Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah 07 20 kahvaltı: 2 yumurta, 5 zeytin, azıcık tam yağlı beyaz peynir, 1 adet domates

saat 12.45 öğle: 1 elma, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yağsız süt

Akşam 18: yeşil fasulye

20:00 lahana sarma (kaçamak :43: yaff sırf bu kaçamakların yüzünden kilo veremiyorum..genellikle öğleye kadar iştah sorunum olmuyor..kendimi tok hissediyorum..ikindide, onu da atlattım diyelim akşam 18-20 arası mutlaka kaçamak yapıyorum..bi 100 kilonun altına inemedim bu yüzden..Sonra canım sıkılıyor o zaman depresyona giriyorum hiç kımıldayasım gelmiyor...)

saat 16 dan sonrası kendime hakim olamadığım saatler...

günaydınnnnn
ankara soguyor artıkkk yavaştannn diycem ama bizim eve kış erken gelip geç gidiyor donuyorum benn vallahi:(((:27::27::27::27:

inceliyorum şekersiz kahve iç send eo saatlerdee yaa bitki çayı iç sıcak sıcakk iştahının önünee geçer

Günaydın kızlar
diyete başladığımdan beri ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum.
dün hiç kaçamak yapmadığım ve spor yaptığım halde bu sabah tartıda 200 gram fazla çıktım. sanırım lavaboya çıkamamam yüzünden.
Form çayları içiyorum kuru kayısı yiyorum ama hiçbi etkisi olmuyo.
yardım edinn kızlar naapsam bilemedim :50:

Günaydın kızlar
dün hiç kaçamak yapmadığım ve spor yaptığım halde bu sabah tartıda 200 gram fazla çıktım. sanırım lavaboya çıkamamam yüzünden.

ilaç kullanabilirsin eczanedeye gidince verirlerr isimleirni yazmayım burada
amaa etki ediyor ciddenn

günaydın ..

elektrikler kesildi sabah şimdi geldi. pilates yapayım gelirim inşallah :16:

eddoras ablam aşagıdasın arada okuyorsun ama hiç yamıyorsun nasılsın :16:

kıslar bugün zilhicce ayının ilk günü bu ilk 10 gün ibadetlerimiz için çok güzel mukafatlar var . bayramın ilk gününe kadar devam ediyor .. en güzelide dilimizden subhanallah elhamdulillah ve tekbiri eksik etmeyelim yolda giderken vs heryerde dilimizde olsun .:31:

bugün pilates adece esnemeydi bende azçık yapaıp pc deki kayıttan yaptım :8:

bu arada kıslar eski ölçülerime yaklaştım :nazar:

mesajlarınıza geçeyim hemen ..

merhaba kızlar,

ben 2 haftadır kaçak göçek anca 500 gr. verdim. 63 üm şu an. cumartesi aeben nin geçen senelerde yazdığı şekersiz marmelat tarifini görünce internetten bulduğum tarifle şeftali marmeladı yaptım. 1 kg şeftaliye 1kg elmanın suyunu sıkıp koydum iyice kaynattım suyunu çekene kadar. 3-5 karanfil atmıştım, kavanoza koyarken onları geri çıkardım. süperrrrrrrr ötesi oldu. bu sabah ekmeğimi bana bana yedim:)) tatlı krizimi neyle gideririm diyordum ki hem sağlıklı hem güzel oldu.
antıcim zilim mermeled hakında bilgilerndirmiş seni. mermeledlar güzeldir ama bu konuda zilimin tavsiyelerini göz erdi etme . sonuçda meyve mermelead yedigin günler meyvenden düş :34:
sabah ekmeginize sürmek için içinde cıs bulunmayan ucukalara iyidir bende dadanmıştım bir ara zilim senin gibi peynirle karışık sürüyordum .

BİRDE ŞUNU YAZMALIYIM ZATTEN HER FIRSAAT AYZIYORUM BİR KERE DAHA YAZAYIM MONTİ KAÇAMAK GÖTÜRMEZ . EGER TAM SONUÇ ALAMK İSTİYORSANIZ TAM YAPMAYA ÇALIŞIN :38:
O ZAMAN TAM GÖRÜRSÜNZ ETKİSİNİ.
ANTİCĞİM 2 HAFTADA 500 GR AZ MONTİ İÇİN GENELDE İLK GÜNLER DİDER 1 KİLO .
MÖNÜLERİNİZİ HERGÜN YAZMADIGINIZ İÇİN TAM YORUM YAPAMIYORUM .:26:

