Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim geçmiş olsun sana büyüdükleri zaman tatlı birer anı olarak kalacaklar sanırım bu bebeklerin dertleri

bende yok tabi rahatım :)

günaaydın kızlarrrrrrr günaydııınn

200 gr. g,itmiş benden 79.1 im geçen hafta 79.3 ondan önceki hafta 79.5 ondan önce 79.7

3 haftadır sadece 200.gr veriyorum:S veee 79 görmekten bıktım:(

safiş,zilim geçmiş olsun bebişlere.

zilim ne kadar kilo vermişsin,süpersin canım.maaşALLAH.

ben regl dönemindeyim.
bu dönemde kilom hep fazla oluyor.
hatta 2-3 gün önce kilo almış gibiydim,ama bu hafta kilom aynı.

65,7....

verceceğim 1 kilo kaldı,onda sabitlersem vücudumu çok iyi olacak.

spor yaptığım için sıkılaştım,kilo vermesem de inceldiğimi görmek çok mutlu ediyor.

günaydın arkadaşlar

güne kötü başlamak böyle birşey olmalı. işyerinde artık bana hiç sorulmadan benim yerime kararşar veriliyor ne yapıcağımı nasıl davranacağımı şaşırıyorum. profesyonellikten uzak kalan kendileri ama herşeye evet demek zorunda bırakılan benim çok çok üzgün ve kırgınım vede sinirliyim hemen kaçmak istiyorum buradan

sabah tartıldım ama banyoda ki tartıda her zamankinde misafilerimiz yatıyordu zaten akşamda ben eve varmadan gelmişlerdi spora gidemedim plates kaldı artı annem bir dolu yemek yapmıştı montiye uygun etleri yedim ama porsiyonları kaçırdım sanırım:(

bu hafta ki kilom elektronik tartıda olmadığı için ne kadar sağlıklı bilmiyorum yarın sabah herzaman ki tartımda tartılıp yazayım buraya
aebenim yazıyorum ama listeye bunu alma yarın sabah söyliyeceğimi al istersen:

74,9 kg

iş yerindeki sıkıntılar insanın iç huzurunuda alıp götürür
en nihayetinde ailemizden çok iş arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz
keşke herkes dürüst hareket etse bencil davranmasa fesat olmasa huzursuzluklar çıkmasa dimi....

Umarım bir an önce senin lehine gelişir durumlar güzelcim

200 gr. g,itmiş benden 79.1 im geçen hafta 79.3 ondan önceki hafta 79.5 ondan önce 79.7

:60: :60: :60: :60:

79 görmek için can attığın günleri hatırlıyorum
ne olduuuuuuuuuu unuttunmu cadııııııııııı

ben regl dönemindeyim.

65,7....

spor yaptığım için sıkılaştım,kilo vermesem de inceldiğimi görmek çok mutlu ediyor.

sağol canım :16:

hedefe çok az kalmış spora ağırlık ver istersen :34:

benim kilomda 66.5 pazartesi 67.5 gorunen kilom bugun düşmuş şukur rengliydim pazatresi oyuzden olabilir ama çok mutlu oldum montiye devam geçen hafta oruçtan dolayı kilo almıştım bildirimde yapamamıştım evde ne t olmadıgı için verenleri tebrik ederim vermeyenlerde üzülmesin lutfen eninde sonunda verecegiz berabe r

sabah tam bugday ekmegi iki dilim +yagsız peynir+azcık şekersiz marmelat +3 tane zeytin
oyle kıymalı ıspanak yemegi+yogurt iki tane ceviz
ara bir adet elma
akşam peynirli salata +ayran +iki ceviz belkide salatanın içene koyarım cevizi
ara meyva
içtiklerim iki litre su 4 kupa karışık bitki çayları
eksiklerimi soyleyin ona gore ayarlama yapayım mesayideyim akşam oyuzden yine salata

günaydın.... hayırlı cumalar ...

