• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

alll tabiki cnm ya neden bekletiyorsunki
emniyetten alıcaksın dimi yani sınvfilan hepsi bitti
ne güsel darısı başıma valla ben bu işi sıkı tutup
arabayı kullanıcam inş aktif olarak

Evet canım sınavları vermiştim.Oturduğum yerden uzak bi ilçenin kursuna gitmiştim.Orada bir tanıdık vardı.Derslere hiç girmedim.Sadece 2 defa direksiyon dersi aldım.İlçe uzak diyede tembellik yapıp gidip almadım ehliyeti.Benim bizim arabayı kullanmam biraz zor yeni aldık biraz ederli ve büyük bi araba kıyamam yani :))))))))) bakalım bu cuma için on line randevu aldım umarım bi aksilik çıkmaz.

slm kıslar....
bu gün sabah8'de kalktım platesimi yapıp duşumu aldım.işe güce bi koyuldum öğleden sonra 14:30'a kadar evi baştan aşağı sildim süpürdüm vs.. tam oturdum buraya bakacaktımarkadaş geldi kahveye ,şimdi onu uğurladım oturduuuum...eşimde yok be akşam yemek yapmıycam.dünden çorbam var kendime..birde salata yaptımmı ohh...oğlumunda yemeği var...azıcık dinleneyim yahu...:14:

platesi sabah erken yapınca insan çelik gibi oluyor valla..evi yutsam yetmiycekti bu gün...süpürüp sileceğim diye başladım.ne cam kaldı ne kapı:27:şu an kaslarım pıt pıt atıyor kollarımda bacaklarımda ama evim temiz olunca ruhum huzur buluyor...

ocd cnm al ehliyeti..bir bayana en lazım olacak şey gerçekten...eşine gebe kalmıyorsun..canın sıkıldımı al çocuğu koy koltuğuna çık git...hele eşin benim eşim gibi mesai saati uzayabilen bi işte çalışıyorsa evde sıkıntıdan patlayacağına özgür olursun.babam araba kullanmayı öğretirken sabırsız bi insan olduğundan dolayı kıza kıza sinirden çatlatırdı beni ama aklıma geldikçe şükrediyorum.babam hadi araba kullanmaya çıalım diycek diye sürekl dersim var diye yalan söylüyordum bende...hiç hata kabul edecek bi yapısı yok.hemen parlar canım babacım:33:
ama kursun hocalarıyla öğrenmeye kalksaymışım cesaret edip çıkamıycakmışım sanırım.mutlaka pekiştirmek gerekir yani kurs sonrası.çünki ordaki 3-5 saatle trafiğe çıkılmaz.sende eşinden yardım al...ehliyetinide al.çık yollara...

banum sende tabisiii....bu kadar kilolar verdiniz ,doğum yaptınız,neleri başardınız...bi arabamı kullanamıycaksınız...isteyin yaparsınız...kadınlar neleri yapamıyorki...?:34:

bu arada ocd cnm cepten nete bağlanıyorum ben cnm ama tarifem böyle.diğer türlü girip çıkarsan bayağı yüklü geliyor faturan.önceden öyle girmiştim bende.evvelki yaz evi taşırken eve net bağlanana kadar cepten girdim.ordan biliyorum.sonra tarifemi değiştirdim.gerçi şimdide cepten girmiyorum ama arada sırada lazım oluyor yinede..

iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm , yanlış veya montiye uygun olmayan yerleri yazarsanız sevinirim:16::16:
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 bardak su
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek arası 30 g peynir ,bol maydanozlu sandviç(6puan)
ÖĞLE
40 G fırıda tavuk, bol salata, 100g yoğurt (3)
ARA
1 adet t. hurması (1)
AKŞAM
1 tabak kıymalı,yumurtalı ıspanak (4)
100 g yoğurt (1.5)
salata
2 adet ceviz(3)
TOPLAM :18.5
SU : 2 litre
SPOR : 40 DKbantta yürüyüş

