Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi pazarlar .:16:
bizim pazarımız hafta sonumuz yok artık dersnaler sagolsun hergün 7 de ayakdayım:9:

zilim kolaygelsin .gelmedin 2 gün merak ettik .:26:
kıslar tek çoçuk olunca bu pimpiriklir oluyor dogurum bakım 2.3. tane kalıyormu .:33:
ben ilk yavrumda üzrenine 1 dalma su düşse hemen degiştirirdim .. eline makas vs. vermek ne kelime . ama hata yapmışım neyseki bunu 2.3. de fark edip bıraktım ..
şu an bile büyük kızım hala makası dogru dürüs kullanamaz.:53::19:

Zilim yine soruyorum :)) sen bütün bu işleri yaparken oğlun nasıl sakin duruyor?

öznurum seninkide büyüdükçe sana sataşmaz olacak cnm merak etme..bende oğlum 1 - 1,5 yaşındaydı pilatesimi zor yapardım.oğlum kafamın üstünde zıplardı..yada bi süpürge çalıştırsam süpürgeyi eşşek yapar üstüne binerdi.ben çektikçe kıkırdar dururdu.vileda kovasına ellerini sokmaya çalışır yetişemessem daldırırdı. ama artık gayet sakin bi şekilde oyununu oynuyor,yada çizgi film açıyorum onu izliyor..arada bi gelip bakıyor anne ne yapıyorsun diyor,cvp verince gidiyor...

seninkide biraz daha büyüdüğünde emin ol seni rahat bırakacaktır cnm...bird ebüyük insanla konuşur gibi konuş onunla her iş yapmaya başladığında..ben meburiyetten dolayı unu yaptım..bakacak kimsem yok çünki yakında oturan..oğlum ben şimdi evi süpüreceğim sen de hiç yaramazlık yapmadan otur oyna veya çizgifilmini izle tamammı diyorum.yada vileda yapacağım yerler ıslak sakın inme kayarsınn diyorum..arada bi indiiğide oluyor ama genel olarak dinliyor yani..alıştı artık ...bana engel olma ,yaramazlık yaparsan işlerim bitmez seninle oynayamayız falan diyorum..öyle işte...

çocuklarda ne yapsınlar oynayacak kardeş,arkadaş olmayınca bize sarıyorlar :emir_bebek::emir_bebek:

bu günde işlerimi bitirdim çok şükür..ama pestilim çıktı...duş alıp manikür yapıcam ,fön vss..çantamı ve oğlumun okul çantasına ütülenmiş kıyafetlerini yerleştiricem,sonrada yemek yeriz eşim gelince.... ben kaçtım..yarın akşama görüşürüz haydin bye:10:

Aynılarını bende yapıyorum zilim fekat kuduruk bi oğluş var bende.gerçi eskisinden daha sakin bu aralar şükredeyim :))

günaydın iyi haftalar olsun inşallah .:16:
ieltrikler kesilecekmiş gitmeden bakayım dedim szilere . hemde 2 gün kasilecekmiş çankayada :30:

günaydın iyi haftalar olsun inşallah .:16:
ieltrikler kesilecekmiş gitmeden bakayım dedim szilere . hemde 2 gün kasilecekmiş çankayada :30:

ayy bu tarfatada kesilirmi acabaaa ee insanların dolabındaki malezemeler ne olcak?

Banu hafta sonu annenemi gitmiştin yokdun ortalarda ...

Verdigin sözü tutuyormusun ne durumda diyet ?.:31:

pardon, iki kere çıkmış mesaj .
iyi akşamlar nerelerdesiniz hatunlar .

Son düzenleme:
Banu hafta sonu annenemi gitmiştin yokdun ortalarda ...

