Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar iş için kolay gidecek yemek önerileriniz neler? Çok aç kalıyorum öğlenleri.Tavuk ve hindi döneri hangi marka alıyorsunuz?

Kızlar iş için kolay gidecek yemek önerileriniz neler? Çok aç kalıyorum öğlenleri.Tavuk ve hindi döneri hangi marka alıyorsunuz?

canım kilo alsan bile sakın bırakma olur mu bak ben bıraktım 2 aydır hep yerimde sayıyorum 1 ileri 2 geri mutsuzluğum bıkkınlığımda cabası. kendime inanmaz oldum iyice. sen sakın yapma azimle devam et

gaz olayı ilginçmiş öğrendiğim iyi oldu bende soğuk sütle nescafe içince değilde sıcak sütlü nescafe içince gaz midemden çıkmıyor :)

ben hindi döneri pınar marka alıyorum ama mecbur kalmazsan hazır gıdalar alma bence tuz oranı yağ oranı çok fazla. ben hala işyerindeyim mesela dışarıdan yemek söylüyoruz çok yağlı die aldım geçengün. yani mesai için uygun.dünde tavuk göğsü aldım annem evde haşlıyor öğlen onu getiricem iş yerine. artık yemek hane yemeklerini bile yemicem yağ oranı yüzünden.

acıkıyorsan bol tavuk göğsü ye derim ben. yada ekmeksiz köfte gibi.bende sabahları 3 yumurta ile kahvaltı yapsam bile hemen acıkıyorum saldırıyorum öğlen abur cubura.

diyarım madurum şarkına çok güldüm,tamda yahşi cazibenin eski bölümünü izlerken iyi denk geldi.(çok seviyorum bu diziyi)
artık gece çalışan tek sen değilsin cnm.bu gün akşam üstü gelen bir tel. ile okul hayatım yeniden start aldı.bu yıl sonuna kadar son sınıfların etüdlerini haftada iki gün bana itelediler...çok stresli bi yıl geçecek benim için.çünki konservatuara hazırlanıyorlar.işi sıkı tutmam lazım.çokta si bi sınıf toplamışlar hepsi ayrı telden çalıyor.entel dantel tipleri nasılda toplamış müdür bilmem.ne durdan anlayacak gibi duruyorlar ne oturdan...allah kolaylık versin.ben eve geldiğimde (22:20 gibi) oğlum uyumuştubabasının elini tutup tutup kapıya sürüklemiş ben yokken,anne anne diye hep kapıyı açmak istemiş ben giderkende çok içlenmişti,kapıyı açmayayaım diye önüne durdu....nasıl alışacağız bilmem...
anlayacağın bende madurummm da maduruuuum...çok madurum ,madurummmm
takyi ben hazır paketli döner almıyorum ama arkadaşlardan kullananlar var...galiba bimdede var..onlardan kullanabilirsin ısıtma imkanın varsa..eğer yoksada beyaz leblebi ve kutu sütle kendine bir öğün oluşturabilirsin.götürdüğün yemek suluda olsa yiyebilirim diyorsan evden pişirdiğin soğukta olsa yenebilecek şeyleri koy kaba götür..(mesela spagetti,barbunya) yada bir kutu ton balığı alıp yanına evden götürdüğün salatayla karıştırıp yiyebilirsin.ne iş yaptığını bilmediğim için aklıma gelenleri yazdım.sen imkanlarından bahset biraz bizde ona göre yemekler söyleyelim cnm.mesela ben okuldaki odam sınıf değil bireysel çalışma odası olduğundan ne istesem götürebiliyordum.kendi dolabımın içine tekli elektrik ocağı koymuştum.ısıtabiliyordum.lavabom var yıkabiliyordum.boş saatlerimde kapımı kilitleyip ne yeiyeceksem baya baya yemek yapıyordum yani kendime. ama normal bi okulda olsam bunları yapamayacağım gibi öğretmen odası kalabalık olacağından götürdüğüm yemeği bile çıkarıp yiyemezdim.işte imkanların nasıl olduğunu bilsek ona göre fikir verebiliriz cnm biraz anlat ona göre yardımcı olalım.
sabah görüşürüz kıslar ,ben kaçar

diyarım seni burda görmüşken yazayımda öle kaçayım cnm.aebenim cvp yazmıştı sana sabah.sen görmemişsin sanırım.ekmekle süte tamam dedi.ama yiyebilirsen salatada olsa fena olmaz dedi.ama ekmekle sütede olmaz demedi...bol lif almış olursun dedi ...anam oğlum uyandııııı...ben kaçtım.

