Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

size akşam çozuttum dedim ya hedi beni dövün yada bi ceza verin kıslar valla razıyım ....:utangac::utangac:

akşam yemeginden 2 saat sonra açıktım ama karnım şiş . ne hikmek bende anlamadım :uhm:. güzelde yedim ıspanak yogurt ve salata ..kafamçokkarıştı
ardından 1 havuç..... onun ardından . 3 kuru kayısı 2 incir ...... oda kesmedi..... fındık ceviz..... dahada ardından 4 hurma eşim getirmişte pek güzeldi...akannehirakannehirakannehir hiç biride montiye aykırı deyil ama zaman acısından berbattı..... neyseki yedigim kadar kilom artmamış ....:1ninca: buda zügürt tesellisi ...:umursamaz:..:kedi:

niye olmasın bizimkiler niye oluyor ..:dilcikar: merçimegi sık pişiriyor teyze ikna etmeye çalış gerekirse tehtit et elifim .:roflol:..
bence de oluyo ben oldum olası patatessiz pişiririm...
ha haaa evet teyzeyi patateslerini almakla tehdit ettt kaydirigubbakcemile3

o misafire ragmen düzenini bozmadın nevkuşum . ne diyebilirim sana maşallahdan başka ......:nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada ben külbastı ne bilmiyorum .:utangac:
sağol canım yaaa..
külbastıyı bilirsin bişiyi yok da adını duymamış olabilirsin.kasaptan kuzu külbastılık et diye alınıyo bööle domatesli sarımsaklı biberli vs terbiye ile pişiyo tabi farklı terbiyelerle yapanlar varda benimki bööle...suyuna da pilav süper oluyo onlara yaptım ben yemedim ama...tatlıları vs anlatmıyom yemedim hiç de mutsuz değilim...bu hafta da kilo verebilmek istiyorum.:lepi:

size akşam çozuttum dedim ya hedi beni dövün yada bi ceza verin kıslar valla razıyım ....:utangac::utangac:

akşam yemeginden 2 saat sonra açıktım ama karnım şiş . ne hikmek bende anlamadım :uhm:. güzelde yedim ıspanak yogurt ve salata ..kafamçokkarıştı
ardından 1 havuç..... onun ardından . 3 kuru kayısı 2 incir ...... oda kesmedi..... fındık ceviz..... dahada ardından 4 hurma eşim getirmişte pek güzeldi...akannehirakannehirakannehir hiç biride montiye aykırı deyil ama zaman acısından berbattı..... neyseki yedigim kadar kilom artmamış ....:1ninca: buda zügürt tesellisi ...:umursamaz:..:kedi:
ya canın çekti herhalde.bazen insana geliyolar benimde iki gün önce burada adını yazıp ağız sulandırmayım birsürü şey çekti...yemedim ama çok çekti...
şimdi bence sana verecğimiz ceza şu olsun.bu tür şeyler yaptığında pilatesi 2 seans yap...
tv de veriyo ebru ama tv8 in internet sitesinde de varmış videoları aç oradan 2.seansı yap arkadaşım...yada bu olmuyosa yarım saat tempolu yürü...
çok acımasız gördüm kendimi...sengözlerimebaksanab

bence de oluyo ben oldum olası patatessiz pişiririm...
ha haaa evet teyzeyi patateslerini almakla tehdit ettt kaydirigubbakcemile3

sağol canım yaaa..
külbastıyı bilirsin bişiyi yok da adını duymamış olabilirsin.kasaptan kuzu külbastılık et diye alınıyo bööle domatesli sarımsaklı biberli vs terbiye ile pişiyo tabi farklı terbiyelerle yapanlar varda benimki bööle...suyuna da pilav süper oluyo onlara yaptım ben yemedim ama...tatlıları vs anlatmıyom yemedim hiç de mutsuz değilim...bu hafta da kilo verebilmek istiyorum.:lepi:

ya canın çekti herhalde.bazen insana geliyolar benimde iki gün önce burada adını yazıp ağız sulandırmayım birsürü şey çekti...yemedim ama çok çekti...
şimdi bence sana verecğimiz ceza şu olsun.bu tür şeyler yaptığında pilatesi 2 seans yap...
tv de veriyo ebru ama tv8 in internet sitesinde de varmış videoları aç oradan 2.seansı yap arkadaşım...yada bu olmuyosa yarım saat tempolu yürü...
çok acımasız gördüm kendimi...sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3 nev kuşum onu yaptım zati şimdi hem 40 dk pilates . hemde 15 dk ayrobik .....hihoyyyt

haa tamam o zaman...o zaman ceza veremiyoruz...seni kendi haline bırakıyoruz...sırnaşık şey
şaka bi yana bence sen düzenini bulursun zaten yaaa..çok sık tekrarlayacağını düşünmüyorum...hedefe az kaldı...:lepi:

haa tamam o zaman...o zaman ceza veremiyoruz...seni kendi haline bırakıyoruz...sırnaşık şey
şaka bi yana bence sen düzenini bulursun zaten yaaa..çok sık tekrarlayacağını düşünmüyorum...hedefe az kaldı...:lepi:
Şeniz evet dünkü öyle bi krizdi bazan oluyo bende .:uhm:yedigim halde doymuyorum .akannehir

kengocum eşin ne alemde canım kilo verme durumu yani hala sana hava atıyormu ...? hehe .

