Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenci bişi sormak istiyorum bizim koyden buğday gelir kaynanam değirmene gönderiyor ondan ekmek yapsam olurmu canımopuyorumnanaktan
delikafaduldenhondacım tam buğday ekemegi ne sanıyorsun canım ..... direk degirmenden hiç işlemden geçmemiş unun ekmegi:lepi: yanlız dikkat et kepegi alınmamış olması lazım yani tümüyle buğday .alkisalkisalkis ayrıca evde robotta vs ekmek yapma şansınız varsa tam bugday unu tüm marketlerde var.

kıslar bu diyet: sadece eski dönem beslenmesi yani sanayileşme öncesi . herşeyin gerçek olanıyla beslenmeye çalışmak katkısız ayrıştırılmamış ve saglıklı olanlarıyla ... düşünün 30 yıl önce beyaz un mu vardı . ve de obezlik .??????

selamlar kızlar

aebenim müşterileri toplamışsın maşallah kaydirigubbakcemile3

kengocum beni sormuşsun valla hem çok yoğundum, hemde monti amcama çok ihanet ettim :kedi:

ama bugün döndüm geriye kaydirigubbakcemile2

mayıs ayına kadar gitsin bu kilolar inşallah :olmaz:

selamlar kızlar

kengocum beni sormuşsun valla hem çok yoğundum, hemde monti amcama çok ihanet ettim :kedi:

Melek niye ihanet ettin monti amcaya:olmaz::olmaz::olmaz:
Hiç yakıştıramadım sana kaldığın yerden devam etmene sevindima.s.a.s.

Son düzenleme:
selamlar kızlar

kaydirigubbakcemile3evet yeni arkadaşlar katıldı aramıza ... gozozlarına ilaç katıp montitici yapacagım onlarıda .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
senin gozozuna ilacı az katmışım anlaşılan .:oklava:kaydirigubbakcemile3

oglen spaghetti yedim ama uzerine biraz kıyma ve domates yaptım :)) ara ogun yemeyecegim aksama kadar cunku oncekinde yogurt yemistim. aksam da sadece corba ve.. tam bilmiyorum yogurt yerim herhalde yine aksam icin. salata da cok sevmiyorum aslında ama her ogune verilmis galiba.

oglen spaghetti yedim ama uzerine biraz kıyma ve domates yaptım :)) ara ogun yemeyecegim aksama kadar cunku oncekinde yogurt yemistim. aksam da sadece corba ve.. tam bilmiyorum yogurt yerim herhalde yine aksam icin. salata da cok sevmiyorum aslında ama her ogune verilmis galiba.
mervecim sen Laranın YAZISINI BAYA DERİN OKUMUŞUN GALİBA ONUN YAPTIGI GİBİ YEMİŞİN SPAGETTİYİ.... TABİ BU SANA KALMIŞ AMA GENELDE . karbon hidratların yanında et tüketmiyoruz . doymuş yagları depo olmasın diye .....
eger açıkmıyorsan ara ögün yapma montide yapılmıyorda aslında ....yerimseniben
akşamında güzel canım çorba ve salata yada yogurt... çorban ne çorbası canım ..?

mervecim sen Laranın YAZISINI BAYA DERİN OKUMUŞUN GALİBA ONUN YAPTIGI GİBİ YEMİŞİN SPAGETTİYİ.... TABİ BU SANA KALMIŞ AMA GENELDE . karbon hidratların yanında et tüketmiyoruz . doymuş yagları depo olmasın diye .....
eger açıkmıyorsan ara ögün yapma montide yapılmıyorda aslında ....yerimseniben
akşamında güzel canım çorba ve salata yada yogurt... çorban ne çorbası canım ..?

tamam bi dahakinde ona da dikkat ederim o zaman. mercimek corbası yaptım istedigimiz kadar icebiliyor muyuz?

arkadaşlar bende okudum montiyi ve başlamak istiyorum ama , kısa bir özet geçermisin banada

tamam bi dahakinde ona da dikkat ederim o zaman. mercimek corbası yaptım istedigimiz kadar icebiliyor muyuz?

canım selam...mercimek çorbasına un koymadın inşallah...montide unlu çorbalar yasak. ben de tarhanayı nasıl özledim ama yasak işte...:oklava:

ilk sayfayı okursan canım aeben çok güzel anlatmış kısa ve öz ama yinede bir sorun olursa cevaplarızyerimseniben

kitabını edinmeye karar verdim ama edinene kadar bilgi edinmek istiyorum, tabi öncelikle kitabın özetini bizleri düşünerek paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim üşenmeden onca detayı paylaşmışlar;

