günaydın masumum dün yokdun tahmin ettim aneylere gititgini...günaydın efemmmm
kilom aynı malesef hala 69 um oysaki salı günü sabah 68.5 görmüştüm kilo almış olamam
ama sebebi nedir bilemiyorum ?
Kaçamkalrımın ve verdiigm aranın yüzünden belkide yeni toparlanıyor vucudum veya 1 yıldır diyette olan bünyem artık isyanlardaa ve direniyorr
[ı]ama istedigi kadar dirensinnn kaçamaksız haftalara devam edip önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın[/ı]
teşekkürler aebencimgamzem bu beslenmede tecrübelisin . biraz zaman ver demiycem biliyorsun zaten durumları ...
bizlerin durumları biradaha farkli işte... çok zor veriyoruz bazan bende isyan etmiyor deyilim ama işte ne yaparsın geç olsun güç olmasın saglık olsun diyorum ...
iyi hafta sonları aysun . kilonu pazartesi bildir haftaya aklarım ....
bundaN SONRA SEN PERŞEMBEDEN TARTIL EN İYİSİ ....
AFİYET OLSUN NUROM MENÜN GÜZEL ..
SEBZE TAKILMIŞIN . BUGÜN BİRAZDA PROTEİN TAKILIRSIN ARTIK .
tekrar hoş geldin .....
dün akşam pek olmamış sende yazmışın zaten .helede meyve ve eti sakın karıştırma ...
bügün menüsü güzel canım afiyet olsun .....
birde kaç kiloda başladıgını yazarsan eklerim listeye .....
linki ilk sayfayı oku birde son 100 sayfayı, vaktin varsa . daha eskileri okuma. baya eski ve yanlışlarımız var o zamanlar taa 2 sene evvelinin nede olsa ...deneyimlerimizle degişti bazı kurallar .
sen işini bilirsin nurom ne istersen öyle takıl .teşekkürler aebencimdün değil önceki gün protein takıldım bugün karbonhidrat yicem kuru fasılye yapıcam öğlen de yımırta mı kırsam kabak mı yapsam yine??karar veremedim?
bu arada buzdolabındaki etleri çözdürüpte mi kavuruyonuz donmuş vaziyetteykenmi kavurmaya başlıyonuz ben karar veremedimde:26:
dagcım ilk aşamda bulgur pilavı yok malesef.....kızlar malum yeniyim,hemen bir sorum olacak:
etle beraber ne yiyebiliriz,salata dışında.
bulgur pilavıyla da salata olur mu?
fazla sormadan geçmiş sayfalara bakayım......
banum yapılış şeklindendir bazan ser oluyor bazan yumuşak ....arkadaşlar bu hafta aldıgım aknaz peynirdne biraz şüphelendim
yag oranı 2.5 yazıyor ama bana çok yaglı geldi bu sefer aldıgım
yagsız peynirin öle oması mümkün deil yaklaşık 6 aydır aynı peyniri yiyorumm
vee neden böle oldu anlamadım nasıl güvenip yiycez yaa
sen işini bilirsin nurom ne istersen öyle takıl .
et konusunda ise ; (montiyle alakası yok bu konun tabi).
direk buzlu katıgımda oluyor benim yada az çözlüp, köfte vs yaparken ...
çok çözülmeden kulanmanı tavsiye ederim suyunu bırakmadan .
. etler çözüldükden sonra sakın tekrar dondurmayın buna eminim ama ..
hani artıdaydın cadı seni..aebenim aslında şöle olduuu ilk tartııya çıktım 79.9 du sonraaa üstümü çıkardım yarım saat sonr tartıldıımda 79.5 dimm bir kaç kere kontrol ettim 79.5 çıktı
geçen hafta 80.400
bu hhafta 79.5
:)
afiyet olsun nurom ....aebencim tarifleri aldım bu arada şu kabaklı olanı bu akşama yapmayı düşünüyoruum yada öğlen için.
paylaşım için teşekkürler canımcım.
arkadaşlar bu hafta aldıgım aknaz peynirdne biraz şüphelendim
yag oranı 2.5 yazıyor ama bana çok yaglı geldi bu sefer aldıgım
yagsız peynirin öle oması mümkün deil yaklaşık 6 aydır aynı peyniri yiyorumm
vee neden böle oldu anlamadım nasıl güvenip yiycez yaa
hani artıdaydın cadı seni....
7li killar mirayim tebrik ederim ....
afiyet olsun nurom ....
tariflerin içinde güzünden pattis havuç kaçmamıştır umarım . ..
ne güzel mirayım....eet aebeniimm 7 li rakamları gördfüüümm şimdi hedef 75 i görmekk yılbaşına kadar imakansız ama:S:S
birdee ablammm benim adağım vardı 7 li rakamları görünce ihtiyacı olan birine yardım edecektim eğer çevrenizde var ise böyle biri benimle iletişime geçinnn yiyecek giyecek elimden geldği kadar yaardım edeceğim...
aklınızda olsun kızlarrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?