nazlıcım sende benim gibi geç yiyenlerdensin anlaşılan..bende ilk öğünümü 11 den önce yiyemem. o gün yediğim ilk ögüne göre mutlaka saat 14 - 15 gibi ara ögün yaparım..mesela 1 incir 1 kayısı 2 badem 2 fındık yarım ceviz veya evdeysem sebze sote, haşlama sebze gibi. ben meyve ögünümü akşama sakladıgım için arada meyve yemem ama sen istersen yiyebilirsin tatlım.
İyi pazarlar .
Banum dun aksam sisim dedin bu sabahda iste ne guzel 700 gr . Gitmis .
Hic vermesen o sislikle ne ilacakti ?
Beklentilerinizi ne olur yuksek tutmayin !
Abla kac mesaji okumus harmanlamissin :) banumun benim zlilimin nazlimin hepimizin soylemleri birlesmis , eline saglik .
Nazlikiz ve banum ,
Banusun sen dun aksam cok yoruldun sanirim :) nazli kiza hem ara yapma demissin hemde az yiyorsun demissin :) yahu zaten kizcaz oyle yemegi yemiyor , ara yapmasi zayen sart:)). Dedigim gibi sen dun yorulmussun nazlikizin ikindin yaptigi arayi sen kahvalti oylen arasi sanmissin :) oyle sandigin icin senin dediginde dogru lakin bu nazli kiz icin gecerli deyil ,
Nazli kiz canim senin beslenme duzenin montig ablaninki gibi , gec kalktigin icinde 2 ogun yiyorsun , hic mahsuru yok . Bu yazdigin menu duzenin gibi devam et . 2 ana 2 ara ogun , dikkat edecegin bu 4 ogun aralarinda en az 3 saat olmali !
Teşekkür ederim :) aksama kuru fasulye yapıcam nekadar yemeliyim? Knor bulyon koyayim mi bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz?
pofu hoşgeldinn aramıza:)
tmmdır okudum dün 2. aşamaya kadar olan kısmı :)Pofu evet canim ilk kitap bu .
ne demek ablacım valla bende şansa buldum :) okudumda kitap olmadan mantığı anlamak zor valla :)yaşşaaa pofucum, bendeki kitapları birilerine vermişim geri gelmedi, bu çok iyi oldu. emeğine sağlıkbak dediğim gibi evren nasıl yardımcı oluyor insana:) tam da buna ihtiyacım vardı.tüm gece nereden bulurum 2. aşamayı diye düşündüm durdum. çünkü artık kitapları piyasada bulmak çok zor..İlaç gibi geldin valla çok teşekkürler tatlım..seviyorum ben bu topiği yaaaa:)
herkeze tekrar iyi pazarlar
olsun o da bişeydir iiki - ya + olsaydı :)Gunaydinnnnnn telden giriyorummmm gecen hafta 72.4 bu hafta 71.7 giden : 700 gr daha ck gider diye dusunmustumm
Şekercim sabah kopyaladıgım son 15 gün alıntılarına göz gezdirisen bir çok sorun zaten yanıtlanırbilmediklerini de ögrenmiş olursun. yine de sen bilirsin tabi.. ben soruna bildiğim kadarı ile yanıt vereyim. k.fasulyeyi doyana kadar yiyebilirsin diye biliyorum ama 5 tabak değil tabi içine bulyon koymasan iyi olur. içinde et veya tavuksuyu ( PRO VE YAG VAR) etsiz pişir, baharatlarla tatlandır. mesela bim de satılan hürrem marka çerşni var, işini görür sanırım. monti ilk etapta çok zorlanmadıkça bulgur yok diye anımsıyorum ama bu soruna aben daha iyi yanıt verir. ben bulgur yemedim aylardır, benzerlerini de. unutmuşum açıkçası. k. fasulye yanına bol salata ye mesela daha çabk doyarsın..sevgiler
Arkadaslar bu diyetin yanında soğan suyu da icsek nasıl olur?
işte kızlar menüm:)
sabah 2 bardak limonlu su+yarım armut (kahvaltıyla arasında 30 dakkadan fazla bi zmn vardı)
kahvaltı:
1 haşlama yumurta
peynir
domates-kırmızı biber-kırmızı havuç ve normal havuç karışımı 2 kaşık
şekersiz çay
öğlen:
1 tabak barbunyalı mercimek yemeği
1 kepçe suyundan tavuk çorbası
akşambirazdan yapıcam)
1 tabak bezelye
1 bardak ayran
gün boyu bol su
spor olarakda 30-45 dakka plates yapacağım :)
pofucuğum öğlenki barbunya-mercimek ikilisinin yanına tavuk çorbası olmamış cnm..suyuda olsa pro ile karb.karışmıyor montide..
öğlen barbunya yemişsin akşama istersen bezelye yerine bol salata-ayran olarak geçiştir..ama yinede karar senin cnm..
birde bezelye konservesi değil tazesi(donmuşta oluyordu) tüketilmesini öneriyordu aebenim.bunuda hatırlatmak istedim..
ooo zilimmmm , bakımdayızzz yineeee maşalahh şeker
valla ben bi markete gittim geldim miskin miskin yatıyorum
dolaba börek yaptım attımd emişsin sarıp mı attın benimdee srmam laım...
pofu cnm bencede kaşama sebze yemegi ve ayran yogurt yüketmeye çalış
bezelye karbonhidrat
ooo zilimmmm , bakımdayızzz yineeee maşalahh şeker
valla ben bi markete gittim geldim miskin miskin yatıyorum
dolaba börek yaptım attımd emişsin sarıp mı attın benimdee srmam laım...
pofu cnm bencede kaşama sebze yemegi ve ayran yogurt yüketmeye çalış
bezelye karbonhidrat
hiç aklıma gelmedi ya
neyseee ama yavaş yavaş öğreniyorum :)
zaten çok yemedim bi küçük kepçe kadar :)
kitaba tekrar baksam iyi olacak :)
aynen bezelyeyi sebze olarak düşündüm bi an :) hani yeşil yaa ondangelmemişş olabilir cnm bende mesela önceden baklagilleri protein sayıyordum
bezelyeyide sebze olarak biliyordum ama kh mış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?