önce anladıklarımı yazayım;
sadece kahvaltıda ekmek( entegre) ve yeşillik yiyoruz, ve protein(süt yumurta yoğurt gibi) tüketmiyoruz?

et türü gıdaları öğlen tüketmeye gayret ediyoruz ,her ögüne sebze ve yemekleri ekleyebiliyoruz?? doymuş yağ kullanıyoruz ve kahvaltı haricindeki her ana öğüne mutlaka protein ekliyoruz az yağla pişmiş sebze yemekleri ve bakla giller serbest. içerisine havuç ve patates koymamak şartıyla.
eksik veya yanlış anladığım birşey varsa söyler misiniz şimdiden teşekkürlera.s.

Son düzenleme:
dünkü menümü yazayım bende

08:00 1 mandalina

09:00 1 dl tam buğday ekm., 1 dl peynir

12:00 1 mandalina

14:00 1 domates, 1 dl peynir ( yemekte mercimek çorbası ve makarna vardı)

18:00 1 tb az pişmiş salçalı spagetti , 1 kase light yoğurt

gece mandalina (kaç oldu bilmem gelip geçtikçe yedim 4-5 olmuştur )

boshayallersmiledünkü menüm
yarım portakal 2dilim ekmek domates salatalık domatesli sos zeytin yaglı
öğlen 1tabak etli bamya1tabakta mantar yoğurt
akşam 1kase cacık 1dilim balık 3saat sonra%70 biter çikolata bir parçacık :badem:lepi:

opuyorumnanaktan
evet canım sen bir azım abidesisin ..yerimsenibenŞeniz

nev kuşum daha gitmedimi misafirler özledik seni ya ..
geldim geldiiimmmmm gittilerrrrr valla bende özlemişim aebenim Şeniz

nevroşum sen diyete kaç kiloyla başladın canım?
canım 91 ile başladım ben diyete ama monti yapmıyodum ilk başta ama monti gibiydi nerdeyse (muz ve öğle akşam ekmek tüketimlerim dışında) sonra aebenim sağolsun önerisi ile montici olmaya karar verdim .ben zaten beyaz un beyaz pirinç tüketmiyodum onun için kolaylık oldu.

kıslar bu diyet: sadece eski dönem beslenmesi yani sanayileşme öncesi . herşeyin gerçek olanıyla beslenmeye çalışmak katkısız ayrıştırılmamış ve saglıklı olanlarıyla ... düşünün 30 yıl önce beyaz un mu vardı . ve de obezlik .??????
çok doğru eskiler kadar hareket edip beyaz un beyaz şeker tüketmemek işin sırrı..kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3evet yeni arkadaşlar katıldı aramıza ... gozozlarına ilaç katıp montitici yapacagım onlarıda .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
senin gozozuna ilacı az katmışım anlaşılan .:oklava:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben misafir varken de bozmadım kızlar tabi menü yazamadım hiç..
eksik olan yürüyüşlerim bide adet öncesindeyim.bakalım bu hafta ne yapmışız çıkar cuma sabahı...kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar bende menümü yazayım yanlışım varsa düzeltir misiniz, yeni başladım da bende ;

sabah; üç dört tane yeşil zeytin 3 dilim enteegral ekmek, maydonoz birazda yağsız b.peynir

Selam kızlarr
menüleri yazamıyorum kusura bakmayın işlerim karıştı ve yoğunlaştı, dolayısı ile pek okuyamıyorum da ama monti diyetimize devm :) gerçi bu sabah hiçbir gelişme olmadığını gördüm ama olsun:)

merhaba kızlar,
bugünkü menüm:
kahvaltı: zeytin, peynir, çavdar ekmeği
öğlen: yoğurt, ıspanak yemeği
ara: 4 adet kuru kayısı
akşam: balık, salata
ara: portakal, elma

günaydın arkadaşlar bende menümü yazayım yanlışım varsa düzeltir misiniz, yeni başladım da bende ;

sabah; üç dört tane yeşil zeytin 3 dilim enteegral ekmek, maydonoz birazda yağsız b.peynir

DEĞERLENDİRMEK BANA KALDI AEBEN ARKADAŞI KAHVALTIN OKEYalkisalkisalkis:lepi:

Back
X