Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugün leislenin 4 mil olanı yaptım 52 dk sürüyorr ve en hızlısı bu bence çok ii ter atıyorsun
üzerinede 200 mekik çektimmm :24::24::24:

benim için en uygun spor sati10:30 ile 11:30 arası cuk diye oturttum sporu o saateee:9::9::10:

aben
abla bende bugün onu düşündm biliyormusunnn bakliyatı bıraktımm kilo vermeye başladım diye
ama akşama yiycemmm:( aslında artık şöle yapıcam bakliyat yiyecegim gün yumurta ile kahvaltı yapıcam bugün yiycem ama az bbişiy

zaten adetleirm böyle giderse düzenli sanırı zor olmayacak kalan kilomu vermek
59 u bi göreyimde yeter artık diycem valla eşimd ekızıyor zaten artık bırak filan diyor ama çok erken daha bırakmak için:)
banum bakliyatı bırakma ...ben öylenleri bırakınca dedim dogrusuda bu zaten ....

kitapda şöyle yazıyor .
haftada 3 ögün var ...
yani toplam 21 ögün ...
bu ögünlerin 7 zaten kahvaltı ve ekmekli . bu öünlerin geriye kalanında ise heftada en az 3 ögünde akşam karbonhidrat yiyin diyor yani baklagil tarzı..
geriye kalan ögünlerde etli ,sebzeli ,balıklı, tavuklu vs.
dengeli kilo vermek için karbonhidrat şart...
baklagili akşam yiyceksen .. sabah illla yumurtalı kahvaltı yapmana gerek yok ...

ama ekmekli kahvaltı üstüne birde öylen baklagil agır oluyor .. bunu kısların mönüzündede görüyorum ama işda olunca mecburu tabi birde sabah hem ekmekli kahvaltı öylen baklagil akşamda baklagil olmuyor haberiniz olsun ..:6:..

ama ekmekli kahvaltı üstüne birde öylen baklagil agır oluyor .. bunu kısların mönüzündede görüyorum ama işda olunca mecburu tabi birde sabah hem ekmekli kahvaltı öylen baklagil akşamda baklagil olmuyor haberiniz olsun ..:6:..

abla yaa bişi dicem
ben bu hafta hep yumurtalı kahvaltı yaptım nedense canım ekmek yemek istemiyor bende iki yumurta haşlıyorum o bu ara daha çok hoşuma gidiyor
bunu ne zamana kadar yapmalıyım sence yani bir zararı olurmu bir süre sonra?

ben bugün leislenin 4 mil olanı yaptım 52 dk sürüyorr ve en hızlısı bu bence çok ii ter atıyorsun
üzerinede 200 mekik çektimmm :24::24::24:

benim için en uygun spor sati10:30 ile 11:30 arası cuk diye oturttum sporu o saateee:9::9::10:
banu indiremedinmi call'i ...
lessi iyi efor sarfettirmek için ama ne pilatesin yaptıgını nede caal yaptıgını yapamaz ...
sedece kl kaybettirir lessi hanım haberin olsun ...
bu sebeh bende yaptım lessi 3 mil ama 2 mil yaptım çümki 3. mili esneme hareketleri .. 2 mil yarım saat sürüyor ardından 1 saatde call yaptım . snada vaktin varsa böyle yapmanı öneririm .
lessinin normal yürüyüşdan başka etkisi yok ..daha iyi şekilenmek istiyorsan kaslara yönelik sporları denemelisin ...

aeben ara vermeye lüzum yoktu ve gereksizdi bence de.
yani canım istediğinden değil.
aralık ayı biraz sıkıntılı geçti benim için.
yemek için de sürekli plan yapmak,extra daralttı beni.

bakalım hayırlısıyla ocak ayı gelsin,psikolojik olarak rahatlayacağım inşaALLAH.

her yıl sonu sözleşm yapıyoruz,o yüzden gergin geçiyor bu ay.:14:

slim de alt bölge için süper etkili.
kalça,basen,bacak çok güzel eritiyor ve çok tempolu bir spor.

