Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gene aynı sorun işte...öğle yemeği zamanı geçti ama yiyecek bir yemek yok bana göre..galiba gene elmayla yoğurda talim edicem. canım bişey de istemiyor hastalanıcam biraz rahatsızım...off ya
elifimle aynı sorunları yaşıyorsunuz oda çalışıyor ögle yemeginde sorun yaşıyor yakında yemek yapan teyzeye tehtit telefonları gelecek şahsımdan .:roflol: çorbaları montiye göre yap diye .kafamçokkarıştı

gideyim bir kase yoğurdumu yiyeyim bir ekşi elmayla çok güzel oluyo deneyin kızlar:))

inşallah...şimdi de işte problem yaşıyorum ama takmıyorum zaten hep bu sebepten aylardır yemeğe vurdum kendimi. ne gerek var? ben üniversite mezunuyum bana iş mi yok?
evet işte her durumun çözümü kendine güven ...kaydirigubbakcemile5

gideyim bir kase yoğurdumu yiyeyim bir ekşi elmayla çok güzel oluyo deneyin kızlar:))
rengincim (ismini yazmamda bi sakınca yok dimi)
sende zayıfladaki menünde elmeyi çok yedigini gördüm aceba ondanmı kilo vermen bize oranla hızlı ..:uhm: bizim kilo verme çizelgelerimiz ilk sayfada canım boş vaktinde okuyabilirsin senide ekleyeyim ......kaydirigubbakcemile5

evet elifle aynı durumdayız...mercimek çorbası yapıyor hadi içine patates un...ya koyma bir kerecik koyma...ölür müsün? ben evde yapıyorum koymuyorum gayet güzel oluyor...tarhana çorbasına ölürüm. undan mamül diye yiyemiyorum. bari mercimek yiyelim dimi ama...yok bizim yemekçi bacı patates hastası her yemeğe koyacak illa...hele biz izmir köftesi var sormayın... silme patates dolu bir derin tabak üstünde serçe parmağım gibi uzun ince köfte 3 tane...onların da yarısı pirinç dolu. gel de ye...sonra bana çok kızıyor. ben anlamıyorum sen bu cüsseyi nasıl yaptın diyor. karışık şeyleri sevmiyorum oldum olası. amerikan salatası sevmem mesela...iyi ki de öyle...diyet yapmak kolay oluyor bu şekilde.

tamam ekleyin beni de. ben ekşi elma yiyorum. sarı ve yerli olandan hani kabuğu yağlı gibi olandan. çok yemiyorum aslında öğlen yemek varsa sadece sabah ve 5 te yiyorum elmayı. 3 taneyi geçmez yani.

evet elifle aynı durumdayız...mercimek çorbası yapıyor hadi içine patates un...ya koyma bir kerecik koyma...ölür müsün? ben evde yapıyorum koymuyorum gayet güzel oluyor...tarhana çorbasına ölürüm. undan mamül diye yiyemiyorum. bari mercimek yiyelim dimi ama...yok bizim yemekçi bacı patates hastası her yemeğe koyacak illa...hele biz izmir köftesi var sormayın... silme patates dolu bir derin tabak üstünde serçe parmağım gibi uzun ince köfte 3 tane...onların da yarısı pirinç dolu. gel de ye...sonra bana çok kızıyor. ben anlamıyorum sen bu cüsseyi nasıl yaptın diyor. karışık şeyleri sevmiyorum oldum olası. amerikan salatası sevmem mesela...iyi ki de öyle...diyet yapmak kolay oluyor bu şekilde.
aa bak bi ayrıntı meyveyle yogurdu aynı anda yiyyormusun? yoksa meyveyi yiyip 15 dk sonra yogurdumu yiyyorsun .....

görüşürüz canım bende kalkıyorum bebeleri okuldan alacagım bugün çok oturdum birazda senin için ..opuyorumnanaktan

melegim sanada Şeniz akşama vaktim olursa girerim ...

rengncim ilk sayfaya senide ekledim canım . buraya deyilde diger sitede montiyle başladıgın. kiloyla .
montiyle verdigin için böyle eklemekte bi sakınca görmedim canım . egerki bi yanlış varsa düzelteyim ...kaydirigubbakcemile5

inşallah haziranda orda 65 leri görmek nasip olur. sizin grup bana göre pek cılızmış kız...gramların bile önemi var yani...demek size bayağıca katkım olacak. yaşasın!

yani adım hayırlı uğurlu olsun artık hangisinden girebilirsem beni tanıyınnnnnn ben Firdevs meşhurrrrrrrrr :) Referanssssssssssssssss

Kızlar ya meleğin pastası Aebenin akşam abartılı meyve ve çerezi hiçbiri birşey değil benim 3 gün üst üste spagetti yememin yanında :( tabi bu saah tartı hoş şeyler söylemedi bunun üzerine :)
Gelelim sebebine bu kadar hergün 3 öğün yemek ve salata yapmak o kadar çok zoruma gitti ki yapamadım dayanamıyorum çok yoruluyor keşke çalışsaydım ne market yetiştirebiliyor nede ben :)
eee 2 öğün aynı gıdayıda yiyemiyoruz bunun üzerine 3 günlük bir buhran dönemi geçirdim ama bitti bugün itibari ile bomba gibi karşınızdayım Allah izin verirse :))
ayyy şekercim sorun yaşadın ha siteye girerken....şimdi herşey yolunda mı artık audit mi diyelim? kaydirigubbakcemile3
ooo herkes birer birer bozuyo bozmayın şu diyetleri ve niyetleri.....:olmaz:...
madem bugün itibari ile tamamsın hadi o zaman bu hafta bekliyoz bombaları....:lepi:

bazan nasıl dayanıyorsun diye soruyolar tanıdıklar ..... diyorumki valla baskülde gördügüm lezzeti börekten alamıyorum diyorum :lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugünkü menü
2 tam buğday,2 peynir,domates,çay
ton balıklı salata 15 dk sonra kaşar peynir yedim
ara:1 mandalina
akşama ıspanak yemeği(etsiz), yoğurt
ara:1 elma 1 portakal

yok canım sağ ol ben zaten başlangıcını bileyim ki başarının rengi ortaya çıksın dimi:))
Evet evet...opuyorumnanaktan
inşallah haziranda orda 65 leri görmek nasip olur. sizin grup bana göre pek cılızmış kız...gramların bile önemi var yani...demek size bayağıca katkım olacak. yaşasın!
opuyorumnanaktan sen bu azımle neden 65 olmayasın . hihoyyytalkisalkisalkis

ayyy şekercim sorun yaşadın ha siteye girerken....şimdi herşey yolunda mı artık audit mi diyelim? kaydirigubbakcemile3
ooo herkes birer birer bozuyo bozmayın şu diyetleri ve niyetleri.....:olmaz:...
madem bugün itibari ile tamamsın hadi o zaman bu hafta bekliyoz bombaları....:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugünkü menü
2 tam buğday,2 peynir,domates,çay
ton balıklı salata 15 dk sonra kaşar peynir yedim
ara:1 mandalina
akşama ıspanak yemeği(etsiz), yoğurt
ara:1 elma 1 portakal
alkisalkisalkisalkisalkisalkis gine harika bi menü nevkuş ..KIRMIZILI YER HARıÇ ..Şeniz

Son düzenleme:
Dünün raporu ...

1 hurma ..

9.30..kavaltı
2 dl ekmek ..k.k peynir.. 3 zeytin... sögüş ....

12. 45.... 1 elma...
14 .30. 1 elma 1 hurma ....
15 30.. 15. fındık .. 1 br süt ..

akşam .
17.00 1 tb ıspanak ..2 kş yogurt .. salata ....

20.00 y. armut. 1 mandalina . 3 hurma......

Dünün raporu ...

1 hurma ..

9.30..kavaltı
2 dl ekmek ..k.k peynir.. 3 zeytin... sögüş ....

12. 45.... 1 elma...
14 .30. 1 elma 1 hurma ....
15 30.. 15. fındık .. 1 br süt ..

akşam .
17.00 1 tb ıspanak ..2 kş yogurt .. salata ....

20.00 y. armut. 1 mandalina . 3 hurma......

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

öğleni es geçmişsin aebenim

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

öğleni es geçmişsin aebenim
Dün cezalıydım ya .....kafamçokkarıştı ama hala geçen cumaya göre eksideyim ben ya ... bişileri yanlış yapıyorum .. canım sürekli bişiler istiyor zafımda kuru yemiş ve bu aralar hurma oldu ikiside hiç masum deyil diyede düşünüyorum ..-tatlicadiarzu- tüm acık sözlülügünüzle eleştirin bemi yav bişileri yanlış yapıyorum eskisi gibi tıkırdamıyorum ...:gitme:

az önce güvenlik nedeniyle sayfaya ulaşılamıyor dedi, dedim linki kapattılar galiba

bundan sonra bende cezalıyım

kaçamak yok ,spor var artık

az önce güvenlik nedeniyle sayfaya ulaşılamıyor dedi, dedim linki kapattılar galiba

bundan sonra bende cezalıyım

kaçamak yok ,spor var artık
kötükedihüsoBU SON OLSUN ELİFİM BAK MONTİ KAÇAMAK GÖTÜRMÜYOR BİLİYORSUN ....tek kaçamagın fazla yemek olsun ama yasak şeyleri yeme biliyorsunkı zamanla ilgili bu idyet bida sürekllikle ...kaydirigubbakcemile bu hafta gayet iyiydin ne oldu sanda dün cozuttun sen .:oklava:

kötükedihüsoBU SON OLSUN ELİFİM BAK MONTİ KAÇAMAK GÖTÜRMÜYOR BİLİYORSUN ....tek kaçamagın fazla yemek olsun ama yasak şeyleri yeme biliyorsunkı zamanla ilgili bu idyet bida sürekllikle ...kaydirigubbakcemile bu hafta gayet iyiydin ne oldu sanda dün cozuttun sen .:oklava:

herşey mercimek çorbasıyla başladı laelaelaelaelae laelaelaelaelae

tamam bu son yaza kadar bu kilodan kurtulcam artık söz veriyorum yasak olan hiç bir şeyi yemicem

günaydın, dün yediklerimi bildirmek istiyorum. sabah 08,00 de bir simit, şekersiz çay.
öğle: 14,00 bir kase yoğurt
ikindi 17,00 2 adet ekşi elma
akşam 20,00 iki dilim bonfile teflonda pişirilmiş.
akşam bir kase çekirdek

günaydın, dün yediklerimi bildirmek istiyorum. sabah 08,00 de bir simit, şekersiz çay.
öğle: 14,00 bir kase yoğurt
ikindi 17,00 2 adet ekşi elma
akşam 20,00 iki dilim bonfile teflonda pişirilmiş.
akşam bir kase çekirdek

günaydın ben bu diyette acemiyim ama simit yenmediğini biliyorum:uhm:

Back
X