:lepi::lepi:tebrikler nevroşş...Montici güzeller selam,
hepinize iyi yıllar canlar.
ben 78.3 üm yaşasınnnnnnnnnn :teytey:
700 gr daha gitmiş.
bildirmek istedim.
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler kengocum bakıyorumda beni soluyorsun ayol ..iyi senler hepinize
Ben 63.2hihoyyyt
Eşim 71.8 (yani bu hafta kilo verememiş)mirmirmirmir
delikafadulden ay ben ne diyim anca süpersin derim canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisbizi iyi takip etmişin anlaşılan . seninde kaçamagın benim gibi kestane olmuş ....:1hug:dünkü menüm
sabah 1 portakal
yarım saat sonra1dilim ekmek dömates 4tane zeytın şekersiz marmelat 2kaşık yogurt yeşil çay
öğlen 1tabak yoğurtlu ıspanak
akşam firında tavuk 3parça salata 2kaşşık yogurt birazda badem
9da fistık badem
1saat sonra yarım portakal yarım nar 4tane kestane nasıl abartmışmıyım aeben
akannehir ay sende kilomu var şimdi.şuan 58 kiloyum boy1.60 5kilo vermek istiyorumcokacimcoook
sanada elifim .Şeniz sende durumlar ne . sana bir baskül hediye edecegim ..kaydirigubbakcemile3herkese iyi seneler şekerler maşallah kilolar gitmiş
sanada elifim .Şeniz sende durumlar ne . sana bir baskül hediye edecegim ..kaydirigubbakcemile3
selam ..selam kızlar hepinizin yeni yılını kutlıyorum öncelikle. benim aklıma takılan şu oldu. okuduklarım arasında havucun yasak olduğu yazıyordu. bu doğru mu? çiğ havuç yenilebilir mi? haşlanmış havuç daha mı uygunsuz oluyor bu diyete göre? bilen arkadaşlar beni aydinlatabilirler mi acaba???
kaydirigubbakcemile5 senide ilk sayfaya ekliyorum hondacım .a.s.evet çok kararlıyım yoksa yaza moyoları nasıl giyecemkaydirigubbakcemile5 dogum sonrası kilolar kaldı işte böyle ordan burdan yaglar fışkırınca rahatsız oluyorum opuyorumnanaktan
tamam ama pazartesi tartıl bildir ondan sonra ful burdasın elif effetmem bak .kabulümdür yılbaşı hediyesi kaydirigubbakcemile3
ben bugün evdeyim tartılamıyorum ama aldığımı düşünüyorum
2 gün daha izinliyim :kedi: :kedi:
Basta aebencim sonrada refimin ve yeni gelen tüm arkadaslarin yeni yilini kutlar gelecek olan bu yilda neyi arzuluyorlarsa dilerim gerceklesir....mutlu yillar kizlar öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan
Montici güzeller selam,
hepinize iyi yıllar canlar.
ben 78.3 üm yaşasınnnnnnnnnn :teytey:
700 gr daha gitmiş.
bildirmek istedim.
iyi senler hepinize
Ben 63.2hihoyyyt
Eşim 71.8 (yani bu hafta kilo verememiş)mirmirmirmir
bende bildirimimi yapayım . geçen hafta içi biliyorsunuz 63.2 leri görmüştüm . dünde 64 düm bu sabahta dün geceye ragmen gene bu haftayı kurtarmışım 63.7.
kabulümdür yılbaşı hediyesi kaydirigubbakcemile3
ben bugün evdeyim tartılamıyorum ama aldığımı düşünüyorum
2 gün daha izinliyim :kedi: :kedi:
canım toparlamışın canım tebrikler hemde dün akşama rağmen bravo sana..bende bildirimimi yapayım . geçen hafta içi biliyorsunuz 63.2 leri görmüştüm . dünde 64 düm bu sabahta dün geceye ragmen gene bu haftayı kurtarmışım 63.7.
canım selam sağol çok sağolasın ya.Nevroş inan bana süpersine ve istikrarlısınn tebrikler canımmmmmm :) birşeyi merak ettim boyun kaç ciciş senin?
:
boyun güzel nevracım..canım toparlamışın canım tebrikler hemde dün akşama rağmen bravo sana..
canım selam sağol çok sağolasın ya.
canım ben boyum 1.65 civarı 64 de çıkıyo 66 da kısaca 65 de gitsin..
bugünlerde sadece sabah tartılmayı becere bildim desem . yarın sabah tartılıcam biliyorsun ben pazarları tartılmasını çok seviyorum geç kalktıgım için kilom daha az çıkıyor sanki .kaydirigubbakcemile3 sonra bende kaldırıp cuma sabahına kadar tartılmıycam . süprüzzz. olsun diye .....:roflol:ha bu arada bu sabah 63.4 geldim .:jeyyar:ÇOK TEŞEKKÜREDERİZ CANIM SANA VE AİLENEDE İYİ BİR YIL DİLİYORUM...
Nevroş inan bana süpersine ve istikrarlısınn tebrikler canımmmmmm :) birşeyi merak ettim boyun kaç ciciş senin?
İyi seneler Kengocummmmmmmm sen iyi gidiyorsun tebrikler, eşinde haftaya verir arada duruyor zaten o çok hızlı kilo verdi aynı olması bile harika bence :)
Aebencim hadi yine iyisinnnn :))) yine öyle böyle vermişsin ben tartıyı bu sabah kaldırdım cumaya kadar tartılmak yok sen yapabiliyormusun tartılmamamyı başarabiliyormusun ben deniycem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?