Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünkü mönüm ..
bu arada 65 li kilolarıma tekrar kavuştum :nazar:
darısı yeni hedefim 62 li kilolara inşallah :3:

kahvaltı 8 de.
peynir.omlet .
salatalık domates .

13.
yahni ..salata . 3 ceviz

16
kayısı ,tarçın, hurma katılmış
1 kase yogurt

18. 30
bol yumurtalı yeşilik salatası koca bir kase.

22.
2 hurma

2 lt su karbonatlı ..
1 saat yogun spor pilatesle birlikde .
he birde üstüne regl :9:

hadi ben pilatese kaçar .. dün esneme harektleri yaptılar bakdım olmadı ben kendi pc kaydımdan yaptım :1

günaydınnnnn:24::24::24::24::24::24::24:

aben abla tebirkler 65 lere kavuşmuşsun bende64.9 um bıktım yaww bu rakamlardan artıkk...
bayramdan sonra monti yapıcam karar verdimmm valla ne diyetler gördüm montiyee kul oldum hahaha:9::9::9::9::9::9:
ben şimdi 3 kg verip 62 ile başlarım inş montiye 4 kg da monti ile kısa sürede atarım diye düşünüyorummm
tabii çok çok yiyerek degil başlarda sıkı tutmam lazım işii

zilimm sen oglanı verdin dimi oglanı kreşe çok takip edemedim telden olunca
bayram sonrası bende vermeyi düşüyounüyorum iş bulurum 1-2 ayakadar ozmanda elimdeki birikmiş paramla göndericem
çünkü artık çalışmak istiyorum çocuklarda çok sıkılıyor evde süreklii
onlar içind eiyi olcakkk

bi yere başvurdum bakalım sonuç gelirsee bayram sonu vericem kreşee

günaydın kızlar,
aeben, zili yazmışsınız saolun. gerçekten monti kaçamak olmuyıor. nitekim yine 63.500 düm sabah tartıda:(
işyeri, mesai saatinin uzaması mahvetti beni. akşam geç evde oluyoruz salata yapamıyorum çoğu zaman. öle olunca yemek sonrası çay yanında kuru meyve tükettim. hatamı biliyorum ama düzeltemiyorum. yeme düzenini saatini ayarlamak zor iş. stres yaptı bende. yiyince de kendimi suçlu hissediyorum.

Son düzenleme:
slm millet....

aebenim sodalı su içmendeki sebep vücudu alkali hale getirmek içinmi aplam?bu yaz bende bunla ilgili bir yazı okumuştum eve gelen dergilerin birinde...ordan aklımda kalmış....

anticiğim bende çalışan bir bayanım ve her gün yıkayamıyorum kışın kısa günlerde özellikle yeşilliklerimi...yazın günler uzun ,günlük yapıyorum salatamı ama kışın yetişmez diye haftalık alıp yıkıyorum,kurutma kabında tamamen kurutup ya buzdolabı poşetlerine koyup havasını alıp bağlıyorum,yada tupperware'ın kaplarına koyup yemek saati çıkarıp doğrayıp yağlayıp hazırlıyorum.okulda arkadaşlardan günlük tüketeceği kadar salatayı doğranmış halde saklayanda varmış ve 4-5 gün hiç bişey olmuyor diyorlardı.ama ben doğrayıp saklamadım hiç.besin değeri iyice kaybolmasın diye...yaprak halde yıkanmış saklıyorum,hiç bişey olmuyorlar...böyle yapabilirsin,hafta sonu alışverişini yap temizle kaldır,yapacağın zaman çıkart doğra...pratik oluyor...:34:

banuşum ben oğlumu kreşe verdim cnm.aslında vermem şarttı zaten ama ben kıyamıyordum bildiğin gibi.fakat artık onu yanımda sürüklemekten ikimizde çok yorulduk.böylesi şu an hepimiz için iyi oldu...oğluma yetemeğim anlar oluyordu,ve onun özel eğitim alması artık şart hale gelmşti ne kadar görmezden gelmeye çalışsakta...

sabahları çok büyük hevesle gidiyor,geç kalıcak diye ödü kopuyor:1: öğlen almaya gittiğimde gelmek istemiyor...bıraksam tüm gün kalacak ama ben yarım gün zor duruyorum oğlumsuz:18:

benim günlük ders saatim bir saat arttı zaten,ek ders ücretimi alabilmek için ders saatimi arttırdım.okula gitmemin bir mantığı olmalı.evden çıkıyorum sonuçta ha bir saat fazla ha bir saat eksik...850 lira az para değil,oğlumun okul masrafı çıkar hiç değilse.zaten okulum 11'de bitsede oğlumu almaya 12'de gitmem gerekiyor.bende ders saatimi arttırıp ek ders ücretimi alıyorm hiç değilse..

