu gibi içerde..:37:

banyoda siyah beyaz süper duruyor banum.aebenimin dediği gib banyoda koyu reng br düşün derim.arkadaşın siyah beyaz banyosu.incecik dallı bir sıra yerden tavana kadar karo döşeli klozetin arkasında.çok şık duruyor.
ev işi çok masraflı iş yalnız,allah kolaylık versin...insan olmuşken hepsi birden olsun bi daha uğraşmiim diyor ama parasal açıdan taşınmasıydı,perdesiydi vs..tuzluya maal oluyor.bende bu evime geçerken 5 yılı doldurmamış mobilyalarımı komple yeniledim birde oğluma oda aldık(büyük bir kısmını annenesi verdi ama halısıydı,perdesiydi yine bayağı sarstı bizide) fena halde masraftan çıktık.
parkelerde kaldı tabii..alınan ödeniyor bi şekilde ama bayağı zorluyor bütçeyide...:14:

ayy aben abla şinc tavık diyeti topigini okudum ne güzel kilolalr verilmiş yaaa
heveslendim valla hi bende yapcam karar verdim alış veriş yapayım en çokta tavuk gögüs alıcam
sanırım hep daha etkili oluyor gibi dukancılard aöle diyordu
7+5 diyorlr bu ne oliyy abla
birde sen sabah yumurta yyorsun dimi tavuk yenmez yaww

banum evet ben sabahları yumurta yiyorum peynirle . banuşum benim yavık diyeti bir nevi poro diyetine dönüştü. daha hiç hş tavuk yemedim hep hazır döner yedim yada ızgara . geri ögünlerdede yogurt vs . ahtat küçük meylerde yedim . yani anlıycam tam tavuk salata olmadı benimki. birde regl lunca baya şişlik oldu tekrar iniyor ama 2 kiloyu korudum sanırım . seni biliyorum yaparsan tam yaparsın :34: baya iyi sonuşç alacagına eminim ama şunuda ekleyim geri birazzı geliyor eger hemen karboın yersen . tavugu bırakıncada yavaşda katıcan karbonu .. eger tavuk yapacaksan w.w. linkini mutlaka oku derim gün gün yazdıgımızdan en azından başlamadan bir fikrin olur :34:

7 artı 5 de 7 gün tavuk yapıyorsun 3 gün bırakıyorsun 5 gün tekrar yavuk yapıyorsun hatun öylece 9 kilo vermemiş ama bizim gibi bünylerde zor .ama tam yapamadım ben tavuk olarak .

niye öznurum niye gene arızaya bagladın yavs ..:38:
bu gece bol dua et bişiyin kalmaz inşallah ...:16:

zilim kolaygelsin anecinede selamlarımızı ilet .

ben pazara kaçtım .
tekrardan hayırlı kandinler dilerim . :16::16::16:

selam sevgili montici arkadaşlarım:3:
öncelikle hepinizin mübarek Beraât kandili mübarek olsun
Rabbim dualarınızı kabul etsin
Banum senin de doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara :124::124::124:
aeben ablam, OCD, banum, zilim, nazlım, ve diğper tüm arkadaşlara sevgiler....:16::16::16:

Aeben biliyirum delirdin diyeceksin ama benim evim daginik oldugunda boyye huuurum ka ar.fajat daginik bi es ve kuuuruk bi bebehle ne kadar yemizleseede toplasamda yok anacim olmuyyr brnde aydair boyle kontak kapatiyorim sinirden huzursuzlukdan

kızlar tekrardan tşk ederimm....
bebleri attık eşimle kv ye dışarı çıktık eskisi gibi gezdik dolandık biraz sonra bebeleir aldık eve geldik

aben abla karar veridm yapıcam bunu tatile gitmeden yapayım biraz sanırım bi 15 gün yapsam
birazınna kurtulurum kilonun digerleirnde oldugu gibi karbon ve tatlıya abanmam bitince diyet
w.w linkini okuyumm madem öyle diyorusn:16::16::16:
,

hoşgeldin kajum ... baya hamlamışsın neyaptın bukadar ?

iyibir haber :46:
hayıt dedigin nedir kajum ?

hayıt akdenizde yetişen bı agacın tohumu bayanlar için mucize bı bıtkı. spordan hamladım çok fena bugunde gidemedim spora

hayıt akdenizde yetişen bı agacın tohumu bayanlar için mucize bı bıtkı. spordan hamladım çok fena bugunde gidemedim spora

kujum günaydın cnm bende geçen hayıt veya civanperçemi içicem artık hergün 1 fincan
rsike atmamak için regli mi dün olmam gerekiyordu geçen ay 26 gün cegikti bkalım
bu kez ne kadar gecicek ama başladım c.perçemi iççmeye içine birazda hayıt alayım dışarı çıkınca

Back
X