canım ellerine sağlık,ama ilk etapta öyle her sabah ekmek bana bana şekersizde olsa(meyvelerde birer şeker kaynağıdır aslında bu arada) marmelata çok yüklenme derim ben.aebenimde yazar zaten gelince..hafta 1-2 sabah 1 tatlı kaşığını geçmemende fayda var..tabii yumurtalı khvaltı yapmadığın sabahlar..kızlar bimde ve a101!de kaanların sürülebilir loru var.aebenm izin verirse onu deneyin derim süppper, ben sabahlları ekmeğime bolca ondan sürüp üstünede ya acıka,yada çok az bal sürüyorum süppper oluyor..bne kaşık kaşık kutunun yarısı yedim geçen sabah.okula geç kalıcaktım onun yüzünden:9:

banum yapta ne yaparsan yap cnm..illa monti şart değil,istediğin kiloya ulaşana kadar her diyet mübah:9:
:38:

Sabah 07 20 kahvaltı: 2 yumurta, 5 zeytin, azıcık tam yağlı beyaz peynir, 1 adet domates

saat 12.45 öğle: 1 elma, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yağsız süt

Akşam 18: yeşil fasulye

20:00 lahana sarma (kaçamak :43: yaff sırf bu kaçamakların yüzünden kilo veremiyorum..genellikle öğleye kadar iştah sorunum olmuyor..kendimi tok hissediyorum..ikindide, onu da atlattım diyelim akşam 18-20 arası mutlaka kaçamak yapıyorum..bi 100 kilonun altına inemedim bu yüzden..Sonra canım sıkılıyor o zaman depresyona giriyorum hiç kımıldayasım gelmiyor...)

saat 16 dan sonrası kendime hakim olamadığım saatler...
İNCELİYORUM CANIM İLK GÜNLERDE YAZMIŞTIM SANA AYNINI :16: AKŞAMLARI KAÇAMAK YAPMANIN SEBEBİ GÜN BOYU DOYURUCU YEMEMEN :26:
İNANIN KISLAR KİLO ALMA VERME İŞİ AKŞAM YEDİKLERİNİZLE SON DERECE ALAKALI:31:

akşam sedece yeşil fasulye yemişsin elbet açıkırsın 2 saat sonra :26: yanına bolca yeşil salata ve yogurt nerde? keşke olsaydı kaçamak yapmamak için migden dolu olurdu :34:

kısaca sana mönüyazayım bunu uygula ve akşam açıkıp açıkmadıgını kendin gör :16:

sabah 3 dl ekmek tb. az yaglı peynir bolca salatalık domates yeşilik 5 zeytin .

öyletin et türü yada etli sebze yemegi . porsiyonu sana kalmış . yanında yine bolca az yaglı salat ve yogut ayran vs .

arada 17 gibi 1 porsiyon meyve

akşamda 19 gibi sebze yemegi salata ve yogutr..

eminin gece ne ara nede kaçamak canın istemiycek .. ama yinede dolma gibi cazibeli yiyceklere bakma istersen :9:

bu mönüyü hepi,miz uygulaya biliriz zatten montide tam anlamıyla bu ..
bu mönüyle kendi yediklerimizi karşılaştıralım ne eksikleri ne fazlalıkları var????:34:

İNANIN KISLAR AMACIM NE MÖNÜLERİNİ ELEŞTİRMEK NEDE ÇOK BİLMİŞLİK TASLAMAK . ZATEN BENİ ZAMANLA TANIRSINIZ. BURDA 4 SENEDİR OLMA SEBEBİM SADECE YARDIM . ZAMAN ZAMAN BENEDE YAPIYORUM MONTİ AMA 4 SENE BOYUNCA YAPAMAM TABİKİ.

MONTİ TAM YAPILIRSA ÖNCE SAGLIK AÇISINDAN SONRADA KİLO AÇISINDA SON DERCE YÜZ GÜLDÜRÜR. AMA BOL KAÇAMAKLA BİR SONUÇ VERMESİ ÇOK NADİRDİR . BUNU BURDA MONTİ YAPAN BİR ÇOK KİŞİDE GÖRDÜK ZAMANLA ..
ASLINDA KİLO VERME İŞİNE KALKIŞMANINDA İLK KURALI BUDUR . KARAR VERİP TAM ANLAMIYLA BAŞLAMAK :16:

İNCELİYORUM CANIM SENDE YAZMIŞSIN BELLİ BİR KİLONUN ALTINA İNEMEMENİN SEBEBİ KAÇAMAKLAR . VE BUNUN ÖNÜNE SEDECE SEN GEÇEBİLİRSİN . HER KONUDA DESTEGE HAZIRIZ BURDA CANIM. BUNUDA BİL :16::16::16:

