Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın banumgünaydınnnnn kimsecikler gelmemmişş henüzzzz..
ben dün bir ydim bir yedimm valla kendimden utandım bugün az kh ve bol pro ile atmayı düşünüyorum aldıgım kh ları ..
bi karış bogazıma sahip çıkamıyorum ya((
aben abla beni 9. takıma davet ettiler bende girdim belkim bi faydası olur.
ama anlamıyorum ben bu takım işleirnden nasıl oluyor bu işlerr sen bilirisn belli bikilomu vermek lazım?
günaydın banum
yok canım ne verebilirsen takımını cumaları temsil ediyorsun . tüm takımın yüzdesi hesaplanıp cuma paylaşım alanına yazılıyor .ordada 1.2. 3. belirleniyor
takım içide o takımın özel kuralları varsa o uygulanıyor . tamamen takıma özel .. tabiki takımın faydası olur mesela dünki yaptıgın gibi kaçamakları yapamassın sorumluluk duyarsın çünki, senin verdigin aldıgın kilo tüm takımı etkiler .. paylaşımda önemli tabiki yedigin içtigin ne yaptıgını yazarsın .hayırlı olsun ..
bu arada paylaşımalanı dışında cafemiz var bugünlerde püsküütle bende takılıyoruz orayada yazabilirsinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html
ha bu arada bayramın 1. günü 63.8 görmüştüm hemen kaybettim 65 im şimdii![]()
nazlışım hamimişin AMANIN ne güzel haber .
rabbım sag saglim versin kucagıuna inşallah fıstıgım
geriye dönük sayfları henüz okuyamamıştım görmedim sabah . ay ne güzel haber![]()
GÜNAYDIN ABLACIĞIM . AMİN İNŞALLAH DÜN İLK DOKTOR KONTROLÜMÜ OLDUM BEBİŞ 5 HAFTALIK henüz ALLAH kısmet ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz . ALLAH sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip eder İNŞALLAH
aaa çok küçükmüşş nazlış normalde 5 haftalıkken ögreniliyor 1 hafta regli geçince sen daha erken ögrendin sanırım
benim regli gecikeli 4 gün olmuştu ben test yaptığımda banu sonrasında hemen kan testide yaptım ondada çıktı . doktor dün keseyi gördü ama henüz bebiş yok çünkü çok ufacık dedi . 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedibenim bu sefer normalde fazla akıntım oldu ben ordan şüphelenip hemen test yaptım
bebişş hemen görünmüyorr cnm önce kese sonra bebekk benimde 6 gün geçmiştii regli ve hemen şak diye çıkmıştı son gebelikte
GÜNAYDIN ABLACIĞIM . AMİN İNŞALLAH DÜN İLK DOKTOR KONTROLÜMÜ OLDUM BEBİŞ 5 HAFTALIK henüz ALLAH kısmet ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz . ALLAH sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip eder İNŞALLAH
ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder banucuğum . ALLAH isteyen ve dileyen herkese hayırlı zamanda nasip eder İNŞALLAH
ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder banucuğum . ALLAH isteyen ve dileyen herkese hayırlı zamanda nasip eder İNŞALLAH
amin ,inşallah nazlım
sende zilim gibi bol bol omega 3 al. saglıklı beslen ve fazla kilo alma nazlım biliyorsun hamile olmak demek herşeyi bol bol yemek deyil![]()
aminn cnm inşallahhh , saglıkla sıhhatle kavuşursunnn bebeginee( kızınaa yazıcaktımm )
idare eder ablaa sen nasılsınn, zilim yok evet yogun sanırım
çok şükür iyiyim banum..
bayramdan önce başka arkadaşlarda vardı yine kaybolmuşlar :26:
çıkmamışlardır bayrammm piskolojisinden:)
aben sen düzen kurdun mu? neler yapıyorsun montimi?
yksa herşeyden az az allah ne verdiyse sistemimi uyguluyorsun?
birkaç gündür tekrar düzenimi kurdum banum kafama göre takılıyorum montide denebilir ama az yiyorum,fakat iştahım açık salmamak için çabalıyorum .ama kilomda tık yok bir türlü inmiyor 2 günde 2 kilo nasıl çıktıda inmiyor çözemedim .:26:. sanırım bayramın son 3 günü yediklerimin acısı sonradan çıktı .ama toparlıycam başka yoluyok .1 aralık hedef koydum ulaşsamda ulaşamasamda sıkı bir şekilde devam edicem inşallah .pilateside rahatça yapıyorum artık şükür tv çekiyor
![]()