Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aben ablaa patlıcanı közleyip kavonaza koysak mesela bozulurmu?
yemekleirn yanınd 1-2 kaşık yemek için?
nasıl ve nekadar zaman için koyacagına baglı banum ...
eger birkaç gün yiyceksen bişi olmaz dolapda az tuzda at . ama daha uzun kalacaksa konserve şeklinde koyabilirsin .
merhaba arkadaşlar,6,5 aylık hamileyim.kısmetse eylül sonu ekim başı bir kızım olacak.sezeryan olduğu için 10 gün erken oluyor,daha önce doğmazsa.:))
hamileliğim riskli olduğu için spor yapamıyorum.doğumdan sonra inşaALLAH.
sizler nasılsınız?
merhaba arkadaşlar,6,5 aylık hamileyim.kısmetse eylül sonu ekim başı bir kızım olacak.sezeryan olduğu için 10 gün erken oluyor,daha önce doğmazsa.:))
hamileliğim riskli olduğu için spor yapamıyorum.doğumdan sonra inşaALLAH.
sizler nasılsınız?
amin canım.inşaALLAH.aa ne gzel bir haber bu , saglıklaa al kucagına inşş yavrunu.
bırak şimdi sporu filan dogum yapınca yaparsın cnm dikkat et kendine
dagcım hoşgeldin .
bende bu kıs nerde spor yaparken buhar oldu uçtu diyordum
canım çok sevindim rabım saglıkla kucagına versin inşallah ...ilk bebişmiydi ?
bizde bildigin gibi aynı durumlar işte .çok şükür .
amin canım.inşaALLAH.
hoşbulduk canım.
7 aydır spor yok.hamileliğimin ikinci ayından sonrası çok zor geçti.midem berbattı,halsizlik,bitkinlik son noktadaydı.
işe zor gidip geldim.bir kaç kez hastanede yattım.başka bir durum gelişti hamilelikle.
neyse çok şükür normale döndük ailecek.:)
benim bir kızım,bir de oğlum vardı.
bu da sürpriz bir bebek.kısmetse bir kızım daha olacak.
ilk öğrendiğimde kabullenmem pek zor oldu ama şimdi varlığına alıştım.
riskli bir hamilelik geçiriyorum.kendimi yormamam lazım.doğumda sezeryan mecburi ve büyük hastanelerde olması gerekiyor.belki duymuşsunuzdur,plesanta previa.![]()
geçmişler olsun ..ikinizede sagsaglim dogar inşallah küçük kızımız .amin canım.inşaALLAH.
hoşbulduk canım.
7 aydır spor yok.hamileliğimin ikinci ayından sonrası çok zor geçti.midem berbattı,halsizlik,bitkinlik son noktadaydı.
işe zor gidip geldim.bir kaç kez hastanede yattım.başka bir durum gelişti hamilelikle.
neyse çok şükür normale döndük ailecek.:)
benim bir kızım,bir de oğlum vardı.
bu da sürpriz bir bebek.kısmetse bir kızım daha olacak.
ilk öğrendiğimde kabullenmem pek zor oldu ama şimdi varlığına alıştım.
riskli bir hamilelik geçiriyorum.kendimi yormamam lazım.doğumda sezeryan mecburi ve büyük hastanelerde olması gerekiyor.belki duymuşsunuzdur,plesanta previa.![]()
plesanta rahim ağzında ve zamanla oraya yapışabiliyor.baskı yaptığı için kanama ve erken doğum riski yüksek.ameliyatta da kan kaybı çok oluyor deniyor.Allah yardımcımız olur inşaALLAH.geçmiş olsun cnm bebek plasentaya çok yakın sanırım öle bir şeymiydi?
ben senin ilk bebegin diye düşünmüştüm
demek 3. allah uzun ömür verisn hepsine inş:)
geçmişler olsun ..ikinizede sagsaglim dogar inşallah küçük kızımız .![]()
evet ya yine yok oldu öznurtünaydınlar efenim...
dağcım hoşgeldin cnm,hayırlısı olsun gebeliğinin..allah güle güle kucağına almayı nasip etsin...insan bir yerden sonra bebek kokusunu özlüyor valla.benim oğlum 3 yaşında artık ,bebekleri gördükçe sevesim geliyor..ama kendim yapmaya cesaretim yok hiç..bunu bile bakacak insan bulamazken...
banum evden çıkmadan çeşmeleri iyi kontrol etseydin bari cnm..gerçi akşam eşin eve gelir ama tedbiri elden bırakmamak lazım...
aebenim evin hem anası hem babası olmak zor iş aplam...bendede aynı durum biliyorsun..bakkala,çakkala,hastaneye,postaneye...heryere koş babam koş....bacaklarım totoma vuruyor koşarken..eşler yoğun çalışınca görevler hep bizim üstümüze düşüyor...olsun ne yapalım sağlık olsun...
ocd'im yok yine ortalıkta...:26:
tünaydın herkese...![]()