kengocum eşin ne alemde canım kilo verme durumu yani hala sana hava atıyormu ...? hehe .

valla artık oda hergün tartılmıyoryerimseniben yahut tartılıyor söylemiyor nazar değmesinden korkuyor:nazar:
cuma günü belli olur geçen hafta kilo vermemişti bakalım bu hafta ne olacak

yani adım hayırlı uğurlu olsun artık hangisinden girebilirsem beni tanıyınnnnnn ben Firdevs meşhurrrrrrrrr :) Referanssssssssssssssss

Kızlar ya meleğin pastası Aebenin akşam abartılı meyve ve çerezi hiçbiri birşey değil benim 3 gün üst üste spagetti yememin yanında :( tabi bu saah tartı hoş şeyler söylemedi bunun üzerine :)
Gelelim sebebine bu kadar hergün 3 öğün yemek ve salata yapmak o kadar çok zoruma gitti ki yapamadım dayanamıyorum çok yoruluyor keşke çalışsaydım ne market yetiştirebiliyor nede ben :)
eee 2 öğün aynı gıdayıda yiyemiyoruz bunun üzerine 3 günlük bir buhran dönemi geçirdim ama bitti bugün itibari ile bomba gibi karşınızdayım Allah izin verirse :))

birde aeben hurma yiye biliyormuyuz acaba bu trobzon hurması değil normal hurma
KENGOCUM YAZDIM AMA HEPSı KOYBOLMUŞ . BıDAHA YAZAYIM CANIM YASAKLARIN ARASINDA OLMAYINCA YEDıM AMA NE DERCE DOGRU ONUDA BıLMıYORUM .... tabi en iyisi şüpeliyi yememk . hurma çok severim oda çok güzeldi valla ..
yani adım hayırlı uğurlu olsun artık hangisinden girebilirsem beni tanıyınnnnnn ben Firdevs meşhurrrrrrrrr :) Referanssssssssssssssss

Kızlar ya meleğin pastası Aebenin akşam abartılı meyve ve çerezi hiçbiri birşey değil benim 3 gün üst üste spagetti yememin yanında :( tabi bu saah tartı hoş şeyler söylemedi bunun üzerine :)
Gelelim sebebine bu kadar hergün 3 öğün yemek ve salata yapmak o kadar çok zoruma gitti ki yapamadım dayanamıyorum çok yoruluyor keşke çalışsaydım ne market yetiştirebiliyor nede ben :)
eee 2 öğün aynı gıdayıda yiyemiyoruz bunun üzerine 3 günlük bir buhran dönemi geçirdim ama bitti bugün itibari ile bomba gibi karşınızdayım Allah izin verirse :))
şimdi kızayımmı öpeyimmi bilemedim ... ama önce gel öpem özlemişim .ŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
refim hoşgeldin canım nickini değiştirmişsin hayırlı olsun

niye giremiyosun ki siteye sen?

ay anlamadım teknik desteğe mesaj attım ama hala çözemediler bekliyorum o yüzden başka bir mail adresi ile başka bir nick aldım :)
seni pasta yiyen yaramaz seniiiiiiiiiii:emir_bebek:

refim öbürünü iptal ettir o zaman 2 üyelik yasak diye biliyorum bunla girebiliyorsun okuyoruz yazılarını ..
yeni nicinle yeni diyet moduna gir ...hehe ...kaydirigubbakcemile3

bildridim yönetime ama olmazsa iptal etmeyi bildiririm offfffffff durup duruken iş çıktı başıma :))) ayyy sen ev hanımısın beni anlarsın hergün 3-5 çeşit yemek yapmam çok zor oluyor yaaa yoruluyorummm dövme beni aplaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:zemuszemus

selam arkadaşlar ben 3 aralıktan beri monti metoduyla diyetteyim...nasıl yapmam gerekiyor? yediklerimi mi yazmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. yeniyim daha...

