Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkür ederim Gamze cim, yaptım ve içiyorum bile:))

Ben sabah yumurta ve peynir yedim kahvaltıda, şimdi de iksir içiyorum.

Benim acemi monti çekirgesi olarak yine sorum var:))
Kitabı buldum ve aldım, bahsi geçen bira mayası nereden bulunabilir ve siz kullanıyor musunuz?

merhaba asid sorunu hemen cevapliyayim.bira mayasini kimse kullanmiyor canim cünkü yanlis hatirlamiyorsam kimse bulamadi,eger sen bulabilirsen kullanabilirsin cünkü cok faydali.

merhaba asid sorunu hemen cevapliyayim.bira mayasini kimse kullanmiyor canim cünkü yanlis hatirlamiyorsam kimse bulamadi,eger sen bulabilirsen kullanabilirsin cünkü cok faydali.

Merhaba canım, şimdi bakıyorum bir taraftan netten de.
Bildiğimiz pakmayaymış eğer doğruysa.
BAkayım az daha, aktarlara da sorarım..

Geldim bebeğim
Ali Rıza Amcamın yasını tutuyordumda öğle itibari ile yas tutmaya son verdim ve hayata döndüm

naberrrr

kiz hafiye gibi pesine düstüm 6. takimda buldum seni ay zavalli ali riza amcam valla televizyonun karsisinda kalakaldim.:2::2:neyseee benden ne olsun iste evdeyim kizi uyuttum biraz nefes aliyim dedim.

kiz hafiye gibi pesine düstüm 6. takimda buldum seni ay zavalli ali riza amcam valla televizyonun karsisinda kalakaldim.:2::2:neyseee benden ne olsun iste evdeyim kizi uyuttum biraz nefes aliyim dedim.

hayırdır kııss neyen peşimdesin de bakiyim....
Sorma yaaa gitti ali rıza yaprakların hepsi döküldü dizide bitti :2: :2:

oohhh kızda uyumuş maşallah otur dinlen accık sende...

kızınla oğlun arasında kaç yaş var şekerciğim
ve iki çocuk annesi olmak nasıl bir duygu

gamze hareketler biraz zorluyor evet ama çok degil
sadece deidigm gibi benim bacakalr zaten ince acaba incelirmi daha vfazla bielmiyorum birde simit bölgem ve göbegim var benim
bakalım slim in 6 yapıcam olmasaaa ama call 2 kez iflan yapınca alışır fücuudn bencee

safişş
kız bende çok üzüldüm yaa öle öle o öldüüü bide saçma bitti dizii ne bileyim ben daha farklı bekliyordummm

kizim ve oglum arasinda 4 yas 2 ay var canim.eger cocuklarin benimki gibi huysuzsa cok zor canim.söyle anlatayim oglum 1 yasina kadar gece gündüz agladi canim ac yada tok alti kirli yada temiz hic farketmezdi sadece benim yanimda kucagimda kimseye gitmezdihele birde birde misafirlige gittikmi vay benim halime.3 hafta hastanede yattik kontroller hersey temiz sonunda teshis koydular bazi cocuklar 3 yasina kadarda agliyabilir bunlara aglayan cocuk diyolar almanca.bendeki sansta kimsede yok zaten 3 yasina kadar bana cok cektirdi herseye aglardi sokakta istedigi bisey olmassa kendini yerlere atardi.ama bir aglayisi var herkes bize bakiyor ve burda cocuklara cok özen gösteriyor devlet allahim biri sikayet etse cocugu elinden bile alabilirler o derece yani.ama ben hic pes etmedim valla o dedi ben kral ben dedim ben anakralice bir seye hayir dediysem hayir bunu anlamasi baya sürdu.sonucta zafer benim oldu simdi masallah tam rayina oturdu sadece simdi fazla karsi cikmalar büyük büyük konusmalar kendini savunmalar basladi anam birde dilli oluyolar büyüdükce sorma gitsin.simdi kizimda ayni abisi gibi cok agliyor hic bir yerde durmuyor yani anlicagin benim acimdan 2 cocuk cok zor ama yinede allaha sükur allah olmayan herkese versin canim onlarsizda olmuyor.ay ne yazdim haaa

safişş
kız bende çok üzüldüm yaa öle öle o öldüüü bide saçma bitti dizii ne bileyim ben daha farklı bekliyordummm

Nasıl bir son bekliyordunki banu

valla ben ali rızanın öleceğini biliyordum buna hazırlıklıydım ama buna kendimi hazırladığım halde ağlamaktan helak oldum (bana ne oluyorsa karı milleti işte) hatta hayriye hanım trende iken onunda aniden üzüntüden kalp krizi geçirmesini bekliyordumki allahtan o ölmedi heralde bende giderdim o üzüntüyle...
Yaprak dökümü beş yıllık mazisi olan bir dizi dizi olmasından ziyade tv ye düşkün bir kadın değilimdir seyrettiğim tek program idi sebep ise reşat nuri güntekin tabiii...
Ama romana sadık kalmadılar senaryo çok değişti bir kerede başlayınca izlemeye devamını getirdim
ben şimdi ne yapıcam çarşamba akşamları yaaaa :44:

ooyyy canımmmm valla zor olmuş senin için güzelcim yaaa allah sana sabır sağlık sıhhat versin. Bir çocuk durmadan gece gündüz neden ağlarki :44: :44: :44:
umarım kızının bu durumu üç yaşına kadar sürmez canım....

Birden seni görünce iki bebek nasıl olur acaba diye hayal kurdumda

alirıza amaca hastaydı ama ölümcül bir hastalıkd egildii bir kez bu çok saçma oldu
başka bir sebep aramaya gerek yokkk

tv ye düşkün degilmişşsn safiş nasılsaaa düşünmene gerek yok ne yapcamm diyeee
5 yıl önceki gibi bıraktıgın yerdne devam etcennn:80::79:

5 senedir hiç izlemedim dünn izliyim dedimmm bitio bari uyuya kalmışımmmm öyle bir geçer zaman ki favorimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…