nurom eger öyleyse tahsildaroglunun peyniride güzel nurom yag oranı ona göre daha iyi % 6.benimeskiden aldığımakna lıght peynirden eser yok artık yağ oranı 9,5 yazıyo ama napimnerden bulayım yağsızını? eşim bile diyor bu tam yağlı peynir gibi yumuşacık hep bundan alalım
ne kaçamagı yapmıştınki çamlıcam ....gunaydin arkadaslar
bugun neyazikki artidayim haftasonu yaptigim kacamaktan olabilirmi bilmiyorum ama kilom 55,5 geldi bugun bu kadar fark dusunmuyodum ama daha cok hirslandim bu son kilolar onlar istesede istemeselerde gidecekler hic sanslari yok
aebencim paylasimlarin icinde tesekkurler canim kabak corbasini oglene pisiricem
bugunki menum
sabah 3 dilim ekmek,evde hazirladigim kahvaltilik(domates ve kozlenmis biber) peynir ve 7 tane zeytin
capuccino
ara yesil cay ve suuuuuuuuuuuu
oglen kabak corbasi ve zeytinyagli barbunya ayran
ara 1 elma
aksam tavuk izgara ve salata
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
günaydın .:119:
hayırı cumalar.......:119:
nurom eger öyleyse tahsildaroglunun peyniride güzel nurom yag oranı ona göre daha iyi % 6.
kalimeracım başlangıç kilonu not almışım zaten ....aebencim ve kızlar günaydın hepinize kilo bildirim yapıcam ama listede adım yok sanırım yazıcağını söylemiştin geçen hafta geç bildirdim bugün tam olarak 63kg mı gördüm başlangıç 64.100gr dı biraz yavaş gidiyor belki ama acelem yok amacım giden kilolarımın geri gelmemesi arkadaşlarım akapuntur yaptırdı 1 haftada 1.5 kilo vrdi ve uzman bunun sadece yağdan gittiğini söylemiş ama mümkün değil ben inanmıyorum buna 1 haftada 1.5 kilo yağ çünkü 1 kilo kas ceviz kadar ise 1 kilo yağ portakal kadar diye biliyorum
yanlızım o kaçamaklara birde kilo vermişin he bencede sevin ..günaydin kizlar kilomu söylüyüm hemen 69,700.yani 100 gram gitmis.bunada sükür cünkü bu hafta 2 sefer kacamak yaptim.simit yedim veeeeee bir gunde sirf disardaydim cokkkkk cizzzzzzzzzzzzz seyler yedim yani kesin 1 kilo arti cikarim diye bekliyordum.bu 100 grama ne kadar sevindim anlatamam.kilo verenleri kutluyorum,su sayfalari bir okuyum ve geliyim byyeeeee
bence vardır mimüm bi araştır yardıma ihtiyacı olan okadar çokki ..aebeniimmm çevremde öle birini şu an göremyorumm ama annemlerede sormak laızm tabii...
aebenim hafta sonu herseyden birazcik kacirmistim ya
ama bu kilolar gidene kadar kacamak yok artik
kızzzzzzzzzzzzzz daha sana lazım gebertme sakıniyi akşamlar kızlar
ben ggeldimm ve sırılsıklamım
günaydın .:119:
hayırı cumalar.......:119:
eet aebeniimm 7 li rakamları gördfüüümm şimdi hedef 75 i görmekk yılbaşına kadar imakansız ama:S:S
birdee ablammm benim adağım vardı 7 li rakamları görünce ihtiyacı olan birine yardım edecektim eğer çevrenizde var ise böyle biri benimle iletişime geçinnn yiyecek giyecek elimden geldği kadar yaardım edeceğim...
aklınızda olsun kızlarrrr.
gamzem bu beslenmede tecrübelisin . biraz zaman ver demiycem biliyorsun zaten durumları ...
bizlerin durumları biradaha farkli işte... çok zor veriyoruz bazan bende isyan etmiyor deyilim ama işte ne yaparsın geç olsun güç olmasın saglık olsun diyorum ...
iyi hafta sonları aysun . kilonu pazartesi bildir haftaya aklarım ....
bundaN SONRA SEN PERŞEMBEDEN TARTIL EN İYİSİ ....
AFİYET OLSUN NUROM MENÜN GÜZEL ..
SEBZE TAKILMIŞIN . BUGÜN BİRAZDA PROTEİN TAKILIRSIN ARTIK .
banum yapılış şeklindendir bazan ser oluyor bazan yumuşak ....
geçenlere tahsildear oglunun layttını aldım degişiklik olsun diye sizeler balki pek uymaz % 6 yaglı ...
biraz tuzlu ama tadı güzel geldi bana degşilik olsun dedim .
ne güzel tarifler var bakın montiye uygun hemde çorba sevenler ....
alıntıdır ....
YULAFLI DOMATES ÇORBASI
Malzemeler
4 su bardağı su
3 adet domates
2 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1 çorba kaşığı kuru feslegen
2 çorba kaşığı sıvıyağ
YULAFLI DOMATES ÇORBASI TARİFİ
Domatesi rendeleyin. Yulaf ezmesi ve yağla tencereye alın. Yavaş yavaş karıştırarak pişirin. Üstüne suyu ekleyip, kaynatın.
Tencereyi ocaktan almadan önce kuru fesleğeni serpin.
kızlar birde dün bir arkadaşımız yazmıştı.yalnış kalmadıysa aklımda.ıspanaklı tavuk köftesi diye.menü verirken...oğluma ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.yazan arkadaş tarif ederse sevinirim.ben sadece tavuk köftesini biliyorum ama ıspanaklısı nasıl olur acaba tad bakımından?? birde bildiğimiz şekli ile yaparken içine ıspanak mı doğrıycaz sadece??bile el atarsa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?