Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menü gayet iyi aebenim.yulaf ezmesine tarçın da çok güzel uyuyo yasak değilse öyle de deneyebilirsin.

DÜNKÜ MENÜM
SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği,peynir ,yeşillik ve çay

ARA
1 portakal

ÖĞLE
1 kase çorba ve yoğurt

AKŞAM
1 tabak yumurtalı kabak yemeği ve 5-6 kaşık yoğurt

ARA
1 portakal
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
aebencim valla herkes hlinden memnun aslında haftasonu gideceklerdi ama pzt salı lafları val bilmiyom yani...neyse başımızın tacı misafir o yönden sorun yokta buraya yazamıyom yahuuuu...
canım sağol valla yenilmedim.bence hepimiz hak ediyoruz çok çabalıyoruz.inşallah karşılığını alacaz.du bakalım sabah tartı ne diyecek bana çok yürüyüş yapamadım ama bol bol alışveriş merkezi turladım.o da sayılır herhalde..kaydirigubbakcemile2
canım senin şekerinin oynamasına üzüldüm dengeni şaşırtmadan bence dr.un dediği gibi ara öğününü yap ki insulin salınımın dengelensin..kısa sürede toparlarsın inşallah..
NEVKUŞUM ÖGÜN ARALARI BANA BİRAZ UZUN GELİYOR GALİBA VE ÇOK ACIKMAYA BAŞLADIM . O YÜZDEN MONTİYİ BİRAZ ARA ÖGÜNLERLE YAPICAM ...yerimsenibenyani montiden vaz geçmek yok ...
umarım bende senin gibi akşam hiç fire vermeden atlatırım .....kaydirigubbakcemile5
yanlız sizelere söylemem lazın geçen gün ben bikaç kaşık aşüre yedim hemde sekerli .akannehirakannehir:kedi:tüm cezalara razıyım ...kafamçokkarıştıya hepsine dayandımda o aşüre tam benin istedigin gibiydi dayanamadım ..kaydirigubbakcemile

menü gayet iyi aebenim.yulaf ezmesine tarçın da çok güzel uyuyo yasak değilse öyle de deneyebilirsin.
yok tarçın yasak deyil nevkuşum .... yulufi 1 günlügüne yedim canım degişiklik olsun diye yoksa hergün böyle olmayacak ....
ara ögün çok olunca 1 ni yazmayı unutmuşum ekledim ...laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

sana ceza vermiyom kan şekeri meselesinden muaf tuttum seni bu hafta...
ama sadece bu hafta haaa...
bence ara öğün yap canım şeker salınımını dengele ki uzun vadede monti yapabilesin ..
şimdi önlemini ara öğünlerle al bi süre sonra ücudun zaten.

sana ceza vermiyom kan şekeri meselesinden muaf tuttum seni bu hafta...
ama sadece bu hafta haaa...
bence ara öğün yap canım şeker salınımını dengele ki uzun vadede monti yapabilesin ..
şimdi önlemini ara öğünlerle al bi süre sonra ücudun zaten.
evet nevkuşum ara ögün çok olunca normal ögünlerdede az yiyyorum acıkmıyorum fazla .:delphin:

kıslar bildiginiz üzere ben bu aralar dr. verdigi diyetle montiyi karıştıracagım kan şekerim çok düşüyor . yani montiyi bol ara ögünlü yapacagım ..... yapıyorumda . dünden beridir . onu için menülerimi yazayımmı bilemedim . ne dersiniz .

Sen tabiki yaz aebencim biz onu biliriz ona göre değerlendiririz :) ay ben kaç gündür nete girsemde bu sayfaya yazmayı başaramadım...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

NEVKUŞUM ÖGÜN ARALARI BANA BıRAZ UZUN GELıYOR GALıBA VE ÇOK ACIKMAYA BAŞLADIM . O YÜZDEN MONTıYı BıRAZ ARA ÖGÜNLERLE YAPICAM ...yerimsenibenyani montiden vaz geçmek yok ...
umarım bende senin gibi akşam hiç fire vermeden atlatırım .....kaydirigubbakcemile5
yanlız sizelere söylemem lazın geçen gün ben bikaç kaşık aşüre yedim hemde sekerli .akannehirakannehir:kedi:tüm cezalara razıyım ...kafamçokkarıştıya hepsine dayandımda o aşüre tam benin istedigin gibiydi dayanamadım ..kaydirigubbakcemile