Günaydın kızlar

kabızlık baskülü etkiler buble.
yeterince salata tüketiyormusun ??? yada kahvaltılarında ekmek varmı ..
genelde her gün mönüleriniz yok göremiyorum sorun nerde

5 kuru kayısıyı iyce kaynat 2. br suda . bunuda iyce ez .
sabah aç karna ayakda olarak bu 2 brdak kayısı suyunu iç . arkasındanda 2 br su daha .. ve gün boyu her ögünde bol salata ye . ve tabi sabahda ekmek .
eger hala şikayetin geçmese banumun dedigi gibi yaparsın .. çünki oda bu konularda muzdarip hep

bende mönülerimi yazıcam demiştim ..
tam monti yapmadıgımıda ekleyim .

kahvaltı 8 gibi.
peynir , domates ,omlet.
salatalık.çok az kaymak

11.
1 kayıslı activya

13.15
et yahni .çoban salata .

17.
1 trb hurması

19.
balık. yeşil salata . peynir ..

akşamda bir yere başsaglıgına gittik . ilk kez gidiyordum. 1 dl baklava .:19:

gün boyu 2.3. lt karbonatlı su (1 haftadır içi,yorum hem saglık için hemde kilo vermeye yardımcı diye ..

1 saatde spor ve pilates ..

yavaşdan eski kilorıma ve ölçülerime dönmeye başladım çok şükür :8: bayrama kadar inşallah daha iyi olacak ..

heppera ablam dün mesaj yazmışsın sanırım arakan içindi. çabaların için ALLAH razı olsun :16:
şu an banlanmış nicin yakında açılır merak etme .. okuyorsan sevgiler ablam :16:

gözde ne haber cadı aşagıdasın ?:38:

aben abla eski listeler sende kayıtlımı ben montiyle 73 e düşmüş görünüyorum ilk sayfada ama daha fazla kilo vermiştim ben monti ile

İNCELİYORUM CANIM İLK GÜNLERDE YAZMIŞTIM SANA AYNINI :16: AKŞAMLARI KAÇAMAK YAPMANIN SEBEBİ GÜN BOYU DOYURUCU YEMEMEN :26:
İNANIN KISLAR KİLO ALMA VERME İŞİ AKŞAM YEDİKLERİNİZLE SON DERECE ALAKALI:31:

akşam sedece yeşil fasulye yemişsin elbet açıkırsın 2 saat sonra :26: yanına bolca yeşil salata ve yogurt nerde? keşke olsaydı kaçamak yapmamak için migden dolu olurdu :34:

kısaca sana mönüyazayım bunu uygula ve akşam açıkıp açıkmadıgını kendin gör :16:

sabah 3 dl ekmek tb. az yaglı peynir bolca salatalık domates yeşilik 5 zeytin .

öyletin et türü yada etli sebze yemegi . porsiyonu sana kalmış . yanında yine bolca az yaglı salat ve yogut ayran vs .

arada 17 gibi 1 porsiyon meyve

akşamda 19 gibi sebze yemegi salata ve yogutr..

eminin gece ne ara nede kaçamak canın istemiycek .. ama yinede dolma gibi cazibeli yiyceklere bakma istersen :9:

bu mönüyü hepi,miz uygulaya biliriz zatten montide tam anlamıyla bu ..
bu mönüyle kendi yediklerimizi karşılaştıralım ne eksikleri ne fazlalıkları var????:34:

İNANIN KISLAR AMACIM NE MÖNÜLERİNİ ELEŞTİRMEK NEDE ÇOK BİLMİŞLİK TASLAMAK . ZATEN BENİ ZAMANLA TANIRSINIZ. BURDA 4 SENEDİR OLMA SEBEBİM SADECE YARDIM . ZAMAN ZAMAN BENEDE YAPIYORUM MONTİ AMA 4 SENE BOYUNCA YAPAMAM TABİKİ.

