Kızlar iş için kolay gidecek yemek önerileriniz neler? Çok aç kalıyorum öğlenleri.Tavuk ve hindi döneri hangi marka alıyorsunuz?
masumum kısmetinde nersi varsa o olur güzelim merak etme ...
ama en üst katı alma derim çatıyla ilgili çok sorun çıkıyor ve ısıtma konusundada orta katlar gibi olmuyor hatırlatayım ...
ditarım özlemişim kıs yazılarını ....bende kutlarım seni...
eftalyacım masumum açıklamış sorularını ...
bende aklımda kalanını yanıtlayım ...
peynir yiyoruz canım ilk sayfaları okuduysan aklın karışmıştır ... son 100 sayfayı okusan yeter yada aklına takılanı sor cevaplayan mutlaka olur ...
bu link yaklaşık 3 senedir var ve ilk başladıgımızda yanlışlarım vardı ... saffalarla berabar bizimde tecrübemiz artdı canım ..
sabahları yeşlikye domates salatalık yemiyorsan ...
kahvaltı olrak yumurtlı peynirli yeşilikli kahvaltıda yapabilirsin ..ekmeksiz ..
ekmekle peynirle de kahvaltı yapabilirsin ...tabi peynirin yagına dikkat etmen gerekli bu önemli çünki..
havuç yasaklar arasında güzelim malesef.
kahvaltıda sütde içebilirsin hem ekmekli kahvaltıda hem yumurtalı kahvaltıda ama yagsız süt ....
nöliyi banu ....
huhu güzüm hanum .... bana tatlandırıcı yasak diyen siz deyilmiydiniz noliyi...
ben senin sayende bırakdım sana noluyoki....
motive istemişim burdayım artık kaçaçak yer arama ama ...hafta sonu çozutmamı okudum ne.? .
güzinim bildigim kadarıyla soya sosu çok tuzlu su tutmayasın çok kulanıyorsun ....
ayrıca sende benim gibi baya iştahlisin galiba ...
öyleden önce açıkıyormusun ki ara yapıyorsun ...
menü saatlarinide yazarsan daha iyi yorumlarız ...
şu akşamki karnı baharını hem peynir hem karnı bahar hem yumurta katarak fazla yag koymadan börek şeklinde yapabilirsin ..tavada az yaglada olsa yaptıgım karnı bahar kızartmaları bana hep kilo aldırmıştır .haberin olsun ...
gamzecim bak hatırlattıgın iyi oldu yazayım diyorsum unuttum .
aldıgın peynir pişince eriyorsada muhtemelen yaglıdır diye biliyorum .. köy yada tulumlar genelde yaglı oluyor ama yagsızlarıda var bunu en iyi aldıgın yada yapan kişiler bilir...
bilki yanlız deyilsin eylül ..o bünyeden bizlerdede var ..
bu hafta sonları banda yaramıyor hiç ....kopuyorum bi anda ...
ev konusundada acele etme nasip neyse o olur ama bilki borç olmaanda mülk sahibi olunmuyor .
bizde b evi alırken öyleydik şükür ödendi gitti .....
aldıgım peynir pişince erimiyor aeben sadece kızarıyor bende salatama ekliyorum aldıgım yere sorayım ozaman yinede
masumum açımıyorsan erken ye akşamlarını ...aben abla şimdi ben akşamalrı çayın yanında kuru meyve yiyorum ve saat 9-30 10 arası yiyorum
yemegimi biraz erken yesem olur dimi
mesela 6 ta yesem
aradan 3.5 saat gerçer
ivett mesaili gecelere hoşgeldiniz demek istiyorum
artık sinirden işi gırgıra vuruyorum ama bu akşam ki halkoyunları kursuna geçen hafta da olduğu gibi mesailer yüzünden gidemiyorum çok üzgün ve kızgınım
ve akşam ne yiyeyim şirkette bilmiyorum bi fikir verin hatunlar
sabah: bir dilim tb ekmeği, bir bardak light süt
öğlen: hindi döner,salata,yoğurtlu semizotu salatası
ara:bir avuç çekirdek
ara:mandalina,bir elma
yeterince meyve yediğimi görüyorum,çekirdek lüzumsuz olmuş ama paket nihayet birri kurtuldum. aşırı iş yapınca stresten ne yediğimi bilmiyorum.iyi yırtmışım ama.