Aebencim böylelikle hem akşamı daha hafif atlatabilirsin hem menün gayet güzeldi az önce okudum... Bu arada aşure 2-3 kaşıksa görmezden gelebillirizzzzzzzzopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın kilo bildirirmi yapamam belki eşim evde ilk defa uzun zamandır hergün çalıştığı için :)
Bugün tartıldım o yüzden kilom : 72.300 salı akşamı hiç zaman ve yemek olmadığından kurstaydım ve çok uzun yoldan kursa geldim geç kalmamak içinde yemek yiyemedim 2-3 avuç leblebi yedim o kadar sonrada meyve... ışte böyle fıstıklarrrrr çok şükür 2 akşam az yersem haftada 300 veya 400 gram gidiyor :))) Sizde kilolar ne alemdeeee Melek Aebennnnnnnnnnnnn sizden haber alamıyorum kilo konusunda kaç gündür :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın kilo bildirirmi yapamam belki eşim evde ilk defa uzun zamandır hergün çalıştığı için :)
Bugün tartıldım o yüzden kilom : 72.300 salı akşamı hiç zaman ve yemek olmadığından kurstaydım ve çok uzun yoldan kursa geldim geç kalmamak içinde yemek yiyemedim 2-3 avuç leblebi yedim o kadar sonrada meyve... İşte böyle fıstıklarrrrr çok şükür 2 akşam az yersem haftada 300 veya 400 gram gidiyor :))) Sizde kilolar ne alemdeeee Melek Aebennnnnnnnnnnnn sizden haber alamıyorum kilo konusunda kaç gündür :))
bi düzen oturtturdun refim ne güzel böyle devam et.:lepi:
melegim geçen hafta tartılmamıştı . bu günlerde de çok yogun mesaideler . bende merak ettim onu....
bana gelince biraz aşüreden birazda yeme düzeni deyişikligindenmidir tam bilmiyorum . biraz artıdayım 64 yaklaşıyorum . ha bide regl geliyor onunda etkisi varmi bilemiyorum tabi . yarın tartılır yazarım tam rakamı .:1hug:

yazdıklarım ulaştı mı diye deniyorum çünküüüüüüüü ben göremiyorum yazmış ve göndermiş olduklarımııııııı
refim ekledim ilk sayfaya kilonu tatlım .:nazar: haftada 300.400gr. derken eriyorsun ayol daha ne olsun .:lepi::lepi:

aeben günaydın canım. müsli almayı düşünüyorum. montiye uyarmı? iş yerinde kahvaltı etmek için iyi olur. lif bakımından oldukça zengin. dün alacaktım almadım. he dersen bugün alacam.

bi düzen oturtturdun refim ne güzel böyle devam et.:lepi:
melegim geçen hafta tartılmamıştı . bu günlerde de çok yogun mesaideler . bende merak ettim onu....
bana gelince biraz aşüreden birazda yeme düzeni deyişikligindenmidir tam bilmiyorum . biraz artıdayım 64 yaklaşıyorum . ha bide regl geliyor onunda etkisi varmi bilemiyorum tabi . yarın tartılır yazarım tam rakamı .:1hug:

evet yeni düzenden biraz artmış olabilir senin kilon aebenim ama eminim bu düzene 1 haftada alışınca bünyen daha hızlı kilo vereceksin çünkü bakıyorumda 6 hatta 8 öğün yiyenler çok ama çok kilo veriyor Nedim Saban yine bir örnek olsun bize ... Yarını merakla bekliyoruz efemmmmmmmmmmmmmmmm :))

Bu arada anlamadım neden bu site sadece bana hayinik yapıyorrrrrrrr :((( montici olmamı engellemeye çalışıyor :((( ay yazmayı unutmuşum dün sabah bende denetimde mecbur kalıp çok çok açtım yarım simit ve kaşar yedmmmmmm. Bende mahsum değilim yaniiiiiii. Dur dünkü menümü yazayım berbat bir gündü :(((

Sabah: Annemdeydim ve ekmeğim yoktu
1 dilim keek ekmeği ve zeytin
2 saat sonra yarım simit ve kaşar

Öğle: Kadınbudu köfte 2 tane mercimek köftesi 3 tane , 2 kaşık şehriye çorbasının suyundan ve salata yedim malesef yemek yoktu bana uygun hiç :(

Akşam: Et sote ve salata ve cevizlive tahnli 1 kase yoğurt ( tahin çok az kattım)
2 saat sonra 2 ince dilim tam bığday ekmeği ve ton balığı biraz :(((

Şimdi baktımda ben dün tamamen montiyi bırakmışım ama 1 günlük ve mecburi idi birdaha asla olmaz.....:gitme:

evet yeni düzenden biraz artmış olabilir senin kilon aebenim ama eminim bu düzene 1 haftada alışınca bünyen daha hızlı kilo vereceksin çünkü bakıyorumda 6 hatta 8 öğün yiyenler çok ama çok kilo veriyor Nedim Saban yine bir örnek olsun bize ... Yarını merakla bekliyoruz efemmmmmmmmmmmmmmmm :))