Tamam tatlım, kotam dolmak üzere, yenilensin indiririm...(ne diye limitsiz yaptırmadımsa zamanında, sırf stres sebebi:))) )
ketumum otanın doldugunu nerden biliyorsun varmı bir ölçüsü .?
kızlar dün akşam işten eve döndüğümde üzerimi değiştirirken dolapta asılı duran uzun zamandır giymediğim etek gözüme ilişti o takımı 3 yıl önce kuzenimin ( gamze 20 ) düğününde almıştım yaklaşık 6 ay sonra o eteğin içine giremedim çünki belimden rahatsızlanıp kortizon tedavisi görmeye başlamıştım ve doktorum tuz kullanmamam konusunda beni uyarmamıştı şiştim :43::43::43: veeeeee dün akşam o eteği giydim oldu:62::62::62::62::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32:
çok sevindim yagmur ....
birde siz gamzeyle kuzenmisiniz yav benneden bilmiyorum ....:21:
öğrencilerim vardı arka arkaya giremedim öğleden sonra...
ketum aplaaa senin için yarın yine koyarım resmimi,bu arada pilates konusunda kesinlikle haklısın..bende bir yadır yapıyorum.lastik top küçük top ne lazımsa aldım,yapıyorum...acaip inceltiyor bu bir gerçek...ben son zamanlarda callenetics'te yapıyorum.oda çok inceltiyor...göbişi olanlarada iyi geliyor,popişi olanada,kalçası olanadaonuda tavsiye ederim...ama yaparken aldığım zevk açısından ebruyu tek geçerim valla.call.de canım sıkılıyor ne yalan söliiim.callen apla ile ebru arasında göze hitap bakımından mukayese götüremiycek kadar fark var malum....:1:
masumda nerelerde kaldı,anasına bi gittimmi gelek bilmiyor hatun...Masuuuuun masuuuum bana bak:4: olan var olmayan var özencik yapar gibi her gün anana gitme bakem:52::52::52:
biz senede 2 kere zor görüyoruz.....olmas öle her gün her gün.....:22::22:
şaka bi yana aynı şehirde yada en azından yakın bir yerde oturmak ne güzeldir herhalde..biz üç kardeşiz kimse anneme babama yakın değil işlerimiz sebebiyle:59::59:çalıştığı için onlarda gelemiyorlar,özlüyorum valla çok :59:
masumum pc bozuk zilim demekkki henüz yapılmadı .anacıginden gelmiştir şimdiye ....
bende gurbetteyim ... şubat tatilinde annemler ,kıs kardeşim gelip kalacak lar çoçuklar gün sayıyorlar..:61:.

2 gündür yapıyorum cali zilim ..göbüş hareketlerini 100 kere kesintisiz yapmak zorluyor hemde göbüş hareketleri 3 defa 300 kere . digerlerinde fazla zorlanmadım zten ben alışkınım pilatesden .bir durum var ama benim popo sivriydi şimdi iyce everes tepesi oldu . boyutu degişmedi ama .:60:yanlız ben kalça hareketlerini epeydir yapıyorum aklıma geldikçe hatta aklıma geldikçe evde sıkıp bırakıyorum yürürkende kalçam ve göbegim sıkık durumda oluyor çok etkisi var bunların inanın .

cadı azda olsa veriyorsun daha ne .en azından yerinde saymıyorsun bunca kilo verdikden sonra ..şikayet yok .:23:.....
haftaya 78 görürsün merak etme ..:10:

ben regl dönemindeyim.

65,7....

yagların eriyor dagcı basküle yansımasda olur bi süre .

benim kilomda 66.5 pazartesi 67.5 gorunen kilom bugun düşmuş şukur rengliydim pazatresi oyuzden olabilir ama çok mutlu oldum montiye devam geçen hafta oruçtan dolayı kilo almıştım bildirimde yapamamıştım evde ne t olmadıgı için verenleri tebrik ederim vermeyenlerde üzülmesin lutfen eninde sonunda verecegiz berabe r
tebrikler aysun ....
sabah tam bugday ekmegi iki dilim +yagsız peynir+azcık şekersiz marmelat +3 tane zeytin
oyle kıymalı ıspanak yemegi+yogurt iki tane ceviz
ara bir adet elma
akşam peynirli salata +ayran +iki ceviz belkide salatanın içene koyarım cevizi
ara meyva
içtiklerim iki litre su 4 kupa karışık bitki çayları
eksiklerimi soyleyin ona gore ayarlama yapayım mesayideyim akşam oyuzden yine salata
afiyet olsun ...
mesaide olunca elindekilerle yetinmek zorundasın işte .

