Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben ablaa patlıcanı közleyip kavonaza koysak mesela bozulurmu?
yemekleirn yanınd 1-2 kaşık yemek için?

aben ablaa patlıcanı közleyip kavonaza koysak mesela bozulurmu?
yemekleirn yanınd 1-2 kaşık yemek için?

nasıl ve nekadar zaman için koyacagına baglı banum ...
eger birkaç gün yiyceksen bişi olmaz dolapda az tuzda at . ama daha uzun kalacaksa konserve şeklinde koyabilirsin .

nasıl ve nekadar zaman için koyacagına baglı banum ...
eger birkaç gün yiyceksen bişi olmaz dolapda az tuzda at . ama daha uzun kalacaksa konserve şeklinde koyabilirsin .

yok abla uzun degil kışlık gibi degilde yani 2*3 gün için demiştim incecik dograyıp tuz birazda yag eklersek bi deneyim nasıl olcak

günaydın diycem kimsecikler yok.
suyumuz kesik hemde 40 saat bana gelmesi bulur 50 i saati bu akşam anneme gidicme o yüzden sıcakta 3 gün susuz kabus gibi geçer.
zaten gidicektim isabet oldu.

aben abla çok cnm sıkkın simtileirm göbegim midem hepsi bir yerdne fırladı
plates yaptıgımda ne güzeldi ya şimdide yap diyeceksin biliyorum amaa
sabahları 1 saat yüyürümek beni hayli zorluyor bird eplatese vaktim kalmıyor gn içinde.
regglim bitince dahada iner biliyoruma ma genede var biraz.
anneme gidip geleyimde şu tavuk salata olayına dalayım diyorum
hemen 1 hafta yapayım ekmekte yiyerek.
biraz incelirsem moral olur belki:43::43::43:

tünaydın hepinize :16:

pazara gidicem bu sıcakta oğlumla.gitmeden bakayım dedim size...

banum annende çok durma canımız sıkılır sen yokken:48:
bende annemi yolcu ettim akşam uçağıyla..ev bomboş kaldı sanki..neyseki eşim geliyor bu akşam..

aebenim sen neler yapıyorsun aplacım?iyimisin?

hava ne kadar sıcak yahu,oturduğum yerde terliyorum...hafta sonu yine düğün var,kıyafetim varda ona uygun bileklik ve küpe almam lazım...bu düğünler yüzünden yazı yollarda geçireceğiz..ramazanda girince bizim tatil işi nolcak bilmem:26:

zilim hava çok sıcak dikkat et cnm
bende bugün arabayla yalnız çıkıcam ilk kez çok heycanlıyım.
ama gidecegim yeri görsen gülersin bunamı heycanlandın diye:1::1::1::1:
hep eşimle çıkıyorum ve tek başıma hiç çıkmadıgım için cesaretim kırılıyor
o sebepten yenmem lazm bu heycanımı çocukalrı baglıycam kemerlee ve bi tur atıp gelcem

zilm anneme 1 gün gidip dönücektim ama
sular kesik sabah 8 de kestiler ve 40 saat yokmuş:(
yani zor olur evde birde benim ev yüksekte bize ulaşması suyun
50 saati bulur baya bi semtte kesik
o sebepten anneme gidip iki gün kalmak akıllıca olcak

merhaba arkadaşlar,6,5 aylık hamileyim.kısmetse eylül sonu ekim başı bir kızım olacak.sezeryan olduğu için 10 gün erken oluyor,daha önce doğmazsa.:))
hamileliğim riskli olduğu için spor yapamıyorum.doğumdan sonra inşaALLAH.
sizler nasılsınız?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,6,5 aylık hamileyim.kısmetse eylül sonu ekim başı bir kızım olacak.sezeryan olduğu için 10 gün erken oluyor,daha önce doğmazsa.:))
sizler nasılsınız?

aa ne gzel bir haber bu , saglıklaa al kucagına inşş yavrunu.
bırak şimdi sporu filan dogum yapınca yaparsın cnm dikkat et kendine

selamlar..:16::16::16:
çok yeruldum bugün şimdi girdim eve . bankada işim vardı . birde terzide tadilet ha birde spora gittim bugün Bfit duydunuzmu bilmiyorum. bana yakın bir şubesi varmış tesadüf eseri gördüm . 3 aylık 215 tl ramazan geçsin kayıt yaptırayım diyorum . 1 günlük denemeye gitmişdim aletler güzel çalışıtrıyor hoca sürekli başımızda . begendim yani.

banuşum susuzluk çekilmez yavs bu sıcaklarda.:26: iyi etmişin güle güle git gel ..
patlıcanlarda birkaç günlügüne bişi olmaz koy dedigin gibi.

