ŞİNDİK GÜZÜN HANUM .. İLK HAFTALAR HELEDE evvelinde DÜZENSİZ BESLENMEYLE BAŞLANAN monti tatlandırıcı içsende kilo verdirir .bunu bir ölçü olrak kulanmayınız güzin hanum ..

ama 2 hafta iç daha sonra kesersin ...
ben senin yüzünden 2 gündür tatlandırıcısıs içiyorum bana revamı ...
-seni çok sevdim. kendim gibi iştahlı birini buldum sonunda...

- soya sosuna gelince . kitapda böylebir ayrım yok .. şu meşur monti sitemize bir sorsan olarmı ??

sosu kulandıgında en azından tuz ekeme başka ... fazla tuz tabiki iyi deyil her açıdan ama tuzsus da yeme ..
- karnıbaharı sana farklıtarifdede yapabilirsin dedim bu yaptıgını yapma demedim helede yogurtsuz ye hiççç demedim ...

afiyet olsun sadece farklı bir tarifdi bu ..
mönüne geçeyim ....
mönün gayat güzel yanlız cevizler fazla olmuş: bu güzel kilo vermene engel olabilir bende oluyor ...haberin olsun ...
mönü sallarında iyi yanlız geceki aran et yedigin için yarım saat sonra olsa daha güzel olurdu ..
sorularına gelince..
avakoda meyve sınıfına giriyor dimi ona göre degerlendir ..
salam sucuk işinede fazla dalma derim en azından yaglarını peçeteyle sorsur yersende haftada 1 ancak ...

abd de nasıl bilmeme ama burdaki sucukların yarı oranı yag .
aebencim, canimmm...

nolur kusura bakma, bugun ara ara okudum ama yazamadim, bu saat oldu daha yeni yazabiliyorum, siz hepiniz misil misil uyuyosunuz simdiii, burda daha yeni aksam olduu, disarda kar yagiyoo, yarin yollar kapanabilir uyarisi yaptilar..

belki evde mahsur kaliriz yarin, o zaman butun gun yazabilirim

gelelim monti'yeeee aebencim, ben de seni cok sevdim, dobra dobra geliyo bana konusman, severim dobra insanlari, bide sen ve buradaki herkes cok tatli dilli

tatlandiriciyi pazar gununden sonra karbonhidratlarla almiycam, soz! ama monti demisti ki proteinlerle zarari yok

yani benimle ayni fikirde oldugundan emin olmak istiyorum, protein varsa tatlandirici serbest dimi???

soyayi hemen soruyorum, 10 gune kadar cevap gelir
avocado...sebze grubuna giriyor diye kalmis aklimda, benim icin bir kitaba goz atarmisin, artik kitabim bilem yok, buradan edinmeme de olanak yok

karnibahar olayi da soyleydiiiiii

ben senin eski bir tarifini bulmustum, hazine bulmus gibi de sevinmistim, karnibaharlari haslamissin, 2 kasik yagda kavurmussun, sarimsakli yogurtla yemissin... tam onu yapmaya baslamistim, sonra dedinki, karnibaharin boyle yapilmis hali bana hep kilo aldirirdi

oteki turlu karnibaharlari da ben yiyemiyorum

simdi ben o kavrulmusu yersem kilo veremezmiyim sence:44:
bu arada mujde...beyaz leblebi ve yagsiz peynir buldurttum esime, ama simdi bir soru daha cikti, ogunde ne yersem yiyeyim, arada acikinca leblebi yiyebilirmiyim?
yeter guzincaaaannnn, dus yakamdaaaaan deddigini duyar gibiyim..banane banane dusmicem

s

en demedinmi artik kacis yok bana diye, tutun beni kolumdan soooooole

sonra ben 60 kilo oliyim

butun gun konusamadim yaa, s

imdide cenem dustu, cevap vercek kimse de yok, ooole yaziyorum iste, ben sabah uyaninca size ogleden sonra olmus olucak
optuuuummmm