İNCELİYORUM CANIM İLK GÜNLERDE YAZMIŞTIM SANA AYNINI

AKŞAMLARI KAÇAMAK YAPMANIN SEBEBİ GÜN BOYU DOYURUCU YEMEMEN :26:
İNANIN KISLAR KİLO ALMA VERME İŞİ AKŞAM YEDİKLERİNİZLE SON DERECE ALAKALI
akşam sedece yeşil fasulye yemişsin elbet açıkırsın 2 saat sonra :26: yanına bolca yeşil salata ve yogurt nerde? keşke olsaydı kaçamak yapmamak için migden dolu olurdu
kısaca sana mönüyazayım bunu uygula ve akşam açıkıp açıkmadıgını kendin gör
sabah 3 dl ekmek tb. az yaglı peynir bolca salatalık domates yeşilik 5 zeytin .
öyletin et türü yada etli sebze yemegi . porsiyonu sana kalmış . yanında yine bolca az yaglı salat ve yogut ayran vs .
arada 17 gibi 1 porsiyon meyve
akşamda 19 gibi sebze yemegi salata ve yogutr..
eminin gece ne ara nede kaçamak canın istemiycek .. ama yinede dolma gibi cazibeli yiyceklere bakma istersen
bu mönüyü hepi,miz uygulaya biliriz zatten montide tam anlamıyla bu ..
bu mönüyle kendi yediklerimizi karşılaştıralım ne eksikleri ne fazlalıkları var????
İNANIN KISLAR AMACIM NE MÖNÜLERİNİ ELEŞTİRMEK NEDE ÇOK BİLMİŞLİK TASLAMAK . ZATEN BENİ ZAMANLA TANIRSINIZ. BURDA 4 SENEDİR OLMA SEBEBİM SADECE YARDIM . ZAMAN ZAMAN BENEDE YAPIYORUM MONTİ AMA 4 SENE BOYUNCA YAPAMAM TABİKİ.
MONTİ TAM YAPILIRSA ÖNCE SAGLIK AÇISINDAN SONRADA KİLO AÇISINDA SON DERCE YÜZ GÜLDÜRÜR. AMA BOL KAÇAMAKLA BİR SONUÇ VERMESİ ÇOK NADİRDİR . BUNU BURDA MONTİ YAPAN BİR ÇOK KİŞİDE GÖRDÜK ZAMANLA ..
ASLINDA KİLO VERME İŞİNE KALKIŞMANINDA İLK KURALI BUDUR . KARAR VERİP TAM ANLAMIYLA BAŞLAMAK
İNCELİYORUM CANIM SENDE YAZMIŞSIN BELLİ BİR KİLONUN ALTINA İNEMEMENİN SEBEBİ KAÇAMAKLAR . VE BUNUN ÖNÜNE SEDECE SEN GEÇEBİLİRSİN . HER KONUDA DESTEGE HAZIRIZ BURDA CANIM. BUNUDA BİL