MONTİ TAM YAPILIRSA ÖNCE SAGLIK AÇISINDAN SONRADA KİLO AÇISINDA SON DERCE YÜZ GÜLDÜRÜR. AMA BOL KAÇAMAKLA BİR SONUÇ VERMESİ ÇOK NADİRDİR . BUNU BURDA MONTİ YAPAN BİR ÇOK KİŞİDE GÖRDÜK ZAMANLA ..
ASLINDA KİLO VERME İŞİNE KALKIŞMANINDA İLK KURALI BUDUR . KARAR VERİP TAM ANLAMIYLA BAŞLAMAK :16:

İNCELİYORUM CANIM SENDE YAZMIŞSIN BELLİ BİR KİLONUN ALTINA İNEMEMENİN SEBEBİ KAÇAMAKLAR . VE BUNUN ÖNÜNE SEDECE SEN GEÇEBİLİRSİN . HER KONUDA DESTEGE HAZIRIZ BURDA CANIM. BUNUDA BİL :16::16::16:

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize desteğiniz için..uzuzn zamandır yaklaşık bir 8 yıldır 80 kilonun üzerindeyim..daha önce istediğim zaman diyet yapıp kilo verebiliyordum.evlendikten sonra diyet ve spor angarya gelmeye başladı..tek amacım mümkün olduğu kadar lezzetli yemekler pişirmek ve yedirmekti :34: ama zamanla işler yolunda gitmemeye başladı..o lezzetli yemeklere karşı koyamıyordum..diyetlerden sıkılmıştım..ve daha bir sürü şey bir araya geldi..bir an geldi zayıflayabileceğime bile inanmamaya başladım..sanırım kendimi kilo veremeyeceğime bilinçaltı olarak ikna etmiştim :43: kilo verebileceğine inancı kalmamış bir insanın hergün yemek ğişirmek zorunda olması, o yiyeceklerden yiyememek zorunda olması yada yedi diye saatlerce spor yapmak zorunda olması gerçekten kötü..çünkü insan evin işlerini bitirince biraz yatıp-yuvarlanmak ve keyif yapmak istiyor...Neyse özetle eski monticilerdenim..daha önce de diyetisyenle filan değil, montignac yöntemleriyle kilo vermiştim..ama bu sefer vücudumu kilo vermeye ikna etmek biraz daha zor olucak..ondan önce de beynimi!! ama neyseki beynim için bir çözüm buldum..her gece uyumadan önce Nil Gün ün zayıflama ile ilgili hipnoz kasetini dinliyorum..oradaki telkinler işe yaramaya başladı gibi..birde hatırladım önceki zayıflama deneyimlerimde yağı minumuma indirmeden zayıflayamıyordum...yağı, meyveyi, ekmeği azaltmadan pirinci beyaz un mamüllerini hayatımdan bir süreliğine çıkarmadan bu iş olmayacak galiba..önceden yani bu 8 yıl boyunca bunlarıyapma fikri ve zorunluluğu bana işkencelerin en büyüğü gibi geliyordu, bir işkence gibi algılıyordum..Dediğim gibi hipnoz kaseti sayesinde bilinçaltım artık diyet yapma fikrinden ürkmüyor..birazdan çıkıp bir -iki saat dışarıda dolaşıcam...inş bu sefer herşey yolunda gidecek ve artık kilo verebileceğim..

slm hatunlar....

tabanlarım sızlıyor valla sabahtan beri koşturmaktan..kendi okulumdan çıktığım gibi bankaya oğlumun okul aidatlarını yatırmaya gittim,ordan alışverişe,oğlumu alıp eve geldik,yedik içtik o uyudu bende ancak oturdum... sizde ne var ne yok bakalım?

Selam... ütü arasında sizlere bakayım dedim:6:

aben abla eski listeler sende kayıtlımı ben montiyle 73 e düşmüş görünüyorum ilk sayfada ama daha fazla kilo vermiştim ben monti ile
banum 2000 binli sayflarda baya liste vardı . Aslında küçük not kitaplarımda vardı listelerle alakalı fakat bu sezon çoçukların odasını temizlerken attım galiba.
Ilk sayfadiki listeler baya eski malum ilk masaj dışındaki yazılar güncellenmiyor
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize desteğiniz için..uzuzn zamandır yaklaşık bir 8 yıldır 80 kilonun üzerindeyim..daha önce istediğim zaman diyet yapıp kilo verebiliyordum.evlendikten sonra diyet ve spor angarya gelmeye başladı..tek amacım mümkün olduğu kadar lezzetli yemekler pişirmek ve yedirmekti :34: Ama zamanla işler yolunda gitmemeye başladı..o lezzetli yemeklere karşı koyamıyordum..diyetlerden sıkılmıştım..ve daha bir sürü şey bir araya geldi..bir an geldi zayıflayabileceğime bile inanmamaya başladım..sanırım kendimi kilo veremeyeceğime bilinçaltı olarak ikna etmiştim :43: Kilo verebileceğine inancı kalmamış bir insanın hergün yemek ğişirmek zorunda olması, o yiyeceklerden yiyememek zorunda olması yada yedi diye saatlerce spor yapmak zorunda olması gerçekten kötü..çünkü insan evin işlerini bitirince biraz yatıp-yuvarlanmak ve keyif yapmak istiyor...neyse özetle eski monticilerdenim..daha önce de diyetisyenle filan değil, montignac yöntemleriyle kilo vermiştim..ama bu sefer vücudumu kilo vermeye ikna etmek biraz daha zor olucak..ondan önce de beynimi!! Ama neyseki beynim için bir çözüm buldum..her gece uyumadan önce nil gün ün zayıflama ile ilgili hipnoz kasetini dinliyorum..oradaki telkinler işe yaramaya başladı gibi..birde hatırladım önceki zayıflama deneyimlerimde yağı minumuma indirmeden zayıflayamıyordum...yağı, meyveyi, ekmeği azaltmadan pirinci beyaz un mamüllerini hayatımdan bir süreliğine çıkarmadan bu iş olmayacak galiba..önceden yani bu 8 yıl boyunca bunlarıyapma fikri ve zorunluluğu bana işkencelerin en büyüğü gibi geliyordu, bir işkence gibi algılıyordum..dediğim gibi hipnoz kaseti sayesinde bilinçaltım artık diyet yapma fikrinden ürkmüyor..birazdan çıkıp bir -iki saat dışarıda dolaşıcam...inş bu sefer herşey yolunda gidecek ve artık kilo verebileceğim..
:16:inceliyorum bu samimi yazından ötürü teşekkür ederim .
Canım yanlız deyilsin bu yaşdıklarının hepsini bizlerde yaşadık halada yaşıyoruz önceden tobbiş olan hayat boyu hep dikkat etmek zorunda .
Bak ben hedefime geldigim zamanlar olsada hep bir diyet içindeyim al ver ,al ver:37:
Ne güzel eşin için pişiriyorsun . Düşün bak çogumuzun çoçukları var ve biz onlar için mutfakda neler yapıyoruz . çok hatırlıyorum yapıpda tadına bile bakmadıgımı :19:
Ama işde emeksiz olmuyor bişiler . Karar vermek burda işde..
O lezetli yemeklermi yoksa ayna karşısındaki , eşine karşı öz güvenin, alış verişteki rahatlıgınmı ? Işde bu lezetler yemek lezzetinin önüne geçtimi tamamadır. Insanoglunun yapoamıycagı şey varmı ?(imkan dahilinde tabi).
Nilgünün bir çok yazısını bende okudum .ve begenirim . Eger sana dinletiler faydalı oluyorsa tabiki devam et :16:

Bi, liste buldum banuşum 2011. 3 .ayında
sen enson montiyle şu anki kilona kadar inmişsin canım . VE YAKLAŞIK MONTİYLE 12 KİLO KADAR VERMİŞSİN . MAŞALLAH
Ve hatırladıgım proyla bir 62 küsürleri görmüştün sanırım ve akabinde tekrar 64 civarlarında gezinmiştin ..

[ı][ı]mimü ..[/ı][/ı]

[ı][ı]ilk hafta .......89 600 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]1.hafta ....... 89 000 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]2.hafta .......87.400 gr.:nazar:[/ı][/ı]
[ı][ı]3.hafta ...... 85 900 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]4.hafta .......84 900 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]5.hafta .......84 300 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]6.hafta .......bayram haftası ..[/ı][/ı]
[ı][ı]7.hafta .......81 100 gr.:nazar:[/ı][/ı]
[ı][ı]8.hafta .......80 400 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]9 hafta .......79 500 gr.:nazar::nazar::nazar:[/ı][/ı]
[ı][ı]10 hafta .....79 300 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]11 hafta .....79 100 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]12 hafta ......77 400 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]13.hafta ......77 100 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]14 hafta .......76 400 gr.[/ı][/ı]
[ı][ı]15 hafta .......77 200 gr.[/ı][/ı]
[ı]16 hafta ......?????[/ı]
[ı]17.hafta .........???????[/ı]
[ı]18 hafta .........76 400 gr.[/ı]
[ı]19 hafta .........75 200 gr.(miray cadısı 15 kilo olmuş ..dahada şikayet ediyo ):63::nazar:[/ı]
[ı]20 hafta .........75 100r.[/ı]
[ı]21 hafta..........75 100gr[/ı]

[ı]masumm [/ı]

[ı]başlangıç19 temmuz 2010: 77.100[/ı]