gooodd morniiinngg tooo yoouuuuu safiiişşş :34:
gooddd morniiiiinnngg milleeett :60: ingilizceme kurban olayım :60:
bu arada kilom 87 :59: adet günlerindeyim dün monti amcamı kapı dışarı :91:ettim aşureleri buyur :42: ettim de :59::59:
nurom safişin yorumuna katılıyorum ve kaçamak ve regle ragmen kilo almamana da seviniyorum şanslısın ...:23:
bende sana kurban olıyımmmmmm :27: :27: :27:

sen ye aşureleri kaşık kaşık tabak tabak sonra sakın ağlama tamammı
afiyet olsun...

Bu arada kızlar hemen lak lak yapmaya başladım

Kilom bu hafta aynı canlar vermemişim hiç....

Bu benim umurumda değil tabii takılmıyorum artık bunlara :1:

Önemli olan şuan eşimin vermesi

oda bu hafta iki kilo verdi yeter :62: :62: :62: :62:

Eşimin Kilo durumu

Geçen Hafta : 107.8
Bu Hafta ise : 105.8

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ay safiş bi hafta sen bi hafta eşin veriyor ne güzelgı sevinmek için her hafta bi sebebe işte ..:9::65:

eşinide tebrik ederim ....

senide; takılmalara aynı gelmelere verdigin olumlu tepkiler hepimize örnek safişim ...:38:
günaydın herkese...gene hiç uyuyamadığımız bir gecenin sabahından....başım zonkluyor resmen artık.zombi gibi uykusuz dolaşmaktan...oğlumun birinci süt azı dişleri çıkıyor bu seferde..ateşli ve keyifsiz ...hiçte uyumadı...bizde uyumadık tabi...
umarım herkes bu gün baskülden memnun ayrılır...veremeyenlerde proteine ağırlık verip gelecek hafta güzel sonuçlar alır..

geçmiş olsun zilim .. bu günlerde geçeçek canım üzülme ...:emir_bebek:

Günaydın zili
geçmiş olsun
bizimde farkımız yoktu dün gece hastanede idik sabah dörtte evde idik :59:

şu çocuklar hayırlısı ile bir büyüse idi
dişlerde ayrı bir dert zaten allah sabır versin bebelerede bizlerede :59:
geçmiş olsun safiş neyi var yavrunun ...?

diyarım kötü bir gün olmuş ne yaparsın .:19:..
kilonu not almadım canım yarınmı yazarsın ?

kızlar selam...

safişcim canım benim ya çok geçmiş olsun.neyi var kuzunun ya..

aeben cim benim kilo aynı 53,5:(

ay safiş bi hafta sen bi hafta eşin veriyor ne güzelgı sevinmek için her hafta bi sebebe işte ..:9::65:

eşinide tebrik ederim ....

senide; takılmalara aynı gelmelere verdigin olumlu tepkiler hepimize örnek safişim ...:38:

sağol ablaaaammmmmmmmmmm :16: :16:
sayendeeee

geçmiş olsun safiş neyi var yavrunun ...??

soğuk algınlığı ablacım ve gece yarısı tutan öksürük krizi sonumuz hastane oldu işte
kreş ortamı olunca malesef vede mevsim kış hastalıklar kaçınulmaz oluyor ablam....

kızlar selam...

safişcim canım benim ya çok geçmiş olsun.neyi var kuzunun ya..

aeben cim benim kilo aynı 53,5:(

hoşgeldin canım :3:

ablamada yazdım ya yukarıda tatlım malum haller
hastanede soğuk buhar verdiler ilaçlıda nefes alması kolaylaştı ancak rahatladı kuzucum :50:

günaydın kızlar şimdi tartıldım ama sonuç gene aynı 69.montiye başlayalı tam 1 ay oldu ama ben 2 kilocuk verdim ya...