kızlar merhaba 3.günüde devirdim çok şükür artık iyice alıştımhem diyete hemde önümde güzel şeyler olup yememeye ilk menümü yazıyım sonra bugün neler yazdınızı dikkatlce bakıcam kızlar benide uyarın yanlışım varsa lütfen.
kalkınca 1 elma
yarım saat sonra kahvaltı:
1.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 40gr kadar peynir 5-6 adet yeşil siyah zeytin salatalık ve maydonoz
öğlen:
yarım tabak taze fasulye salta ve yoğurt
akşam:
etli patlıcan yemepş yoğurt(üstüne atark yedim yanlış yapamdım umarım?) bolca salata
kahvaltı ve akşamdan sonra 10 dakika hareket+50 dakika yürüyüş(evde kendim yapıyor metrekareleri hesepladım artık :))) 1.5 litre su 2 fincan yeşilçay :21:

iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm , yanlış veya montiye uygun olmayan yerleri yazarsanız sevinirim:16::16:
bugünkü menüm
KAHVALTI
ÖĞLE
ARA
1 adet t. hurması (1)
AKŞAM
100 g yoğurt (1.5)
salata
2 adet ceviz(3)

canım menülerin gayet güzel bence

birde yaprak sarması sarmıştım sadece tadına bakıyım diye minik bir tane aldım ısırıp bırakcaktım midemi gitti birden:(

birde yaprak sarması sarmıştım sadece tadına bakıyım diye minik bir tane aldım ısırıp bırakcaktım midemi gitti birden:(

Üzülme benimde az önce leblebi helvası ve kadayıf tatlısı mideme gitti.dışarıdan gelince ve çok acıkmış olunca saçmalıyorum böyle

Üzülme benimde az önce leblebi helvası ve kadayıf tatlısı mideme gitti.dışarıdan gelince ve çok acıkmış olunca saçmalıyorum böyle

olsun canım okadarda olmasa iyice bunalırız minik lokmalardan birşey olmaz:)
kızlar nerdesiniz kimseler yokkkk

selam.. bengeldiiiii.

dün tümgün evde yoktum glemedim . bu günde dip bucak temizşige giriştim kombici gelecek petekler yıkanacakmış..

Son düzenleme:
selam.. Bengeldiiiii.

Dün tümgün evde yoktum glemedim . Bu günde dip bucak temizşige giriştim kombici gelecek petekler yıkanacakmış..

ablam nasılsın kolay gelsin ... Ben gelemiyorum artık buralara sanırım yüzüm yok ... Kilom 64 oldu ... Ama seni burda gördüğüme çok sevindim ....

laceyim hoşgeldin ne demek yorum yaparmıyım . bide soruyormususuz yavv:38: takıldıgın herşeyide sor canım

iyi akşamlarr arkadaşlar daha önce de monti yapmıştım fakat malesef tam uygulayamadan ayrılmıştım aebenciğiminde bildiği gibi WW ile montiyi birleştirip yeniden yapmaya karar verdim . bugün tam montiye uygun beslendim ve hiç açlık hissetmedim .
aebenciğim sana 2 tane sorum olacak cevaplarsan sevinirim,birincisi havucu çiğ olarak salatama ekleyebilir miyim
ikincisi trabzon hurması da yasaklı meyveler arasında mı :26:
bende menülerimi eklesem banada olumlu veya olumsuz yorum yapabilir misin ( çokk soru sordummm biliyorumm:16::16::16:)
SABAH uyanınca 2 bardak su ve 1 adet mandalina (0)
KAHVALTI
2 dilim tb ekmeği arasına 30 g peynir ve bol maydanoz (6)
ÖĞLE 1 adet haşlanmış yumurtalı bol salata (2 )
ARA 1 adet trabzon hurması (?)
AKŞAM
90 G fırında mantar dolgulu tavuk göğsü (2)
100g yoğurt (2)
bol yağsız salata (0)
TOPLAM : 12 puan SU : 2 litre
SPOR : 40 dk yürüyüş
afiye olsu mönün çok güzel laceyim ...
canım açıkmıyorsan fazla ara yapma.. birde ögün aralarının en az 3.4. saat olmalarına dikkat et . özelikle etden 4. saat sonra meyve yiyebilirsin yada karbonhidrat ... hazım için verilen saatler önemli çünki.
canım senin puan 19 deyilmiydi neden bukadar düşük yedinki . kuru yemiş ekleyip puanlarını yğükselte bilirsin lacey ...

