evet canım bakalım hayırlısı.evd eyeni bir heyecan var sağsalim alırım kucağıma inşallahh.amin canım saolasın
hosgeldin asid iksir dediğimiz su
1.5 litre kaynamıs suya 3 tane poset yeşil cay atıyorsun(acık yeşil cay alıyorsan 3 tatlı kasıgı kadar) 1 tane dilimlenmiş limon 1 tane cubuk tarcın (ben 2 tanede karanfil atıyorum)bunları 4 5 dk kadar suyun içinde demliyorsun ve süzüp gun boyu soguk içiyorsun
Ben sabah yumurta ve peynir yedim kahvaltıda, şimdi de iksir içiyorum.
Benim acemi monti çekirgesi olarak yine sorum var:))
Kitabı buldum ve aldım, bahsi geçen bira mayası nereden bulunabilir ve siz kullanıyor musunuz?
amiinnn..
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bir ablası olacak bebişin, ne mutlu ona..
merhaba asid sorunu hemen cevapliyayim.bira mayasini kimse kullanmiyor canim cünkü yanlis hatirlamiyorsam kimse bulamadi,eger sen bulabilirsen kullanabilirsin cünkü cok faydali.
safis nerde bu sabah hic ugramamis.
Geldim bebeğim
Ali Rıza Amcamın yasını tutuyordumda öğle itibari ile yas tutmaya son verdim ve hayata döndüm
naberrrr
kiz hafiye gibi pesine düstüm 6. takimda buldum seniay zavalli ali riza amcam valla televizyonun karsisinda kalakaldim.:2::2:neyseee benden ne olsun iste evdeyim kizi uyuttum biraz nefes aliyim dedim.
hayırdır kııss neyen peşimdesin de bakiyim....
Sorma yaaa gitti ali rıza yaprakların hepsi döküldü dizide bitti :2: :2:
oohhh kızda uyumuş maşallah otur dinlen accık sende...
kızınla oğlun arasında kaç yaş var şekerciğim
ve iki çocuk annesi olmak nasıl bir duygu
safişş
kız bende çok üzüldüm yaa öle öle o öldüüü bide saçma bitti dizii ne bileyim ben daha farklı bekliyordummm
kizim ve oglum arasinda 4 yas 2 ay var canim.eger cocuklarin benimki gibi huysuzsa cok zor canim.söyle anlatayim oglum 1 yasina kadar gece gündüz agladi canim ac yada tok alti kirli yada temiz hic farketmezdi sadece benim yanimda kucagimda kimseye gitmezdihele birde birde misafirlige gittikmi vay benim halime.3 hafta hastanede yattik kontroller hersey temiz sonunda teshis koydular bazi cocuklar 3 yasina kadarda agliyabilir bunlara aglayan cocuk diyolar almanca.bendeki sansta kimsede yok zaten 3 yasina kadar bana cok cektirdi herseye aglardi sokakta istedigi bisey olmassa kendini yerlere atardi.ama bir aglayisi var herkes bize bakiyor ve burda cocuklara cok özen gösteriyor devlet allahim biri sikayet etse cocugu elinden bile alabilirler o derece yani.ama ben hic pes etmedim valla o dedi ben kral ben dedim ben anakralicebir seye hayir dediysem hayir bunu anlamasi baya sürdu.sonucta zafer benim oldu simdi masallah tam rayina oturdu sadece simdi fazla karsi cikmalar büyük büyük konusmalar kendini savunmalar basladi anam birde dilli oluyolar büyüdükce sorma gitsin.simdi kizimda ayni abisi gibi cok agliyor hic bir yerde durmuyor yani anlicagin benim acimdan 2 cocuk cok zor ama yinede allaha sükur allah olmayan herkese versin canim onlarsizda olmuyor.ay ne yazdim haaa
yagmur mimu ses verin huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?