sende iş bulur bulmaz ver gitsin.hayatın düzene giriyor valla...okulda zaten pestili çıkıyor çocukların koşturmaktan,eve gelince yiyip içip cup yatağa...
tek eksi yanı çok fazla üst baş batırıyorlar..oğluma okula başlıycak diye 4 pantolon 4 eşofman altı almıştım 20 günde hepsinin dizleri gitti:19: evde olan tüm eşofmanlarda gitti,ne pantolon ne eşofman kalmadı dizleri sağlam kalan..pantolonları delmiş,eşoflanların delinmeyenlerinde dizleri pastel boyadan ve oyun hamurundan boyacı çırağı gibi ...kıyamadımda atmaya yepyeni hepsi.verdim terziye eşofmanları aynı orjinal yamalı gibi oval başka renk kumaşlardandan ve derilerden zigzagla üstüne çarpılar falan yaparak kapattırdım. pantolonlarıda götürüp bişeyler yaptırıcam bakalım...:1:

selamm amanınn çok yoruldum pazara gidip 5 kg kırmızı biber aldım ama 1 kilou yeşile yakın çıktı sinirim bozuldu yaptıgımdan 4 kavanoz çıktı ama renginde bi matlık oldu yaa nedenn anlamadımmm közleidm dogradım tencereye attım içine sirke z.yag sarımsak koydum sıcak sıcak kvanozlaraa
umarım güzel olmuştur biraz daha közlüycem onu dolaba atıcamm...
,
bu salçayla filan nasıl ugraşıyorlar ya aşkolsun valla 5 kiloda haşatım çıktı :1::1::1::1::1::1::1:

ziilim benimd eçocukları kreşe veirnce alışveirş yapmam lazım bütün herşey kısa geliyorr
sen şanslısın yarım gün veriyorsunn bizim tam gün vermemizz şart:51::51:

anticim canım anlıyorum seni ama mutlaka bir çözümü olmalı . akşamı erken yemenin ceresi yokmu ? eve gelinncede önceden hazırladıgın salata tayı yersin yada 1 kase meyveli yogurt ..

zilim evet canım sodalı deyilde karbonatlı suyu bunun için içiyorum . vucudunalkalisini yükseltmek için hem saglık hemde kilo için . zatten vucud temizlendimi kilo vermek daha kolay oluyormuş .
burda bir link var onu okudum baya mantıklı geldi bana daha eveldende marankşive gül kaynakdan duymuştum aklıma yaptmıştı ama denememiştim 10 gündür içiyorum canım günde 3 çay kaşıgı sabahdan eritip hazırlıyorum gün boyu içiyorum . yorgunlugumu vs aldı diyebilirim . görünmeyen etkisi ne olur bilmiyorum ilerleyen günlerde ph. ölçtürmeyi düşünüyorum ..
balkonları temizliyorum bende bazı çiçekleri söktüm bazılarınıda yeniledim :6:toprakla oynamayı seviyorum .:32:

ahh aeben, keşke şöle 6-7 arası yemek yiyip , 9-10 gibi ara yapabilsem ama evde 19.30-20.00 arası anca oluyoruz. yemek faslı 9 da anca bitiyor. hele evde yemek yoksa gözüm dönüyor resmen şekerimin oynadığını hissedebiliyorum. hazırla ye derken monti yalan oluyor. zili nin dediğini yapmalıyım. önceden yeşillikleri hazırlamaya ilaveten düzenli yemek yapmalıyım ertesi gün için de.

Tebrikler aeben abla. İnşallah 62 yi de görürsün. 50 olsam fena olmaz aslında iskelet olmam da tam zayıf olurum bir de garantilemiş olurum zayıflığı süper olur:):) ama önce 55 olayım onu göreyim inşallahhh:27::24:

zlimmm montiyi özledim desem yeridir cnm yaa şimdi uyguladıgım diyete göre monti serbestmiş yaww

seninnn yavruşş ne alemde kreşte mi? okuyamadım telde bende gençlik ve spor bakanlıgına başvurdum
olurda girersem orayaa çocukları kreşe vericem hemen artık çok zorlnıyorum yoruyorlar benii:55::55::55::55::55::36::36::36::36:

bu arada artık trafige alıştım tek başımaa annemlere filan gidebiliyorum orasıda uzak banaa
aben ablam sen bilirisn teyy keçiörende annemlerrr.
çok seviyorum araba kullanmayıı çocukları atıyrum arabaya avm yee çok bunaltırlarsa beniii:41::41:

masum slm gençlik spor bakanlığına nasıl başvurdun ne tür eleman arıyorlar merak ettim benim evim yeni merkez binasının tam karşısında buralara gelirsen beklerim çok sevinirim kendim için değil kızkardeşim 2 yıldır iş arıyor onun için soruyorum Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda olur sende işlerini düzene sokarsın

masum slm gençlik spor bakanlığına nasıl başvurdun ne tür eleman arıyorlar merak ettim benim evim yeni merkez binasının tam karşısında buralara gelirsen beklerim çok sevinirim kendim için değil kızkardeşim 2 yıldır iş arıyor onun için soruyorum Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda olur sende işlerini düzene sokarsın

aa sen ankaradamısınn sulakk? yeni bina derken aydınlık evler tarafındkaini diyorsun dimi
yani şöle diyim eleman alımı flan yokk aslında bende hasber kader başvurdum eşiminn ark orada bi cv ver dedii
ama torpille dönüyor her yerde biliyorsunn o adam iş yaparmı bilemiyorum oda şirket elemanı sonuçtaa

2 yıldır bualamdımı bi iş ya korktum şimdi bak bend eçocukları kreşe verip iş arıycam 1-2 ayda bulurum diyorumm
amma dahamı uzun olcakk

aebenim karbonata ekmek sodası da diyorlarya ondan şeyttirdiydim:26: eskiden maya olmadığı zaman kabartma tozu niyetine karbonat koyarlarmış ekmek hamuruna köylerde falan...hatta annem pişi yada mekik falan denen yoğurt ve yumurtayla yoğrulan yağda kızaran hamur işi varya onun hamuruna özellikle karbonat katardı hamur sapsarı olsun diye... miden sağlam değilse reflü vs..varsa dikkat et karbonata aplam...:34:

birde antiye önerdiğin şekilde meyveli yoğurt montiye uygun değil diye kalmış aklımda,pişmiş meyve yoğurtla serbest ,çiğler yasak diye hatırlıyorum...:26:

anticiğim ben mor lahanayı bile incecik kıyıp(rendede olur) cam kavanoza dolduruyrum üstünede bol limon sıkıp salataya direk ekliyorum.o limonlu olduğu için salataya limon eklemyorum ..aklında bulunsun..pratiklik açısından çok iyi oluyor..

doncuru ve dolap olmasa ne yapacağız bilmem valla..ben bu gün okuldan geldim,üstümde bir kırıklık vardır terim sırtımda kuruduğu için sanırım.hemen dolaptan bezelyeyi kıymayı aldım attım ocağa,o pişerken yaprak sarmalarım vardı daha evelden sardığım onları koydum diğer ocağada.akşam yanınada tarhana çorbası yapıverdim ..hepsi hazır şeylerdi, acaip kolay oluyor hazırlamakla uğraşmayınca...

banum iş konusunda hiç belli olmaz cnm.bi bakarsın başka bir yer oluverir.netten iş iilanlarınada bakabilirsin...:34: bizim geçen yıl emekli olan okuldan bir arkadaşımız emekliliğin birinci ayı dolmadan çok iyi bir iş buldu çalışıp duruyor..ülkerin lojistiklerinden birinde insan kaynakları müdürü olarak çokta iyi bir maaşla çalışıyor..hiç torpili falanda yoktu çok eminim..

sen sana uygun olan bütün işlere başvur.mutlaka birinden olmassa diğerinden cvp gelir bir gün...
çocuklarıda o zaman ver bence kreşe,acaip masraflı kreş işi .hiç dışardan göründüğü gibi değil..bizim kreş devlete bağlı ama özel eğitim kurumu diye geçiyor.(zeka guruplarına göre öğrenci alan bir yer) yıllık alıyorlar ücreti. 6.000 lira yıllığı tam günün.4 bin lira yarım günü...şubat tatilini bile tam ay olarak hesaplamışlar..birde ilk başladıklarında kitap setleri,krıtasiye malzemeleri,o bu derken bir aylık ücret kadarda onlara gitti.birde üst baş,servisi yok ama ben götürüp getiriyorum servisten farkı kalmıyor.okul öncesi eğitim biraz masraflı bir şey ...birde iki tane olduklarını düşündüm bir an:18::18::18:

sen evdeyken hiç verme bence canım tabii yne sizin kararınız ...ama zaten hayat boyu erken mesai bi başladımmı hiç bitmiycek..
ben bazen hüzünleniyorum oğlum benim çalışmam yüzünden yollarda kreşlerde çocukluğunu yaşayamıyor diye...onun yaşıtları öğlene kadar uyurken o 6:30'da uyanıyor.hatta bazen hadi oğlum okuluma geç kaldım bak senin yüzünden diye hayıflandığım oluyor.onu bırakırken öpüşüyoruz ya "özür dilerim annecim seni geç kaldırdığım için "diyor..acaip içerliyorum..pişmanlıktan ağlıycak gibi oluyorum...
çocuklarının evde olmasının tadını çıkartın bence...okul bi başladımmı gerisi hiç bitmiycek nasılsa....:43:

aa sen ankaradamısınn sulakk? yeni bina derken aydınlık evler tarafındkaini diyorsun dimi
yani şöle diyim eleman alımı flan yokk aslında bende hasber kader başvurdum eşiminn ark orada bi cv ver dedii
ama torpille dönüyor her yerde biliyorsunn o adam iş yaparmı bilemiyorum oda şirket elemanı sonuçtaa

2 yıldır bualamdımı bi iş ya korktum şimdi bak bend eçocukları kreşe verip iş arıycam 1-2 ayda bulurum diyorumm
amma dahamı uzun olcakk

evet canım orası Ankara'dayım sende ikeanın ordasın sanırım benim akrabalarım çok orda annem ve evli kızkardeşimde natoyolunda ben ikeaya sık gelirdim tatil döneminde çocuklar ordaki top havuzunu çok seviyordu ancak okullar açıldığından beri gitmiyorum işkonusunu anladım canım hiç moralini bozma herkesin kısmeti neyse o hiç belli olmaz bu binası dışardan çok güzel görünüyor içinde bir büyük bir küçük havuz varmış diye duydum ancak personele ve sporcularaymış dışardan almıyorlarmış kapıdaki güvenlik görevlisi söylemişti inşallah olur işin içini ferah tut evrene pozitif düşünce gönderki pozitif dönsün böyle diyorumda terzi kendi söküğünü dikemez hesabı kendime faydam olmaz

günaydın hatunlar ..
misafirim gelecek o yüzden cevap yazamıycam bugün . bensiz idare edin :9:
zilim evet canım yanlış hatırlmamıyorsun yogurtla meyve aynı anda montide yenmiyor .birkaç meyve dışında (çilek. bögütrlen) ben yiyorum ama ben monti yapmıyorum :31:
antiye önerdimmi ? hatırlayamadım ama yanlışlıkla yazdıysam öyle bişi ,şimdi düzeltmiş olduk :16:

anticim canım anlıyorum seni ama mutlaka bir çözümü olmalı . akşamı erken yemenin ceresi yokmu ? eve gelinncede önceden hazırladıgın salata tayı yersin yada 1 kase meyveli yogurt ..

zilim evet canım sodalı deyilde karbonatlı suyu bunun için içiyorum . vucudunalkalisini yükseltmek için hem saglık hemde kilo için . zatten vucud temizlendimi kilo vermek daha kolay oluyormuş .
burda bir link var onu okudum baya mantıklı geldi bana daha eveldende marankşive gül kaynakdan duymuştum aklıma yaptmıştı ama denememiştim 10 gündür içiyorum canım günde 3 çay kaşıgı sabahdan eritip hazırlıyorum gün boyu içiyorum . yorgunlugumu vs aldı diyebilirim . görünmeyen etkisi ne olur bilmiyorum ilerleyen günlerde ph. ölçtürmeyi düşünüyorum ..
balkonları temizliyorum bende bazı çiçekleri söktüm bazılarınıda yeniledim :6:toprakla oynamayı seviyorum .:32:

hah buldum .. küçük bir ayrıntı hatası yapmışım . akşam meyveli yogurt deyilde meyveyle yogurt yazacaktım . ne farkı var derseniz . akşam yemeginde meyve ve yogurt yenebilir ama önce meyve 15 dk arkasındanda yogurt yada süt ürünü..kendim biliyorumya öylece yamışım işde kusuruma bakmayın bazan gözümden ve gönlümden kaçıyor .bunuyorum zannımca:9:. iyi olmuş hatırlatıgın zilim .:38:

hah buldum .. küçük bir ayrıntı hatası yapmışım . akşam meyveli yogurt deyilde meyveyle yogurt yazacaktım . ne farkı var derseniz . akşam yemeginde meyve ve yogurt yenebilir ama önce meyve 15 dk arkasındanda yogurt yada süt ürünü..kendim biliyorumya öylece yamışım işde kusuruma bakmayın bazan gözümden ve gönlümden kaçıyor .bunuyorum zannımca:9:. iyi olmuş hatırlatıgın zilim .:38:

ayy canım, ne bunaması. ben bu kadar acemi olunca diyet işinde en küçük ayrıntıyı bile bilmiorum. saolun kızlar, çok yardımcısınız her konuda. ama ben çokkkk başarısızım diyet konusunda. dün dikkkat ettim ettim akşama kadar, sonra yemekten sonra çayın yanında çikolata yedim, bir çuval inciri berbat ettim:((

slm millet...:54:
okuldan geldim,oğlumu yedirdim yatırdım,saat üçte veli toplantım var kendi okulumda..o saate kadar uyusunda alıp götürücem yanımda mecburen.ablaları bakacaklar ben toplantıdayken..

akşam içiin yemeklerimi yapmadan önce azıcık oturup dinleneyim sizede bakayım dedim...

antişkom ttlı krizzleri içinde alternatiflerimiz var bizim.geçen yılki sayfaları bulabilsende okusan...bayağı bildiğin kuplar ,uydurmatik çikolatalar yapıyorduk..hepsi kendi icadımız olan...sende montiye adapte olana kadar öyle şeylerle avutabilirsin tatlı krizlerinde kendini ve beynini...öncelikle eve hiç alma öyle şeyler..çocuklarınada yedirme..hiç bir faydası yokkii..ben ne haızr meyve suyu,ne çikolta ne bisküvi vermiyıorum oğluma.arada bi birinin elinde görürse isterse erkek çocuğu bi tarafı şişmesin :1: diye alıp bir tane veriyorum.kalanını yemiyor bile..çoğunun tadını bilmediği için merak etmiyorda...geçen gün doktorda sıramızı beklerken bir çocuğun elinde cips görmüş,anne çocuk bişey yiyiyo benimde canım istedi dedi.çocuğun annesi bir tanede oğluma verdi sağolsun.baharatlıydı dili hafif yandı sanırım,iğğğ acıymış bu dedi tükürdü:)) doktorda allerjisi için cips,haızr çorba,çikolta ıvır zıvır türü şeyleri yiyiyorsa vermeyin dedi.bak duydunmu oğlum cips seni hasta edermiş zaten iyiki yemedin dedim:1:

sende eve alma öyle şeyler...:20: almayınca canın çeksede yiyemiyorsun...:1:şekil 1A bakınız ben:1: regl dönemi çok nadiren ister canım çikolata gofret gibi şeyler ama eve girmediğinden dolayı meyveyle son bulur tatlı krizim:1:

canın tatlı çektiğinde rendele elmayı,bas tarçını ,teflonda kavur yağsız olarak..soğuyunca ,yoğurdun katı tarafından al bir kaseye karıştır ye miss gibi...kim varıd bizde buna bayılırdı...adı aklıma gelmedi...bekar bir kızçemiz vardı...evdekiler bile bu tatlıyı sevdi diyordu...mmmmm:44: adını hatırlayamadım yaaa...aebenim bilir kesin....safinazın arkadaşıydı hatta...giyim firmasındamı çalışıyordu?

yada kuru inciri pişir bu şekilde yoğurda kat ye...kayısıda olur tabiisii...

hatta ben yine çiğden elmayı rendeleyip tarçın ve kakaoyla karıştırıp yulaf ezmelerini robottan geçirip bisküvi gibi yapmıştım ve elmalı karışımla harmanlayıp toplar yapmıştım...hind.cevizine bulayıp...oda çok hoş olmuştu....

akşama kadar sabredip akşam emeğini boşa çıkartma cnm....bak bir sürü alternatif var..yap birini ye biraz..körelt tatlı iştahını....:34:

ben haızrlanıp çıkayıp birazdan...geç kalıcam yoksa...oje ,makyaj,giyin et derken...kaçtım....:10::10::10:

okuldan geldim,oğlumu yedirdim yatırdım,saat üçte veli toplantım var kendi okulumda..o saate kadar uyusunda alıp götürücem yanımda mecburen.ablaları bakacaklar ben toplantıdayken..