laceyim havucu unut çig yada pişmiş fark etmiyor. ama eger zor olmassa et yemedigin yani pro olmayan sebze ögününde salatana çıg sini katabilirsin . çok seviyorsan .ama yogun havuç salatasıda yeme ..
t. hurması yeniyor ... bende çok severim ama günde 1 taneyi geçme baya şekerli bi meyve ..

merhaba 2.inci monti günümde bitti şükür cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar temin sporumuda yaptım 45 dakika ama demek 1 saat gerekiyor kızdan yapamıyorumki o uyudumuda az dinlenmek istiyorum ama uzatıyım artık zaten yava yavaş çoğaltıyom:) neyse kızlar menümü yazıyım ben sizin menülerinizde çok güzel bana fikir oluyor.bu arada bime gidip peynirimide aldım ilk defa bir diyete bu kadar uyuyorum umarım sonucunu alırız kızlar hep beraber
kalkınca 1 elma
sabah :1.5 dilim tb ekmeği zeytin ezmesi az peynir domates salatalık ve maydonoz
öğle:1 tabak mercimek yemeği salata ve yoğurt
akşam 1 koca tabak:) etli taze fasulye salata yoğurt .çok cnm çekti 1 tane biber turşusu yedim güzelce yıkıyıp:)
teminde elma yedim ve bitti gün bunun dışında 1.5 litre su 2 fincan yeşilçay.her öğünden sonra 10 dakika ve 45 dakikada spor yaptım :nazar:
:nazar::nazar: mönülerin çok güzel geliyor sibelim ..:46:
tartın bozuk olsade vucud ölçülerinde kaybını anlarsın ... ama bazuk mozuk yinede cumalrı tartıl istersen ...:34:
canım daha önce montiyle ne kadar verdşn ne kadar sürede? valla canım ben aynı evdeyim annemle pasta börek çörek hak getire resmen savaş yapıyorum ama galip çıkıcam çıkıcaz inşallah
ah güzelim benim evde hergün tatlı olur olmasade getirirler :19: çoçukların beslenmelerine yaptıgım kek ,böregi saymıyorum bile .
bak dün komşudaydım . neler vardı malum ev gezmesi ama ben içlerinden en masumunu bulup onu yedim . neden çünki artık kalan fazlalıklarımdan kurtulmak is-ti-yo-rummm ..:3:inan bu zor deyil eve geldigimde eger onlardan yeseydim ne üzgün olcaktım. ve onlar ı yerken sadece o dk mutlu olcaktım .. bunları düşün inan derger .. bak yeni bi hayatında olcak inşallah . kendinide topdan yenilemiş olcaksın ...:46::46::21:
abennnnn ablaa bak yine kalabalık olduk liste yapsakmı acaba?
cuma günleri
aklımda banum yapalım inşallah ....:31:

banum dilimlenmiş biber ne kız .

aeben, Naz+, kengo+
kaçaklar sizi nerdesiniz ....:16:
çok sevindin ikinizi birden yeniden görmeyi . hadi kıslar tekrar başladık topluca katılın zide tabi fazla kilonuz varsa.:23:

s.d diyete kaç kilo ile başladığını biliyorsan sorun olmaz cnm.arada merak edersende gir bi eczaneye tartıl.geçen haftamıydı daha öncemiydi A101'de dijital tartı görmüştüm.kırmızı diye hoşumada gitmişti ama tartım var diye almamıştım.kaç lira olduğuna bakmadım ama ucuz oluyor A101'de bimde falan öyle şeyler..
tartılmasanda mezura ile evde ölçülerini al cnm mutlaka aebenimin dediği gibi...mezurayla da kontrol edersin.zaten giydiğin kıyafetlerinden de belli olur...
annenin hamur tuzaklarına sakın düşme...biraz kilo verdiğinde çok canın çekerse tam buğday unuyla gözleme yaparsın kendine ıspanaklı..ama şimdi değil.en azından 1 ay sık dişini...haızr bu kadar motive olmuşken..

kıslar montide bi çok çorbaya izin yokya unlu havuçlu patatesli olduğu için çoğu çorba...

bu akşam kendime ıspanak çorbası yaptım.alternatif olsun size diye yazayım..mayhoş çorba sevenler mutlaka denesin derim.biz çocukken annemin ıspanak yedirmek için yaptığu bir çorba ..çok severim...