[ı]ilk hafta............77.100[/ı]
[ı]1.hafta............ 76.0(1.110)[/ı]
[ı]2.hafta.............74.4(1.600)[/ı]
[ı]3.hafta........... 74.5..(kaçamaklı)[/ı]
[ı]4.hafta........... 73.5[/ı]
[ı]5.hafta.............73.5,[/ı]
[ı]6. Hafta............73.2[/ı]
[ı]7.hafta..............[/ı]
[ı]8.hafta..............[/ı]
[ı]9.hafta..............[/ı]
[ı]10.hafta............71.700[/ı]
[ı]11.hafta............70.600[/ı]
[ı]12 hafta ...........70 600 gr.[/ı]
[ı]13. Hafta ..........69 900 gr.[/ı]
[ı]14 hafta ...........69 700 gr[/ı]
[ı]15 hafta ...........68 900 gr.[/ı]
[ı]16 hafta ...........68 900 gr.[/ı]
[ı]17 hafta ........... 70.000 gr.(ara verdi.)[/ı]
[ı]18 hafta ...........bayram haftası ....[/ı]
[ı]19. Hafta ...........69 400 gr.[/ı]
[ı]20. Hafta ...........69 000 gr.[/ı]
[ı]21.hafta ........... 69 000 gr.[/ı]
[ı]22 hafta ............68 000 gr.[/ı]
[ı]23.hafta ............66 900 gr.:nazar::46:[/ı]
[ı]24.hafta ........... 67 100 gr.(kaçamak .)[/ı]
[ı]25 hafta ........... 67 000 gr.[/ı]
[ı]26 hafta ........... 67 800 gr.[/ı]
[ı]27 hafta ........... 67.700 gr.[/ı]
[ı]28.hafta .......???ara vermişti [/ı]
[ı]29 hafta ...........?????[/ı]
[ı]30 hafta ...........65 500 gr..[/ı]
[ı]31.hafta ...........66 900 gr .(tekrar bizimle .)[/ı]
[ı]32.hafta ...........66.400 gr.[/ı]
[ı]33.hafta............65 800 gr[/ı]

[ı][ı]safiş[/ı][/ı]

[ı][ı]başlangıç... 24.09.2010 [/ı][/ı]

[ı][ı]ilk hafta ........67.000 gr[/ı][/ı]
[ı][ı]1. Hafta ....... 65.700 gr.[/ı][/ı]
[ı]2.hafta ....... 64 000 gr[/ı]
[ı]3.hafta ....... 63 200 gr.[/ı]
[ı]4.hafta........ 63.000 gr.[/ı]
[ı]5.hafta ....... 62 800 gr.[/ı]
[ı]6.hafta ....... 61 900 gr.[/ı]
[ı]7 hafta ........61 900 gr.[/ı]
[ı]8.hafta ........bayram haftası ....[/ı]
[ı]9.hafta .........60 700 gr.[/ı]
[ı]10 hafta .......60 000 gr.[/ı]
[ı]11 hafta ....... 59 700 gr.[/ı]
[ı]12 hafta ....... 58 800 gr.[/ı]
[ı]13.hafta ....... 58 800 gr.[/ı]
[ı]14.hafta ....... 58 300 gr.[/ı]
[ı]15 hafta ........57 900 gr.[/ı]
[ı]16 hafta ........57 900 gr.[/ı]
[ı]17 hafta ........57 100 gr.[/ı]
[ı]18 hafta ......... 2.aşamda [/ı]
[ı]19 hafta ......... 58 200 gr.[/ı]
[ı]20 hafta ......... 57 000 gr.[/ı]
[ı]21 hafta .........57 200 gr.(2.aşamada)[/ı]
[ı]22 hafta .........57 300 gr[/ı]

[ı]safişin eşi..[/ı]

[ı]ilk hafta ........112.000 gr..[/ı]
[ı]1 hafta .........108 100 gr..:nazar:[/ı]
[ı]2.hafta ........ 107 800 gr.[/ı]
[ı]3.hafta .........105 800 gr.:nazar:[/ı]
[ı]4.hafta .........105 800 gr.[/ı]
[ı]5.hafta .........103 800 gr. Safişim eşini tebrik ederim 1 ayda 8 kilo oldu. :46::nazar:[/ı]
[ı]6.hafta ..........103 800gr.[/ı]
[ı]7.hafta ..........104 300gr.(kaçamak ):4:[/ı]
[ı]8.hafta ...........???????[/ı]
[ı]9.hafta ...........102 000 gr.[/ı]
[ı]10 hafta .........101 800 gr.[/ı]
[ı]11 hafta .........102 000 gr(kaçamak )[/ı]
[ı]12.hafta.........100.600 gr[/ı]

meyvenull başlama tarihi.. 13.09.2010

ilk hafta ...... 67.700 gr

tekrar bizimle......26 şubat ....2011

ilk hafta ........60 400 gr.
2.hafta .........59 300 gr.
3.hafta..........58 500 gr

