Pofucum afiyet olsun , ilk gun icin menun guzel .
Montide dikkat etmen gereken ogun aralarinin en az 3,4 saat olmasi . Sindirim cok onemli . En idaal ogun arasi zamani 5 saat . Daha uzunuda iyi deyil , cunki sekerin duser .
Kuruyemis konusuna gelince yer fistigi kurumemis deyil leblebi gibi dusun , o yuzden protein yaninda yemeyin . Kuru yemisi ogun niyetine yiycekseniz yedigin cok deyil , lakin ara olrak o miktar cok .
Birde sabah ekmeginle yagli salatada olsa yag kullanmani onermem , laram gibi ekmekle yaga dikkat etmem dersende oyle devam edebilirsin ,bu tamamen senin bunyene kalmis . Son 25 sayfayi okuduysan zaten ne demek istedigimi anlarsin , montiyi kendine ozgu yapan arkadaslarimizda var , guzelde kilo verirler lakin herkezde bu bir olmaz .
Nazli kiz afiyet olsun , menun guzel ama az geldi gozume . Sabah ekmek yiyebilirdin , eger ekmegin yoksa 1,2 yumurta yiyebilirdin .
Zaten gec kalktigin icin 2 ogun yiyorsun en azindan kahvaltini biraz artir .
hoş bulduk cnm tşk ederimslm canlar,iyi haftasonları...
nazlıkız ve pofu arkadaşlar.geçen gün bende hşgeldiniz yazmıştım ama arada kaynıyor sayfalar hızlı akınca...
bende çok sık giremiyorum gün içinde..ama elimden geldiği kadar yardımcı olurum bende..sayfalar çok hızlı ilerledği için arada kaçıyor gözden bazen yazılanlar...
montig aplam,insan kilo verip ideal kilosuna ulaşınca bile hala ebatlarının ne kadar küçüldüğüne pek inanamıyor galiba.bendede aynı durumlar olmuştu.şundan 3 yıl evveline kadar bile aldığım her kıyafeti 1 beden büyük alıyordum verdiğim kilo geri gelirse diye..paranoyakmı oldum acaba deyip duruyordum.ve hep kendime kıyafet bakarken satış görevlisi benim bedenime göre bişey çıkarttığında kaldırıp kaldırıp yok bu bana küçük diyordum..kız ısrarla size göre desede beynim o kadar küçüldüğüme inanamadı uzunca bir süre..sonra hamilelikte kilo almaktan korkar oldum.oda olmadı şükür..bu seferde emzirme döneminde alıcam diye beklemeye ve almamak içinde deli gibi spor yapmaya başladım korkudanoda olmadı...artık kanaat ettim.böyle devam ettiğim sürece almıycam
ve şurda son 3 aydır doğru dürüst (eski tempomda)sporda yapamıyorum.sadece öğleden sonraları okulumdan kursa (2+2) gelip giderken yürüyorum.oda hava çok soğuk olmassa...haftada 1 ancak pilates yapabilirsem amenna..
ilk defa bu yılki kadar koşturmacalı geçiyor benimde okulum..ve ilk kez spora bu kadar az zaman ayırabiliyorum...geçen yıl bile haftada 4-5 kez pilatesimi yapardım..
ama hiç ekstradan kilo almadım yani bu yıl..hatta verdim...
sende şu anki kilonda sabit kalırsın abla panik yapma..1 yılda ancak oturur ama,vücut bu sisteme alışana kadar yani...
3 sepet dolusu ütüden, 10 yufkadan 60 tane börek sarıp dolaba atmaktan ve evi köşe bucak süpürüp,silmekten perişan durumdayım.omuzlarım tutmuyor wallahibirde regl oldum sabah..
yarında pazartesinin yemekleri,oğluşu yıkamak,kendim duş,biraz saç baş,tırnak bakımı hooop pazartesi maratona kaldığımız yerden start...
