evet ev değiştirmek için haklı sebeplerin varmış gerçekten decephe tavsiyesi için tşk ederimm aben ablamm
ve eylüll
eylül
benim evimde kuzey dogu ve çok soguk oluyor yaltımı biz içten yaptırdık ama
yinede ısınamıyoruz birde altım ve üstüm yanmıyor
yakmadna naısl duruyorlar bilemiyorum
birde en kötü tarafı evimin odanın bi tanesi salona açılıyor
aslında asıl sebep bu evi degiştirmemizdeki
sonra tadilatı var ve bıktım tadilat yaptırmaktan
veee sogukk
hepsi birleşincee iştee degiştirmek şart oldiii:)
evet ev değiştirmek için haklı sebeplerin varmış gerçekten de
ama içten yalıtım o kadar işe yaramıyor
binanın tamamının dışarıdan bohçalanır gibi yalıtılmış olması lazım
yeni yapılan binalar genelde iyi yapılmış oluyor
biz aralığın ortasından sonra yakmaya başladık kombimizi
ve de evde 16 aylık kızım olduğu halde
inşallah gönlüne göre bir ev bulursun
benim kendimce tavsiyem yaz güneşini mutlaka düşün sıcaktan pişmenin pek çaresi olamıyor
ama eve güneş girmesi de gerekli mutlaka
dagcım hoşgeldin ......
güzinn günaydın bacım ...
bende yeni kasfettim aslında koy peynirini cok seviyorum ama kızartarak denememiştim hiç gecem yumurtalı kahvaltı yaparken omlet yapayım dedim once peynirlei kızarttım cok lezzetli oldu benim aldıgım fazla tuzlu gelmedi bana birde ben bitraz tuzlu yemek yemeği severim normal geldi bana ama teyzem bu peyniri azcık suda bekletip yiyor oyle kullanabilirsin canımgamzecim ben bahsettiğin peyniri sanırım biliyorum yemesi cok güzel bi peynir annemde sabah kahvaltılarına hep onu kızartır teflonda hiç erimiyo bizim aldığımız yer tuz oranını biraz tazla yapıyor yani bana tuzlu gelio ama evdekiler severek yiyorlar..
şu kızarttıgınızz peynir nedir bakim salatalara eklediginizzz banada söleyin yaa bende alcammm
peynirr hastası olarak aylardır sadece aknaz yemekten bende sıkıldımmm
salatalara başka peynirler katayım yada yumurta ile kahvaltı yaptıgımda bende yiyeyimmm
başka peynirr
bildigimiz köy peyniri degilmi
ŞİNDİK GÜZÜN HANUM .. İLK HAFTALAR HELEDE evvelinde DÜZENSİZ BESLENMEYLE BAŞLANAN monti tatlandırıcı içsende kilo verdirir .bunu bir ölçü olrak kulanmayınız güzin hanum ..
ama 2 hafta iç daha sonra kesersin ...
ben senin yüzünden 2 gündür tatlandırıcısıs içiyorum bana revamı ...
-seni çok sevdim. kendim gibi iştahlı birini buldum sonunda...
- soya sosuna gelince . kitapda böylebir ayrım yok .. şu meşur monti sitemize bir sorsan olarmı ??
sosu kulandıgında en azından tuz ekeme başka ... fazla tuz tabiki iyi deyil her açıdan ama tuzsus da yeme ..
- karnıbaharı sana farklıtarifdede yapabilirsin dedim bu yaptıgını yapma demedim helede yogurtsuz ye hiççç demedim ...afiyet olsun sadece farklı bir tarifdi bu ..
mönüne geçeyim ....
mönün gayat güzel yanlız cevizler fazla olmuş: bu güzel kilo vermene engel olabilir bende oluyor ...haberin olsun ...
mönü sallarında iyi yanlız geceki aran et yedigin için yarım saat sonra olsa daha güzel olurdu ..
sorularına gelince..
avakoda meyve sınıfına giriyor dimi ona göre degerlendir ..
salam sucuk işinede fazla dalma derim en azından yaglarını peçeteyle sorsur yersende haftada 1 ancak ...abd de nasıl bilmeme ama burdaki sucukların yarı oranı yag .
masumm kullanıcısından alıntı
menümü yazyaımm
sabah 2 kayısı 2 bardak su
kahvaltı
2 yumurta,yeşillik,peynir,zeytin
ögln
1but,salata,yogurt(tarçınlı,keten tohumlu)
ara
yarım elma,yarım armut
akşam
1tabak kapuska,yarımbut,salata,yogurt
ara
hurma ve çay içerim
3lt su 5 fincan bitki çayı
güzüncim örnek mönü istiyordun al sana örnek mönü ..
babum süpersin ....
not: yanlız bu menü ekmeksiz tetikleyici bol proteinli mönü, her daim ekmeksiz mönü olmaz güzin öyle degerlendir ...
hadi ya aralık ortasındamı yaktın?
hangi şehirdesin sen peki ben ankaradayım bu pek mümkün degil
yaz sıvagından bend ekorkuyorum aslında güney batı cepheleir hep pişiyor genelde
inşş kafamıza göre bir yer buluruzz cnm saol
dagcım hoşgeldin ......
güzinn günaydın bacım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?