Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünkü menüm 1 portakal yarım saat sonra 3dilim ekmek domates 5 tane zeytin 2 kaşik yogurt domates 1dilim peynir öğlen 3 parça tavuk firında turplu havuçlu salata akşam 1kase yoğurtlu şekersiz marmelat 2saat sonra 1avuç badem fistık kuru erik zemuszemus

menün güzel canım akşamı çok az yemişin ama . bide turpun şeker oranı yüksek diye biliyorum ..a.s
bügün tartıldım 56 buçuk bir hafta bile olmadıkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
tebrikler hondacım daha evvel diyet yapmadı isen çabuk sonuç alırsın canım . burdaki arkadaiların çagu 1 seneyi aşkındır diyet yapıyorlar.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
turpta şeker oranı vamıydı bilmiyodum:kedi:birinci sayfada turpla ilgili bişey yazmıyordulmaz:

Kızlar mrb lar konu diet olunca 146 sayfa uzunluğunda yorumlar oluo haliyle yazılanların hepsini okuyamadım,bu diyeti yıllar evvel yapmıştım ve 3 ayda başarılı sonuçlar almıştım,Şu anda korkudan teraziye çıkamıyorum kesin 160 boyuma 75 kg yi geçmişimdirüstümde bi tembellik bi tembellik bu diette kolay görünüo ama hiç öle değil,yemeğe salça falan kullanmıodum o zamanlar ben konsantre m.suyuda içmiodum patates pişmiş havuç mısır hiç yemiodum sizde mi bu şekilde yapıosunuz.Bi de vardiyalı çalışıom of yaaaa

selam şekerler dünku menüm sabah 1elma yarım saat sonra 3 dilim ekmek domates ezmesi maydanozlu peynir 2dilim yeşil çay öglen 2 kase karnabahar yemeği 3kaşık patlıcan salatası yarım kase yogur 3 bardak çay akşam makarna yarım tabak annem yapmıştı yağlıydı bide 1bardak ayran 3 saat sonra badem fıstık kuru erik cay nasılopuyorumnanaktan

turpta şeker oranı vamıydı bilmiyodum:kedi:birinci sayfada turpla ilgili bişey yazmıyordulmaz:
canım kitaba bakıp hemen eklerim ..yerimsenibenŞeniz
bu arada haftanın 5 günü plateste yapıyorum opuyorumnanaktan
hihoyyyt çok faydali bir spor.. bende yapıyorum genelde haftanın 5 günü ama bu sıralar azalttım biraz belim agrıyor bu sıralar ..
evet şeker o saydıklarını yemiyoruz ama yemegimizin gayet salçası ,tuzu ,yagı yerinde yapıyoruz . normal ev yemegi gibi salatalarımızda öyle yaglı ve limonlu en azından ben öyle yapıyorum diyettedeyin diye lezzetten ödün vermiyorum . aslında bu tam bir diyet deyil beslenme alışkanlıgı desek .yerimseniben
böyle yaparsan okadar zor gelmez sanada canım .kaydirigubbakcemile5

aa bide yatmadan 1nar yedimsositosositocokacimcoook
hondacım sende de kitap yoktu dimi .:kedi:
canım biz makarna yiyoruz fakat normal makarna deyil umarım bunu daha önceki sayfalardan okumuşundur ....
montide sadece spagettiye yer var normal makarnalar yenmiyor şimdi niye diyceksin kısaca anlatayım .. spageeti yapılırken çok yogun sıkıştırılıyor normal makarnalar gibi deyil ,birde biz spagettiyi az haşlıyoruz aldente ... şimdilerde birde dahada ince spagettiler çıktı onlar daka kısa sürede haşlanıyor ... ve hem sıkılaşmasından hemde az pişirmesinden dolayı spagettinin nişastası çıkmıyor o yüzden kan şekeri degeri düşük oluyor .. kaydirigubbakcemile5 ya degilse normal makarna beyez ekmek gibi yasak .-tatlicadiarzu-

ha bu arada diger ögünlerin güzel canım ama neden hiç et tütü yemiyorsun vejeteryanmısın yoksa ?. purotein alman lazım ..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.

menümü vereyim.:
kahvaltı: 2 dilim buğday ekmeği, yağsız peynir
ara: 3 adet kayısı
öğlen: z.yağlı pırasa, yoğurt
ara: elma
akşam: salata, yoğurt, makarna
ara: portakal

aeben yorumunu bekliyorum canım. düzeltmem gereken bişey varsa söyle şekerim. bu arada kilom aynı galiba çünkü regl olduğum halde aynı kiloda gözüküyorum.

turp harika bir sebze. sadece 3 kalori. turpta şeker yok bildiğim kadarıyla. yanılıyormuyum aeben?