aben abla ben bakliyatı protein diye öglenleir yememin sebebi birazda şu oldu
kalori hsb ile diyet yaparken drum öglen 2 köfte kadar etin yeirne 4 yk baklagil veriyordu
bende aynı nasılsa diyip
montidede yedimmm ama anladımki öyle degilmiş şimdi akşamalrı yer veriyorum bakliyata artık

abla yaa bişi dicem
ben bu hafta hep yumurtalı kahvaltı yaptım nedense canım ekmek yemek istemiyor bende iki yumurta haşlıyorum o bu ara daha çok hoşuma gidiyor
bunu ne zamana kadar yapmalıyım sence yani bir zararı olurmu bir süre sonra?
safişim sürekli yumurtalı kahvaltı yapma .. bünyenin karbonhidrata ihtiyacı var özelkikle ekmege içinde okdar vitamin minerak varki üstelik bagırsaklar içinde şart....
montide sadece kilo vermiyoruz saglıklıda besleniyoruz onun için yumurtayı çokda sevsen bazan ekmekli kahvaltı etmelisin .
farkındaysan bu sıralar diger ögünlerindede sedece sebze ve et var baklagilde pek göremiyorum (yanlış hatırlamıyorumdur umarım ) karbonhidratın eksik bunu biraz telefi et. yavaş olsun kaybetigimiz yag olsun anlatabildimmi.:34:

abla bugün eşim iş yerindne indircek cali
çünkü biz evde notbook kullanıyoruz normal pc ile 15 dk inen notbook ile 1 saatte iner dedi eşim bugün indirip getiricek dogru diyorsun aslındaaa

cal denemeliyim zaten aklımda
ama ben senin gibi 1.5 saat yapamam sporu 1 sat ancakk

bu cal ile gübek eririmiii acep birde simit bölgeleirmmm

dagcı sne bu konuda uzmansın snaırım degilmi

kızlar çok teşekkür ederim hepinize.planlı ve isteyerek oldu.masumum sana katılıyorum ikisinin küçük olması daha iyi olacak.bide yaş faktörü var safiş cim ben 33 yaşındayım o yüzden tam zamanı.hayırlısıyla zaman gelir geçer inşallah.

aebencim bende sana mesaj atıcaktım ya fazla kilo almadan sağlıklı nasıl beslenebil,irim diye.bugünkü dr daki kilom 54.4 çıktı.evdeki 53,4 dü o yüzden dr dakini baz alarak gidicem bundan sonra.bana yardımcı olursann bu yolda valla minnettar kalırım sana:))

aeben ara vermeye lüzum yoktu ve gereksizdi bence de.
yani canım istediğinden değil.
aralık ayı biraz sıkıntılı geçti benim için.
yemek için de sürekli plan yapmak,extra daralttı beni.

bakalım hayırlısıyla ocak ayı gelsin,psikolojik olarak rahatlayacağım inşaALLAH.

her yıl sonu sözleşm yapıyoruz,o yüzden gergin geçiyor bu ay.:14:
dagcım gördügüm kadarıyla istikrarlı bir hatunsun böyle bir kçamagın senin düzenini bozacagını zannetmiyorum dagcım ... üzüntüm sadece ilk hafta verdigin kilonun üzerinden 2.hafta durması ve bu hafta kaçamakdan gelecek durma yada artı .. baskül hareket etkmeyince insan üzülür ve istikararını kaybeder benim çekidigim ...
bu günler geçecek ..:3:
aben abla ben bakliyatı protein diye öglenleir yememin sebebi birazda şu oldu
kalori hsb ile diyet yaparken drum öglen 2 köfte kadar etin yeirne 4 yk baklagil veriyordu
bende aynı nasılsa diyip
montidede yedimmm ama anladımki öyle degilmiş şimdi akşamalrı yer veriyorum bakliyata artık
ilginç baklagil evet bol protein ama .et yerine geçtigini listelerde pek görmedim ....ekmek yerine geçer genelde ....

bunun en iyi yarımı şu kıslar:
AKLINIZDA OLSUN
TOPRAKDAN GELEN KARBONHİDRAT.... HAYVANDAN GELEN BESİNLERDE PROTEİN .
SEBZELERDE KARBONHİDRAT AMA GL DEGRLERİ VE MİGDEDEKİ SİNDİRİMLERİ AÇISINDAN BİR ENGEL TAŞIMIYORLAR BESLENMEDE....HATTA ARTI YARARLARI VAR HEM BESLENMEDE, HEM KİLO VERMEDE ,HEMDE SİNDİRİMDE ...

safişim sürekli yumurtalı kahvaltı yapma .. bünyenin karbonhidrata ihtiyacı var özelkikle ekmege içinde okdar vitamin minerak varki üstelik bagırsaklar içinde şart....
montide sadece kilo vermiyoruz saglıklıda besleniyoruz onun için yumurtayı çokda sevsen bazan ekmekli kahvaltı etmelisin .
farkındaysan bu sıralar diger ögünlerindede sedece sebze ve et var baklagilde pek göremiyorum (yanlış hatırlamıyorumdur umarım ) karbonhidratın eksik bunu biraz telefi et. yavaş olsun kaybetigimiz yag olsun anlatabildimmi.:34:

Anladım ablacım sadece bu güne kadar yumurtalı yiyorum diye bir sorayım dedim iyikide sormuşum
Evet bu güne kadar yoktu bakliyat doğru hatırlıyorsun ama özellikle yapılmış bir durum değil bu abla evdeki malzemeye göre öyle denk geldi lakin ben zaten bu gün öğle yemeğimde kuru fasulye yedim bakliyat girdi yani menüye :34:
Bilgi içinde teşekkür edireemmmm

Derdim sırf zayıflamak değil abla biliyon sadece keyfime göre yiyordum heps bu :9:

kızlar çok teşekkür ederim hepinize.planlı ve isteyerek oldu.masumum sana katılıyorum ikisinin küçük olması daha iyi olacak.bide yaş faktörü var safiş cim ben 33 yaşındayım o yüzden tam zamanı.hayırlısıyla zaman gelir geçer inşallah.

aebencim bende sana mesaj atıcaktım ya fazla kilo almadan sağlıklı nasıl beslenebil,irim diye.bugünkü dr daki kilom 54.4 çıktı.evdeki 53,4 dü o yüzden dr dakini baz alarak gidicem bundan sonra.bana yardımcı olursann bu yolda valla minnettar kalırım sana:))

Canım benim madem planlı bir hamilelikti senin adına çok sevindim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini şekerim...

bu cal ile gübek eririmiii acep birde simit bölgeleirmmm

dagcı sne bu konuda uzmansın snaırım degilmi
masumum 1 saat call yaptıkdan sonra bacakların ve karın kasalrın ertesigün agrıyınca ne demek istedigimi anlıycaksın ..
Tabi ilk gün 1 saat tüm hareketleri tam yapabilirsen ..:9:
Akşam yattık . Eşim bana sarılır uyuruz .:17: Göbegini içine çekme demezmi.:60:
çekiyormuşum gibimi duruyor dedim :9:..sonrada göbegimi içime çektim işte şimdi çektim dedim ...bilmem anlatabildimmi.:23:

Aebencim bende sana mesaj atıcaktım ya fazla kilo almadan sağlıklı nasıl beslenebil,irim diye.bugünkü dr daki kilom 54.4 çıktı.evdeki 53,4 dü o yüzden dr dakini baz alarak gidicem bundan sonra.bana yardımcı olursann bu yolda valla minnettar kalırım sana:))

seve seve tlyon..bu konuda zilim dahada yardımcı olur .....bu konuda o bir guru ...:23:

masumum 1 saat call yaptıkdan sonra bacakların ve karın kasalrın ertesigün agrıyınca ne demek istedigimi anlıycaksın ..
Tabi ilk gün 1 saat tüm hareketleri tam yapabilirsen ..:9:
Akşam yattık . Eşim bana sarılır uyuruz .:17: Göbegini içine çekme demezmi.:60:
çekiyormuşum gibimi duruyor dedim :9:..sonrada göbegimi içime çektim işte şimdi çektim dedim ...bilmem anlatabildimmi.:23:

Seve seve tlyon..bu konuda zilim dahada yardımcı olur .....bu konuda o bir guru ...:23:

hımm sağol canım.ama onun oğluşuda hasta ya.artık neyse ne zaman denk gelirse ve iyi olursa sorarım.bu arada senden yardıma devam ederim..

aeben tesbitlerin çok doğru.
1 kilo aldım ve vermeye uğraşıyorum.

aslında bu süreç de biraz daha relax takılmaya çalışıyorum.
dediğim gibi üzerimde bir baskı hissediyorum,iş meselesinden dolayı.

farkında olmadan geriyorum kendimi.

bu hafta hasta olmak üzere geçen halsiz,bitkin bir halde seyrediyor.

sabahları da kalkamıyorum,spor da yetişmiyor maalesef.

akşama iyi hissedersem 150. callımı yapacağım.

3 gündür kısmet olmuyor.

callı sormuştu bir arkadaşım.

her bölgede etkili,ama göbek için extra great bady yaptım ve yapmaya çalışıyorum.

8 dakika sürüyor ama göbek yanıyor resmen.
bacaklar da çalışıyor tabiki.

tüm vücut için call birebir.

benim can simitim.

simit deyince aklıma geldi.:1: simit bölgesi için great bady+sopa hareketlri çok etkili.

ben ikisini birlikte yaptığımda bel ve yanlardaki yağlar sıfırlamıştı.

Back
X