Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cok sevindim tülaycım yaaa daha öncede konusmustuk bende cok istiyorum 2. bebişi ama su pko cıktı karsıma inşaalh bende hamile kalırım allah sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin tebrik ederim tekrar

hosgeldin asid iksir dediğimiz su

1.5 litre kaynamıs suya 3 tane poset yeşil cay atıyorsun(acık yeşil cay alıyorsan 3 tatlı kasıgı kadar) 1 tane dilimlenmiş limon 1 tane cubuk tarcın (ben 2 tanede karanfil atıyorum)bunları 4 5 dk kadar suyun içinde demliyorsun ve süzüp gun boyu soguk içiyorsun

iyi akşamlar kızlar yarın bende deneyecem açık yeşil çay kullanıyorum oda oluyormuz nasılsa .D

bugunku menumude yazayım
sabah:1 armut
yarım saat sonra slimin 6 dan start it up(25 dk)
rump it up(sadece yer hareketleri 25 dk kadarda o)
kahvaltı:tb ekmek salatalık domates peynir yeşil zeytin
öğlen:kıymalı karnabahar kırmızı lahana salatası yogurt
ara:tarcınlı yogurt
aksam:nohut yemeği tursu yogurt

kızlar bu arada ben 2 gun oluyor call indirdim ama yapamıyorum kalca ve karın hareketlerini en fazla 20 ye kadar yaoıyorum siz nasıl yapıyorsunuz 100 e tamalıyabiliyormusunuz birde call yapınca hiç agzı acı hissetmiyorum sonrasında acaba benmi beceremiyorumda ondanmı olmuyor:26: slim in 6 yı yaopınca felaket yanma oluyor kalcamda ve bacaklarımda bende ona devam ediyorum belki oglen oglanı uyutuncada call yapmaya calısırım tekrar ayyy ne cok yazdım:76::76:

günaydınlar nasılsınız
dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak yumurtalı kabak
1 bardak ayran

ara
1 portakal

akşam
1 kase tarçınlı yoğurt

ara
1 portakal

2,5 litre su
1,5 litre iksir
1 saat plates spor olarak

bugunku menun
sabah 3 ince dilim tbe+3 zeytin+marmeat+yeşillik+bir çay bardagı süt
oyle tavuk salata yogurtdum biti iş yerinde oyuzden yarım çay bardagı süt
ara bir portakal
akşam peynirli cevizli salata+ayran marketten almaya çalışacagım
bu hafta akşam yemeklerin 6dan önce yedim ve yatarkende tarçınlı yogurt yedim çok açlık hissetmedim

şimdi cal yapmaya çalıştımm ama hareketler daha çok bacak ve kalçaya yönelikk
gibi geldi bana benim sırt ve göbek eritmemm lazımmm
acaba bununla eritebilirmiyimki

yoksa sadece sırt ve göbek hareketleirne çalışıp oraları erittikten sonramıkal yapmalıyım

banu call da ısınma hareketlerinden sonra karın hareketleri var canım onuyapabilirsin tabi b en yaparken cok zorlanıyorum sen nasıl yapabilirsin bilmeme

gamze cim sağol canım.evet konuşmuştuk kısa süre önce bizde şaşırdık aslında ama allahım hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip eylesin.canım sende inşallah sağlık sorununu atlatır ve hamile kalırsın.allah her isteyene versin çok güzel bişey çünkü.

inşallah canım amin allah isteyen herkese hayırlısnı versin

Günaydın kızlar,

şimdi okudum ki bebek geliyormuş:)) Tylon Allah sağlıkla kavuştursun yavrunu. İkinci anladığım kadarıyla, ne güzel kardeş geliyor eve:)

günaydın kızlar,

şimdi okudum ki bebek geliyormuş:)) tylon allah sağlıkla kavuştursun yavrunu. Ikinci anladığım kadarıyla, ne güzel kardeş geliyor eve:)

evet canım bakalım hayırlısı.evd eyeni bir heyecan var sağsalim alırım kucağıma inşallahh.amin canım saolasın

Ben sabah yumurta ve peynir yedim kahvaltıda, şimdi de iksir içiyorum.

Benim acemi monti çekirgesi olarak yine sorum var:))
Kitabı buldum ve aldım, bahsi geçen bira mayası nereden bulunabilir ve siz kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…