5-6 kök ıspanak(yıkanıp ince ince doğranmış)
bir küçük kurusoğan (ince doğranmış)
3-4 diş sarmısak ( ezilmiş)
bir kase yoğurt(birbuçuk su bardağı falan yani)
bir yumurta sarısı ama bu montiye uymuyor konulmayabilir.tad farkı olmuyor konmayınca.
bir avuç içi kadar pirinç ama ben buğdayla yapıyorum.
salça-kırmızı tatlı toz biber,tuz,nane

azıcık sıvıyağda soğanı kavurdum,az salça ve az kırmızıbiber ekledim,ıspanakları ekledim sönünceye kadar kavurdum.haşlanmış buğdayını ekledim ,kaynamış suyunu ,tuzunu ekledim pişene kadar 15-20 dk altını kısıp kapağını kapadım.
sarmısakları gelişigüzel doğradım ben blendır kabında çırpacağım için.üstüne yoğurdu ekledim.yumurta sarını koydum(siz koymayın) daldırdım blendırı çırptım.çorbadan bir iki kepçe alıp ılıttım yoğurdu sonra çorbaya döküp karıştırdım.1-2 dk daha karıştırdım kesilmesin diye kaynadı kapadım hemen.nane ekledim.kaseme aldığımda üstüne karabiberde ekledim içtim güzelce...

oğlumda çok sevdi.başka türlü yemiyor zaten ıspanağı...

yarın sabah görüşürüz ..haydin ben kaçar.....:10:
zilim sende tekrsar tarifleri döktürdüm aynı eski düzen olduk ..:9:
canım yumurta konur bu çorbaya bugdayı eklemesek . hem öyle daha uygun olur montiye ... bulgur kıvam versin diye sanırım . kıvam için yumurta ve yogurt yeterli olur zannımca .. deneyeylim zilim sagol eline saglık ...

aeben, Naz+, kengo+
kaçaklar sizi nerdesiniz ....:16:
çok sevindin ikinizi birden yeniden görmeyi . hadi kıslar tekrar başladık topluca katılın zide tabi fazla kilonuz varsa.:23:

oooo bende kilo çok ablacığım .... bende başladım tekrar bu hafta ama buraya gelemedim ... aslında senin şu oklavalarına ve gaza gelmeye çok ihtiyacım var ....

kayınvalidem ve oğluş sebebiyle pc yi açıp aranıza katılamıyorum ve motivasyonum bozuluyor.telefondan internete nasıl ve hesaplı bağlanabileceğimi öğrenmem lazım.
ocdim benim bebeler evdeki netten baglanabiliyorlar nete .kablosuz hattan .
Selam abencim, selam kızlarrr..Güzel bir gün diliyorum herkeze.:3: Evet abencim bu konuda çok haklısın, 40 dakikadan sonra yag yakımı başlıyor. Bir şeyde ben ekleyeyim. 1 kilo 7000 kalori demek. Yani yediklerimiz, içtiklerimiz ve spor 7000 kaloriye ulaşınca 1 kilo vermiş oluyoruz.:21:Bunun içinde spor şart. Gün içinde spor yapanlar, metebolizma hızlandıgı için, yapmayanlara göre fazladan 200 kalori yakıyormuş, bu da ayrı bir bilgi..
teşekürler ablam hoşgeldin ...
bugünkü menüm
KAHVALTI
ÖĞLE
ARA
1 adet t. hurması (1)
AKŞAM
100 g yoğurt (1.5)
salata
2 adet ceviz(3)
afiyet olsun bugünki mönünde çok güzel laceyyy.:46: canım neden eti gr.li yiyorsun w.w. içinmi?

