Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu bahsettiğiniz call ne kadar sürüyor
hareketlerin zor olduğunu falan yazdıklarınızdan anlıyorum ama çok zaman alan bişey mi
linkten işyerimde indiremiyorum
evde de eşkıya kızımdan fırsat bulup pc başına oturamıyorum
ama eğer çok uzun zaman almayan bişeyse zorliyim ben de kendimi
ama öle hayat boyu devam edebilecek bi tip değilim
tembelimdir özümde

bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım .

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir

ara
2 adet kuru incir ( regliyim tatlı isteğimi bastırsın diye yedim )

öğlen
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

akşam
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği ( öğlen yaptığımdan kaldı spora gitmeden yiyip çıkacağım )
kk kadar beyaz peynir

gün içersinde 2,5 litre su 1,5 litre iksir içicem
spor olarakta
45 dk koşu bandında yürüyeceğim
1 saatte plates yapacağım inşallah

mirayy

cnm bende merak ettim şu tarçınlı barbunyayaa k.h almaya başladıgımd abende deniycem hemen

meyvem fiyatı biraz fazla gibi gelebilir ama inan aldığına değecek.ben çocuk için buharı ile pişmiş yemekler yesin,besin değerleri kaybolmasın diye almıştım.ama iyiki almışım diyorum her seferinde..az evvel oğluma püre yapmak için patates haşladım.suya değmeden delikli sepetinde 3,5 dakikada hamur gibi haşlanmış.suda haşlanmadığından dolayıda tüm besin değerini koruyor ve lezzeti suya akıp gitmiyor...gözü kapalı tavsiye ederim cnm...

bu arada sabah yazacaktım unuttum,avakado müthiş yağlı bir besin...diyet yaparken uzak durmanız gereken yiyeceklerin başında geliyor diyebiliriz.aklınızda bulunsun...

elmayla yaptığım tatlıyı ayva rendeleyerek ve inciri küçübük doğrayarak yaptım bu gün..süzme yoğurdu sütle açarak krema gibi yaptım..en üstünede nar taneleri ve finduk kaydum..manyak oldu kıslar...bilginize....

mirayy

cnm bende merak ettim şu tarçınlı barbunyayaa k.h almaya başladıgımd abende deniycem hemen

masumumm harika bir şey yaaaa..

annem birde hiç su koymadan sadece yazın yaptığı domates soslarıyla yapıyor mükemmel bir tat:=)

zilim bende tefalin vitamin öldürmeyeni var ondan memnunum ama büyük küçükde almam gerekiyor vakti kısıtlı olanlar için cok ii gercekten.. iice iinceleyeyimde almayı düşünüyorum..

şimdi benn
elmalı yogurtlu tatlı yaptım arada yerim diee
öglen yemeigmde peynir yedim

arada yogurtlu tatlı yiycem

akşamda yogurt yememde bir sakınc avarmı acabaa :26::26:

zilim bende yaptım şimdi dolapta yenmeyi bekliyor
ama benim elmalar ypgurtlar karıştııbirazz
şu ayaklı dondurmalıklara yapmıştımm dar kısımları ii olduda geniş kısımlarr baya bi dagıldı
bidahakine bardaga yapıcam birde süzme yogurtla deniycem

selam kislaaarrr, size iyi ogleden sonralariiiii, bana gunaydiiiin, asidcim gecmis olsun, allah kolaylik versin,
burda butun gece kar yagmis, heryer bembeyaz ama yollar kapanamamis tuh!!! bakalim bur da neler olmuuus

call yaptım pc kızıma veriyorum....
mesajlarınızı kısaca özetleyim ....
banum her ögün yogrtdan bişi olmaz tam yerzi yemeni öneririm ..

call sormusunuz .. indirmesi 15.dk kadar sürüyor '' sende zayıfla ''diye bir site var oradan indiriyoruz ..
yapmasıda 1 saat sürüyor daha evvel pilates yaptıysanız ilk atapda çok fazla zorlamasada baya zor hareketler .deneyin pişman olmazsınız ...

mimuşum barbunya başka baHARA kaldı hiç ayrıntıya girmeyim. neme lazım bidaha barbunya yemesiniz .. baya bir barbunya pişirmeyi düşünmüyorum bu sebebden dolayı .sakın sormayın ..

ben kalkıyorum güzin sen geliyorsun kuzum ya ....

uyandiiiim, selam masumcuuummm

aeben gecenlerde bana okuzden bahsetti, hani okuz kacmis gibi yemek yeme olayi varya, "o okuzu iyi tanirim, bana da kacmisti' falan dedim harbiden oyle yiyodum, cok da guldum neyse, mevzu cok hosuma gitti, esime anlattim, dedi ki hic aramasinlar, okuz bende
canim benim bu arada cok iyi motive ediyosun
eskisi kadar cok yemiyorum artik, eskisi kadar sik acikmiyorum da amaaaaaa mesela ozellikle proteinli biseyler yedigimde sanki bisey eksik, doymadim..gibi oluyorum agzima kuruyemis,kuru meyve falan atiyorum.:44:
hem ilk hafta, hem adet olayi, hem istahhhhhh duzelicem insallaaahhh

aeben aplam ya ben hep yarım yaglı süt içiyorum digerini hiç içemiyorum yulgfı suyla yapsam nasıl olur acaba deneyim bir dahaki kahvaltımaa

aben ablaa kurtlumu çıktı yoksaaa barbunyaaaaa
sorma dmeişsin ama merak ettim

selam aebenciiiimmm
evet ben acikmadan, sirf atistirma durtum yuzunden o aralari sokusturuyorum, ama guzel tarafi eskiden o aralarda(son 3-4 ay) kurabiyeler, cikolatalar,fistik ezmeli,balli ekmekler yerdim, hic 75'in ustune cikmamis bennnn 82 gordum pakige kapildim 75 bile benim son noktamdi, en son oraya cikar, rejime girer toplardim, bu sefer ayar kacmisss, neyseki sizi buldum, duse kalka yapiyorum biseyler iste, zayiflamaya basladim bilee
burda ceviz bol, butun gun yedigim, butun ceviz olarak sayarsan, 4 tam ceviz ya eder ya etmez, cunku torbanin icinde minik minik kirik parcalar halinde, o zaman sorun yok diyosan super olur
yemekle yenmesi daha uygunmus ya, her yemekten sonra agzima bir iki parca atinca doymus hissediyorum

bu arada esim de kenardan kenardan benim yaptiklarimi yapmaya calisiyo hehe

optum seni cancaazim

aebencim yumurtali ispanakla, tb ekmegi oluyomuydu, eylule olmus demissin, benmi yanlis anladim canim yaa:44:

selam nevacan hosgeldin, ben de yeniyim, burda herkese yetecek kadar yer var, hemen bile baslarsin kilo vermeye hic merak etme, yeter ki dikkatli oku ve kurallara uy canim benim

aebencim yumurtali ispanakla, tb ekmegi oluyomuydu, eylule olmus demissin, benmi yanlis anladim canim yaa:44:

canım eylüle onu oruçlu diye
demişti yanlış hatırlamıyosam..

bu arada acıkmak gerçekten psikolojik evde durdukça acıkıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…