zili işemi başladın kuuu hayırlısı olsun bakalım:)

seni aramıştır ogluşun tabi yaaa:)

senin oglanın adı neydi zilim

aaaaaa benim gözümdne kaçmış bacular
saol aebenim ve zilim tamam bi kaç dal kıvırcık yada domateste koyarım yanına ama peynir ve zeytin olayına girmek istemiyorum diyet peynirden ööö geldi :) canım çekerse başlarım yine

bu arada iş konusunda hayırlı olsun zilim bakalım yeni hayatlar tanıcaksın tekrar sen hepsiyle başa çıkarsın eminim. baktın seni dinlemiyorlar karşılarında plates yap :) kim inatçı kim sınıfı takmıyor görsünler :)

yaaa ben hala işteyim ve kaçta çıkacağım belli değil sabahta 6 da kalkıp işe gidicem yarın işçıkışı dil kursum var hemde avrupa yakasında ordan da gece 1 de evde olabiliyorum ancak

ben ne yapıcam bilmiyorum:2:

aebenim tatlim kiymatlim simdik soyle oliyo, acikliyorum
ben simdi tatlandiricinin yasak oldugunu bilerek bir denemede bulunuyorum :86: tatlandiricisiz cay icmek iskence gibi geliyo, ilk iki hafta tatlandirici kullanma izni verdim kendime, zayiflayamazsam..soz veriyorum kesicem tatlandiriciyi, zayiflarsam kesmiycem napiim yaa cok seviyorum kahvaltida tatlandiricili cayiiiii:78:
soya sosuna gelince...ben sade et yiyemem, kotu kokuyo bana, etin kokusunu bastirmak icin, sote yaparken, bir tatli kasigi kadar soya sosu koyuyorum, seker yok diye ama tuzu dusunmedim tabii...kesiyimmi sence??? engel olurmu zayiflamaya?
istahliyim, atistirma aliskanligim yuzunden zorlaniyorum ve bir sonraki ogunde yiyeceklere saldirmamak icin arada biseyler atistiriyorum... zaten acikmis da oluyorum
karnibahar olayini da senden kopya cekmistim hemde cok doyurucu geldigi icin sik sik tekrarlamayi dusunuyodum, sarimsakli yogurt sayesinde yiyebiliyodum onu, yogurtsuz yiyemem ki, onun yerine sadece peynirli omlet yaparim oyleyse
bugun yediklerimi de yaziyim, gunduz yazmaya hic firsatim olmadi
sabah 8:30
peynirli, limonlu omlet
yagsiz sut,siyah zeytin,peynir,domates,sekersiz marmelat, tatlandiricili cay( ama burda karbonhidrat yooook)
10:30.......1 mandalina
12:00 mantar,sogan,biber sote, kara lahana corbasi, zeytinyagli limonlu peynirli cevizli salata, yogurt
15:30---tarcinli,pismis elmali, cevizli yogurt
18:00---izgara balik, yesil salata
21:00---1 kuru incir-2-3 ceviz,badem
toplam 1 lt su, 2 fincan yesil cay, bir bardak sut,4 kupa cay, 1 fincan kahve,1 sise soda

....aebenim bir soru sormustum gecen gun, kaynadi arada... yesil salatayla avocado yenebiliyordu dimi?
bi de sabah salam,sucuk yiyabiliyoduk dimi..

aldıgım peynir pişince erimiyor aeben sadece kızarıyor bende salatama ekliyorum aldıgım yere sorayım ozaman yinede

günayydııınnn monticilerrrrrrr dün yineee karbonhidrata abandım resmen ama napııımaç kalmaktaaan bıktım

menüm;

