nurodamı.....
çok şükür bu günleride gördük ...![]()
evet abla çok şükür
inşallah hamilelik haberini aldığımız gibi sağlıkla kucaklarına aldığınıda duyar bayram ederiz hayırlısı ile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurodamı.....
çok şükür bu günleride gördük ...![]()
banum bakliyatı bırakma ...ben öylenleri bırakınca dedim dogrusuda bu zaten ....aben
abla bende bugün onu düşündm biliyormusunnn bakliyatı bıraktımm kilo vermeye başladım diye
ama akşama yiycemmmaslında artık şöle yapıcam bakliyat yiyecegim gün yumurta ile kahvaltı yapıcam bugün yiycem ama az bbişiy
zaten adetleirm böyle giderse düzenli sanırı zor olmayacak kalan kilomu vermek
59 u bi göreyimde yeter artık diycem valla eşimd ekızıyor zaten artık bırak filan diyor ama çok erken daha bırakmak için:)
ama ekmekli kahvaltı üstüne birde öylen baklagil agır oluyor .. bunu kısların mönüzündede görüyorum ama işda olunca mecburu tabi birde sabah hem ekmekli kahvaltı öylen baklagil akşamda baklagil olmuyor haberiniz olsun ....
banu indiremedinmi call'i ...ben bugün leislenin 4 mil olanı yaptım 52 dk sürüyorr ve en hızlısı bu bence çok ii ter atıyorsun
üzerinede 200 mekik çektimmm
benim için en uygun spor sati10:30 ile 11:30 arası cuk diye oturttum sporu o saateee![]()
safişim sürekli yumurtalı kahvaltı yapma .. bünyenin karbonhidrata ihtiyacı var özelkikle ekmege içinde okdar vitamin minerak varki üstelik bagırsaklar içinde şart....abla yaa bişi dicem
ben bu hafta hep yumurtalı kahvaltı yaptım nedense canım ekmek yemek istemiyor bende iki yumurta haşlıyorum o bu ara daha çok hoşuma gidiyor
bunu ne zamana kadar yapmalıyım sence yani bir zararı olurmu bir süre sonra?
dagcım gördügüm kadarıyla istikrarlı bir hatunsun böyle bir kçamagın senin düzenini bozacagını zannetmiyorum dagcım ... üzüntüm sadece ilk hafta verdigin kilonun üzerinden 2.hafta durması ve bu hafta kaçamakdan gelecek durma yada artı .. baskül hareket etkmeyince insan üzülür ve istikararını kaybeder benim çekidigim ...aeben ara vermeye lüzum yoktu ve gereksizdi bence de.
yani canım istediğinden değil.
aralık ayı biraz sıkıntılı geçti benim için.
yemek için de sürekli plan yapmak,extra daralttı beni.
bakalım hayırlısıyla ocak ayı gelsin,psikolojik olarak rahatlayacağım inşaALLAH.
her yıl sonu sözleşm yapıyoruz,o yüzden gergin geçiyor bu ay.![]()
ilginç baklagil evet bol protein ama .et yerine geçtigini listelerde pek görmedim ....ekmek yerine geçer genelde ....aben abla ben bakliyatı protein diye öglenleir yememin sebebi birazda şu oldu
kalori hsb ile diyet yaparken drum öglen 2 köfte kadar etin yeirne 4 yk baklagil veriyordu
bende aynı nasılsa diyip
montidede yedimmm ama anladımki öyle degilmiş şimdi akşamalrı yer veriyorum bakliyata artık
safişim sürekli yumurtalı kahvaltı yapma .. bünyenin karbonhidrata ihtiyacı var özelkikle ekmege içinde okdar vitamin minerak varki üstelik bagırsaklar içinde şart....
montide sadece kilo vermiyoruz saglıklıda besleniyoruz onun için yumurtayı çokda sevsen bazan ekmekli kahvaltı etmelisin .
farkındaysan bu sıralar diger ögünlerindede sedece sebze ve et var baklagilde pek göremiyorum (yanlış hatırlamıyorumdur umarım ) karbonhidratın eksik bunu biraz telefi et. yavaş olsun kaybetigimiz yag olsun anlatabildimmi.![]()
kızlar çok teşekkür ederim hepinize.planlı ve isteyerek oldu.masumum sana katılıyorum ikisinin küçük olması daha iyi olacak.bide yaş faktörü var safiş cim ben 33 yaşındayım o yüzden tam zamanı.hayırlısıyla zaman gelir geçer inşallah.
aebencim bende sana mesaj atıcaktım ya fazla kilo almadan sağlıklı nasıl beslenebil,irim diye.bugünkü dr daki kilom 54.4 çıktı.evdeki 53,4 dü o yüzden dr dakini baz alarak gidicem bundan sonra.bana yardımcı olursann bu yolda valla minnettar kalırım sana:))
masumum 1 saat call yaptıkdan sonra bacakların ve karın kasalrın ertesigün agrıyınca ne demek istedigimi anlıycaksın ..bu cal ile gübek eririmiii acep birde simit bölgeleirmmm
dagcı sne bu konuda uzmansın snaırım degilmi
kızlar çok teşekkür ederim hepinize.planlı ve isteyerek oldu.masumum sana katılıyorum ikisinin küçük olması daha iyi olacak.bide yaş faktörü var safiş cim ben 33 yaşındayım o yüzden tam zamanı.hayırlısıyla zaman gelir geçer inşallah.
Aebencim bende sana mesaj atıcaktım ya fazla kilo almadan sağlıklı nasıl beslenebil,irim diye.bugünkü dr daki kilom 54.4 çıktı.evdeki 53,4 dü o yüzden dr dakini baz alarak gidicem bundan sonra.bana yardımcı olursann bu yolda valla minnettar kalırım sana:))
masumum 1 saat call yaptıkdan sonra bacakların ve karın kasalrın ertesigün agrıyınca ne demek istedigimi anlıycaksın ..
Tabi ilk gün 1 saat tüm hareketleri tam yapabilirsen ..
Akşam yattık . Eşim bana sarılır uyuruz .Göbegini içine çekme demezmi.
çekiyormuşum gibimi duruyor dedim..sonrada göbegimi içime çektim işte şimdi çektim dedim ...bilmem anlatabildimmi.
Seve seve tlyon..bu konuda zilim dahada yardımcı olur .....bu konuda o bir guru ...![]()