güzin öncelikle sen yaz bacım bizde sabah okuruz .

.
öncelikle az yada çok yemenin bir sakıncası yok.normalda nasıl doyyorsan öyle devam et işin sırrrı zaten burda diyet piskolajisine girmeden karnını doyurmak ... zaten zayıfladıkdan sonrda tekrar böyle bol yiyceksin ...o yüzden bu konunun üzerinde durma ...dedigim gibi bende iştahlıyımdır ...

ama 2 gündür öküzümü saldım çayıra aman geri gelmesin ....
tatlandırıcıya tekrar bakayım yazarım bakınca....
birde dün kitapdaki mönülere baktim evet avokado sebzeymiş canım . benim kullandıgım bişi deyil o yüzden bilemedim ..salatalarınla yiyebilirsin ....
karnı bahar işine gelimce 2 kş yagdan bişi olmaz ben yumurtalı yaptıgımda biraz yagı kaçırıyordum birazda tuzunu .sanırım ondandı ... ye bacım afiyet olsun .
karnı bahara gelince bu öylen bende yaptım karnı bahar ve brokoli haşladım tuz kara biber kırmızı biber 1 kş z.ayg ve sarımsakla salata yaptım üstünede sarımsaklı yogurt harika oldu ....
leblebe gelince baklagil olrak düşün et ögününe yaklaştırma ... saatleri biliyorsun ...
dün akşam bende akşam mönüme kattım ...
bende yazayım 1.aşamaya uydukça mönülerimi bundan sonra ..

.
sorularına gelince bacım 3 senedir her gelene aynı şeykleri yazmakdan inan bıkmadım ve bıkmadık senden niye bıkalım .ortak düşmanımız yaglarımız ve saglıksız beslenme .. burda bunun dayanışması var .karşılıksız .
yukardada dedigim gibi güzin nasıl doyuyorsan öyle devam et. ama montiye uygun oalrak ...
bibbb öncelikle o leblebi oraya hiç uymamış hemde saatide .
lebleb migdende iken üstüne et yemişin yane etle baklagil yemiş gibi olmuşun ....
güzüncim açıkman için önce kan şekerindüşmesi lazımki bu en az 2 satde olur ama gördügüm kadarıyla senin açıkman biraz piskolojik sen kendin ben açım yemeliyim sinyanlari gönderiyorsun .haksızmıyım .?

bu kadar sık açıkman normal deyil .. daha evvel hiç şeker testi yaptırdınmı ?.
ayrıca ceviz torbayla Tr. denmi geldi ayol.

her ögünde yiyorsun bak bu kilo vermeni engeller ilerde ...gün boyu 3.4. cevizi geçmiyorsa eyvallah ..
o aradaki leblebin hariç mönün güzel ..