kızlar merhaba 3.günüde devirdim çok şükür artık iyice alıştımhem diyete hemde önümde güzel şeyler olup yememeye ilk menümü yazıyım sonra bugün neler yazdınızı dikkatlce bakıcam kızlar benide uyarın yanlışım varsa lütfen.
kalkınca 1 elma
yarım saat sonra kahvaltı:
1.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 40gr kadar peynir 5-6 adet yeşil siyah zeytin salatalık ve maydonoz
öğlen:
yarım tabak taze fasulye salta ve yoğurt
akşam:
etli patlıcan yemepş yoğurt(üstüne atark yedim yanlış yapamdım umarım?) bolca salata
kahvaltı ve akşamdan sonra 10 dakika hareket+50 dakika yürüyüş(evde kendim yapıyor metrekareleri hesepladım artık :))) 1.5 litre su 2 fincan yeşilçay :21:
afiyet olsun senin mönünde çok güzel sibel..:46:

olur öyle kazalar ama arkasını getirme ..:34:
vaşş ocdim haklısın sen buraya uzak olunca tozutuyorsun ...:4:
ablam nasılsın kolay gelsin ... Ben gelemiyorum artık buralara sanırım yüzüm yok ... Kilom 64 oldu ... Ama seni burda gördüğüme çok sevindim ....
ha nazlım hoşgeldin .... mesajın arya karışmış şimdi gördüm ...:38:

amanın artık yüzüm yok gelmeye lafını unutunnnnnn:4: hadi nazlım yeniden başlıyorsun yeni avine tekrar 5li rakamlara dönecek gideceksin ....:4:

oooo bende kilo çok ablacığım .... bende başladım tekrar bu hafta ama buraya gelemedim ... aslında senin şu oklavalarına ve gaza gelmeye çok ihtiyacım var ....

:9:oklava simileyi yok artık nazlım :9: onun yerine şaplak atarız artık :1:

nazlım hergün mönü istiyorum ve artık kaçmak yok mutlaka girilecek günlük linke . bak burda olmayınca tozutuyo herkes...:4:

..nasılsın fıstıgım aynı iştemisin ev durumları nasıl . ?

nazlım sen burdayken bi ahberim var yeni ögrendim bende ..elifim enişteyi ikna etmiş :emir_bebek: için:52:
sende yokmu niyet ? yeni evimi bekliyoırsun .:34:

Son düzenleme:
15 kasım salı . 5.gün mönüm ....
bugüm montiye pek baglı kalmadım mecburiyetten ...

1 mandalina yr. elma ....

kahvlatı 8.00.

3. dl ekmek .peynir (normal )
z.ezmesi.2 yş zeytin .
tere salatalık maydonoz..

14.00(dışardaydım 1 avuç kuru yemiş .
14 30. (misafirlikde )
2 kş kısır... boooolll kıvırcık .
1 bib tursusu .
2 kş yogurtlu karalahana sal.
1 yaprak dol...

17. 30
1 kş kısırla yapılmış yeşil salata ( aslında tonla yapacaktım fakat bulgurlu ögüne yakındı saat o yüzden kısır kattım tatlansız diye .tekrar yagda eklemedim . .)
10 badem

22.00
yr br. y.y süt ...

2 de yattım bu arada sütüde ondan içtim migdem boştu..yoksa açlık hiç yokdu . tabe kadar karbon yersen açıkmassın ..:4:
hatam sabahdan 14 kadar fazla aç kaldım .
ve 3 ögünde korbonhidrat aldım . prode yok mönümde ... bulgurda bilgigniz gibi montide fazla yenmiyor benim gibi böyle darda kalınca
o yüzden bu mönümü montide örnek almayın çünki monti mönüsü olmadı
bugünse pro agırlıklı monti yapıyıorum çünki dün 1 haflalık karbon hakkımı yedim sanırım ..:37:

1 saat yürüyüş .
2.5 lt su .
1 kupa karışık çay ....

nazlım sen burdayken bi ahberim var yeni ögrendim bende ..elifim enişteyi ikna etmiş :emir_bebek: için:52:
sende yokmu niyet ? yeni evimi bekliyoırsun .:34:

ayyyy çok sevindim hayırlısı olsun elifim için cadıyı hiç görmüyorum ben ablam ben yeni eve geçtikten sonra düşünüyorum inşallah

Back
X