Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menün güzel canım akşamı çok az yemişin ama . bide turpun şeker oranı yüksek diye biliyorum ..a.sdünkü menüm 1 portakal
yarım saat sonra 3dilim ekmek domates 5 tane zeytin 2 kaşik yogurt domates 1dilim peynir
öğlen 3 parça tavuk firında turplu havuçlu salata
akşam 1kase yoğurtlu şekersiz marmelat
2saat sonra 1avuç badem fistık kuru erik zemuszemus
tebrikler hondacım daha evvel diyet yapmadı isen çabuk sonuç alırsın canım . burdaki arkadaiların çagu 1 seneyi aşkındır diyet yapıyorlar.opuyorumnanaktanbügün tartıldım 56 buçuk bir hafta bile olmadıkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
canım kitaba bakıp hemen eklerim ..yerimsenibenŞenizturpta şeker oranı vamıydı bilmiyodum:kedi:birinci sayfada turpla ilgili bişey yazmıyordulmaz:
hihoyyyt çok faydali bir spor.. bende yapıyorum genelde haftanın 5 günü ama bu sıralar azalttım biraz belim agrıyor bu sıralar ..bu arada haftanın 5 günü plateste yapıyorum opuyorumnanaktan
evet şeker o saydıklarını yemiyoruz ama yemegimizin gayet salçası ,tuzu ,yagı yerinde yapıyoruz . normal ev yemegi gibi salatalarımızda öyle yaglı ve limonlu en azından ben öyle yapıyorum diyettedeyin diye lezzetten ödün vermiyorum . aslında bu tam bir diyet deyil beslenme alışkanlıgı desek .yerimsenibenKızlar mrb lar konu diet olunca 146 sayfa uzunluğunda yorumlar oluo haliyle yazılanların hepsini okuyamadım,bu diyeti yıllar evvel yapmıştım ve 3 ayda başarılı sonuçlar almıştım,Şu anda korkudan teraziye çıkamıyorum kesin 160 boyuma 75 kg yi geçmişimdirüstümde bi tembellik bi tembellik bu diette kolay görünüo ama hiç öle değil,yemeğe salça falan kullanmıodum o zamanlar ben konsantre m.suyuda içmiodum patates pişmiş havuç mısır hiç yemiodum sizde mi bu şekilde yapıosunuz.Bi de vardiyalı çalışıom of yaaaa
![]()
selam şekerler dünku
menüm sabah 1elma
yarım saat sonra 3 dilim ekmek domates ezmesi maydanozlu peynir 2dilim yeşil çay
öglen 2 kase karnabahar yemeği 3kaşık patlıcan salatası yarım kase yogur 3 bardak çay
akşam makarna yarım tabak annem yapmıştı yağlıydı bide 1bardak ayran
3 saat sonra badem fıstık kuru erik cay nasılopuyorumnanaktan
hondacım sende de kitap yoktu dimi .:kedi:aa bide yatmadan 1nar yedimsositosositocokacimcoook
turpta şeker oranı vamıydı bilmiyodum:kedi:birinci sayfada turpla ilgili bişey yazmıyordulmaz:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis harika svetcim yanlız makarnan spagetti ve az haşlanmış dimi.yerimsenibengünaydın arkadaşlar.
menümü vereyim.:
kahvaltı: 2 dilim buğday ekmeği, yağsız peynir
ara: 3 adet kayısı
öğlen: z.yağlı pırasa, yoğurt
ara: elma
akşam: salata, yoğurt, makarna
ara: portakal
aeben yorumunu bekliyorum canım. düzeltmem gereken bişey varsa söyle şekerim. bu arada kilom aynı galiba çünkü regl olduğum halde aynı kiloda gözüküyorum.
svetim turp olarak deyilde şalgam olrak var listede . fakat biz kl. deyil kan şekeri göstergesine bakıyoruz canım . genelde toprak altındaki yumrulu sebzelerin kan şeker oranları yüksek ... şalgamın degeri 70 miş canım ....-tatlicadiarzu-turp harika bir sebze. sadece 3 kalori. turpta şeker yok bildiğim kadarıyla. yanılıyormuyum aeben?
canım peynir yiyebilirsin(YAGSIZ.) makarmanın yanında.ama ettin yagsızı olmuyor malesef o yüzden kan şekeri yüksek8 35 den yüksek ) karbonhidratlarla yemiyoruz . aldente spagettinin degeri 45. tam bugday ekmeginind öyle ... bide makarnanın oranı zaten yüksek oldugundan yanında dengelemedi için mutlaka sebze yada salata yenmesi gerekiyor..akannehirherkese günaydın aeben şekercim kıtap yok bende sizleri takip ediyoru yediklerinizi vejeteryan değilim et bende kabızlık yapıyor ondan pek yemiyorum daha çok tavuk balık yiyiyorum bide bende dediğiniz gibi spaketti yiyorum o gün annemlerdeydim makarna yapmıştı ondan çok azyedim aa bide spaketinin yanına tavuk yenmiyormuydu dün yedim vala bide peynirli yapmıştım
svercim sabah zaten peynir yemişin yogurdu neden yiyorsun sevdigin içinde eyvalla . ama bak eger yogurdu seviyorsan yogurdu yiyip peyniri yememeni öneririm ..dünkü
yemeğim 2dilim çavdar ekmegi domates ezmesi 3tane zeytin peynir yoğurt çay
öğlen 2tabak kuru fasülye 1parça et roka 1 bardak süt
akşam sıpaketti 1parça tavuk haşlanmış brokoli 2kaşk yoğurt
2saat sonra kuru kaysı badem çay nasıl olmuş aeben cim opuyorumnanaktan
yok canım ikisinide yemeni önermem .aeben opuyorumnanaktan tahin ben çok severim pekmezle pekmez yerine dut pekmeziyle yesem olurmu canım:kedi:
hoş geldin mervecim .... bazı yerleri kaçırmış olabilirsin ama takıldıgın yerden sorabilirsin .yerimsenibenmerhabalar herkese kolay gelsin. bu montignac benim cok kafama yattı cok guzel ve saglıklı gorunuyor konunun başından, sonundan bi 20 sayfa kadar okudum ama konu 146 sayfa. bişeyleri kaçıracagım diye korkuyorum :)) bi kaç sorum olacak da, bu entegre ekmek dediginiz nedir? bir de sabahları sosis sucuk gibi seyler tuketiliyor mu yagsız olması kaydıyla?
evet canım kafan karışmasın alışınca oatamatige baglanmış gini yapıyorsun bu beslenme düzenini......entegre ekmek tam bugday ekmegi gibi bişey mi yani? beyaz ekmek disinda tam bugday ve tam tahıl mı tuketecegiz kahvaltıda? kafam karıştı galiba :)