Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

mimu canım bişy sorucam bilgin var diye.ben şimdi clarıns ve la roche posay kullanıyorum ürün olarak.ama şimdi bioderma kullanmak istiyorum sence nasıl bir ürün?

gelelim asıl görevimize ...

süper ötesi safiş .....
gıcık yakında 55 olcaksın ....
harika ..
aşure hariç güzel olmuş ...
özelikle sporun süper olmuş nazlım ....
güle güle git gel meyvem ...
aysunum .hakikaten menün süper olmuş ...

mimüş fıstık ton balıgının neden laytını aldın yiyebildinmi bari...:89:

normalini tavsiye ederim yagını süzdür peçeteylede al ..az yag kalsada onuda salatana yag olrak say ..
birde slataya katmadan yiyceksen domates soslusu var (bim dede var) yagı baya az onu dene .

mimu canım bişy sorucam bilgin var diye.ben şimdi clarıns ve la roche posay kullanıyorum ürün olarak.ama şimdi bioderma kullanmak istiyorum sence nasıl bir ürün?

clarins de dermo kozmetik mi
? kozmetik die hatırladım bi an:)

ama laroche çok iidir.onu bırakıp biodermaya geçme derimmm...

ama değişiklik yapacaksan tercihin babe ya da avenue den olsun ben şu an makyajsız geziyorumm şirkette eskiden yapamazdım cildim kötü gözükürdü babe beni hayata döndürdü

bende bioderma aldım ama çok içimi ferahlatmadı o hissiyatı alamadım ondan:S

canımya yazmayı unuttum avenue bana yaramadı.la roche da belkide cildim çok hassas olduğu için etkili olmadı diye düşünüyorum.clarıns dermokozmetik değil canım.ama önceleri çok güzeldi ürünleri şimdi bozdular kalitesini sanki.aslında dermoloğa gittim oda bioderma ve dcl diye bir marka önerdi kararsız kaldım.babe benim cildim uyum sağlamazmış kafam karıştı ya.

slm kıslar..akşama boydan foto çekip yarın eklemeye çalışıcam....ama albüm oluşturma olayını karman çorman yapmışlar yahu...nasıl yapacağım bakalım....?olmassa avatar olarak eklerim artık iare ediverirsiniz...

BİRDE HEPİNİZE ŞİDDDDDDDEEEETLE CALLENETİCS'İ ÖNERİECEĞİM BİR KEZ DAHA YAKŞALIK 10 GÜNDÜR YAPIYORUM SANIRIM.İNANINKİ İÇ BACAKLARIM 10 GÜN ÖNCEYLE 10 SONRA ARASINDA NASIL BİR FARK VAR ANLATAMAM SİZE..ABARTMIYORUM GERÇEKTEN EN AZ 1-2 CM İNCELMİŞ GİBİ SANKİ.SIMSIKI OLAN BİR KOT PANTOLONUM VARDI BACAĞIMDA DÖNÜYOR...O KADAR SIKILAŞMIŞ YANİ..5 YILDIR KESİNTİSİZ SALONA GİDİYORDUM BU YIL HOCA DOĞUM YAPTI DİYE DEĞİŞTİRMİŞLER HOCAMI GİTMEDİM.EVDE GEVŞERİM DİYE PİLATES VE CALLANETİCS İŞİNE GİRDİM.5 YILDIR SALONDA ALAMADIĞIM SONUCU ABARTMIYORUM 10 GÜNDE EVDE ALDIM.PİLATESİDE YAKLAŞIK 3 HAFTADIR YAPIYORUM.SABAH PİLATES AKŞAM 1 SAAT YÜRÜYÜŞTÜ ÖNCEDEN ŞİMDİ BUNLARA İLAVE OLARAK BİR SAATTE CALL.EKLEDİM.AZ EVVEL ALDIĞIM TAYT OLACAKMI DİYE DENEDM.EŞİM BİLE FARK ETTİ...
WALLA ÜŞENMEYİN YAPIN ,ÇOK KISA SÜREDE SONUÇ VERİYOR.....FAYDASINI MUTLAKA GÖRÜRSÜNÜZ..
BU arada aebenim ben göremedim yaaa resmi gene..

öffff sürekli hata veriyor resim yükleyemiyorum.axrica uzun anlatimin icin sagol safisim ama olmadi ya ben beceremedim yada sitenin yeni halinden dolayi sürekli hata veriyor.

2 gündür gribim bademciklerim şiş ve dişim ağrıyor bu yüzden pek iştahım yoktu ve çok az şey yedim.
dün: sabah birkaç kaşık yoğurt, öğle ve akşam birer bardak süt ve arada ıhlamur
bugün: 2 limonun suyu ve bir elma öğlen yine bir elma ve akşam tavuk.

öffff sürekli hata veriyor resim yükleyemiyorum.axrica uzun anlatimin icin sagol safisim ama olmadi ya ben beceremedim yada sitenin yeni halinden dolayi sürekli hata veriyor.

Canım rica ederim ne demek keşke olsaydıda görebilseydik bizde fotoları.
Adım adım hepsini yaptınmı peki yazdıklarımın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…