ay anlamadım teknik desteğe mesaj attım ama hala çözemediler bekliyorum o yüzden başka bir mail adresi ile başka bir nick aldım :)
seni pasta yiyen yaramaz seniiiiiiiiiii:emir_bebek:
Baksen yazamamış ama pastadanda hepsinde haberdar...kaydirigubbakcemile3
bildridim yönetime ama olmazsa iptal etmeyi bildiririm offfffffff durup duruken iş çıktı başıma :))) ayyy sen ev hanımısın beni anlarsın hergün 3-5 çeşit yemek yapmam çok zor oluyor yaaa yoruluyorummm dövme beni aplaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:zemuszemus
evet refin ben bebelere yapıyorum valla çeşit çesit encokta börek vehelede tatlı . evden hiç eksik olmuyor.:umursamaz:ama inan artık es geçiyorum bazan nasıl dayanıyorsun diye soruyolar tanıdıklar ..... diyorumki valla baskülde gördügüm lezzeti börekten alamıyorum diyorum :lepi:

selam o 40 küsür kilo veren bendim kızlar...geldim...ne kadar zamanda verdim? şubattan eylüle kadar uzanan bir zaman dilimi içinde. evet ilk ay 10 kilo verdim, sonrakinde 8, daha sonra 6, derken 4... öyle gittiler...kitapta yazanı harfiyen uyguladım. ve şubattan haziran sonuna kadar sadece diyetle daha sonra sporu da dahil ederek devam ettim zayıflamaya. hani 40 küsür dedik ya daha fazla aslında çünkü 115 lerdeydim. tabii tartı göresin gelmez o durumda. anlarsınız...gerçekten işe yarıyor ondan şüpheniz olmasın hiç. neden mi aldım? çok üzücü olaylar yaşadım akabinde...boşanma travması geçirdim, kolay değil...psikolojik olarak yiyerek bastırmaya alışmışsanız duygularınızı sonuç öyle oluyor...

selam arkadaşlar ben 3 aralıktan beri monti metoduyla diyetteyim...nasıl yapmam gerekiyor? yediklerimi mi yazmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. yeniyim daha...
rengincim biz günlük yediklerimizi ertesi gün yada akşam 1 liste halinde yazıyoruz ve yanlışlarımızı birbirimize söylüyoruz bazılarımızın kitabı yok kitabı olanda olmayana yardım ediyor ...kaydirigubbakcemile5
ama sen bu kobnuda bence hepimizden tecrübelisin o yüzden senin menü ve tavsiyelerine ihtiyacamız var canım ...vereliniortak
burdaki çogu arkadaşı zaten 6. takımdan tanıyorsun ...yerimseniben

gene aynı sorun işte...öğle yemeği zamanı geçti ama yiyecek bir yemek yok bana göre..galiba gene elmayla yoğurda talim edicem. canım bişey de istemiyor hastalanıcam biraz rahatsızım...off ya

selam o 40 küsür kilo veren bendim kızlar...geldim...ne kadar zamanda verdim? şubattan eylüle kadar uzanan bir zaman dilimi içinde. evet ilk ay 10 kilo verdim, sonrakinde 8, daha sonra 6, derken 4... öyle gittiler...kitapta yazanı harfiyen uyguladım. ve şubattan haziran sonuna kadar sadece diyetle daha sonra sporu da dahil ederek devam ettim zayıflamaya. hani 40 küsür dedik ya daha fazla aslında çünkü 115 lerdeydim. tabii tartı göresin gelmez o durumda. anlarsınız...gerçekten işe yarıyor ondan şüpheniz olmasın hiç. neden mi aldım? çok üzücü olaylar yaşadım akabinde...boşanma travması geçirdim, kolay değil...psikolojik olarak yiyerek bastırmaya alışmışsanız duygularınızı sonuç öyle oluyor...
REngincim kilo verme konusunda seni tebrik etmemek elde deyil canım ... bravo ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hemde okadar zamanda ....:nazar:
evet hayat bazan hepimize farkli pencerelerden baktırıyor .... bundan sonraki yaşantında yüzün hep gülsün canım ...Şeniz

tamam o zaman bende yazarım yarından başlarım ben çünkü bugün boş geçiyor sanırım...dün gece de keyfim yoktu bir elma yedim ve yattım . birkaç güne kalmaz toparlanırım ben. evde pc yok onun için burdan yazarım. sıkılırsınız benim listemle siz. hep aynı şeyler var genelde saat gibi...her sabah aç karnına ekşi elma yiyorum.sonra klasik kahvaltım 5 zeytin bir dilim light peynir, bir dilim light ekmeğim yarım domatesim ve şekersiz çayım vardır. ALLAH bozmasın...böyle gideyim hep kızlar...

inşallah...şimdi de işte problem yaşıyorum ama takmıyorum zaten hep bu sebepten aylardır yemeğe vurdum kendimi. ne gerek var? ben üniversite mezunuyum bana iş mi yok?

Back
X