69 yapıştı
69 yapıştı bana 69dan bi düşsem zincilerimi kırcam.
offfff offffff

soğuk algınlığı ablacım ve gece yarısı tutan öksürük krizi sonumuz hastane oldu işte
kreş ortamı olunca malesef vede mevsim kış hastalıklar kaçınulmaz oluyor

safişim çok gecmiş olsun eger gece öyle öksürük krizi tutarsa çocugu buzdolabının buzluk kısmını acın ve çocugun yüz kısmını buzluga dogru tut ordan gelen soguk hava bile çok rahatlatıyo haberin olsun.

bazen dr. verdigi ilaçlar çocukları daha çok öksürtüyo ben kızım için daha dogal şeyler yapıyorum öksürügü kesilsin diye bir digeride soganı rendeden geciriyorum suyu sıkıyom sogan suyuyla balı karıştırıyom o da çok iyi geliyo canım...

sağol ablaaaammmmmmmmmmm :16: :16:
Sayendeeee

kreş ortamı olunca malesef vede mevsim kış hastalıklar kaçınulmaz oluyor ablam....

Hoşgeldin canım :3:

Ablamada yazdım ya yukarıda tatlım malum haller
hastanede soğuk buhar verdiler ilaçlıda nefes alması kolaylaştı ancak rahatladı kuzucum :50:
geçmiş olsun safişim ....
günaydın kızlar şimdi tartıldım ama sonuç gene aynı 69.montiye başlayalı tam 1 ay oldu ama ben 2 kilocuk verdim ya...

69 yapıştı
69 yapıştı bana 69dan bi düşsem zincilerimi kırcam.
Offfff offffff

ilkecim budurum pek normal deyil canım 1 ayda kilo vermen lazımdı ...
Belki vucudun direniyor diecegim ama bukadar süre biraz uzun ....

Günlük yediklerini not alırmusun ...
Zahmet olmassa bir mesajda buraya yazabilirmisin gün atlamadan 1.2. Haftalık spor yapıyorsan onuda not et altına bakalım beslnemende bir hata varmı ...

Saglık sorunun varmı kilo vermeye engel . Hipogilisemi. Troid vs.

Takıma daldınız buraya bakan yok bugün .

BU 69 bizim topiğe iyi gelmedi.uğursuz rakam oldu çıktı..geçen hafta masumdu 69 zorla deviren.bu hafta ilkesuya yapıştı 69.ilkesu sende masum gibi proteine ağırlık ver bu hafta bakalım..haftaya ne olacak durum?

bu 69 bizim topiğe iyi gelmedi.uğursuz rakam oldu çıktı..geçen hafta masumdu 69 zorla deviren.bu hafta ilkesuya yapıştı 69.ilkesu sende masum gibi proteine ağırlık ver bu hafta bakalım..haftaya ne olacak durum?
zilim bu saç rengin şu ankimi ?.
Yine fıstık gibisin maşşallah .:9:

diyarım kötü bir gün olmuş ne yaparsın ...
kilonu not almadım canım yarınmı yazarsın ?
:60::60::60::60:
aebenimin diyara yazdığı kilonu not almadım kısmını uykusuzluktan külotunu almadım okudum yemin ederim kızlar...:60::60::60: yılbaşı için herkes birbirine don alıyor diye düşündüm inanın.durum vahim yani. ama yawru ateşli uyku yok...walla kaç gündür uykusuzluktan gözlerim önümü görmüyor..allah sonumu hayretsin.makyajla kapatıcam az sonra doktora götürürken..zombi gibiyim... milletin çocuklar çatır çatır çıkarmışlar dişlerini yaa benimki niye böle ağır geçiriyor bu dönemi...bi çıksalarda kurtulsak.onun dişler çıkana ben sıkmaktan kendimi dişlerimi kaybedicem..ooof offf:26:

şu an bundan bir kaç ton kuyu apla....bal sarısı gibi ...kendim rengim koyu bal sarısı..bu geçen yılki foto.. okuda yazın koro çalıştırırken çekmişti arkadaş teliyle..

Back
X