Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

lilişim mucuks :38:
bana musade hanımlar .. tonla iş var yine .
camcı bekliyorum benim oglanla küçük kız dün şakayla kavga arası birbirlerini kovalamışlar :) bende namaz kılyordum ses edemedim amanın şangırt diye ses gelmezmi. kzım kapıyı iterken oğlanda eliyle(tekvandocuya ) nasıl vurduysa çam inmiş aşagı . gülüşmeli sesizlige burumdu birden :) neyseki elinde bişi yok minik bir çam batmış.. dün bekledim gelmediler . yav benim gibi bir dakik kadına yapılırmı bu ya öff

gecmis olsu ablam Allah korumus ufak bi camla atlatmis hamd olsun

aebencim verdiğin bilgiler için teşekkürler aydınlatıcı oldu :1:
bugün 2. günüm 500 gram vermişim ilk gün.
Benm için önemli olan geri almamak inş. almam :50:

Bugün öğle yemeğinde köfte salata ve yoğurt yedim.
Hala açım ama en azından pişmanlık yok oyüzden mutluyum :1::1:

SLM VE HAYIRLI CUMALAR HERKESE...:54:

aebenim geçmiş olsun aplam,aynı durumu ben ilkokula giderken kuzenlerim abi-kardeş olarak bizzat uygulamışlardı..ama sizinkisi gibi kazasız sonuçlanmamıştı malesef:19: küçük kuzenmin koluna 10 dikiş atılmıştı.camdan diğer tarafa geçmiş kol.onlar kovalamaca oynamamışlar abisi karanlıkta kapıyı kapatınca küçük olanda(o zaman 10 yaşındaydı) kapıyı vura vura açmaya çalışmış korkudan,buzlu camdan diğer tarafa geçmiş kolu:( hayatının ilerleyen döneminde o koldaki izi kapatmak için defalarca estetik ameliyat oldu ama hep bir iz kaldı ,en çok istediği askeri lise sınavında yazılı sınavı geçtiği halde mülakatta kaldı ne yazık ki..:19:siz kazasız atlatmışsınız çok şükür gelmiş geçmiş olsun....allah korumuş...

ben oğlumu vgötürdüm dün doktora,kendimde gittim.ama dünyam başıma yıkılmış vaziyette çıktım geldim.akşamda netim yoktu yazamadım size...bu sabahta tahlil sonuçlarıyla başka br özel hastaneye gittik.sonuç aynı...oğlumun bir şeye ileri derece allerjisi var.ve ne olduğu tespit edilemiyor:43: yüzde 80-90 akarlara karşı dedi dr.bu yaştaki çocuklarda pek besin allerjisi olmaz ,olsada deri döküntüsü ile gösterir kendini daha çok dedi..geçmeyen kuru öksürük allerjik astımı işaret ediyor dedi.daha evvelde(eevelki yılbaşıydı hatırlarsanız,biz yılbaşına 2 gün varken çıkmıştık hastanede 3 gün yattıktan sonra)göğsü iyice tıkanıp nebulizatörle hava vermişlerdi.şimdide üst solunum yolu enfeksiyonun arkasından yine tetiklemiş:43: yaşı küçük olduğu için koldan testte yapılamıyormuş,bu sebeplede neye allerjisi var bilinmiyor.evde zaten herşeyi(yatağı-yastığı-yorganı -halısı vs..)antibakteriyel..daha ne yapayım bilmiyorumki.halıları kaldır dedi dr.hepten kuru yerde nasıl yapacağız,dahada çok hasta olmasın üşütüp,şaşırdım kaldım..:43:

süpürge bile kullanmıyorum,sulu sizten temizlik robotu kullanıyorum,elimden ıslak bez düşmüyor ,bunların haricinde ne yapacağım daha?

kahrımdan öleceğim gerçekten...doktordan çıktım arabaya bindim katıla katıla ağladım.olmas gereken değer min:15 max:70 olması gerekirken oğlumun 277,2:18: eşimde bende ne yapacağımızı bilemez durumdayız...

benim ses tellerim içinde son bir kez daha ilaç verelim hocahanım olmadı ameliyat edicez dedi dr...ama kendimi düşünecek halde değilim.dünki sıkıntının ardından ağzımın içi ,dilim hep aft yaralarıyla doldu.su içemiyorum acısından:((

banum herşeyde vardır bir hayır cnm,allah bi kapıyı kapatır diğerini açar..inşallah senin işin olur da rahatlarsınız cnm benim...

