gamzeeeeeeeeeeeeeee ne günaydını beee
m,llet öğle yemeğine çıktı sen hala kahvaltı saatindemi kaldın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzeeeeeeeeeeeeeee ne günaydını beee
m,llet öğle yemeğine çıktı sen hala kahvaltı saatindemi kaldın![]()
nerden buluyorsunuz bunları anlamıyorumki ben yaaaa
yok bamya yok haşhaş
yaw doğru dürüst herkesin bildiği tükettiği şeyleri yesenize anacım yaaa
kuru faulye nohut barbunya yeşil kırmızı mercimek
ıspanak pırsa karnıbahar kapuska
tavuk şiş tavuk ızgara haşlama
kebaplar balıklar
şimdi bu kadar yiyecek arasında nerden çıktı haşhaş vede bamya.....[/QUOTE
anlasildi sen hashasida sevmiyonama cooooooook lezzzetli
![]()
bu sabah gec kaltım oğlusumla uyuduk 9 da kalktımm ee cocugu doyur giydir sıra bana anca geliyor
![]()
anlasildi sen hashasida sevmiyonama cooooooook lezzzetli
![]()
baklaa çook severrim kiii bölee dereotlu yoğurtluıu anneme söliimde yapsınn bakla sebzemi bakliyat mı peki?
bezelyebulgur pilavı
tarhana çorbası
taze fasulye
bamyaaa
yimeeeem
![]()
pisirdigim ekmeklerin icine dokucektim ve makinada findik gibi cekip icine 2 kasik yag dokunce kahvaltilarda yenir diyerektene dusundum![]()
hanııııımm hanııııımmmmm bizimde çocuğumuz var
lütfen çocukları bahane etmeyelim lütfen....
bırak çocuk uyusun canım sen kalk erkenden yap işlerini
erken kalkan yol alır erken evlenen de döl![]()
yooooo askine haşhaşlı ekmek çok severim
ama merak ettim sen haşhaşı nasıl yemeyi düşünüyorsun acabaaaaa :44:
ayyy deli kız allah iyiliğini versin guldurdun beni arada tembellik yapıyorum işte ne yapayım sıcacık yatak cez bediyor beni
kızlar ya size bişi sorcam pazar gunu oglumun dogum gunu var değişik bişiler yapmak istiyorum ve onerilerinizi bekliyorum planladıgım menu su:
resimli pastamız tabiki
makarna salatası
pogaca
mercimek köftesi
börek
bonıbonlu kurabiye cubuklara takıp kurdeleyle susleyeceğim
bunların yanına ek olarak ne yapayım sizce
meyvem ikinci tarifi iyice okudum ,bu olur cnm ama çankırıda o aromaları nerden bulacaksın?tam buğday ekmeğini zor bulurken..?carrefourda var ben gördüm parfüm numunelerinin olduğu küçücük şişler vardırya hacı kokusu şişesi gibi onların içinde 4'lü olarak satılıyordu.ama çankırıda bunu sorsan anlamazlar bile tatlışım..ben gittim çankırının bir ilçesine...sanki türkiyeden bir yer değil...doğuda görev yaptığım köhne köyden farkı yoktu ilçesinin bile...
Bulabilirsen tatlını yaparsın.olur yani bunda çok tatlandırı yok.furuktozu 4 kaşık koyma ama çok tatlı yapıyo.1 kaşık bile fazla gelebilir tadarak koy...![]()
aysuncuğum her markette var aslında ..eti lifalif markası.sarı bir kutusu var.üstünde yulaf ezmesi resmi var....