Son düzenleme:
sizler nasılsınız?

dagcım hoşgeldin .:16:
bende bu kıs nerde spor yaparken buhar oldu uçtu diyordum :9:
canım çok sevindim rabım saglıkla kucagına versin inşallah ...:16::emir_bebek: ilk bebişmiydi ?
bizde bildigin gibi aynı durumlar işte .çok şükür .

aa ne gzel bir haber bu , saglıklaa al kucagına inşş yavrunu.
bırak şimdi sporu filan dogum yapınca yaparsın cnm dikkat et kendine
amin canım.inşaALLAH.
dagcım hoşgeldin .:16:
bende bu kıs nerde spor yaparken buhar oldu uçtu diyordum :9:
canım çok sevindim rabım saglıkla kucagına versin inşallah ...:16::emir_bebek: ilk bebişmiydi ?
bizde bildigin gibi aynı durumlar işte .çok şükür .

hoşbulduk canım.
7 aydır spor yok.hamileliğimin ikinci ayından sonrası çok zor geçti.midem berbattı,halsizlik,bitkinlik son noktadaydı.
işe zor gidip geldim.bir kaç kez hastanede yattım.başka bir durum gelişti hamilelikle.
neyse çok şükür normale döndük ailecek.:)
benim bir kızım,bir de oğlum vardı.
bu da sürpriz bir bebek.kısmetse bir kızım daha olacak.
ilk öğrendiğimde kabullenmem pek zor oldu ama şimdi varlığına alıştım.
riskli bir hamilelik geçiriyorum.kendimi yormamam lazım.doğumda sezeryan mecburi ve büyük hastanelerde olması gerekiyor.belki duymuşsunuzdur,plesanta previa.:(

amin canım.inşaALLAH.

hoşbulduk canım.
7 aydır spor yok.hamileliğimin ikinci ayından sonrası çok zor geçti.midem berbattı,halsizlik,bitkinlik son noktadaydı.
işe zor gidip geldim.bir kaç kez hastanede yattım.başka bir durum gelişti hamilelikle.
riskli bir hamilelik geçiriyorum.kendimi yormamam lazım.doğumda sezeryan mecburi ve büyük hastanelerde olması gerekiyor.belki duymuşsunuzdur,plesanta previa.:(

geçmiş olsun cnm bebek plasentaya çok yakın sanırım öle bir şeymiydi?
ben senin ilk bebegin diye düşünmüştüm
demek 3. allah uzun ömür verisn hepsine inş:)

amin canım.inşaALLAH.

hoşbulduk canım.
geçmişler olsun ..ikinizede sagsaglim dogar inşallah küçük kızımız .:emir_bebek:

geçmiş olsun cnm bebek plasentaya çok yakın sanırım öle bir şeymiydi?
ben senin ilk bebegin diye düşünmüştüm
demek 3. allah uzun ömür verisn hepsine inş:)
plesanta rahim ağzında ve zamanla oraya yapışabiliyor.baskı yaptığı için kanama ve erken doğum riski yüksek.ameliyatta da kan kaybı çok oluyor deniyor.Allah yardımcımız olur inşaALLAH.
geçmişler olsun ..ikinizede sagsaglim dogar inşallah küçük kızımız .:emir_bebek:

amin,sağol canım.

tünaydınlar efenim...
dağcım hoşgeldin cnm,hayırlısı olsun gebeliğinin..allah güle güle kucağına almayı nasip etsin...insan bir yerden sonra bebek kokusunu özlüyor valla.benim oğlum 3 yaşında artık ,bebekleri gördükçe sevesim geliyor..ama kendim yapmaya cesaretim yok hiç..bunu bile bakacak insan bulamazken...

banum evden çıkmadan çeşmeleri iyi kontrol etseydin bari cnm..gerçi akşam eşin eve gelir ama tedbiri elden bırakmamak lazım...

aebenim evin hem anası hem babası olmak zor iş aplam...bendede aynı durum biliyorsun..bakkala,çakkala,hastaneye,postaneye...heryere koş babam koş....bacaklarım totoma vuruyor koşarken..eşler yoğun çalışınca görevler hep bizim üstümüze düşüyor...olsun ne yapalım sağlık olsun...

ocd'im yok yine ortalıkta...:26:

selamlaar efem :16:
yeni geldim eve .
bugün kuaföre niyetlendim ama kısmetde cami temzilemek varmış :9: yanı başımda camimiz var yeni bitiyor daha . baktım sabah temziliyor bayanlar bende gittim .:32:

dagcım rabım yardımcın olur inşallah .ona sıgın o herşeye kadirdir :16:

tünaydınlar efenim...
dağcım hoşgeldin cnm,hayırlısı olsun gebeliğinin..allah güle güle kucağına almayı nasip etsin...insan bir yerden sonra bebek kokusunu özlüyor valla.benim oğlum 3 yaşında artık ,bebekleri gördükçe sevesim geliyor..ama kendim yapmaya cesaretim yok hiç..bunu bile bakacak insan bulamazken...

banum evden çıkmadan çeşmeleri iyi kontrol etseydin bari cnm..gerçi akşam eşin eve gelir ama tedbiri elden bırakmamak lazım...

aebenim evin hem anası hem babası olmak zor iş aplam...bendede aynı durum biliyorsun..bakkala,çakkala,hastaneye,postaneye...heryere koş babam koş....bacaklarım totoma vuruyor koşarken..eşler yoğun çalışınca görevler hep bizim üstümüze düşüyor...olsun ne yapalım sağlık olsun...

ocd'im yok yine ortalıkta...:26:
evet ya yine yok oldu öznur :9:

zilim geçenlerde bi konu geçti eşimle aramızda evinve çoçukların hem anası hem babası olcaksın yeri geldiginde diyor :30::27: pes didim bişi diyemiyorum artık :37:

Back
X