lilişim hoşgeldin cnm ....gel arada bi,özletme kendini...

aebenim geçmiş olsun aplam,aynı durumu ben ilkokula giderken kuzenlerim abi-kardeş olarak bizzat uygulamışlardı..ama sizinkisi gibi kazasız sonuçlanmamıştı malesef:19: küçük kuzenmin koluna 10 dikiş atılmıştı.camdan diğer tarafa geçmiş kol.onlar kovalamaca oynamamışlar abisi karanlıkta kapıyı kapatınca küçük olanda(o zaman 10 yaşındaydı) kapıyı vura vura açmaya çalışmış korkudan,buzlu camdan diğer tarafa geçmiş kolu:( hayatının ilerleyen döneminde o koldaki izi kapatmak için defalarca estetik ameliyat oldu ama hep bir iz kaldı ,en çok istediği askeri lise sınavında yazılı sınavı geçtiği halde mülakatta kaldı ne yazık ki..:19:siz kazasız atlatmışsınız çok şükür gelmiş geçmiş olsun....allah korumuş...

ben oğlumu vgötürdüm dün doktora,kendimde gittim.ama dünyam başıma yıkılmış vaziyette çıktım geldim.akşamda netim yoktu yazamadım size...bu sabahta tahlil sonuçlarıyla başka br özel hastaneye gittik.sonuç aynı...oğlumun bir şeye ileri derece allerjisi var.ve ne olduğu tespit edilemiyor:43: yüzde 80-90 akarlara karşı dedi dr.bu yaştaki çocuklarda pek besin allerjisi olmaz ,olsada deri döküntüsü ile gösterir kendini daha çok dedi..geçmeyen kuru öksürük allerjik astımı işaret ediyor dedi.daha evvelde(eevelki yılbaşıydı hatırlarsanız,biz yılbaşına 2 gün varken çıkmıştık hastanede 3 gün yattıktan sonra)göğsü iyice tıkanıp nebulizatörle hava vermişlerdi.şimdide üst solunum yolu enfeksiyonun arkasından yine tetiklemiş:43: yaşı küçük olduğu için koldan testte yapılamıyormuş,bu sebeplede neye allerjisi var bilinmiyor.evde zaten herşeyi(yatağı-yastığı-yorganı -halısı vs..)antibakteriyel..daha ne yapayım bilmiyorumki.halıları kaldır dedi dr.hepten kuru yerde nasıl yapacağız,dahada çok hasta olmasın üşütüp,şaşırdım kaldım..:43:

süpürge bile kullanmıyorum,sulu sizten temizlik robotu kullanıyorum,elimden ıslak bez düşmüyor ,bunların haricinde ne yapacağım daha?

kahrımdan öleceğim gerçekten...doktordan çıktım arabaya bindim katıla katıla ağladım.olmas gereken değer min:15 max:70 olması gerekirken oğlumun 277,2:18: eşimde bende ne yapacağımızı bilemez durumdayız...

benim ses tellerim içinde son bir kez daha ilaç verelim hocahanım olmadı ameliyat edicez dedi dr...ama kendimi düşünecek halde değilim.dünki sıkıntının ardından ağzımın içi ,dilim hep aft yaralarıyla doldu.su içemiyorum acısından:((

banum herşeyde vardır bir hayır cnm,allah bi kapıyı kapatır diğerini açar..inşallah senin işin olur da rahatlarsınız cnm benim...

ogluna cok gecmis olsun,bnim oglumda bundan 2 sene önce (3.5) yasinda 3 ay boyunca öksürügü hic kesilmedi kac doktor degistirdim en son doktoru kronik öksürük dedi inhalieren( türkcesini bilmiyorum ) verdi,böyle agzina fis fis yapiyosun ,düzenli olarak kullandik 1 sene öksürdügü zamanlarda dozunun arttirip öksürük kesildigi zaman dozunu düsürdük ALlahima sükür gecen sene hic öksürmedi öksürsede iylestikten sonra kesildi öksürügü simdi bu sene prtami degisti yeni okula basladi haftalardir yine öksürüyo doktru haftaya gel gecmemisse yeniden inhalierene basliycaz dedi..sizin doktorunuz birsey vermedimi?

ayrica sizede gcmis olsun,RAbbim tüm hasta kullarinada sizede safi ismiyle tecelli etsin ins

