Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ha bu arada bayramın 1. günü 63.8 görmüştüm hemen kaybettim 65 im şimdii:(

günaydınnnnn kimsecikler gelmemmişş henüzzzz..

ben dün bir ydim bir yedimm valla kendimden utandım bugün az kh ve bol pro ile atmayı düşünüyorum aldıgım kh ları ..
bi karış bogazıma sahip çıkamıyorum ya:(((

aben abla beni 9. takıma davet ettiler bende girdim belkim bi faydası olur.
ama anlamıyorum ben bu takım işleirnden nasıl oluyor bu işlerr sen bilirisn belli bikilomu vermek lazım?
günaydın banum:38:
yok canım ne verebilirsen takımını cumaları temsil ediyorsun . tüm takımın yüzdesi hesaplanıp cuma paylaşım alanına yazılıyor .ordada 1.2. 3. belirleniyor
takım içide o takımın özel kuralları varsa o uygulanıyor . tamamen takıma özel .. tabiki takımın faydası olur mesela dünki yaptıgın gibi kaçamakları yapamassın sorumluluk duyarsın çünki, senin verdigin aldıgın kilo tüm takımı etkiler .. paylaşımda önemli tabiki yedigin içtigin ne yaptıgını yazarsın .hayırlı olsun ..:16:
bu arada paylaşımalanı dışında cafemiz var bugünlerde püsküütle bende takılıyoruz orayada yazabilirsiniz :9:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html
yazmıştımki sen zatten dün yazmışsın :)

Son düzenleme:
günaydın banum:38:
yok canım ne verebilirsen takımını cumaları temsil ediyorsun . tüm takımın yüzdesi hesaplanıp cuma paylaşım alanına yazılıyor .ordada 1.2. 3. belirleniyor
takım içide o takımın özel kuralları varsa o uygulanıyor . tamamen takıma özel .. tabiki takımın faydası olur mesela dünki yaptıgın gibi kaçamakları yapamassın sorumluluk duyarsın çünki, senin verdigin aldıgın kilo tüm takımı etkiler .. paylaşımda önemli tabiki yedigin içtigin ne yaptıgını yazarsın .hayırlı olsun ..:16:
bu arada paylaşımalanı dışında cafemiz var bugünlerde püsküütle bende takılıyoruz orayada yazabilirsiniz :9:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html

ben okuyorum orayı dün ilk kez yazdım ama kimse slm bile vermedii bende yazacak bişiy bulamadımm:9::9::9::9: yoksa okuyorum çok keyifli

[SUP]
[/SUP]
ha bu arada bayramın 1. günü 63.8 görmüştüm hemen kaybettim 65 im şimdii:(

banum sen yine iyisin ben bayramın 3. sabahı 64 5 dum . 5 gün sabahı 66.5 .:27: bu iniş sudanda deyildi ha son hafta 2 cm birden incelmişitim ama son 2 gün ne oldu bilmiyporum çok şişim ve ayrıca karnımda davul gibi bir tuhaflık var ama ne .:27:

kıslzlar birde paylaşmak isyedigim bişi var .daha evvelde yazmıştım ama artık sizede önerebilirim .

bayramdan 2 hafta kadar önce karbonatlı su içmeye başladım . bu sadece kilo açısından deyilde vucudumu temizlemekde amacı güdüyordu . bayramda 3.4. gün ara verdim karbonatlı suya ..
normalda benim bünye müzelikdir beni tanıyanlar iyi bilir .ama bu 2 haftalık süre içinde özeliklede son haftası kilo vermem çok kolay oldu . ne zaman suyu bırakdım bu gidişat durdu .
karbonatlı suyun ne kadar etkisi var bilmiyorum ama belirmeden geçemedim . zararı olcak bişi deyil denemenizi tavsiye ederim .
sabah bir cam şişeye 3 çay kş katıyorum üztünede sıcak su eriyor gün boyu içtigim suya katıyorum .. tadı çok zorlayıcı bişi deyil bence tabi . bitki çaylarında kolay içmesi

Son düzenleme:
:52::52::52::52::52::52::52: nazlışım hamimişin AMANIN ne güzel haber .:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16:
rabbım sag saglim versin kucagıuna inşallah fıstıgım :38:
geriye dönük sayfları henüz okuyamamıştım görmedim sabah . ay ne güzel haber :46::46:

GÜNAYDIN ABLACIĞIM . AMİN İNŞALLAH DÜN İLK DOKTOR KONTROLÜMÜ OLDUM BEBİŞ 5 HAFTALIK henüz ALLAH kısmet ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz . ALLAH sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip eder İNŞALLAH

