Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Montici güzeller selam,
hepinize iyi yıllar canlar.
ben 78.3 üm yaşasınnnnnnnnnn :teytey:
700 gr daha gitmiş.
bildirmek istedim.
:lepi::lepi:tebrikler nevroşş...
iyi senler hepinize

Ben 63.2hihoyyyt
Eşim 71.8 (yani bu hafta kilo verememiş)mirmirmirmir
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler kengocum bakıyorumda beni soluyorsun ayol ..:1hug:

bende bildirimimi yapayım . geçen hafta içi biliyorsunuz 63.2 leri görmüştüm . dünde 64 düm bu sabahta dün geceye ragmen gene bu haftayı kurtarmışım 63.7.

kıslar ilk sayfaya kilolarınızı ekledim ...... ne güzel istikrarlı bir biçimde kilo vermeye devam ediyoruz .

selam hondacım nasılsın ....

dünkü menüm sabah 1 portakal yarım saat sonra1dilim ekmek dömates 4tane zeytın şekersiz marmelat 2kaşık yogurt yeşil çay öğlen 1tabak yoğurtlu ıspanak akşam firında tavuk 3parça salata 2kaşşık yogurt birazda badem 9da fistık badem 1saat sonra yarım portakal yarım nar 4tane kestane nasıl abartmışmıyım aeben

delikafadulden ay ben ne diyim anca süpersin derim canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisbizi iyi takip etmişin anlaşılan . seninde kaçamagın benim gibi kestane olmuş ....:1hug:
tekrar hoş geldin canım aramıza....yıl başı seninde miladın olsun . kaç kilosun .... vermek istedigin 5 kilo mu idi.?

Benimde dünkü raporum arkadaşlar....

8.30. 3 dl ekmek ....marmelat zeytin ezmesi..yeşillik....
11.00. 1 elma 1çy.br. kefir..

12.30.ızgara.balık... salata...marmelatlı 2.kş. yogurt ....
15.15 1 avuç fıstık ...

17.15.. 4 kş kısır. bol kıvırcık....1 çy.b. kefir.

20. 30. 2 kş. patlıcan.. az salata ...(misafirlikteydik mecburen oturdum ) ....

22.00. 5 kestane.. bol kuru yemiş .... 2 çatal ucuyla pasta .( valla sedece tattım ....).

DÜN BENıM ıÇıN GENE BOL ARA ÖGÜNLÜ OLDU . AMA BUNDAN BENMUMUN GERÇEKTEN ÖGÜNLERDE HıÇ AÇIKMIYOR ÇOK HAFıF GEÇıRıYORUM ....a.s

Son düzenleme:
şuan 58 kiloyum boy1.60 5kilo vermek istiyorumcokacimcoook
akannehir ay sende kilomu var şimdi. ama olsun insan istedigi ve rahat ettigi kiloda olmalı bence .:1hug: kolaygelsin canım .. daha önce diyet yapmadı isen çabuk kurtulursun o 5 kilodanda .....
. ilk sayfadaki listeye ekleyeyimmi seni bu diyeti yapmakta kararlımısın .?:1hug:hihoyyyt

selam kızlar hepinizin yeni yılını kutlıyorum öncelikle. benim aklıma takılan şu oldu. okuduklarım arasında havucun yasak olduğu yazıyordu. bu doğru mu? çiğ havuç yenilebilir mi? haşlanmış havuç daha mı uygunsuz oluyor bu diyete göre? bilen arkadaşlar beni aydinlatabilirler mi acaba???

evet çok kararlıyım yoksa yaza moyoları nasıl giyecemkaydirigubbakcemile5 dogum sonrası kilolar kaldı işte böyle ordan burdan yaglar fışkırınca rahatsız oluyorum opuyorumnanaktan

sanada elifim .Şeniz sende durumlar ne . sana bir baskül hediye edecegim ..kaydirigubbakcemile3

kabulümdür yılbaşı hediyesi kaydirigubbakcemile3

ben bugün evdeyim tartılamıyorum ama aldığımı düşünüyorum

2 gün daha izinliyim
:kedi: :kedi:

iyi senel sanada evet pişmiş havuç midede şekere dönüşüyor çig yiyebilirsinyerimseniben

selam ..
kısaca anlatayım bazi yiyecekler çig iken ken şekeri göstergeleri düşüktür . pişince bu oran degişir hatta bu oranda pişirme süresi bile etkilidir.....
havucun kan şekeri çig 35 iken . pişmişi 85 dir. bu patates tede böyledir ama patatesi çig yiyemiyoruz tabi.kaydirigubbakcemile3
havucu çig gönül rahaylıgıyla yiyebilirsin .
evet çok kararlıyım yoksa yaza moyoları nasıl giyecemkaydirigubbakcemile5 dogum sonrası kilolar kaldı işte böyle ordan burdan yaglar fışkırınca rahatsız oluyorum opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 senide ilk sayfaya ekliyorum hondacım .a.s.

