Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nerden buluyorsunuz bunları anlamıyorumki ben yaaaa

yok bamya yok haşhaş

yaw doğru dürüst herkesin bildiği tükettiği şeyleri yesenize anacım yaaa

kuru faulye nohut barbunya yeşil kırmızı mercimek
ıspanak pırsa karnıbahar kapuska
tavuk şiş tavuk ızgara haşlama
kebaplar balıklar

şimdi bu kadar yiyecek arasında nerden çıktı haşhaş vede bamya..... :27:[/QUOTE

anlasildi sen hashasida sevmiyon:1::9: ama cooooooook lezzzetli:63:

baklaa çook severrim kiii bölee dereotlu yoğurtluıu anneme söliimde yapsınn bakla sebzemi bakliyat mı peki?

bezelye :50::50: bulgur pilavı :50::50::50: tarhana çorbası :50::50::50: taze fasulye :50::50::50: bamyaaa :50::50::50::50::50: yimeeeem:D

:9: bu sabah gec kaltım oğlusumla uyuduk 9 da kalktımm ee cocugu doyur giydir sıra bana anca geliyor:9:

hanııııımm hanııııımmmmm bizimde çocuğumuz var
lütfen çocukları bahane etmeyelim lütfen....

bırak çocuk uyusun canım sen kalk erkenden yap işlerini
erken kalkan yol alır erken evlenen de döl :27: :27:

anlasildi sen hashasida sevmiyon:1::9: ama cooooooook lezzzetli:63:

yooooo askine haşhaşlı ekmek çok severim
ama merak ettim sen haşhaşı nasıl yemeyi düşünüyorsun acabaaaaa :44:

baklaa çook severrim kiii bölee dereotlu yoğurtluıu anneme söliimde yapsınn bakla sebzemi bakliyat mı peki?

bezelye :50::50: bulgur pilavı :50::50::50: tarhana çorbası :50::50::50: taze fasulye :50::50::50: bamyaaa :50::50::50::50::50: yimeeeem:D

heee söyle kıııı söylede yapsın annen dereotlu bir porsiyonda bana yollayıver gariii benim kociş yemez bende kendime yapmam tek belkim ilerde kızım yerse ikimize yaparık :1: :1:

pisirdigim ekmeklerin icine dokucektim ve makinada findik gibi cekip icine 2 kasik yag dokunce kahvaltilarda yenir diyerektene dusundum:59::60:

AEBEN ABLAYA SORULAR SORULAR SORULAR....

1 - Etsiz Kuru fasulye ile kırmızı mercimek çorbası aynı öğünde tüketilebilirmi?

2 - Balık et gurubunamı giriyor? Izgara balık ile yine kırmızı mercimek çorbası aynı öğünde yenirmi?

3 -Marketlerde diyet ürünleri bölümlerinde satılan nescafe var içindekiler bölümünde herşey %0 yazıyor bunu her gün tüketmek zararlımı?

4 - Şirket yemeklerinde çıkan yemeklerin içinde hem et hem yasaklar var (patates, havuç,bezelye gibi) Biliyorum sadece eti ye diceksin ama (ayrıca ben değilim bu eşim) etten almaya kalksan üçüncü çatalda et göremezsin o kadar az ama aç kalmamak için mecbur tüketiliyor bu yemek salata ve yoğurtla. Bu gibi bir öğle menüsünden sonra akşam yemeği sebzeden oluşsa dahamı iyi olur sence????

Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Sen sor dedin bende sordum.... :34:

Son düzenleme:
hanııııımm hanııııımmmmm bizimde çocuğumuz var
lütfen çocukları bahane etmeyelim lütfen....

bırak çocuk uyusun canım sen kalk erkenden yap işlerini
erken kalkan yol alır erken evlenen de döl :27: :27:

yooooo askine haşhaşlı ekmek çok severim
ama merak ettim sen haşhaşı nasıl yemeyi düşünüyorsun acabaaaaa :44:

ayyy deli kız allah iyiliğini versin guldurdun beni arada tembellik yapıyorum işte ne yapayım sıcacık yatak cez bediyor beni :1::1::9:

kızlar ya size bişi sorcam pazar gunu oglumun dogum gunu var değişik bişiler yapmak istiyorum ve onerilerinizi bekliyorum planladıgım menu su:
resimli pastamız tabiki
makarna salatası
pogaca
mercimek köftesi
börek
bonıbonlu kurabiye cubuklara takıp kurdeleyle susleyeceğim
bunların yanına ek olarak ne yapayım sizce

ayyy deli kız allah iyiliğini versin guldurdun beni arada tembellik yapıyorum işte ne yapayım sıcacık yatak cez bediyor beni :1::1::9:

kızlar ya size bişi sorcam pazar gunu oglumun dogum gunu var değişik bişiler yapmak istiyorum ve onerilerinizi bekliyorum planladıgım menu su:
resimli pastamız tabiki
makarna salatası
pogaca
mercimek köftesi
börek
bonıbonlu kurabiye cubuklara takıp kurdeleyle susleyeceğim
bunların yanına ek olarak ne yapayım sizce

allah gülmekten ayırmasın o halde canım ne diyim.....

sen bu tembellikle bu saydıklarını nasıl yapıcankiiiiiiiiii :27: hepsini hazır alıcan demiiiiiii :1:

bence yeter bu kadar hazırlık daha ne yapçan bee ordumu gelicek

bizde davetlimiyiz partiyeee :56: :56: :56:

Son düzenleme:
gamzecim bence tuzlu ve kakaolu muffinler yap.ben bide milföylü sosisli çubuklar hazırladım kızımın d.gününde çocuklar bayıldı.

gamze cim ya yakın olsak ben sana yardım ederdim.. valla en sevdiğim iş yemek pasta börek bak hiç börek yok 3 renkli börek yapabilirsin.