akannehirherkese günaydın aeben şekercim kıtap yok bende sizleri takip ediyoru yediklerinizi vejeteryan değilim et bende kabızlık yapıyor ondan pek yemiyorum daha çok tavuk balık yiyiyorum bide bende dediğiniz gibi spaketti yiyorum o gün annemlerdeydim makarna yapmıştı ondan çok azyedim aa bide spaketinin yanına tavuk yenmiyormuydu dün yedim vala bide peynirli yapmıştım

dünkü yemeğim 2dilim çavdar ekmegi domates ezmesi 3tane zeytin peynir yoğurt çay öğlen 2tabak kuru fasülye 1parça et roka 1 bardak sütakşam sıpaketti 1parça tavuk haşlanmış brokoli 2kaşk yoğurt 2saat sonra kuru kaysı badem çay nasıl olmuş aeben cim opuyorumnanaktan

aeben opuyorumnanaktan tahin ben çok severim pekmezle pekmez yerine dut pekmeziyle yesem olurmu canım:kedi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis harika svetcim yanlız makarnan spagetti ve az haşlanmış dimi.yerimseniben
turp harika bir sebze. sadece 3 kalori. turpta şeker yok bildiğim kadarıyla. yanılıyormuyum aeben?
svetim turp olarak deyilde şalgam olrak var listede . fakat biz kl. deyil kan şekeri göstergesine bakıyoruz canım . genelde toprak altındaki yumrulu sebzelerin kan şeker oranları yüksek ... şalgamın degeri 70 miş canım ....-tatlicadiarzu-

bu diyetin ilk etabında oldugunca yediklerimizin birleşkesinin 35'i geçmemesi gerekiyor . bu diyette kaçamaklar diger diyettekiler gibi deyil ... olay şu uzun süre kaçamak yapmadan 35.civarinda ne yukarı çıkıyor nede uzun süre . aç kalarak düşürüyorsun .(ögün atlamadan )besleni yorsunki pankreası tekrardan yapılandıra bilesin yani vucuda yeniden format atıyoruz şekerim . çok kaçamak yaparsak bu diyetin amacından okadar uzaklaşıyoruz . eger tam anlamıyla hiç kaçamaksız yapabilsek zatenki vucud kendilinden eriyor normal kilosuna geliyor...zemuszemus

merhabalar herkese kolay gelsin. bu montignac benim cok kafama yattı cok guzel ve saglıklı gorunuyor konunun başından, sonundan bi 20 sayfa kadar okudum ama konu 146 sayfa. bişeyleri kaçıracagım diye korkuyorum :)) bi kaç sorum olacak da, bu entegre ekmek dediginiz nedir? bir de sabahları sosis sucuk gibi seyler tuketiliyor mu yagsız olması kaydıyla?

entegre ekmek tam bugday ekmegi gibi bişey mi yani? beyaz ekmek disinda tam bugday ve tam tahıl mı tuketecegiz kahvaltıda? kafam karıştı galiba :)

canım peynir yiyebilirsin(YAGSIZ.) makarmanın yanında.ama ettin yagsızı olmuyor malesef o yüzden kan şekeri yüksek8 35 den yüksek ) karbonhidratlarla yemiyoruz . aldente spagettinin degeri 45. tam bugday ekmeginind öyle ... bide makarnanın oranı zaten yüksek oldugundan yanında dengelemedi için mutlaka sebze yada salata yenmesi gerekiyor..
svercim sabah zaten peynir yemişin yogurdu neden yiyorsun sevdigin içinde eyvalla . ama bak eger yogurdu seviyorsan yogurdu yiyip peyniri yememeni öneririm ..

hondacım canım mümkün oldugunca kuru baklagillerle eti yememeye çalış ....
canım bu arada sabah yedigin ekmegi çavdar deyilde tam bugday( entenre) ekmek olmasına dikkat et.
akşamındada ya spagettiyi yada eti tercih etmeliydin .....
ben kendime iştahlıyım diyordum ama seninde maşallahın var.kaydirigubbakcemile3Şeniz
birde dün çok karbonhidrat almışın öglen yemişin kuru baklagıl bide akşam spagetti eklemişsin .:kedi: şimdi beni döveceksin biliyorum ne çok yanlış buldun diye..... ama kitap sizde olmadıgından bunuları anlatmam lazım .

genel başışla dün pek olmamış güzelim ....

aeben opuyorumnanaktan tahin ben çok severim pekmezle pekmez yerine dut pekmeziyle yesem olurmu canım:kedi:
yok canım ikisinide yemeni önermem .

hoş geldin mervecim .... bazı yerleri kaçırmış olabilirsin ama takıldıgın yerden sorabilirsin .yerimseniben
evet entegre ekmek tam buğday ekemegi canım kan şekeri göstergesi en düşük ekmek diyebiliriz . o yüzden sbaha bol bol yiyyruz . fakat diger ögünlerde ekmek yok ..
entegre ekmek tam bugday ekmegi gibi bişey mi yani? beyaz ekmek disinda tam bugday ve tam tahıl mı tuketecegiz kahvaltıda? kafam karıştı galiba :)
evet canım kafan karışmasın alışınca oatamatige baglanmış gini yapıyorsun bu beslenme düzenini......
yanlız ilk sayfada verdigin bir link ver LARA arkadaşımızın açtıgı .... orayı ukuyunca bu diyetin her bünyede farklılık gösterecegini anlasınız . laracım 2. aşamayı yapıyor süper de kilo veriyordu fakat ben 2. aşamada onun yaptıgı gibi uygulayınca kilo veremedşm geçen sen .... o yüzden ben 1. aşamayı yapıyorum ..

salam sosis sormuşun evet yiyebilirsin fakat ekmek yemedigin zaman . et ürünlerinde ve yumurtada doymuş yag oluyor (hernekadar yagsız olsada) o yüzden ekmekle yemiyorum ...
ama ekmeksiz kavaltıda yumurtada yiyyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…