iyi akşamlar ....
yine inciler döktürmüşün ablam ...
ablam bencede kademali geç elindeki prolar birince (artık ne kadar dayanırsın sırf proya bilmem ) direk montiye geçersen zatten kilon artar . gün gün korb. kat menüne .en azından kilo almanın önüne geçmiş olursun ...anladıgım kadarıyla pro diyetinde ölçü olrak pek incelme olmamış .ablam sabredip monti yapıp ayda 1 kilo vermeye razı olcaksınki bu senin durumunda bence iyi bir sonuç .
evet ablam ilk katacagın sebze olmalı bikaçgün sonra meyve . enson kademede ekmekgi kat .
Sagol canım. Evet 1 ila 3 cm inceldi en fazla. Bu diyet oldukça zor. Et seven belki uzun yapar ama ben zorlandım. Sebzelerin meyvenin sütün yogurdun kb.leri o kadar yüksek ki; aç kalmamak adına yiyemiyordum Elma 16 kb, Dolmalık biber tanesi 4 kb, marul 4 yaprak 2 kb gibi.40 üniteyi geçmeyecen birde. Yavaştan sebzeye dönmeye başladım bu gün. Hayırlısı bakalım. Montıde ayda 1 kiloya razıyım abencim. İlk ay 1,5 - 2 gitti sonra ayda yarım bile gitmedi. 4 ayı geçti diyetteyim. Neyse hiç değilse sağlıklı bir diyet mont. Aksini söyleyen haltetmiş. Ben denedim gördüm, içimde kalmadı en azından. 1,5 kg yide verdim ama götüremeyecem daha fazla saglıgım bozluyor.
ablam k.k dArkadaşım bu diteti yapmak zoraki mesaj ve zaman konusundaki tecrübeni yansıtıyor ....seneler önce puan sistemi vardı sonra meyve vs .hepsi kalktı ama çiçek isimleri kalkmadı .. ha oraya istersen kendin bişiler yazabilirsin .kontrol panalindendi sanırım .
Hıı tahmin etmiştim ama emin olamadım. Teşekkür ederim canım