Son düzenleme:
Selam herkese. Montiyi tam anlamıyla uygulamasamda şuan 59 kiloyum:52::36: 50li rakamları gördüm sonunda. Ama durmak yok 55 i görücem. Sonra da 50 yi inşallah :1: İnsanıty'nin çok faydası oluyo gerçekten tavsiye ederim herkese. Bacaklarım inceldi resmen. Bana yardım eden aeben, zili, naz ve diğer topik arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tam anlamıyla uygulamasamda yine de bana faydalı oldu bu diyet. Hoş sohbetiniz, sıcak ortamınız hiç bozulmasın inşallah :) Menülerimi yazmıyorum hiç. Çünkü tam anlamıyla yapmıyorum ama kilo veriyorum yavaşta olsa sporla birlikte. Öptüm hepinizi.

Selam iyi aksamlar
aben ablamben bi sure monti yapmaya karar verdimm..n

Zilim gecmis olsun cnm.... Kuru oksuruk zorr umarim bisiy cikmaz.

Aben abla seninn haylazlarda ucuz Atlatmis ayni manzara bizdede olmustu binanin
Camini kirmistik bizde ayni sekilde....kardesimlee

slm herkese zillim çok geçmiş olsun oğlunada sanada ne diyeceğimi bilemedim Allah şifasını versin çok üzüldüm

tekrar ben geldim..birde ticker hazırladım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum..

url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwyNsQi/]
weight.png

[/url]

herkses tünaydın ve iyi hafta sonları...:54:

ogluna cok gecmis olsun,bnim oglumda bundan 2 sene önce (3.5) yasinda 3 ay boyunca öksürügü hic kesilmedi kac doktor degistirdim en son doktoru kronik öksürük dedi inhalieren( türkcesini bilmiyorum ) verdi,böyle agzina fis fis yapiyosun ,düzenli olarak kullandik 1 sene öksürdügü zamanlarda dozunun arttirip öksürük kesildigi zaman dozunu düsürdük ALlahima sükür gecen sene hic öksürmedi öksürsede iylestikten sonra kesildi öksürügü simdi bu sene prtami degisti yeni okula basladi haftalardir yine öksürüyo doktru haftaya gel gecmemisse yeniden inhalierene basliycaz dedi..sizin doktorunuz birsey vermedimi?

ayrica sizede gcmis olsun,RAbbim tüm hasta kullarinada sizede safi ismiyle tecelli etsin ins

mumuşum çok sağol cnm,o dediğin ilacı bende bir dönem kullandım.bende allerjik astım hastasıyım.malesef anne-babadan birinde bile olsa çocukta olma ihtimali çok daha yüksek bu hastalığın...bizede bir sürü ilaç verdi(allerset,singulair,makrol)şükür akşam o kadar öksürmedi.ama evde yıkanmayan bir şey kalmadı dünden beri,çamaşır makinesi hiç durmadı,tanburundan sesler geliyor artık.herşeyi yüksek sıcaklıklarda yıkadım.teller almadı artık,terasta sandalye masa ne bulursam serdim.eşim ev akarları için bir sprey varmış,araştırıp bulmuş getirdi akşam.tüm evi dezenfekte ettik.düne kadarda bu evde yaşıyorduk oğlum böyle öksürmüyordu:(
küçük bir gripal enfeksiyon çocuğu ne hale getirdi..evvelki akşam sabaha kadar anne midem çok ağrıyor diye kıvrandı yawrum.yaklaşık 20 gündür antibiotik içmekten telef oldu kuzum...yeni verilen antibiotik(makrol)midesini çok fena yapıyormuş,ve ağzı yarım saat acı kalıyor anlattığna göre.ne versem geçmiyor anne diye evi dört dolanıyor.yine de çok dayanıklı çıktı oğlum.anlatıyorum içmessen iyi olamassın annecim içelim hadi deyince gözlerinden yaşlar süzülsede gelip içiyor..midesini tuta tuta geziyor tüm gün...:43:
ve bu verilen ilaçlar öksürüğü baskılıyor ,öksürmeyi azalttı ama ben ona bile sevinemiyorum çünki antihistaminik (yani allerji hissini azaltıcı) ilaçların büyük bölümünde kortizon ve paraben var.uzun süre kullanmak zorunda kalacağız diye endişe duyduğum gibi ,içeriklerinden dolayıda hiç rahat değilim..bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkıyoruz çünki....:18:

öksürük azaldı şükür banum ama bir şeye çok yüksek oranda allerjisi var ne olduğunu tam bilmiyoruz.8çok yüksek ihtimal ev akarları)ama karanlıkta yön bulmaya çalışmak çok zor...:43: kaç gündür uyumamaktan gözlerimin altları çöktü resmen...

slm herkese zillim çok geçmiş olsun oğlunada sanada ne diyeceğimi bilemedim Allah şifasını versin çok üzüldüm
çok sağolasın sulakçım,bende çok üzgünüm:43: sinirlerim yıprandı resmen 20 gündür öksüren çocuğuma elimdeki imkanları kullanmama rağmen kesin iyileştirememkten..öksürük kesilse bile onu allerji yapan şeye karşı sürekli kafamda soru işaretleriyle yaşıycam 5 yaşına gelene kadar ve o testi yaptırana kadar...:19:

weight.png

[/url]

tekrardan hoşgeldin cnm....eklemişsin tickerini,görünüyor merak etme...:34:

merhabalar hayırlı haftasonları dilerim :16:
aceba diyorum ben ne zaman oturma odasında otururum totomun üstüne:52: 10 sene önçeri oturur elişi yapardık tv karşısında ne boş vaktimiz varmış. hoşşimdi olsa tövbe yv karşısına oturur elişi yapmamya neyse:9: o boş vaktimizi ne boş harcamışız :27:

oglanı baskete götürdüm babamız amanında tekvandocuydu oglan geçen sene gitti bi 6 ay ama basket istiyor . yerde uzak yürüyerek 25 dk gittik .artık araba için isyan ediyorumm.

mesajlarınıza geçeyim hemen daha işgüç hep duruyor . gelmeyen camcıya bugün bir daha gittim 4.5. gibi geleyim dedi.:19: ve babamız hala camı fark etmedi tuzla buz durdugu halde:30: mutfak giriş kapımız her gün kahvaltı için giriyor mutfaga akşam su içmeye ama görmedi:27:

merhabalar hayırlı haftasonları dilerim :16:
aceba diyorum ben ne zaman oturma odasında otururum totomun üstüne:52: 10 sene önçeri oturur elişi yapardık tv karşısında ne boş vaktimiz varmış. hoşşimdi olsa tövbe yv karşısına oturur elişi yapmamya neyse:9: o boş vaktimizi ne boş harcamışız :27:

oglanı baskete götürdüm babamız amanında tekvandocuydu oglan geçen sene gitti bi 6 ay ama basket istiyor . yerde uzak yürüyerek 25 dk gittik .artık araba için isyan ediyorumm.

mesajlarınıza geçeyim hemen daha işgüç hep duruyor . gelmeyen camcıya bugün bir daha gittim 4.5. gibi geleyim dedi.:19: ve babamız hala camı fark etmedi tuzla buz durdugu halde:30: mutfak giriş kapımız her gün kahvaltı için giriyor mutfaga akşam su içmeye ama görmedi:27:

yaw bu erkekler ne tuhaf variklar ya tövbe tövbeee:1::1:

aebencim verdiğin bilgiler için teşekkürler aydınlatıcı oldu :1:
bugün 2. günüm 500 gram vermişim ilk gün.
Benm için önemli olan geri almamak inş. almam :50:

Bugün öğle yemeğinde köfte salata ve yoğurt yedim.
Hala açım ama en azından pişmanlık yok oyüzden mutluyum :1::1:
tebrik ederin bubble. devamı gelir inşallah .möüm güzel olmuş canım afiyet olsun . evde olsa köftene ekmek katma diycem ama iş yerinde mümkün olmuyor sanırım . eger onada laf etsem sanırım kaçar sın aeben ne sıkdın diye :9:

zilim bosuna demiyorlar sakınan göze çöp batar diye . geçmişler olsun . zilim birde emin olmak lazım alejinin akarlara karşımı mı yoksa baka bişiyemi ? malum bazan dr. göre degişiyor teşhis. başka bir dr daha götürsen . zilim sendeki beninde bebelerdei kaşıntı vs vardıya buda bir nevi astımdan kaynaklanıyormuş söylemişimiydim . ogluşundakide onun bir başka versiyonu omasın . bu tür durumlar genlerden geçermiş aile fertlerine ..
senin evdede daha tozdan alerji olunursa ne diyim :26:

sanda geçmiş olsun sorun tam olarak sestelerindemi?

