slm millet...

okuldan geldim,oğlumu yedirdim yatırdım,saat üçte veli toplantım var kendi okulumda..o saate kadar uyusunda alıp götürücem yanımda mecburen.ablaları bakacaklar ben toplantıdayken..
akşam içiin yemeklerimi yapmadan önce azıcık oturup dinleneyim sizede bakayım dedim...
antişkom ttlı krizzleri içinde alternatiflerimiz var bizim.geçen yılki sayfaları bulabilsende okusan...bayağı bildiğin kuplar ,uydurmatik çikolatalar yapıyorduk..hepsi kendi icadımız olan...sende montiye adapte olana kadar öyle şeylerle avutabilirsin tatlı krizlerinde kendini ve beynini...öncelikle eve hiç alma öyle şeyler..çocuklarınada yedirme..hiç bir faydası yokkii..ben ne haızr meyve suyu,ne çikolta ne bisküvi vermiyıorum oğluma.arada bi birinin elinde görürse isterse erkek çocuğu bi tarafı şişmesin

diye alıp bir tane veriyorum.kalanını yemiyor bile..çoğunun tadını bilmediği için merak etmiyorda...geçen gün doktorda sıramızı beklerken bir çocuğun elinde cips görmüş,anne çocuk bişey yiyiyo benimde canım istedi dedi.çocuğun annesi bir tanede oğluma verdi sağolsun.baharatlıydı dili hafif yandı sanırım,iğğğ acıymış bu dedi tükürdü:)) doktorda allerjisi için cips,haızr çorba,çikolta ıvır zıvır türü şeyleri yiyiyorsa vermeyin dedi.bak duydunmu oğlum cips seni hasta edermiş zaten iyiki yemedin dedim
sende eve alma öyle şeyler...

almayınca canın çeksede yiyemiyorsun...

şekil 1A bakınız ben

regl dönemi çok nadiren ister canım çikolata gofret gibi şeyler ama eve girmediğinden dolayı meyveyle son bulur tatlı krizim
canın tatlı çektiğinde rendele elmayı,bas tarçını ,teflonda kavur yağsız olarak..soğuyunca ,yoğurdun katı tarafından al bir kaseye karıştır ye miss gibi...kim varıd bizde buna bayılırdı...adı aklıma gelmedi...bekar bir kızçemiz vardı...evdekiler bile bu tatlıyı sevdi diyordu...mmmmm:44: adını hatırlayamadım yaaa...aebenim bilir kesin....safinazın arkadaşıydı hatta...giyim firmasındamı çalışıyordu?
yada kuru inciri pişir bu şekilde yoğurda kat ye...kayısıda olur tabiisii...
hatta ben yine çiğden elmayı rendeleyip tarçın ve kakaoyla karıştırıp yulaf ezmelerini robottan geçirip bisküvi gibi yapmıştım ve elmalı karışımla harmanlayıp toplar yapmıştım...hind.cevizine bulayıp...oda çok hoş olmuştu....
akşama kadar sabredip akşam emeğini boşa çıkartma cnm....bak bir sürü alternatif var..yap birini ye biraz..körelt tatlı iştahını....
ben haızrlanıp çıkayıp birazdan...geç kalıcam yoksa...oje ,makyaj,giyin et derken...kaçtım....