2 gün daha izinliyim :kedi: :kedi:
tamam ama pazartesi tartıl bildir ondan sonra ful burdasın elif effetmem bak .klava:

Basta aebencim sonrada refimin ve yeni gelen tüm arkadaslarin yeni yilini kutlar gelecek olan bu yilda neyi arzuluyorlarsa dilerim gerceklesir....mutlu yillar kizlar öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan

ÇOK TEŞEKKÜREDERİZ CANIM SANA VE AİLENEDE İYİ BİR YIL DİLİYORUM...

Montici güzeller selam,
hepinize iyi yıllar canlar.
ben 78.3 üm yaşasınnnnnnnnnn :teytey:
700 gr daha gitmiş.
bildirmek istedim.

Nevroş inan bana süpersine ve istikrarlısınn tebrikler canımmmmmm :) birşeyi merak ettim boyun kaç ciciş senin?
iyi senler hepinize

Ben 63.2hihoyyyt
Eşim 71.8 (yani bu hafta kilo verememiş)mirmirmirmir

İyi seneler Kengocummmmmmmm sen iyi gidiyorsun tebrikler, eşinde haftaya verir arada duruyor zaten o çok hızlı kilo verdi aynı olması bile harika bence :)
bende bildirimimi yapayım . geçen hafta içi biliyorsunuz 63.2 leri görmüştüm . dünde 64 düm bu sabahta dün geceye ragmen gene bu haftayı kurtarmışım 63.7.

Aebencim hadi yine iyisinnnn :))) yine öyle böyle vermişsin ben tartıyı bu sabah kaldırdım cumaya kadar tartılmak yok sen yapabiliyormusun tartılmamamyı başarabiliyormusun ben deniycem :))

2 gün daha izinliyim
:kedi: :kedi:

Melekkkkkkk aramızaaaaaaaaaa dönnnn ( Elifcim melek diyorum hep sana napimmmm) seni bekliyoruzzzzzzzz yenidennnnnnn seni öpüyoruzzzzz pastacı güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım toparlamışın canım tebrikler hemde dün akşama rağmen bravo sana..
Nevroş inan bana süpersine ve istikrarlısınn tebrikler canımmmmmm :) birşeyi merak ettim boyun kaç ciciş senin?

:
canım selam sağol çok sağolasın ya.
canım ben boyum 1.65 civarı 64 de çıkıyo 66 da kısaca 65 de gitsin..

canım toparlamışın canım tebrikler hemde dün akşama rağmen bravo sana..

canım selam sağol çok sağolasın ya.
canım ben boyum 1.65 civarı 64 de çıkıyo 66 da kısaca 65 de gitsin..
boyun güzel nevracım.. bir bayan için en idaal boydasın bence ... keşke bende 160 üstü olabilseydim .. ama fena sayılmam genede az topuklulurla kurtarıyorum ..kaydirigubbakcemile3
evet nevkuşum toparladım canım .... bu sık yemek bana yarıycak gibi geliyor .yerimseniben şekerimi aynı seviyede tutabiliyorum amcamda bunu istemiyormuydu ?a.s
aslında nsan vucudunu dinleyince o sana yol gösteriyor açıktıgınıda ne zaman yemek yemen gerektiginide söylüyor ... bu günlerde bunu fark ettim ve onu dinliyorum .yerimseniben

Son düzenleme:
bugünlerde sadece sabah tartılmayı becere bildim desem . yarın sabah tartılıcam biliyorsun ben pazarları tartılmasını çok seviyorum geç kalktıgım için kilom daha az çıkıyor sanki .kaydirigubbakcemile3 sonra bende kaldırıp cuma sabahına kadar tartılmıycam . süprüzzz. olsun diye .....:roflol:ha bu arada bu sabah 63.4 geldim .:jeyyar:

DÜNKÜ MENÜM EFEM ..
1 mandalina

11 30. . 3 dl ekmek .--. marmelet.--. z. ezmasi.--- dom. ezmasi.--. sögüş ......
13.30.. y. portakal . 1 çy.br. kefir. ( bensevdim bu kefiri)
15.00.1 kase yog.ve domates sosla 2 tb .spagetti.......yeşillik .....3 badem .
18.00 ..1 br süt ..
19 30.. kıymalı bamya .. 2 köfte... salata ... 2 kş yogurt....
21.00.. az kuru yemiş ..
22. 00.. 1.portakal

akşam misafir vardı . kırmızı etli oldu menüm farkındayım ....

kıslar egerki böyle sık yemege cumaya 62 leri görürsem sizlerede tavsiye edecegim özelikle çok ve sık acıkanlara .... bakalım cumaya ne olacak .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…