SLM VE HAYIRLI CUMALAR HERKESE...
aebenim geçmiş olsun aplam,aynı durumu ben ilkokula giderken kuzenlerim abi-kardeş olarak bizzat uygulamışlardı..ama sizinkisi gibi kazasız sonuçlanmamıştı malesef

küçük kuzenmin koluna 10 dikiş atılmıştı.camdan diğer tarafa geçmiş kol.onlar kovalamaca oynamamışlar abisi karanlıkta kapıyı kapatınca küçük olanda(o zaman 10 yaşındaydı) kapıyı vura vura açmaya çalışmış korkudan,buzlu camdan diğer tarafa geçmiş kolu

hayatının ilerleyen döneminde o koldaki izi kapatmak için defalarca estetik ameliyat oldu ama hep bir iz kaldı ,en çok istediği askeri lise sınavında yazılı sınavı geçtiği halde mülakatta kaldı ne yazık ki..

siz kazasız atlatmışsınız çok şükür gelmiş geçmiş olsun....allah korumuş...
ben oğlumu vgötürdüm dün doktora,kendimde gittim.ama dünyam başıma yıkılmış vaziyette çıktım geldim.akşamda netim yoktu yazamadım size...bu sabahta tahlil sonuçlarıyla başka br özel hastaneye gittik.sonuç aynı...oğlumun bir şeye ileri derece allerjisi var.ve ne olduğu tespit edilemiyor

yüzde 80-90 akarlara karşı dedi dr.bu yaştaki çocuklarda pek besin allerjisi olmaz ,olsada deri döküntüsü ile gösterir kendini daha çok dedi..geçmeyen kuru öksürük allerjik astımı işaret ediyor dedi.daha evvelde(eevelki yılbaşıydı hatırlarsanız,biz yılbaşına 2 gün varken çıkmıştık hastanede 3 gün yattıktan sonra)göğsü iyice tıkanıp nebulizatörle hava vermişlerdi.şimdide üst solunum yolu enfeksiyonun arkasından yine tetiklemiş

yaşı küçük olduğu için koldan testte yapılamıyormuş,bu sebeplede neye allerjisi var bilinmiyor.evde zaten herşeyi(yatağı-yastığı-yorganı -halısı vs..)antibakteriyel..daha ne yapayım bilmiyorumki.halıları kaldır dedi dr.hepten kuru yerde nasıl yapacağız,dahada çok hasta olmasın üşütüp,şaşırdım kaldım..
süpürge bile kullanmıyorum,sulu sizten temizlik robotu kullanıyorum,elimden ıslak bez düşmüyor ,bunların haricinde ne yapacağım daha?
kahrımdan öleceğim gerçekten...doktordan çıktım arabaya bindim katıla katıla ağladım.olmas gereken değer min:15 max:70 olması gerekirken oğlumun 277,2:18: eşimde bende ne yapacağımızı bilemez durumdayız...
benim ses tellerim içinde son bir kez daha ilaç verelim hocahanım olmadı ameliyat edicez dedi dr...ama kendimi düşünecek halde değilim.dünki sıkıntının ardından ağzımın içi ,dilim hep aft yaralarıyla doldu.su içemiyorum acısından

(
banum herşeyde vardır bir hayır cnm,allah bi kapıyı kapatır diğerini açar..inşallah senin işin olur da rahatlarsınız cnm benim...
lilişim hoşgeldin cnm ....gel arada bi,özletme kendini...