- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
tebrikler refim...Günaydın kızlar :) benimde kilom 71.200 :)))
aslında pek iştahım yok birkaç gündür sanırım yemediğimiçin gitti ve umarım geri gelmezler... Ama Elifim seni geçtimmmmm![]()
:lepi:
tebriklerrrr :lepi:günaydın kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. bende 62 ile çarşamba başladım biliyorsunuz bu sabah 61.8 veeriyor olduğumu görmek çok sevindirici.,
dün ki menüm:
sabah bir dilim kızarmış light ekmeh az yağlı peynir yeşil zeytin yeşilllik yoktu tüketemedim
öğlen biraz ıspanak yemeği yoğurt
akşam maalesef misafirlikteydim tek uyan çiğ köfteydi bir tane yedim marulla birlikte ve maydonoz birazda peynir
yatmadan önce yarım elma
Allah kabul etsin aebenim. Canım bişi söyliycem bazı tatlandırıcılar pişerken konmuyo sonra ilave filan diyolar ben hiç kullanmadım sen biliyosundur mutlaka da yine de uyarayım dedim.piştikten sonra kullandın dimi aebenim?aşuremi yaptım dagırtım bile kendimde yadim 2 kase . valla şekersizde olsa süper . 2 t. tatlandırıcı koydum . zaten kuru meylerinde şekeri var harika olmuş . elif kesin bi yerin şişeçek kıs . ah ne yapsak ... sizin pastanede pişirmiyolarmı mutfakta . sana 1 kase şekersiz ayırsınlar bacım ya ..
yada sende pişirsin ya zor dayil yogurt gibi onuda tarip edeyimmi . ama bak bu tarif roman kadar uzun olur hee.
bugünün menüsü
2 buğday ekmeği,2 peynir,domates,çay
tavuk sote,salata,yarım kase yoğurt
akşama ıspanak yemeği,yoğurt
meyve 1 portakal yiycem canım tatlı çekerse belki bi de elma...