hep aklımda safinaz
unutmadım...müzik odam hazır hale geldi sayılır sadece uçan raf dedikleri raflarımız eksik...ustası site içi dolap yapımlarını almış biraz zaman verin acelesi yoksa dedi bizde ok.dedik...bitsin ekliycem.boydan resimde ekliycem hiç merak etmeyin...eklemiştim hatta eski ve yeni halimi ama yeni halmi eşim ışığı açmadan ve flaşı kapalı çekmiş kızıl karanlık bi renk çıktı resim..çok net değildi..gene eklerim bir ara...yenisini çekileyimde..pantolonle pek belli olmuyor..o zamanda diyar bacaklarının incelip incelmiyeceğini merak ediyordu ben incelir benim inceldi diye resim eklemiştim etekle...gene eklerim...size şu anki halinizi de ekleyin nolcak cnm..mankenlik yarışmasına eleman armaıyoruz...nasılsa yakında hepiniz birer manken olacaksınız....o zamanda görürüz...
aeben ablam bende sadece çocuklarının resimlerini görmüştüm...senin vücut resmini gördümama yüzünü görmedim...ekleyin de görlim ya walla çok merak ediyorum sizleriiiii.....ben bi ton öğrencim ve velisi olmasına rağmen koydum yanii..siz neden koymuyorsunuz?
ben konservatuvarda okurken kktc'li bir arkadaşım vardı...o ne zaman birine çok sinirlense ziligurti çıkarasın inşallah diye bas bas bağırırdı..anmalımın ne olduğunu sormuştum.ruhmca zehir demek demişti..yani zehir kus inşallah diyormuşaslında bizim kız...o gün bu gün unutmadım...2 yıl evvelde kıbrısa tatile gittik.havaalanında ziligurti dergisini gördüm...hemen arkadaş geldi aklıma..meğer orda çok bilinen bi kelimeymiş...siteye üye olurkende belki 20 tane isim buldum hepsi kullanılıyormuş üye olamadım ,sinir oldum .ziligurti çıkarın dedim içimden gülerek..sonra bir ışık çaktı beynimde ziligurtiyi bilen yoktur dur bunu koyayım isim olarak dedm..hakikattende yokmuş...öle oldu yani...
oldu canımbi ara mayoluda koyarım ...ya abla ben bu fotoyu gördüm ben boydan görmek istiyorum seni hemde ev halinle
yani açık
oy bir sarı şeker daha tlyonum sende hiç fene durmuyorsun .. zeten topik güzeller topigi ..aeben canım valla hiç 3 çocuk annesi gibi değilsin canım maşallah.. avatar resmi biraz daha büyük olsa süper olcakmış ama olsun:))
oldu canımbi ara mayoluda koyarım ....
safişim dur bulursam koyayım eskilerde vardı .
oy bir sarı şeker daha tlyonum sende hiç fene durmuyorsun .. zeten topik güzeller topigi ..
aeben çok gençsin maaşALLAH ve inceccik.
safişcim ve aebencim o temmuzda çekilmiş bir resim.teşekkürler güzel sözleriniz için.safişcim evet oda kızımm pamuk helvam benim teyzesi.aslında şimdi daha zayıfım ama benim makina tamirde bir türlü gelmiyor gelince yenileride eklerim..hatta kızkardeşim bu aralar antalya ya gelirse onada ekletirim resimlerimizi..
tülay sen de çok hoşsun.
kızın çok tatlı,yerim ben onu.
kaç yaşında benim oğlum 2.
eeee kimin ablası
seviniriz şeker
eğer ben gelirsem o tarafa bende çekerim cancan resmini
hatta senden önce koyarım buraya nihahaa
canım teşekkürler..
kızım 19 aylık teyzesi:) allah bağışlasın seninde oğluşunu.tabi benim yaşı sorarsanız sölim 33:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?