Verdigin sözü tutuyormusun ne durumda diyet ?.:31:

yok ablaa annemde degilim babam hastanede yatıor fiizk tedavi görücekk
bir iki ay anneme sık gidememm valla yüzüm yok sana yazmayaa bugün toparladım biraz abla hafta sonuda kötü geçti yani çok yemedimm amaa
dikkatte etmedimm kh aldım yine bugün topalradımm

canımı sıkan şeyler oldu kvlerle ilgilii ama çözüme kavuşturdum bugün sabah gidippp.
kimse kırılsınnda istemiyorumm:26::26::26::26:

slm kıslar......
:14::14::14::14: oturduğum yerde bile tabanlarım ve bacaklarım sızlıyor,ağrıdan ağlıycak duruma geldim walla..:18::18::18::18:
sabah kalktığımdan beri ilk defa oturdum,gecenin bu vaktine kadar hep ayakta ve topuklu ayakkabılarlaydım...bittim ama......

sabahtan kendi okulumun etkinliği vardı,öğlenden akşam 5'e kadar oğlumun okulunun etkinliği...hiç durmadan ayakta kaldım ve koşuşturdum...alışık olmadığım kadarda topuklu bir ayakkabııyla ayaklarım haşat oldu..millet platform ayakkabıyla çarşı-pazar gezer..ben 7-8 cm topukla mahvoldum ...alışık olmayan ayakta 10 saat topuklu durmazmış:1::1::1:

birde çok fena bir olay yaşadım..:43::43::43:
oğlumun okulunda 4 yaşların arasında bir kız çocuğu vardı ...annesi 2 yıl önce kanserden vefat etmiş...ama kız çocuğu(adını yazmadım) annesini hala hastanede sanıyormuş..annesi son zamanlarında doktorların nezaretinde bayram vs..gibi önemli günlerde eve gelmiş.(son günleri olduğu için göndermiş dr)bu kızcağızda ne zaman bi kalabalık olsa annesi gelecek sanıyormuş...ve bu gün beni arkam dönükken annesine benzetmiş giydiklerimin renklerinden...annem gelmiiiiiş diye arkamdan bir sarılışı vardıkii:43::43::43::43::43::43::43:

ben ne olduğunu bilmiyordum zaten,yüzümü ona doğru döndüğümde hüngür hüngür ağlamaya başladı,annem değilmiiiş diye...halası onu yakalamak için koşa koşa geldi,bende 'herhalde annesine benzetti beni dedim' kadıncağızın gözleri doluydu hepten doldu...kızı aldı babanesine verdi...sonrada kusura bakmayın sizi vefat eden annesine benzetti,anneside uzun boyluydu sizin gibi falan dedi..boğazım düğüm düğüm oldu bir anda..ve yukarıda yazdıklarını anlattı işte sonrasında...:43: hiç aklımdan çıkmıyor,çok etkisinde kaldım...:14:

nasılda tatlı bişeydi masum....üstün zekalı bir kız...geçen yılda bu okulun öğrencisiymiş...en önce onu gönderiyorlarmış akşamüstü..okul dağılırken herkesin annesi geliyor görmesin diye...bu günde herkesin annesi babası orda olunca yawrum anneciğini aradı durdu...içim cız cız eridi...gözlerim tüm gün istemsizce onu aradı durdu,ne yapıyor diye ...:14:

ve eski okulumdan bir arkadaşımın çocuğunda(3,5 yaşında daha) 13 cm'lik kanserli bir tümör bulunmuş karın boşluğunda...ve doktorlar hiç ümit vaad etmemişler:14: arkadaşım ağır depresyon geçiriyormuş..elim telefona gidip arayamadım bile...kemoterapi alıyormuş oğlu..yarın öğlen okul çıkışı hastaneye gidecekmiş arkadaşlar benide haberdar ettiler gideceğiz...ama nasıl teselli vereyim ne diyeyim...çok zor rabbim yardımcıları olsun..bizide evlatlarımızla sınamasın ...(amiiiiiin):14:

hiç iyi bir gün geçirmedim anlayacağınız kıslar...hem çok yorgunum hemde psikolojik olarak harap durumdayım...

slm kıslar......
:14::14::14::14: oturduğum yerde bile tabanlarım ve bacaklarım sızlıyor,ağrıdan ağlıycak duruma geldim walla..:18::18::18::18:
sabah kalktığımdan beri ilk defa oturdum,gecenin bu vaktine kadar hep ayakta ve topuklu ayakkabılarlaydım...bittim ama......