07:00 bir kaşık barbunyaa :) nasıl olmuş die tadına baktım
08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran beyaz leblebii
12:00 1mandalina
12:45 yarım kase mercimek çorbası kuru fasülye az salata ve yoğurt
17:00 1 mandalina 1 elma
19:30 tarçınlı barbunyaaaaaa ( harikaaa mükeemmeeell bişeee) yoğurt

yatmadanda o elmalı kupu yaptım ama bu sefer marmelat koymadım 1 elmayı rendeleyip pişirdim tarçınlı oğurtla yedimm

amaa +1 im sanırım karbonhidrattan:S

aldıgım peynir pişince erimiyor aeben sadece kızarıyor bende salatama ekliyorum aldıgım yere sorayım ozaman yinede

gamzecim ben bahsettiğin peyniri sanırım biliyorum yemesi cok güzel bi peynir annemde sabah kahvaltılarına hep onu kızartır teflonda hiç erimiyo bizim aldığımız yer tuz oranını biraz tazla yapıyor yani bana tuzlu gelio ama evdekiler severek yiyorlar..

günaydın herkese
ben de dünlü menümü yazayım
akşam: ( oruçlu olduğum için sadece akşam)
yayla çorbası ( yasak olduğunu biliyorum oruçlu olduğum için ve montinin ilk günü olduğu için hazırlıksız yakalandım bi daha olmicak)
patlıcanlı kıymalı yoğurtlu bişe ( bunun yanında da bikaç lokma tam buğday ekmeği yedim. bunun da olamayacağını biliyorum bu da bi daha olmicak)
boll su

sahur yapamadım uyuyakalmışım
dolayısıyla günde tek öğün gibi oluyor
doğru olmadığını biliyorum ama en fazla iki öğüne çıkarabilirim oruç tutarken
bu haftayı da atlatayım haftaya oruç tutmicam zaten o arada tam düzenli öğün sistemine geçicem
haa bir de öğlenleri yarım saat kadar yürüyüş bandında yürüyorum
biraz da bel göbek egzersizleri yapıyorum

bu akşamki menümü de yazayım
yumurtalı ıspanak kavurması
yoğurt
salata

gunaydın canlarım

bugunku menum
sabah klasik monti kahvaltısı lor peyniri marmelat 3 ince dilim t.b ekmegi
oyle ıspanak yogurt yeşillk
ara ekşi elma
akşam işteyim salata peynirli cevizli
ara yogurtlu tarçın olabilir yada süt

selam kıscezler.......

aben abla şimdi ben akşamalrı çayın yanında kuru meyve yiyorum ve saat 9-30 10 arası yiyorum
yemegimi biraz erken yesem olur dimi
mesela 6 ta yesem

aradan 3.5 saat gerçer
masumum açımıyorsan erken ye akşamlarını ...
ben o saatde yersem akşamı açıkıyorum ya bu sıralar öküzünü kaybeden varsa aramasın bende.

yedinmi yanındamı yattın diyer...
ye canım afiyet olsun ....
bu mesai işlerine evden getir yiyceklerini bol salatalı bişiler ....
dün sendin demi köy peyniri diyen ... canım eger adece salatayla yiyceksen yemende bir sakınca yok ama o ögünde karbonhidrat olmasın ...

aebenim ben bi soru sorduydum

sabahları kahvaltıda bir dilim tb ekmeği ve bir bardka yağsız süt içiyorum. bana yeterli geliyor ama sen peynir ve salata da illa yer dersen yicem. sendne haber bekliyorummm
cevap yazdımya kıs .okumuyorsun mesajlarımı ..
böylede iyi süt zaten peynir yerine geçer bi zorlmama yok böyle takılabilirsin . madurumda madurum dimessin bari..
amçamın örnek menülerine bakıyorumda ekmekle yada baklagil tarzıyla salatayı mecbur koşmamış ama yeseniz daha iyi . çünki ekmek ve baklagil zaten yogun lifli fazla gerek görülmemiş ...
kıslar birde önemli uyarı yapayım karbonhidrat agırlıklı menüde z. yoagda olsa kulanmayın derim mümkün mertebe ...

güzüncim örnek mönü istiyordun al sana örnek mönü ..
babum süpersin ....

not: yanlız bu menü ekmeksiz tetikleyici bol proteinli mönü, her daim ekmeksiz mönü olmaz güzin öyle degerlendir ...

takyicim senin bünyenin maşallahı var verirsin hemen geri... üzülma daha sık yaz aramızda ol ....

selam ben gedlimmmm...........
sabah 7 kalktım ama ancak gelebildimmm
hamur işi filan ugraltım temizlik vsss...

