herkese günaydınlar...

çok geçmiş olsun cnm..

çocuklar tam o aylardayken çok oluyor bu tip kazalar.bende oğlumun doktoru bize oturmaya geldiğinde laf arasında söylemiştim.çok çarpıyor kendini yada görünmez kazalar yaşıyoruz diye.çocuklar hızla büyüdüklerinden kendi ebatlarının farkında olamıyorlar.ergenliktede herkes sakarlaşır o zamanda aynı durum söz konusu demşti.
çocuklardada durum farksızmış.ve etrafındaki tehlikelerin farkında değiller.oğlumda fır fır yürüteciyle dolaşırdı dar yerlerden geçemeyince yürüteci kaldırıp geçmeye kalkardı yürüteç kafasının üstüne kapaklandı 2 kez.beşiğinde ayaklarının altına yastıkları yığmış bacağının tekini dışarı atmaya çalışırken 90 cm yükseklikten kafa üstü düşmüştü.o an elektrik çarpmış gibi olmuştu vücudum.o kadar panik yapmış ve aptallaşmışımki 15 aylık çocuğuma beyninde bişey varmı yokmu anlamak için bu kaç dedim elimi gösterek

adını bile söyleyemeyen çocuğa elimle 2 yapıp bu kaç diyorum.düşün o anki halimi.şu an aklıma geldikçe gülesim geliyor kendime ve aptallığıma.ama çocuklar insanda akıl bırakmıyor.
okulda öğrencilerime kızınca (adı ne olursa olsun çocuğun) emirhan kes artık diye bağırdım kaç sefer.(emirhan oğlumun adı)
ismi o kadar pelesenk olmuşki dilime eşime bile 6.kattan emirhan diye seslendiğim oluyor.artık balatayı sıyırdımmı ne

gerçekten şu an en iyi günlerin.yollarda koşmaya başlayınca dur'dan çüş'ten anlamıyorlar.kör gibi kaçıyorlar.evvelki gün markette kasiyer kız abla senin nasıl bu kadar ince kaldığını şimdi anladım dedi.genelde o markete gidiyoruz oğlumla yakın diye.dur durak bilmiyor.market içinde kaçmaca kovalamaca oynuyoruz.
ordan çıktık parka gittik,bir çocuğu getirmiş bakıcısı vardı kadın öyle derin bir "kızım allah sana kolaylık versin" dedi.düşün işte halimi...nasıl zıpçıktı bi veletle uğraşıyorum.ama hep banuyu aklıma getirip teselli oluyorum valla.ya 2 tane olsaydı ne yapardım diye.ben ailemden de uzaktayım.yardımcı olacak kimsede yok yani..artık ne yapardım bilmiyorum 2 tane olsaydı.
tabi bu dönemleri geçince 2'si bi arada büyümüş olacaklar ne 2.gebelikle nede tekrardan uykusuz geceler,çiş-kaka derdi vs.. ile uğraşmak yok ikiz olunca ama rabbim ne takdir ederse o oluyor...allah sağlık versin yawrularımıza yeterki...
montig aplam sen protein diyetinin etkisini şimdi görmüşsün anladığım kadarıyle...devam mı?tamam mı? nasıl devam etmeyi düşünüyorsun aplam?herkese olduğu gibi sanada bir kez daha şiddetle platesi tavsiye edeceğim valla birhafta yap değişikliği görünce bırakamayacaksın bak,zilim dediydi diyeceksin...banuda geçen yıl zorla başlamıştı ama farkları görünce yapmadan duramaz oldu...
genbe destan gibi uzun oldu walla.ben kaçar..halı sileceğim