akşam içiin yemeklerimi yapmadan önce azıcık oturup dinleneyim sizede bakayım dedim...

antişkom ttlı krizzleri içinde alternatiflerimiz var bizim.geçen yılki sayfaları bulabilsende okusan...bayağı bildiğin kuplar ,uydurmatik çikolatalar yapıyorduk..hepsi kendi icadımız olan...sende montiye adapte olana kadar öyle şeylerle avutabilirsin tatlı krizlerinde kendini ve beynini...öncelikle eve hiç alma öyle şeyler..çocuklarınada yedirme..hiç bir faydası yokkii..ben ne haızr meyve suyu,ne çikolta ne bisküvi vermiyıorum oğluma.arada bi birinin elinde görürse isterse erkek çocuğu bi tarafı şişmesin :1: diye alıp bir tane veriyorum.kalanını yemiyor bile..çoğunun tadını bilmediği için merak etmiyorda...geçen gün doktorda sıramızı beklerken bir çocuğun elinde cips görmüş,anne çocuk bişey yiyiyo benimde canım istedi dedi.çocuğun annesi bir tanede oğluma verdi sağolsun.baharatlıydı dili hafif yandı sanırım,iğğğ acıymış bu dedi tükürdü:)) doktorda allerjisi için cips,haızr çorba,çikolta ıvır zıvır türü şeyleri yiyiyorsa vermeyin dedi.bak duydunmu oğlum cips seni hasta edermiş zaten iyiki yemedin dedim:1:

sende eve alma öyle şeyler...:20: almayınca canın çeksede yiyemiyorsun...:1:şekil 1A bakınız ben:1: regl dönemi çok nadiren ister canım çikolata gofret gibi şeyler ama eve girmediğinden dolayı meyveyle son bulur tatlı krizim:1:

canın tatlı çektiğinde rendele elmayı,bas tarçını ,teflonda kavur yağsız olarak..soğuyunca ,yoğurdun katı tarafından al bir kaseye karıştır ye miss gibi...kim varıd bizde buna bayılırdı...adı aklıma gelmedi...bekar bir kızçemiz vardı...evdekiler bile bu tatlıyı sevdi diyordu...mmmmm:44: adını hatırlayamadım yaaa...aebenim bilir kesin....safinazın arkadaşıydı hatta...giyim firmasındamı çalışıyordu?

hatta ben yine çiğden elmayı rendeleyip tarçın ve kakaoyla karıştırıp yulaf ezmelerini robottan geçirip bisküvi gibi yapmıştım ve elmalı karışımla harmanlayıp toplar yapmıştım...hind.cevizine bulayıp...oda çok hoş olmuştu....

akşama kadar sabredip akşam emeğini boşa çıkartma cnm....bak bir sürü alternatif var..yap birini ye biraz..körelt tatlı iştahını....:34:

ben haızrlanıp çıkayıp birazdan...geç kalıcam yoksa...oje ,makyaj,giyin et derken...kaçtım....:10::10::10:
yapmak istedikten sonra herşeye bir çözüm var di mi gerçekten. işte ben o konuda çok bıraktım 2 haftadır kendimi. sebebini de biliyorum, 3-4 ay içinde yeni tedaviye başlıcaz. çok pahalı tüp tedavisi. bu sefer de olmazsa bırakıcam artık tedavi peşini. onun stresi sardı beni. kendi kendime stres sıkıntı yaptıkça garip bir yemeğe düşkünlük başladı. yoktur halbuki böle ıvı zıvır yeme huyum. umudumu kaybediyorum galiba bebek konusunda. o da diğer şeylere yansıyor böle.

ne güzel yazmışşsın zilim eline saglık :16: mimu'ydu canım o genç kız.(mumumla karışmasın o evli ve ogullu ):9:

reglim 2. günündeyim canım nasıl tahin helvası çekti anlatamam . misarifiri gönderdikden sonrada 2.3. market turladım elim gitti baktım ama almadan eve geldim :19: evde canım kabak tatlısı var . 2 çatal aldım artık nefsim körlendi.bşliyorumki helvayı alsam neren baksam 50.100gr yerdim galiba:27: şu regl geçsede kurtulsam şu tatlı isteginden :36:
anticim talı krizleri için aralara tarçınlı pişmiş veyveli ypgutlar tükete bilirsin kendi yaptıgın .. ayrıca medine hurmasıda birebirdir 3 hurmayı yavaşça agzıda iyce ezerek yersen inan 2 saat canın bişi çekmiyor benim kurtarıcımda budur genelde .

Back
X