GÜNAYDIN ABLACIĞIM . AMİN İNŞALLAH DÜN İLK DOKTOR KONTROLÜMÜ OLDUM BEBİŞ 5 HAFTALIK henüz ALLAH kısmet ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz . ALLAH sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip eder İNŞALLAH

aaa çok küçükmüşş nazlış normalde 5 haftalıkken ögreniliyor 1 hafta regli geçince sen daha erken ögrendin sanırım

aaa çok küçükmüşş nazlış normalde 5 haftalıkken ögreniliyor 1 hafta regli geçince sen daha erken ögrendin sanırım

benim regli gecikeli 4 gün olmuştu ben test yaptığımda banu sonrasında hemen kan testide yaptım ondada çıktı . doktor dün keseyi gördü ama henüz bebiş yok çünkü çok ufacık dedi . 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi :16: benim bu sefer normalde fazla akıntım oldu ben ordan şüphelenip hemen test yaptım

benim regli gecikeli 4 gün olmuştu ben test yaptığımda banu sonrasında hemen kan testide yaptım ondada çıktı . doktor dün keseyi gördü ama henüz bebiş yok çünkü çok ufacık dedi . 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi :16: benim bu sefer normalde fazla akıntım oldu ben ordan şüphelenip hemen test yaptım

bebişş hemen görünmüyorr cnm önce kese sonra bebekk benimde 6 gün geçmiştii regli ve hemen şak diye çıkmıştı son gebelikte

bebişş hemen görünmüyorr cnm önce kese sonra bebekk benimde 6 gün geçmiştii regli ve hemen şak diye çıkmıştı son gebelikte

ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder banucuğum . ALLAH isteyen ve dileyen herkese hayırlı zamanda nasip eder İNŞALLAH

ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder banucuğum . ALLAH isteyen ve dileyen herkese hayırlı zamanda nasip eder İNŞALLAH

amin ,inşallah nazlım :emir_bebek::emir_bebek:

sende zilim gibi bol bol omega 3 al. saglıklı beslen ve fazla kilo alma nazlım biliyorsun hamile olmak demek herşeyi bol bol yemek deyil :31:

aminn cnm inşallahhh , saglıkla sıhhatle kavuşursunnn bebeginee( kızınaa yazıcaktımm )

amin ,inşallah nazlım :emir_bebek::emir_bebek:

sende zilim gibi bol bol omega 3 al. saglıklı beslen ve fazla kilo alma nazlım biliyorsun hamile olmak demek herşeyi bol bol yemek deyil :31:

yok ablacığım sağlıklı beslenmeye özellikle dikkat ediyorum . haftanın 1 günü balık günü ilan etti eşim balık yedirecek bana bakalım sevmediğimide biliyor ama zorla yediriyor bana . şuanda hafif monti ayarında devam ediyorum 2. aşama gibi

selamlar hatunlar:16:

nazlım rabbım gönlüne göre versin :emir_bebek:

zilim yoksun ortalıkda:44:

banuşum bugün nasılsın ?

. antim sen nasılsın toparladınmı kaçamakları ?

.. öznur ogluşla nasıl oldunuz atlatınızmı biraz hastalıgı

çok şükür iyiyim banum..

bayramdan önce başka arkadaşlarda vardı yine kaybolmuşlar :26:

çıkmamışlardır bayrammm piskolojisinden:)

aben sen düzen kurdun mu? neler yapıyorsun montimi?
yksa herşeyden az az allah ne verdiyse sistemimi uyguluyorsun?

çıkmamışlardır bayrammm piskolojisinden:)

aben sen düzen kurdun mu? neler yapıyorsun montimi?
yksa herşeyden az az allah ne verdiyse sistemimi uyguluyorsun?

birkaç gündür tekrar düzenimi kurdum banum kafama göre takılıyorum montide denebilir ama az yiyorum,fakat iştahım açık salmamak için çabalıyorum .ama kilomda tık yok bir türlü inmiyor 2 günde 2 kilo nasıl çıktıda inmiyor çözemedim .:26:. sanırım bayramın son 3 günü yediklerimin acısı sonradan çıktı .ama toparlıycam başka yoluyok .1 aralık hedef koydum ulaşsamda ulaşamasamda sıkı bir şekilde devam edicem inşallah .:31: pilateside rahatça yapıyorum artık şükür tv çekiyor :9:

Son düzenleme:
birkaç gündür tekrar düzenimi kurdum banum kafama göre takılıyorum montide denebilir ama az yiyorum,fakat iştahım açık salmamak için çabalıyorum .ama kilomda tık yok bir türlü inmiyor 2 günde 2 kilo nasıl çıktıda inmiyor çözemedim .:26:. sanırım bayramın son 3 günü yediklerimin acısı sonradan çıktı .ama toparlıycam başka yoluyok .1 aralık hedef koydum ulaşsamda ulaşamasamda sıkı bir şekilde devam edicem inşallah .:31: pilateside rahatça yapıyorum artık şükür tv çekiyor :9:

düzenii kurmakta önemli abla darısı bana olsun inşş

hayırlı cumalar :16:
günaydın .
yogun bir yine bekliyor . sohbetim var bugün ..
cumaları kilo bildiriyorum her nekadar benden başka kimse kilo bildirmesede:4:
başlangıç 67 1.
1.hafta .. 66 1.
2. hafta.. 64 7.
3.hafta .. 65 6.

Back
X