- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
neden kızayım canım mennun olurum ...Şenizekmeğin üstünde kocaman tam buğday ekmeği yazıyor bende içime sinerek yaptım kahvaltımı. kilomu net bilmiyorum en yakın zamanda tartılıp söylerim. azimliyim inş. hep beraber başarırız. gzel dileğin içinde çok sağol Allah herkesin evladına sağlık sıhat versin. bu arada yaşım 25 kızmazsan abla dicem sana :)
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bu sefer olacak ... elifim bak 6 lı rakamları gör dahada azimleneceksin ..ARADAN SONRA
TEKRAR BAŞLANGIÇ . 04. 01. 2010...
İLK HAFTA ..... 73.900 gr.....
1.HAFTA ......... 71.400 gr.
2. HAFTA ........ 70.700 gr.
3 HAFTA..........
11 günde 3,2 kg gitmiş
bende veremedim sanıyodum

ama bak böcükle seni artık bozarsanız dövecem . gerçi seni bulurumda böcüge gidemem herhalde almanyaya .:roflol:..
her uzub süreli yapıpda bozdugunuzda diyetin etkisini azaltıyoruz . bu bendede böyle oluyor ... mesela ben bayramda 2.3 gün bozdugumda herşey allak bullak oldu ve toplamamda zor oldu eger bayram omasa idi ve bozmak zorunda kalmasa idim şimdi çoktan 60 lari görmüştüm gibime geliyor.alsanaalsanasmile..
birde çok seyrek olmakla birlikte kızlar 1 ögünde yaptıgımız küçük ara çamakları telefi olabiliyor ( hondacım üzülmesin fazla yüklendim galiba.)kaydirigubbakcemile3..
ama 2.3 günlük bozmalar bu diyeti tamaman bozüyor ve telafisi çok zor oluyor . bu benim bünyemde böyle . sil baştan tekrar gibi oluyor tabi her başlayıştada bünye gardını alıyor ve ilk yaptıgımız etkiyi bulamıyoruz..guclubacismile