Bu arada anlamadım neden bu site sadece bana hayinik yapıyorrrrrrrr :((( montici olmamı engellemeye çalışıyor :((( ay yazmayı unutmuşum dün sabah bende denetimde mecbur kalıp çok çok açtım yarım simit ve kaşar yedmmmmmm. Bende mahsum değilim yaniiiiiii. Dur dünkü menümü yazayım berbat bir gündü :(((

Öğle: Kadınbudu köfte 2 tane mercimek köftesi 3 tane , 2 kaşık şehriye çorbasının suyundan ve salata yedim malesef yemek yoktu bana uygun hiç :(

Akşam: Et sote ve salata ve cevizlive tahnli 1 kase yoğurt ( tahin çok az kattım)

Şimdi baktımda ben dün tamamen montiyi bırakmışım ama 1 günlük ve mecburi idi birdaha asla olmaz.....:gitme:

refim 6 öğün konusunda gerçekten haklısın. ilk iki hafta bu yöntemi kullandım ve 3,500 kilo verdim. sonrasında şok diyetler filan yapmaya kalkıştım düzenim bozuldu. 6 öğün çok acıkmanı engellediği için 1 yerine yarım yediriyor ve metabolizma hızını artırıyor.

refim 6 öğün konusunda gerçekten haklısın. ilk iki hafta bu yöntemi kullandım ve 3,500 kilo verdim. sonrasında şok diyetler filan yapmaya kalkıştım düzenim bozuldu. 6 öğün çok acıkmanı engellediği için 1 yerine yarım yediriyor ve metabolizma hızını artırıyor.

Canım sende dene eğer sanada 6 öğün kilo verdiriyorsa öyle dene o zaman 3500 gram diyorsun çok çok çok iyi tabi ilkl hafta diye herhalde öyle olmuştur ama olsun çok güzel kilo vermişsin cicimmmmmmmakannehir

aeben günaydın canım. müsli almayı düşünüyorum. montiye uyarmı? iş yerinde kahvaltı etmek için iyi olur. lif bakımından oldukça zengin. dün alacaktım almadım. he dersen bugün alacam.
svetim ben markettebaya oyalanan ve aldıgımın her etiketini okuyan biryim . yulafıda baya bir araştırmadan sonra aldım monti amcam izin vermiş .....
içindekiler kısmını oku canım ..... montide genelde meyveler baklagillerle yenmiyor çogu muslinin içindede meyve var ... o yüzden baktım ama tam içerigini hatırlamıyorum . egerki beyez un yada mısır unu varsa alma canım ... tam yulaf yada tam bugday sa vede içinde şeker yoksa . alabilirsin ama hatırladıgım kadarıyla montiye uygun deyildi ......

yulaf hem tam oldugundan hemde içinde şeker ve başka maddeler olmadıgından ben aldım .yulafta 100gr% 1. şeker varmış ama yulafın kendi öz şekeri .. o yzden bi sakıncası yok ..

valla önce şunu diyim sizi eleştirmek için kendimin hiç hata yapmamısı lazımki . bunu kendimdede göremiyorum .:utangac::kedi:
ama bir gözlemci olarakta hakikaten montiye ne kadar aykırı şey varsa yapmışın ....-tatlicadiarzu- ne diyim bida olmasın .-tatlicadiarzu-

evet bunda haklısınız çok aç olmayınca ögünlerdede az yeniyor...a.s

ama svetim ilk haftalarda verdigin kiloları sonraki haftalar için baz alamassın canım . ilk haftalarda verilen kilo deyil kas ve sudur .... o yüzden kıyaslama yaparken bunu göz önüne almak lazım .

Basta aebencim sonrada refimin ve yeni gelen tüm arkadaslarin yeni yilini kutlar gelecek olan bu yilda neyi arzuluyorlarsa dilerim gerceklesir....mutlu yillar kizlar öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan
sanada böcügüm gönlünde ne varsa gerçek olsun ....:1hug:
HERKESE MUTLU SENELER UMARIM YENİ YİLDA KİLOLARI ATARIZ ARANIZDA PLATES YAPAN VARMIopuyorumnanaktan
sanada hayırlı seneler hondacım . .. evet var . bennnnnnkaydirigubbakcemile3

Montici güzeller selam,
hepinize iyi yıllar canlar.
ben 78.3 üm yaşasınnnnnnnnnn :teytey:
700 gr daha gitmiş.
bildirmek istedim.

iyi senler hepinize

Ben 63.2hihoyyyt
Eşim 71.8 (yani bu hafta kilo verememiş)mirmirmirmir

kengocum iyi senelr,
tebrik ediyorum seni... eşinde haftaya verir inşallah.

Back
X