ya şu kıtaptan bendemi alsam varmıdır d.bakırda acaba bilmiyorumkismile
geçen gün sitelerine baktım her yerde tükendi yazıyor.... ama blki kitapçılarda tesadüfen kalmıştır .... göz gezdir bakalım .... çok faydali bilgiler var gerçekten . diyetisyenlerin kl. hesabı yapanların hep teorilerini çürütüyor bence ..
düşük kl. diyetlerin neler yaptıgını neden bırakınca hemen kilo aldıgımızı . niye aç gezerek kilo veremedigimizi . ve 1 ögünle haftalarca çabalayıp verdigimiz kiloları hemen geri aldıgımızı ve daha bir çok şey açıkça anlatılıyor.....
geçenlerde yeni bir kitap çıkmış ünlü bir dr. anlatıyordu ...taş devri diyeti diye ... tam içerigini bilmiyorum ama montiyle uyuşuyor... eski tür beslenmeye LAKALI BİŞİ ...SANAYİLEİŞME ÜRÜNLERİ OLMADAN .
ve dr. diyorduki biz şimdiye kadar hep kl. üzerinde durduk hep hercadıgımız kadar enerjı (kl.) alalım .... eger az kl. alır çok harcarsak kilo veririz teorisine daldık . diyor dr. ve bu kitabın yazarından özür diliyordu .......
kitaptan bazı yerleri buraya aktarmak istiyorum ama vakit bulamıyorum ......
kısa bi özet yazayım size bi yerden ....
mesela 2000 kl. besleniyorsunuz .... 1800 düşürdünüz ... e biraz kilo kaybınız olur sonra bünye bu kiloya alışır kilo vermede durur ..... sonra 1500 kl. düşürdünüz.... çok az kilo kaybınız olur ve kilo verme gene durur .... ee sonra birazdaha düşürelim madem kl. azaltarak kilo vereriyoruz diyelim.. bu sefe bünye kl. azatlamya cevapta vermez künkü önlemini alır . hatta 1500kl den depo etmeye bile başlar ..... baktıki kl. . daha az geliyor ve dahda azlacak ...kaydirigubbakcemile3
bünyemiz bizden akılıdır kıslar ve bizi hayatta tutmak ve telikelere karşı korumak için mevlam tarafından puroglanlanmıştır...a.s.
kl. hesabı yaparak kilo verilmez en azından kalıcı kilo verilmez ... tekrar yediginizde daha fazla depo edersinizki hepimiz bunu yaşadık zamanında ... az yedigimzi halde kilo aldıgımız çok oldu ...laelaelaelaelae