sabahtan kendi okulumun etkinliği vardı,öğlenden akşam 5'e kadar oğlumun okulunun etkinliği...hiç durmadan ayakta kaldım ve koşuşturdum...alışık olmadığım kadarda topuklu bir ayakkabııyla ayaklarım haşat oldu..millet platform ayakkabıyla çarşı-pazar gezer..ben 7-8 cm topukla mahvoldum ...alışık olmayan ayakta 10 saat topuklu durmazmış:1::1::1:

oğlumun okulunda 4 yaşların arasında bir kız çocuğu vardı ...annesi 2 yıl önce kanserden vefat etmiş...ama kız çocuğu(adını yazmadım) annesini hala hastanede sanıyormuş..annesi son zamanlarında doktorların nezaretinde bayram vs..gibi önemli günlerde eve gelmiş.(son günleri olduğu için göndermiş dr)bu kızcağızda ne zaman bi kalabalık olsa annesi gelecek sanıyormuş...ve bu gün beni arkam dönükken annesine benzetmiş giydiklerimin renklerinden...annem gelmiiiiiş diye arkamdan bir sarılışı vardıkii:43::43::43::43::43::43::43:

ben ne olduğunu bilmiyordum zaten,yüzümü ona doğru döndüğümde hüngür hüngür ağlamaya başladı,annem değilmiiiş diye...halası onu yakalamak için koşa koşa geldi,bende 'herhalde annesine benzetti beni dedim' kadıncağızın gözleri doluydu hepten doldu...kızı aldı babanesine verdi...sonrada kusura bakmayın sizi vefat eden annesine benzetti,anneside uzun boyluydu sizin gibi falan dedi..boğazım düğüm düğüm oldu bir anda..ve yukarıda yazdıklarını anlattı işte sonrasında...:43: hiç aklımdan çıkmıyor,çok etkisinde kaldım...:14:

nasılda tatlı bişeydi masum....üstün zekalı bir kız...geçen yılda bu okulun öğrencisiymiş...en önce onu gönderiyorlarmış akşamüstü..okul dağılırken herkesin annesi geliyor görmesin diye...bu günde herkesin annesi babası orda olunca yawrum anneciğini aradı durdu...içim cız cız eridi...gözlerim tüm gün istemsizce onu aradı durdu,ne yapıyor diye ...:14:

ve eski okulumdan bir arkadaşımın çocuğunda(3,5 yaşında daha) 13 cm'lik kanserli bir tümör bulunmuş karın boşluğunda...ve doktorlar hiç ümit vaad etmemişler:14: arkadaşım ağır depresyon geçiriyormuş..elim telefona gidip arayamadım bile...kemoterapi alıyormuş oğlu..yarın öğlen okul çıkışı hastaneye gidecekmiş arkadaşlar benide haberdar ettiler gideceğiz...ama nasıl teselli vereyim ne diyeyim...çok zor rabbim yardımcıları olsun..bizide evlatlarımızla sınamasın ...(amiiiiiin):14:

hiç iyi bir gün geçirmedim anlayacağınız kıslar...hem çok yorgunum hemde psikolojik olarak harap durumdayım...
içim cız etti ziligurti. gözyaşlarımı tutamadım okurken.

hayırlı sabahlar dilerim :16:

yok ablaa annemde degilim babam hastanede yatıor fiizk tedavi görücekk
bir iki ay anneme sık gidememm valla yüzüm yok sana yazmayaa bugün toparladım biraz abla hafta sonuda kötü geçti yani çok yemedimm amaa
dikkatte etmedimm kh aldım yine bugün topalradımm

canımı sıkan şeyler oldu kvlerle ilgilii ama çözüme kavuşturdum bugün sabah gidippp.
kimse kırılsınnda istemiyorumm:26::26::26::26:
geçmiş olsun banum neyi vart babayın .:26:
banum diyetide bir an evvel toparlaman lazım bak yeni aldıkların yerleşince vermesi zor oluyor :26:
slm kıslar......