[ı][ı]diyarking ...[/ı][/ı]

[ı][ı]başlama tarihi.......23.07.2010 [/ı][/ı]

[ı][ı]ilk hafta .........84,3 kg[/ı][/ı]
[ı][ı]1.hafta .......... 83,1 kg[/ı][/ı]
[ı][ı]2.hafta .......... 81,4 kg[/ı][/ı]
[ı][ı]3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)[/ı][/ı]
[ı][ı]4. Hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)[/ı][/ı]
[ı][ı]5. Hafta...........tatildeydim(27.08.2010)[/ı][/ı]
[ı][ı]6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)[/ı][/ı]
[ı][ı]7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)[/ı][/ı]
[ı][ı]8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)[/ı][/ı]
[ı][ı]9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)[/ı][/ı]
[ı][ı]10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)[/ı][/ı]
[ı]11 hafta..........77.200 gr.[/ı]
[ı]12.hafta .........76 800gr.[/ı]
[ı]13 hafta .........tartılmamış ..[/ı]
[ı]14 hafta ........ 75 800 gr...[/ı]
[ı]15 hafta ........ 74 700 gr.[/ı]
[ı]16 hafta .........77 200 gr. [/ı]
[ı]17 hafta ........ 79 100 gr.[/ı]
[ı]18 hafta .........77 000 gr.[/ı]

[ı]19 hafta .........74 800gr.:46:[/ı]
[ı]20 hafta .......... Bildirmedi.....:63:.[/ı]
[ı]21.hafta ......... 75 100 gr.(kaçamaklı )[/ı]
[ı]22 hafta ......... 73 800 gr.:46:..[/ı]

[ı]diyarım tekrar bizimle ...[/ı]

[ı]ilk hafta ......... 75 000 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ..........72 600 gr..[/ı]
[ı]2.hafta ..........71 100gr[/ı]
[ı]diyarım bi süre sabit......:38:[/ı]

[ı]nazlım ........[/ı]

[ı]ilk hafta .........60 600 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ..........59 300 gr.[/ı]
[ı]2.hafta ..........59 300 gr.[/ı]
[ı]3.hafta ......... 59 100 gr..[/ı]
[ı]4.hafta .........58 700 gr.[/ı]
[ı]5.hafta .........57 800 gr.[/ı]
[ı]6.hafta .........58 300 gr.[/ı]
[ı]7 hafta .........58 300.gr.[/ı]
[ı]8.hafta .........58 300.gr.[/ı]
[ı]9.hafta ......... Kaçamak ..[/ı]
[ı]10 hafta ........59.000 gr.[/ı]
[ı]11 hafta ........58 500 gr.[/ı]
[ı]12.hafta ........58 000 gr.[/ı]
[ı]13.hafta........58 000gr[/ı]

[ı]ilkesu ......[/ı]

[ı]ilk hafta ......71 700 gr.[/ı]
[ı]1.hafta .......69 000 gr.[/ı]
[ı]2.hafta .......69 000 gr[/ı]
[ı]3.hafta .......69 000gr.[/ı]
[ı]4.hafta ...... 69 000gr.[/ı]
[ı]5.hafta ...... Bildrimemiş...[/ı]
[ı]6.hafta ...... Dönecek .......[/ı]
[ındent]

[ı]eylüll.[/ı]

[ı]ilk hafta .......61 100 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ........60 600 gr.[/ı]
[ı]2.hafta .........60 400 gr.[/ı]
[ı]3.hafta .........59 700 gr.[/ı]
[ı]4.hafta..........59 100gr[/ı]

[/ındent][ı]doga.......[/ı]

[ı]ilk hafta ......93.000gr.[/ı]
[ı]1.hafta ..........91 500 gr.:nazar:[/ı]
[ı]2.hafta ..........91 000 gr[/ı]

[ı]caziş..........[/ı]

[ı]ilk hafta ...... 90 000 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ........89 300 gr.[/ı]
[ı]2.hafta ........bildirmemiş ..[/ı]
[ı]3.hafta hala bildirmedin cazibeee:4:..[/ı]