Selam herkese. Montiyi tam anlamıyla uygulamasamda şuan 59 kiloyum:52::36: 50li rakamları gördüm sonunda. Ama durmak yok 55 i görücem. Sonra da 50 yi inşallah :1: İnsanıty'nin çok faydası oluyo gerçekten tavsiye ederim herkese. Bacaklarım inceldi resmen. Bana yardım eden aeben, zili, naz ve diğer topik arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tam anlamıyla uygulamasamda yine de bana faydalı oldu bu diyet. Hoş sohbetiniz, sıcak ortamınız hiç bozulmasın inşallah :) Menülerimi yazmıyorum hiç. Çünkü tam anlamıyla yapmıyorum ama kilo veriyorum yavaşta olsa sporla birlikte. Öptüm hepinizi.
amin ..
beetlecim tebrik ederim canım ianan kendim vermiş kadar sevindim insanın set noktalarının krılması çok sevindirici.:nazar::46:
ayrıca tabiki sporunda etkisi tartışılmaz montiylede birleşince yakındır canım 55 olman :nazar:

canım mönüde yazmasan buralarda ol bırakıp gitmeyin ya yazın herkonuda.:26:

Selam iyi aksamlar
aben ablamben bi sure monti yapmaya karar verdimm..n
banuşum canım özelini okuyamıyorsun diye yazamıyorum . :26:
nasılsın . bu günlerde geçeçek üzülme sakın .:38:

monti,ye gelince bayadır monti yapmadın banum ama diger yaptıgın diyetler montidenda sıkıydı . ama montinin etkisi başka tabi.
pc gelse daha şevke gelirsin burya yazıp ..
kilo durum nedir banum . diger diyetinden ne sonuç aldın ?

evet ya rabbıma bin şükür olsun kıslar verilmiş sadakamız varmış . çam buzlu kalın kapı camı tam ortasıdan gümlemiş . zilimin anlatıklarından sonra bir kere daha çok şükür dedim rabbıma:31:

weight.png

[/url]

hoşgeldin inceliyorum :16:

yaw bu erkekler ne tuhaf variklar ya tövbe tövbeee:1::1:

:9:yani bazan kıssamda onada hak vermiyor deyilim mumum inan otururken bile aceba kafası hangi hesapda .hangi işde vs vs diye iç geçiriyorum . bazan iş günü yanında oldugum oluyor . on karşı bazan yakınmalarımda içden içe utanıyorum o durumunu görünce :17:ama kızdıgım ve haklı oldugum tek nokda dünya işlerine bukadar yogun dalması :57:

Son düzenleme:
Banum hoşgelmişsin sen bi ara başka diyetlere sarmıştın değil mi? valla monti güzel de uygulayabilsem yapayım diyorum da işte özellikle çorbasızlık beni bitiriyor:50:

Zilim,
canım çok çok geçmiş olsun oğluşuna...
bence alerjik astım bile olabilir şimdilik maalesef dr ne derse o... sonra da test yaptırırsınız inşallah
benim de özellikle kışın öksürüğüm çok olur ama yazın olmaz onun haricinde nefes darlığı, kokulara karşı hassasiyet... dr bana da astım olabilir demişti ama yaz olunca baktırmadım antihistaminik veriyorlar
maalesef bu tür vakalar genetik de olabiliyor
bu arada odasında halı olmasa da hasta olmaz herhalde çünkü o akarlar sağlığını etkileyebiliyor yastık yorgan vs... sen de zaten yıkamşsın ne varsa...
Allahım şifasını versin
üzülüyorsun bir anne olarak ama kendini yıpratma bak sen iyi ol ki oğluşun da iyi olsun hem ben takdir ettim maşallah:nazar: yaşına göre olgun sanırım senin oğlan, acı da olsa ilaçlarını içiyor aferin ona:46:
iyi düşün iyi olsun inşallah
kendini de ihmal etme ama:34:

Tekrar merhabalar..Hoşbulduk aaben:16:

Bugün yediklerim;
kahvaltı/öğle yemeği saat 12.de
menemen, peynir, zeytin, biraz kaymak ve stevia ile tatlandırılmış 2 bardak çay

18:00 da
bir elma ve bir kupa kafeinsiz kahve ve yağsız süt ile yapılmış ve stevia ile tatlandırılmış neskafe

20:00 da (burda kaçırdım ipin ucunu :14: ama pes etmek yok)
3 dilim kadar beyaz ekmek, 2 dilim kadar peynirli börek, bir kase hazır çorba ve biraz menemen

Back
X