nasıl yanıi ,ver menünü nurom umarım yasak bişi yememişindir delikafadulden
sen izinlisin artık nazlım kilo alma yeter dügün sonuna kadar.kaydirigubbakcemile5
zilim mesajını gördüm ama cevap yazamadım kusura bakma, 5 dk girmiştim eşim evde olunca pc pek oturamıyorum kendileriyle ilgilenmem gerekirmişte .kaydirigubbakcemile3
zilim fotograf için başka siteler var ımage gibi ama burdan ekliyceksen bizim yaptıgımız gibi ..meajıj yazacagın yeri gelişmiş düzen yap eklenti yerine tıkla açılır .. ordanda kendi pc den seçtigin resmi gözat yerine basarsan açılır ... arkadaşlar görüntülü anlatmışla ama bilmeyince zor görünüyor . takrarada silme yeri var silinir merak etme .
yok var vermem gereken sultanım .. 5li rakamları ucundan görmek istiyorum yaza ... spor yaptıgımdan yaşımı göstermem bi ara yüz görümlülügü verirsenz tüm foto koyarım .:roflol::roflol: biz eskiden takımda çok koyardık resim tanırız birbirimizi sizleri ben görmedim ama .:çok üzgünüm:
anladım canım şu an nazlım gibisin .opuyorumnanaktan dügünede az kalmış hadi bakalım dört elle sarıl ...kaydirigubbakcemile5
a.s.
beyazım canım tebrik ederim..:1hug: ama sen kilo veriyorsun tabrikler fakat bunu montiyle olmadıgından listeye yazamam canım benim . takıma kaydederiz oldumu .. bu yüzden gönül koymassın bana dimi.:kedi:
yada tekrar montiye döneceksen ona göre not düşeyim kilonu ne dersin ...?
Tebrikler nurom ...kaydirigubbakcemile5
sultanım ve nazlım aynılar ...cadılar buraya glip yazmadı ama ben size haber vereyim ..opuyorumnanaktan gene sevindim valla iyi kilo almamışınız kaçamaklara ragmen ....kaydirigubbakcemile5..
benimde kilom 62 bu hafta aynıyım ...
:teselli:Selam kızlarrrrrrrr
Malesef kilom 69.600
EKLERİM HEMEN REFİM BAZAN KAÇIRDIGIM OLUYOR ..:kedi:Geçen hafta 68,500 olmuştum Aebencim yazmamışsın :) neyse zahmet etme arık zati 1100 gram almışımgeçen hafta cumartesi yazmıştım cicim cuma girememiştim sanırım ondan...
EKLERİM FISTIKLARIM ...ŞenizAEBEN bende 75 kiloyum. eklemişsin ilk sayfaya sanırım.
nurom güzel fakat gündüz aç geçirip akşam yemek yiyorsun . gündüzmenülerin çok az kilo verebilirsin fakat ilerisi için seni uyarmam lazım . geri alman çok kolay olur....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ama bugün montime dört elle sarıldım Şeniz
bugünkü menümee geçelliiimm :kedi: dünkünü söylemeyim hiç aebenim yaa :kedi: unutalım onu.. hopppaa unuttuk gittiiii laelaelaelaelae
bugünkü menüm
kahvaltı(11:00),
maydonoz,peynir,yarım dilim tam buğday ekmeği,1 zeytin
14:30 1 sade nescafe
öğle (17:00) 1 elma
akşam(18:00)
1 tabak menemen
yoğurt
maydonoz
şekersiz çay
CUMA YARIŞMASI 149. ETAP İLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR
1. 6. TAKIM ( 1.30% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.
2. 13. TAKIM ( 0.99% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.
3. 9. TAKIM ( 0.70% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.
CUMA YARIŞMASI 149. ETAP BİREYSEL SONUÇLARI
1. simerenya (4.37 % ) 6. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
2. Pia (3.67%) 5. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
3. ecetin( 3 .20 % ) 6. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
AY GENE DERECEDEYİZ ÇOK SEVİNDİM BURAYADA EKLEYİM SEVGİLİ 6. TAKIMIM BENİM MUCUKS...
KISLAR DIŞARDA İŞİM VAR BİRAZ.... HEPİNİZE HAYIRLI HAFTA SONLARI ....
kızlar az önce doktordan geldim. Kbb e gittim. Bademciklerimin acil alınması lazımmış.
Su içecek yer kalmamış. Adam kilomu görünce diyet yapıyorsun değil mi dedi. Evet dedim. Ama kilo veremiyorsun değil mi dedi. Yine evet dedim. çünkü bademcklerin o kdr büyük ki vücuduna oksijen girişi çok az dolayısıyla metabolizman aşırı yavaş. Bunları aldırmazsan daha çok kilo alırsın dedi. çok şeker bi amcaydı ya. Yani önce bu işi halletmem lazım acilen. Ama yine de devam edicem monti ye. Kilo vermek için sağlıklı yaşam için.
çok geçmiş olsun iremcim,bademciklerin kilo probelmine yol açtığını daha öncede duymuştum kilolu bir arkadaştan.çok problem çıkaracak bir ameliyat olmuyormuş sanırım.Allah acilşifalar versin,operasyon geçirdim diye sakın diyeti sallama cnm bu kadar emek boşa gitmesin..daha da sıkı asıl diyetine önündeki engelde kalkınca hızlı hızlı verirsin zaten cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?