Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Müzik odası konusunda anlaştık o halde şeker

Resim olayına gelince ise
Bende de uzaktan çekilmiş var hep ben belli değilim genelde resimleri ben çektiğim için olmuyorum haliyle. Ama haftasonu çekilirim bol bol eklerim albüme ordan bakarsın sende Ben o kadar merak edilecek biri değilim ayrıca görenlere sorabilirsin şeker tse ye uygun türk kadını modeliyim

koydum ama yok resim ya çildircim .....
site degişince herşey allak bullak olmuş .bende avatara deneyim .

Son düzenleme:
ben konservatuvarda okurken kktc'li bir arkadaşım vardı...o ne zaman birine çok sinirlense ziligurti çıkarasın inşallah diye bas bas bağırırdı..anmalımın ne olduğunu sormuştum.ruhmca zehir demek demişti..yani zehir kus inşallah diyormuşaslında bizim kız...o gün bu gün unutmadım...2 yıl evvelde kıbrısa tatile gittik.havaalanında ziligurti dergisini gördüm...hemen arkadaş geldi aklıma..meğer orda çok bilinen bi kelimeymiş...siteye üye olurkende belki 20 tane isim buldum hepsi kullanılıyormuş üye olamadım ,sinir oldum .ziligurti çıkarın dedim içimden gülerek..sonra bir ışık çaktı beynimde ziligurtiyi bilen yoktur dur bunu koyayım isim olarak dedm..hakikattende yokmuş...öle oldu yani...

çok iyi yaaaa
nerden nereye....

aeben canım valla hiç 3 çocuk annesi gibi değilsin canım maşallah.. avatar resmi biraz daha büyük olsa süper olcakmış ama olsun:))

..............................

Son düzenleme:
Tülaaaaaayyyyyyy sende harikasın bacım kucağındaki de selin olmalı ayyyyy yerim onu ben ısırırırmmm

Aeben ablaaaaaa senden özel oalrak evde açık saçla ve gözlüksüz bir resim çekilip albüme koymanı bekliyorum bu kadancık hatırım vardır heralde demiii

aeben canım valla hiç 3 çocuk annesi gibi değilsin canım maşallah.. avatar resmi biraz daha büyük olsa süper olcakmış ama olsun:))
oy bir sarı şeker daha tlyonum sende hiç fene durmuyorsun .. zeten topik güzeller topigi ..

safişcim ve aebencim o temmuzda çekilmiş bir resim.teşekkürler güzel sözleriniz için.safişcim evet oda kızımm pamuk helvam benim teyzesi.aslında şimdi daha zayıfım ama benim makina tamirde bir türlü gelmiyor gelince yenileride eklerim..hatta kızkardeşim bu aralar antalya ya gelirse onada ekletirim resimlerimizi..

tülay sen de çok hoşsun.
kızın çok tatlı,yerim ben onu.

kaç yaşında benim oğlum 2.

aeben çok gençsin maaşALLAH ve inceccik.

eeee kimin ablası

seviniriz şeker
eğer ben gelirsem o tarafa bende çekerim cancan resmini
hatta senden önce koyarım buraya nihahaa

safiş eklenti nasıl kalkıyordu kıs bi türlü beceremedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…