iyi geceler kıslar
sbah sizle kyaşısırken komşularımız çagırdı bizim binanım karşısında bi ocak var arta gözleme yapıyorlarmış anlıycanız akşama kadar gözleöe partisi yaptık bu hafta kilo vermeyi unutucam sanırım ..

ama çok güzeldi 5.6 arkideş hem evlerimize gözleme yaptık hemde bi güzel yedik .

senede bi iki deefa yaparız böyle .
yarında sabhdan kzılaya inicem birsürü işim var gelmessem merak etmeyin ....
ah kızlar ah küçükken yedikleri, içtikleri yarmamızlıkları aglamaları ama inanın bunlar dert deyil büyüdükçe sıkıntılarıda büyüyor ablam dediydi dersiniz tek saglıkları yerinde olsunda .
. bazan karşınızda öyle mantıklı cevaplar veriyorlarki tıkanıp kalıyorsunuz . bazan şöz bile geçiremiyorsunuz .

bide şöyle bi durum var tek çoçuk daha farklı benim büyükkzıım 5 yaşına dek tek çoçuktu üstüne su damlasa bile üst degiştiriyorduk ama sonrakilerde öyle yapmadım yapacak zamnımda sabrımda yoktu .çok anlattım size birini emzirirken digerini ayagımda salladıgım çok gece oldu ...ha büyümedilermi ,büyüdüler bak şimdi çogunu hatırlamıyorum bile . rabbım acılarını göztermesin . çok falza incelemyin bazı durumları ..
bende merak ettim nazlım niye giremedin k.k ya .?
mönün güzel canım.. öglenin biraz az olmuş ama .
geçmiş olsun ocdim . tokluk şekerin kaç çıktı ?
bende epeydir gitmiyorum hep erteliyorum ..
güzel mönü kajum .... madımaya bende bayılıyorum özelikle yufkayla ....
kıslar mönüleri sabah günlügüme yazmıştım buraya aktarma fırsatım olmadı ..

bu konuda haklısın banum 3 bebem var hepsine bazan arkadaş gibiyimdir bazanda çok sert bir otorite .ayarı iyi yapmak lazım .şükür parmakla gösterilen çoçuklarım var

bu konuda eşimde bende şuna dikkat ederiz ben kızdıgımda babası bebelerden yana olmaz o kızdıgından bende bebelrn yana olmam yani anne ve baba aynı şekilde hareket ederiz çoçularda buna dikkat ederim . ebebeynlerden kim olursa olsun anne baba yada diger büyüğkler bebelere bi sınır çiziyorsa başka bir büyük çoçukdan yana olur bu otoriteyi kırmamalı