şimcik akşam için tarçınlı elmamı pişireyim işyerinde yanına yoğurtta açtık mı?mmmmm yeme yanında yat
umarım dayanırım bununla
sayfam açık sizlerde gelin yalnız komayın bu garibi(
cevap yazdımya kıs .okumuyorsun mesajlarımı ..aebenim ben bi soru sorduydum
sabahları kahvaltıda bir dilim tb ekmeği ve bir bardka yağsız süt içiyorum. bana yeterli geliyor ama sen peynir ve salata da illa yer dersen yicem. sendne haber bekliyorummm
menümü yazyaımm
sabah 2 kayısı 2 bardak su
kahvaltı
2 yumurta,yeşillik,peynir,zeytin
ögln
1but,salata,yogurt(tarçınlı,keten tohumlu)
ara
yarım elma,yarım armut
akşam
1tabak kapuska,yarımbut,salata,yogurt
ara
hurma ve çay içerim
3lt su 5 fincan bitki çayı
umaırm bozulmadna menüleirm bölee gider
Ne zaman mesaj attığımı da unuttum. Bu aralar bazı problemler, iş stresi diyete ara verdirdi. Dikkat etsem de kaçamaklar pahalıya patladı. 1.5 kg geri alındı.97.5kgİşallah geri dönüşüm bu hafta sonunda muhteşm olacak kızlar.Diyarking, geçenlerde gazetede okudum. Çayın yanında yenilen kuru kayısı tarzı kuru yemişler gaz yaparmış.Ben de şeker kullanmayayım diye çayı kuru kayısı ile içiyordum.Müthiş gaz yapmıştı.Paylaşmak istedim.
hazır gıdalar çok tuzlu oluyor takyi ben pek kulanmıyorum ...Kızlar iş için kolay gidecek yemek önerileriniz neler? Çok aç kalıyorum öğlenleri.Tavuk ve hindi döneri hangi marka alıyorsunuz?
diyarım seni burda görmüşken yazayımda öle kaçayım cnm.aebenim cvp yazmıştı sana sabah.sen görmemişsin sanırım.ekmekle süte tamam dedi.ama yiyebilirsen salatada olsa fena olmaz dedi.ama ekmekle sütede olmaz demedi...bol lif almış olursun dedi ...anam oğlum uyandııııı...ben kaçtım.
yaaa ben hala işteyimve kaçta çıkacağım belli değil sabahta 6 da kalkıp işe gidicem yarın işçıkışı dil kursum var hemde avrupa yakasında ordan da gece 1 de evde olabiliyorum ancak
ben ne yapıcam bilmiyorum:2:
aebenim tatlim kiymatlimsimdik soyle oliyo, acikliyorum
ben simdi tatlandiricinin yasak oldugunu bilerek bir denemede bulunuyorum :86: tatlandiricisiz cay icmek iskence gibi geliyo, ilk iki hafta tatlandirici kullanma izni verdim kendime, zayiflayamazsam..soz veriyorum kesicem tatlandiriciyi, zayiflarsam kesmiycemnapiim yaa cok seviyorum kahvaltida tatlandiricili cayiiiii:78:
soya sosuna gelince...ben sade et yiyemem, kotu kokuyo bana, etin kokusunu bastirmak icin, sote yaparken, bir tatli kasigi kadar soya sosu koyuyorum, seker yok diye ama tuzu dusunmedim tabii...kesiyimmi sence??? engel olurmu zayiflamaya?
istahliyim, atistirma aliskanligim yuzunden zorlaniyorum ve bir sonraki ogunde yiyeceklere saldirmamak icin arada biseyler atistiriyorum... zaten acikmis da oluyorum
karnibahar olayini da senden kopya cekmistim hemde cok doyurucu geldigi icin sik sik tekrarlamayi dusunuyodum, sarimsakli yogurt sayesinde yiyebiliyodum onu, yogurtsuz yiyemem ki, onun yerine sadece peynirli omlet yaparim oyleyse
bugun yediklerimi de yaziyim, gunduz yazmaya hic firsatim olmadi
sabah 8:30
peynirli, limonlu omlet
yagsiz sut,siyah zeytin,peynir,domates,sekersiz marmelat, tatlandiricili cay( ama burda karbonhidrat yooook)
10:30.......1 mandalina
12:00 mantar,sogan,biber sote, kara lahana corbasi, zeytinyagli limonlu peynirli cevizli salata, yogurt
15:30---tarcinli,pismis elmali, cevizli yogurt
18:00---izgara balik, yesil salata
21:00---1 kuru incir-2-3 ceviz,badem
toplam 1 lt su, 2 fincan yesil cay, bir bardak sut,4 kupa cay, 1 fincan kahve,1 sise soda
....aebenim bir soru sormustum gecen gun, kaynadi arada... yesil salatayla avocado yenebiliyordu dimi?
bi de sabah salam,sucuk yiyabiliyoduk dimi..
banum kahvaltı harici yiyceksen . tahsildar oglunun % 6 yaglı peyniri çok lezetli degişlik olur senin için en azından ...şu kızarttıgınızz peynir nedir bakim salatalara eklediginizzz banada söleyin yaa bende alcammm
peynirr hastası olarak aylardır sadece aknaz yemekten bende sıkıldımmm
salatalara başka peynirler katayım yada yumurta ile kahvaltı yaptıgımda bende yiyeyimmm
başka peynirr
bildigimiz köy peyniri degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?