ablam senin kafan baya karışmış ...
senin durumunda (yanı dr.ve ilaçların .artı dr.karbonhidrat al dedigi için aBlam bence karbon diyeti san göre deyil .hep dedigim gibi saglık herşeyden önemli .kilonu takıntı haline getirdin sanırım

durmaları hepimiz yaşıyoruz bazanda anlamsız kilo artışlarını bunu kabullenmek ve kilo vermeyi uzun soluklu olrak düşünmemiz lazım .
netteki envay çeşit diyetleri az çok biliyorum.
hani bi arada yazmıştım 3 çeşit diyet vardır diye .hatırlarsan biri sırf pro ..... biri kalori . ..... . birde gl endekse dayalıydı hahala en saglıklısının kanşekeri dengesiyle alakalı olanından yanayım nedkadar yavaş verdirsede .uzun süre yapıldıgında .ileriye bakıldıgında en başarılısıda bu ..
. ablam zaman seni niye bukadar sıkıyor.biliyorum eski haline hemen dönmek istiyorsun .bunu kim i,stemiyor .. fakat hayat bazan bize sabır diyor . .

elbet takılmalar olcakbak... bu durumunda bile 4 kilo verdin bence senin durumundaki biri için bu büyük başarı

her zaman dedigim gibi hangi diyet olursa olsun yanındayız ...
dün sana verdigim listeyi neden denemiyorsun çok etkili bi liste .
onu bunu hesaplamsıın hem . her sitede ayrı yazar karbon miktarları hiç birinede güven olmaz .. neden derrsen her yiyecegin gr aynı olsada içerigi yapımı pişmEsı vs vs bunu etkiler . bu kl hesabındada böyledir ASLA Bİ YİYECEGİN KALORİSİDE KORBON MİKTARIDA TAM HESAPLANAMAZ .

ŞUNUDA EKLEMEM LAZIMKİ BENCE SENDE MONTİ İŞE YARIOYOR KİLO VERDİRMESE BİLE EN AZINDAN KİLONU KOPURYOR BU BİLE BAŞARI SENİN DURUMUNDA ABLAM ... KİLONLA MUTSUZ OLMAK YERİNE KENDİNLE BARIŞ ABLACIM .HAYAT HER DAİM GÜZEL RABBIM BAŞKA SIKINTI VERMESİN ..