kızlar merhabalar.nasılsınız??
ben artık montiyi bırakmak zorundayım....çünkü 2.bebişimi geliyor çok heyecanlıyım ya yaşadığım duygu o kadar atrfisizki allah ımm isteyen herkese versin inşallah.kızım daha küçük sayılır ama ben her ikisinide yeterli zaman ayırıp dengeyei kuracağıma inanıyorum.dr dan geldim çok minik daha umarım hayırlısıyla gelir geçer..montiye devam edemiyorum çünkü çok fena mide bulantıları yaşıyorumm o yüzden şu an yarı aç yarı tok dolaşıyorum(((((((((((((
Misafir geldi kaldım yine bakamadan.
Şimdiii bu call falan ne ki?
Dur onu da araştırayım hemen.
Eee kimse yazmamış iksir tarifini??
Bu arada hasta olan ve yavruları hasta olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun..
Derindi sanırım babasını kaybeden arkadaşım, başın saolsun.. Mekanı cennet olsun babacığının..
Gidip yemek hazırlayacağım şimdi, sonra ilk fırsatta buradayım.
hosgeldin asid iksir dediğimiz su
1.5 litre kaynamıs suya 3 tane poset yeşil cay atıyorsun(acık yeşil cay alıyorsan 3 tatlı kasıgı kadar) 1 tane dilimlenmiş limon 1 tane cubuk tarcın (ben 2 tanede karanfil atıyorum)bunları 4 5 dk kadar suyun içinde demliyorsun ve süzüp gun boyu soguk içiyorsun
şimdi cal yapmaya çalıştımm ama hareketler daha çok bacak ve kalçaya yönelikk
gibi geldi bana benim sırt ve göbek eritmemm lazımmm
acaba bununla eritebilirmiyimki
yoksa sadece sırt ve göbek hareketleirne çalışıp oraları erittikten sonramıkal yapmalıyım
gamze cim sağol canım.evet konuşmuştuk kısa süre önce bizde şaşırdık aslında ama allahım hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip eylesin.canım sende inşallah sağlık sorununu atlatır ve hamile kalırsın.allah her isteyene versin çok güzel bişey çünkü.
günaydın kızlar,
şimdi okudum ki bebek geliyormuş:)) tylon allah sağlıkla kavuştursun yavrunu. Ikinci anladığım kadarıyla, ne güzel kardeş geliyor eve:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?