Aeben teşekkür ederim.:)
Yarın menüm
Sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin salatalık domates şekersiz cay(hayatta şekersiz icemem diyordum ama inat ettim 1 haftadır sekersiz)
Ara öğün elma
Aksam kuru fasulye salata yoğurt yada fırında köfte
Aksam ara öğünortakal
nazlııı
kahvaltı ile öglen arasında ara yok
köftede ekmek olmasın birde bana az geldi senin menü?
pofucum çok teşekkürler, darısı başına canıminşallah ablacım :)
yapıcam bu sefer olucak yeter gayrriii kilo kilo nereye kadar,ya zaten ilk hafta ii gidiyo benim 2. hafta kopuyor nedenseeee!!!
ben okulda olduğum için biraqz zor olur öyle ama öğlenleri okulda güzel yemekler oluyor bi şekilde dengelerim,bazı akşamlar geç çıkıcam işte o zaman naparım bilmiyorum
valla süper başarııııazminden dolayı tbrk ederim seni gerçektennn!!!!
yok beeee palavra onlar. hem kişi hissettiği yaştadır..ben hala 30 larda hissediyorum kendimiayy bi de derler yaaa 30 dan sonra zor verilir kilo diyeee artık bu lafa inanmıyorruumm yahuuu!işte kanıtı montig ablamm bee helal valla çok güzel görünüyorsun tekrar tekrar maşallaaah diyim nazarım değmesin :)
boyunu ölçmeden 58 diye tutturma , sonra benim gibi şaşar kalırsın. kilo boy arasındaki orantı 10 kg olmalı tatlımselammm çok yorgunum vallaaa, rşimin kardeşi bendeydi bir bebe onda ikide bende
ev savaş alanı gibi olmuş valla temzilik yatım sildim süpürüdm,
baya kalanalık gördüm bugün sayfayı
montig abla, bencede artık fınısh senin için diyet serüveni darısı bizim başımıza bende snein gibi
kafama 58 leri yazdım:)
Beni çok iyi anlıyorsun canım..inşallah bende senin gibi otırturum kilomu. spor yapmıyorum diyorsun, sen hiç oturmuyorsun ki tatlım, daha ne sporuslm canlar,iyi haftasonları...
montig aplam,insan kilo verip ideal kilosuna ulaşınca bile hala ebatlarının ne kadar küçüldüğüne pek inanamıyor galiba.bendede aynı durumlar olmuştu.şundan 3 yıl evveline kadar bile aldığım her kıyafeti 1 beden büyük alıyordum verdiğim kilo geri gelirse diye..paranoyakmı oldum acaba deyip duruyordum.ve hep kendime kıyafet bakarken satış görevlisi benim bedenime göre bişey çıkarttığında kaldırıp kaldırıp yok bu bana küçük diyordum..kız ısrarla size göre desede beynim o kadar küçüldüğüme inanamadı uzunca bir süre..sonra hamilelikte kilo almaktan korkar oldum.oda olmadı şükür..bu seferde emzirme döneminde alıcam diye beklemeye ve almamak içinde deli gibi spor yapmaya başladım korkudanoda olmadı...artık kanaat ettim.böyle devam ettiğim sürece almıycam
ve şurda son 3 aydır doğru dürüst (eski tempomda)sporda yapamıyorum.sadece öğleden sonraları okulumdan kursa (2+2) gelip giderken yürüyorum.oda hava çok soğuk olmassa...haftada 1 ancak pilates yapabilirsem amenna..
ilk defa bu yılki kadar koşturmacalı geçiyor benimde okulum..ve ilk kez spora bu kadar az zaman ayırabiliyorum...geçen yıl bile haftada 4-5 kez pilatesimi yapardım..
ama hiç ekstradan kilo almadım yani bu yıl..hatta verdim...
sende şu anki kilonda sabit kalırsın abla panik yapma..1 yılda ancak oturur ama,vücut bu sisteme alışana kadar yani...
3 sepet dolusu ütüden, 10 yufkadan 60 tane börek sarıp dolaba atmaktan ve evi köşe bucak süpürüp,silmekten perişan durumdayım.omuzlarım tutmuyor wallahibirde regl oldum sabah..
yarında pazartesinin yemekleri,oğluşu yıkamak,kendim duş,biraz saç baş,tırnak bakımı hooop pazartesi maratona kaldığımız yerden start...
sanırım kitabın pdf sini buldum belki lazım olur olmayanlara :)
http://antimaniac2.tripod.com/montignac/montignac.pdf
bu kitap doğru mudur arkadaşlar ona göre okuyayım?
Canım benim kahvaltı 12de yapıyorum aksama kadar ölürüm açlıktan:) az derken nasıl fikir alabilirmiyim canım yaabolede zayiflarsam iyi zamanında yedikde ne oldu? Herkes zayıf gibi bizim kilocuklarimiza takildilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?