günaydın canlar....
banum ben geldim derken türkiyeye geldim demek istemiştim tatlım....oğlumu görmeye geldim canım...1 ay oldu hemen hemen görmeyeli.çok büyümüş yeni şeyler öğrenmiş.kısa bir süre gibi görünüyor ama çocuklar için bir hafta bile değişim için yeterli...beni nasıl özlemiş anlatamam canım...boynuma yapışık geziyoruz bu sıcakta.hep yanak yanağayız.boğacak neredeyse beni...
ben onu onun beni özlediğinin 945947737475773727343737274950560606770 katı kadar özledim...allahım kimseyi evladından ayrı bırakmasın.dünyanın en büyük özlemiymiş...çocuk olana kadar aynı şeyi eşim için evlenendiğim zamanlarda annem-babam için söylerdim bunu ama evlat çok farklıymış..canımın yarısını burda koyup gidince anladım..ama bundan sonra çok sık ayrılmılcaz inşallah.hocalarımı ikna etme cabalarım boşa gitmesse tabisiii...
üç tane büyük sınavım kaldı.burda çalışıp orda sadece sınava girmeye ikna edebilirsem iyi olacak.1 hafta iznim var toplamda bitince gidip bi daha konuşucam hocalarla.buraya gelirken sorduğumda toplanıp konuşalım diğer hocalarla dedi hocanın biri bakalım artık....ne karar verecekler...ilk başlarda çok bocaladım.dersin ortasında gözlerimden şırrr diye akıveriyordu yaşlar..göz nezlesym ded,m artık.çünki yabancılarda bizdeki gibi aile mevhumu yok.anlatsamda anlayacaklarını sanmıyorum.2,5 kg verdim bu arada.oğlum aklıma geldikçe lokmalar boğazıma dizildi yiyemedim...
walla şaka bi yana kilo vereceğim diyen çocuklarından ayrı zaman geçirsin..ne yemeğe kalkışsan gırtlağında düğüm oluyor yutamıyorsun çünki...
benden hberler böyle şekerlerim...diyarım inşallah tatlım sende çıtır bi hatun olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsundur.şimdi oğluşla oynama vakti kıslar...gelirim yine .aebenim nerede bu arada memleketine falanmı gitti?görüşürüz.zili kaçar