[ı]tutku .......[/ı]
[ı]ilk hafta .... .....64.000 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ..........62 600 gr.[/ı]
[ı]2.hafta ..........62 400 gr.[/ı]
[ı]3.hafta ..........61 000gr.:nazar:[/ı]

[ı]iksir .......[/ı]
[ı]ilk hafta ...........83.000gr[/ı]
[ı]1.hafta ............ 81 000 gr.[/ı]
[ı]2.hafta ............79 100 gr.:nazar:[/ı]

[ı]ergh ......[/ı]
[ı]ilk hafta ........58 100 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ........57 700 gr.[/ı]
[ı]2.hafta.........57 300 gr[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]

[ı]anna maria....[/ı]

[ı]ilk hafta .......68 400 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ........67 500gr[/ı]
[ı][/ı]

[ı]aeben .....yine ,yeniden başladı ...:78:.[/ı]

[ı]ilk hafta ............66 200 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ............. 64 500 gr.[/ı]
[ı]2.hafta.............. 65 000 gr[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]

[ı]çamlıcam [/ı]
[ı]tekrar bizlerele..[/ı]
[ı]67 le başlamıştı .....[/ı]

[ı]ilk hafta ....55.000 gr.[/ı]
[ı]1.hafta......54 000gr[/ı]

[ı]beyaz ...[/ı]
[ı].tekrar bizlerle .....[/ı]

[ı]ilk hafta .......96 400 gr.[/ı]
[ı]1.hafta ........93 900 gr.:nazar:[/ı]
[ı]2.hafta....... 92 400 gr:nazar:[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]irem..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]ilk hafta .......69 000 gr.[/ı]
[ı]1.hafta.........67 500gr[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]ışıl ..[/ı]
[ı] ilk hafta .....56 900gr[/ı]
[ı] 1.hafta.......56 500gr.[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]tursari.[/ı]
[ı][/ı]
[ı]ilk hafta............93 000 gr[/ı]
[ı]1.hafta ...........91 000 gr:nazar:[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]

:16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ayy maşallahh banaaa yaa baya kilo vermişim ben monti ilee heycan yaptım şimdii:nazar::nazar::nazar::nazar:
regli sonrası başlayım tekrar denemeyeee ama tabi ilk dönemler meyve ve ekmegee dikkat ederekkk:26::26::26:

evet yaa ben hep aynı kiloda dönüp duruyorum:((

Merhabalar nasılsınız? Çok kısa süre sonra size 55 kg ye düştüğüm haberini vericem inşallah:1: kararlıyım, azimliyim, çok az kaldı. Mutluyummm. Sporumda çok faydalı oldu bacaklarım inceliverdi resmen. Ah bide erken yatıp erken kalkabilsem keşke. O da olsa süper olucak. İlk 55'i göreyim. Sonra 50'ye kadar düşücem kararlıyım:31:

Merhabalar nasılsınız? Çok kısa süre sonra size 55 kg ye düştüğüm haberini vericem inşallah:1: kararlıyım, azimliyim, çok az kaldı. Mutluyummm. Sporumda çok faydalı oldu bacaklarım inceliverdi resmen. Ah bide erken yatıp erken kalkabilsem keşke. O da olsa süper olucak. İlk 55'i göreyim. Sonra 50'ye kadar düşücem kararlıyım:31:

vay beeltecim maşallah demek hedefine 50 çektin. :46:
fıstıgın iycede iskelet olma emi:9:

ayy maşallahh banaaa yaa baya kilo vermişim ben monti ilee heycan yaptım şimdii:nazar::nazar::nazar::nazar:
regli sonrası başlayım tekrar denemeyeee ama tabi ilk dönemler meyve ve ekmegee dikkat ederekkk:26::26::26:

evet yaa ben hep aynı kiloda dönüp duruyorum:((

evet banum monti sanda iyi gelmişti . bayramdan sonra başlarsın :34:

slm hatunlar....

tabanlarım sızlıyor valla sabahtan beri koşturmaktan..kendi okulumdan çıktığım gibi bankaya oğlumun okul aidatlarını yatırmaya gittim,ordan alışverişe,oğlumu alıp eve geldik,yedik içtik o uyudu bende ancak oturdum... sizde ne var ne yok bakalım?

ay bide yemin ediyor. :38:inanıyoruz zilim senin ayaklarının totona degdigine .zatten başka türlüde bu yogunlukla nasıl baş edeceksin .:31:
iyi olmana sevindim zilim yogunlukda olur yeterki can saglıgı olsun :38:
bizdende iyilik zilim ne olsun aynı bildigim gibi gün boyu yalan dünye işleriyle ugraşıp duruyorum işde:6:

Back
X