aben ablacım dün 6-6:30 arası yedimm çok acıkmadım meyve ilede 4 hurma yedimm
ama sabah acıkmıştım yani

benim öküz sana kaçtı deseneee çevre yolundna buluvermiştir snei

aben abla ben bu hafta hep yumurtalı kahvaltı yapıcam yani protein agırlıklı besleniyorum
hafta sonu yaptıgım saçmalıklardan kaynaklıbirde beşibiryerde çayı içiyorum
bu hafta kilo veremesemdee çok normla çünkü 2 ver 1 al vucudum şamşırrtııı yolunu iicee:76::76::76:

şu kızarttıgınızz peynir nedir bakim salatalara eklediginizzz banada söleyin yaa bende alcammm

peynirr hastası olarak aylardır sadece aknaz yemekten bende sıkıldımmm
salatalara başka peynirler katayım yada yumurta ile kahvaltı yaptıgımda bende yiyeyimmm
başka peynirr

bildigimiz köy peyniri degilmi

Merhaba montici güzellerrr nasılsınız bakalım

ben yorgun savaşçı olaraktan size bir göz atayım dedim.

Herşey yolundadır keyifler yerindedir umarım canlar....

hazır gıdalar çok tuzlu oluyor takyi ben pek kulanmıyorum ...
iş teri içinde arkadaşlar baya öneri sunmuşler sagolsunlar ...
içine tavuk yada balkagil yada az haş sıagetti yada ton yada bol peynir katabilecegin salatalar kurtarıcın olabilir .

aynen böyle didiydim zilim nekadar dikkatlisin bacım ....

-oy demek beklenen gün geldi zilim ...

iyi tarafından bak zilim haftada 2 gün an azından (yanlış anlamadım umarım ).
ilk günler senin içinde bebiş içinde zor ama zaman geçtikçe alışırsınız ne yaparsın ....
Allah kolaylık versin ...
MESAİYE PARA ALIYORMUSUN DİYAR...? BU NE BÖYLE NAZİ KAMPIMI ... NEDEN SÜREKLİ MESAİYE KALIYORSUN ?

ŞİNDİK GÜZÜN HANUM .. İLK HAFTALAR HELEDE evvelinde DÜZENSİZ BESLENMEYLE BAŞLANAN monti tatlandırıcı içsende kilo verdirir .bunu bir ölçü olrak kulanmayınız güzin hanum ..
ama 2 hafta iç daha sonra kesersin ...
ben senin yüzünden 2 gündür tatlandırıcısıs içiyorum bana revamı ...

-seni çok sevdim. kendim gibi iştahlı birini buldum sonunda...
- soya sosuna gelince . kitapda böylebir ayrım yok .. şu meşur monti sitemize bir sorsan olarmı ??
sosu kulandıgında en azından tuz ekeme başka ... fazla tuz tabiki iyi deyil her açıdan ama tuzsus da yeme ..

- karnıbaharı sana farklıtarifdede yapabilirsin dedim bu yaptıgını yapma demedim helede yogurtsuz ye hiççç demedim ...afiyet olsun sadece farklı bir tarifdi bu ..

mönüne geçeyim ....

mönün gayat güzel yanlız cevizler fazla olmuş: bu güzel kilo vermene engel olabilir bende oluyor ...haberin olsun ...
mönü sallarında iyi yanlız geceki aran et yedigin için yarım saat sonra olsa daha güzel olurdu ..

sorularına gelince..
avakoda meyve sınıfına giriyor dimi ona göre degerlendir ..

salam sucuk işinede fazla dalma derim en azından yaglarını peçeteyle sorsur yersende haftada 1 ancak ... abd de nasıl bilmeme ama burdaki sucukların yarı oranı yag .

banum kahvaltı harici yiyceksen . tahsildar oglunun % 6 yaglı peyniri çok lezetli degişlik olur senin için en azından ...

yaa çoks evindimmm vallaaa hemen alayım benn eşiem aldırayım akşam gelirken bari

güzinn
ilk zmanlarda bense senin gibi akşamalrı kuryemiş yiyordum montiye başladııgmda
sonra bu bana yavaş kilo verdirdii kestigimde ise gerçekten ii vermiştim kilocukalrı
montide yemekleirn yanınd akuruyemiş serbest ama haftanın hergünü yedigindee verim alamıyorsun
mesela ben geçen hafta öle yaptım ve sonuç ortada cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…