mirayy
cnm bende merak ettim şu tarçınlı barbunyayaa k.h almaya başladıgımd abende deniycem hemen
meyvem fiyatı biraz fazla gibi gelebilir ama inan aldığına değecek.ben çocuk için buharı ile pişmiş yemekler yesin,besin değerleri kaybolmasın diye almıştım.ama iyiki almışım diyorum her seferinde..az evvel oğluma püre yapmak için patates haşladım.suya değmeden delikli sepetinde 3,5 dakikada hamur gibi haşlanmış.suda haşlanmadığından dolayıda tüm besin değerini koruyor ve lezzeti suya akıp gitmiyor...gözü kapalı tavsiye ederim cnm...
bu arada sabah yazacaktım unuttum,avakado müthiş yağlı bir besin...diyet yaparken uzak durmanız gereken yiyeceklerin başında geliyor diyebiliriz.aklınızda bulunsun...
elmayla yaptığım tatlıyı ayva rendeleyerek ve inciri küçübük doğrayarak yaptım bu gün..süzme yoğurdu sütle açarak krema gibi yaptım..en üstünede nar taneleri ve finduk kaydum..manyak oldu kıslar...bilginize....
güzinnnnn
aslında sana bir sürü şey yazmıştım sabah ama pc kapandı gönderemedim
tekrardan yazyaım şimdi :84::84::84::84:
aslında benim yedigim kadarıyla sende doyasrsın cnm ilerleyen zmanlarda biz çok iştahlıyızz yemek bizi dürteradeta sende benim gibisin bizim gibi olan birde diyar var
biz üçümüz bir araya gelmeyelim sakın
sen aslında doymuyorum die bilinç altına yerleştirdin ;ve ardındna kuuryemiş yiyorsun yemeklerin
aslıdna yedikelrinle doyarsında migde geniş tabi birde:90::90:
ben ilk diyetiyene gitigimde valla ara gün saatleirmi bekleridm dört gözle inann saniye kaçırmazdım
acıkırdım aslında listemde doyurucuydu ama iştee yeme istegimi beni dürterdii
ben snein başarılı olacagına inanıyorum cnmmm 1 hafta sonra bukadar iştahlı olmazsın emin ol alışırsınn diyet modunaaa
kolay geleee bu arada hala uyuyorusn snaırsammmm
güzin öncelikle sen yaz bacım bizde sabah okuruz ..
öncelikle az yada çok yemenin bir sakıncası yok.normalda nasıl doyyorsan öyle devam et işin sırrrı zaten burda diyet piskolajisine girmeden karnını doyurmak ... zaten zayıfladıkdan sonrda tekrar böyle bol yiyceksin ...o yüzden bu konunun üzerinde durma ...dedigim gibi bende iştahlıyımdır ...ama 2 gündür öküzümü saldım çayıra aman geri gelmesin ....
tatlandırıcıya tekrar bakayım yazarım bakınca....
birde dün kitapdaki mönülere baktim evet avokado sebzeymiş canım . benim kullandıgım bişi deyil o yüzden bilemedim ..salatalarınla yiyebilirsin ....
karnı bahar işine gelimce 2 kş yagdan bişi olmaz ben yumurtalı yaptıgımda biraz yagı kaçırıyordum birazda tuzunu .sanırım ondandı ... ye bacım afiyet olsun .
karnı bahara gelince bu öylen bende yaptım karnı bahar ve brokoli haşladım tuz kara biber kırmızı biber 1 kş z.ayg ve sarımsakla salata yaptım üstünede sarımsaklı yogurt harika oldu ....
leblebe gelince baklagil olrak düşün et ögününe yaklaştırma ... saatleri biliyorsun ...
dün akşam bende akşam mönüme kattım ...
bende yazayım 1.aşamaya uydukça mönülerimi bundan sonra ...
sorularına gelince bacım 3 senedir her gelene aynı şeykleri yazmakdan inan bıkmadım ve bıkmadık senden niye bıkalım .ortak düşmanımız yaglarımız ve saglıksız beslenme .. burda bunun dayanışması var .karşılıksız .
yukardada dedigim gibi güzin nasıl doyuyorsan öyle devam et. ama montiye uygun oalrak ...
bibbb öncelikle o leblebi oraya hiç uymamış hemde saatide .
lebleb migdende iken üstüne et yemişin yane etle baklagil yemiş gibi olmuşun ....
güzüncim açıkman için önce kan şekerindüşmesi lazımki bu en az 2 satde olur ama gördügüm kadarıyla senin açıkman biraz piskolojik sen kendin ben açım yemeliyim sinyanlari gönderiyorsun .haksızmıyım .?bu kadar sık açıkman normal deyil .. daha evvel hiç şeker testi yaptırdınmı ?.
ayrıca ceviz torbayla Tr. denmi geldi ayol.her ögünde yiyorsun bak bu kilo vermeni engeller ilerde ...gün boyu 3.4. cevizi geçmiyorsa eyvallah ..
o aradaki leblebin hariç mönün güzel ..
merhaba arkadaşlar benide arnıza alın lütfennnn
17 aylık bi kızım var dogum yaptıgımdan beri zayıflayamadım şu an 78 kiloyum
bundan 12 yıl önce montignac diyeti yapıp 12 kilo vermiştim ve hamile kalana kadar o kiloyu korudum ama hamile kalınca acayip kilo aldım benide aranıza alın lütfen
bide splenda ve stevia diye 2 tatlandırıcı var hangisinin ii oldugu konusunda fikri olan var mı
aebencim yumurtali ispanakla, tb ekmegi oluyomuydu, eylule olmus demissin, benmi yanlis anladim canim yaa:44:
aebencim yumurtali ispanakla, tb ekmegi oluyomuydu, eylule olmus demissin, benmi yanlis anladim canim yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?