:5: dün hepimiz için yogun ve agır bir günmüş anlaşılan .
bende zor bir gün geçirdim dün . bir yakınımın kızıyla ilgili sorunları olmuş . her zamanki gibi beni ve eşimi arıyorlar ilk etapda :ssz: şu an yazmam dogru olmayacak şeyler . hepimizinde evladı var . zilimin duasına amin diyorum rabbım kimseyi evladıyla sınamasın .:19:

teselli ne denirki ne söz bulunurki zilim böyle durumlarda ..:5: tek teteselli yavrunun melek olrak diger dünyaya gitmesi .:5: yavrularımız bize emanet geçiçi bir süre . biz onları bizimmiş gibi çok
sahipleniyoruz . asıl sahibi deyiliz .:31:

günaydınnnnnnnnnn

ahhhh zilimmmm içim yandı yazdıklarınaa yaaa:(( allahh yardımcısı olsun oo kuzucugunnnn ne denirki.:43::43::43::43::43:
hasta olanada allah şifa versin...

aben abla herkes sıkıntılı sanki şu dönemdee valla kimle konuşsam sıkıntılı şeyler duymaktayımm.
biizmde bi kredi olayı vardı eşimin babasıı maaşının üzerine çekmişti biz ev alırken biz ona ödüyorduk
fakatt kim olursa olsun para davasına girmiycen arada sorunlar oluyorrr
eşimle konuştum krediyi kendimiz çekicezzz biraz zarar edicez ama napalım canımız sagolsun kafamız rahatlıycak hem onlarda ev degiştirmek istiyorlarr
kimseye engel olmak istemiyorumm ,biz o evin üzerindeki ipotegide kaldırmış olucazzz...:26::26::26::26::26::26:

diyet mevzusuna gelincede kafamı verip toparlayamıyorum abla nasıl beslenicem kafamd aoluşturdum ama bir tülrü başlayamıyorum kiii:((

SLM KISLAR...

walla akşam yorgunluktan sabaha kadar yatağın içinde döndüm durdum..bu gün de dinlemedim.oğlum akşam çok öksürdü:14: burnum tıkalı diye ağladı,sprey de sıktırmadı genzini acıtıyormuş..sabah okuldan izin aldım doğruca doktorun yolunu tuttum.doktoruda bu yılda istersen okula gönderme çok koşturup ciğerlerini tıkıyor nefes alış verişi zor oluyor dedi..kafam allak bullak bi şekilde okula geri döndüm..

hep benle mi sürükliycem oğlumu,mecbur gidecek ama gidincede har har zordan nefes alıyor çok koşturduğu günlerde...:18: offf...

aebenim banum sıkıntısız insan yok gerçekten.kime dokunsam bin ah işitiyorum ...çok şükür halimize,rabbim dermansız dert vermesin insana...(amiinn)helde yawrusuyla hiç terbiye etmesin :19::18: saat dört gibi ziyaret kabul ediliyormuş (onkoloji bölümü ziyaret kabul etmiyor zaten ama koridorda görüşeceğiz artık arkadaşla)

hiç pilateste yapamıyorum yaw...bayrdamdan beri yapamadım walla...perşembe günüde m.e.b'de toplantı varmış oraya gideceğim.hangi arada yapayım ,iyice kaldı pilatesim...

herkese hayırlı günler olsun inşallah ..
son bahar havası beni hep sıkır . karnlık havayı sevmiyorum nedense.:19:

banum en iysini yapmışsınız . ne demişler akrabayla ye ,iç ama alış ,veriş yapma :37:

herkese hayırlı günler olsun inşallah ..
son bahar havası beni hep sıkır . karnlık havayı sevmiyorum nedense.:19:

banum en iysini yapmışsınız . ne demişler akrabayla ye ,iç ama alış ,veriş yapma :37:

günaydın ablacığım sanada hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH

nasılsın nazlım .? Aşermelerin ve bulantıların başladımı ?

hamdolsun iyiyim ablacığım aşermeler başlamadı daha ama miğde bulantıları başladı . çok şükür yemeklerimi falan yapabiliyorum o konuda şimdiye kadar sıkıntı olmadı arada miğde bulantıları ve halsizlik oluyor . Bide inanılmaz uyku tabiki akşamları oturduğum yerde uyuyorum :9:

Back
X