LİMONLU YOĞURT DONDURMASI

MALZEMELER:
-2 bardak yağsız yoğurt
-yarım limon suyu
-limon kabuğu rendesi
-4 kaşık splenda (Fruktoz katıcam tabi bunun yerine)
-8-10 damla dr.oetker limon aroması
-8-10 damla dr.oetker vanilya aroması

Yoğurt 4-5 saat süzgeçte bekletilerek süzme yoğurt haline getirilir.
Splendayla krema halini alana dek iyice çırpılır.
Daha sonra limon kabuğu rendesi,limon suyu ve aromalar eklenerek tekrar homojen hale gelene dek karıştırılır.
İstediğiniz kalıplara bölüştürülerek dondurulur

AEBEN ABLAM YADA ZİLİM BU TARİFEDE Bİ YORUM YAPARMISINIZ..

Son düzenleme:
slm kızlaaar...
aebenim gelmemiş daha,elimden geldiğinde ben cevap vermeye çalışayım soularınıza.
bamya serbest tabikii...sindirim sistemini çalıştırmayada yardımcı br besindir...gl indekside son derece düşüktür...
bakla eğer taze ise aynı taze fasulye gibi bir yeşil sebzedir...kurubakla adı üstünde baklagildir...etin olduğu öğünde tüketmesseniz menfaatinize olur..
meyvem tarifini verdiğin tatlılarda meyve ve yoğurt aynı tatlı içinde kullanılmış ammmmmaaa meyve pişmiş..yani marmelatlı yoğurt gibi olmuş.sanırım yenebilir.ama 1,5 bardak toz tatlandırıcı vardı ilk tarifte ikinci tarifi çok detaylı okuyamadım.o kadar tatlandırıcı çok cnm.çünki elma sayısı çok fazla değil.elma sayısına göre göre bir elmaya düşücek tatlandırıcı miktarıda fazla oluyor..yerinizde olsam yemezdim...

dün akşam tarifini verdiğim çikolatayı yapın canınız tatlı çektikçe bir kaşık yiyin...

bu arada balık et gurubuna dahil olduğundan kurufasulye ile yenmemelidir.ikinci aşamada nadiren de olsa balık olan menüde bir dilim ekmeğe misade olduğunu söylemişti aebenim.tabii sabah yemediyseniz... şimdilik aklımda kalan sorulara cvp vermeye çalıştım...aebenim gelince dahada açıklayıcı cvplar verir...

meyvem ikinci tarifi iyice okudum ,bu olur cnm ama çankırıda o aromaları nerden bulacaksın?tam buğday ekmeğini zor bulurken..?carrefourda var ben gördüm parfüm numunelerinin olduğu küçücük şişler vardırya hacı kokusu şişesi gibi onların içinde 4'lü olarak satılıyordu.ama çankırıda bunu sorsan anlamazlar bile tatlışım..ben gittim çankırının bir ilçesine...sanki türkiyeden bir yer değil...doğuda görev yaptığım köhne köyden farkı yoktu ilçesinin bile...:50:
bulabilirsen tatlını yaparsın.olur yani bunda çok tatlandırı yok.furuktozu 4 kaşık koyma ama çok tatlı yapıyo.1 kaşık bile fazla gelebilir tadarak koy...:56:

Son düzenleme:
zilim zaten bu tarifleri 2. Asamada yapcam
banada fazla geldi tadına göre ayarlama yaparım miktarını..
özellikle dondurmaya bayılırım marmelatlı sekildede denemek istiyorum bu tarifi.. :56:

meyvem ikinci tarifi iyice okudum ,bu olur cnm ama çankırıda o aromaları nerden bulacaksın?tam buğday ekmeğini zor bulurken..?carrefourda var ben gördüm parfüm numunelerinin olduğu küçücük şişler vardırya hacı kokusu şişesi gibi onların içinde 4'lü olarak satılıyordu.ama çankırıda bunu sorsan anlamazlar bile tatlışım..ben gittim çankırının bir ilçesine...sanki türkiyeden bir yer değil...doğuda görev yaptığım köhne köyden farkı yoktu ilçesinin bile...:50:
Bulabilirsen tatlını yaparsın.olur yani bunda çok tatlandırı yok.furuktozu 4 kaşık koyma ama çok tatlı yapıyo.1 kaşık bile fazla gelebilir tadarak koy...:56:

burda bulabilirmiyim bilmiyorum zilim mm migros var en büyük alıs veriş yeri olarak..
Ama izmite gittiğimde alırım nasılsa 3-4 haftada bir gidiyorum..

Cankırı malesef dediğin gibi sen neresine gittin bilmiyorum ama genel olarak öyle...

aysuncuğum her markette var aslında ..eti lifalif markası.sarı bir kutusu var.üstünde yulaf ezmesi resmi var....

tamam canım bide migros bakayım inş bulurum deneme istiyorum kabızlıgada iyi geliyormuş kaç gundur çouımıyorum oylen salatam bol zeytin yagı döktum belki işe yarar diye bakalım

Back
X