çamlıcam dukan diyetinin özü aynı karataydaki gibi gl endeksi 35 üstü karbonhidrat yememek ve karataydan farklı olarak proları yagsız yemek ..
yulaf kefegide dukanda tek yenen karbonhidrat onunda gl endeksi 15 civarındada oyüzden izin var onuda yemezlerse mazallah bagırsakları kurıycak .
tarife gelince . malum bizde ekmek türeviyle yumurta yok . fakat bu kuralı eger çokkk seyrek belki delebiliriz .yani bu size kalmış .
ama montiye başladıgım ilk haftalarda ben böyle bişi yapmazdım ..ilerleyen haftalarda belki.
birde splenda nedir bilmiyorum
ayşem enerji düşüklügün dengesiz kanşekerinden .
motivasyon düşüklügü hepimizde oluyor dönem dönem .ama istedikden sonra yapılmıycak bişi yok . montiyi bırakdıgında 60 sınırındaydın köye giderken yanlış hatırlamıyorum sanırım . çamlıcamın dedigi gibide herşey beyinde bitiyor istemekde.
bak azraya maşallahı var bu sefer bitricem diyor 2li rakamlara yaklaşmış.daha evvel okdar ugraştı ama belli bir noktada saldı kendini .. şimdi nasıl azimli ÇÜNKİ İSTİYOR.
HOŞGELDİN NESLİŞ.
CANIM ŞUAN KENDİNİ KÖTÜ HİSEDİYORSUN DÜNYA ÜSTÜNE GELİYORMUŞ GİBİ SANKİ BİR KAVANOZUN İÇİNE HAPSOLMUŞSUN GİBİ.
ÖNCELİKLE NAZMAZLARINA YENİDEN BAŞLA BU SENİ FERAHLATIR . VE DUA . DERLERYA HEP YER GÖK DUA ÜSTÜNEDİR DİYE .
ÖNCE ELİNDEKİLERE BİR BAK BELKİ FARKETMEDİGİN OKADAR ÇOK GÜZEL ŞEY VARDIRKİ HAYATINDA . BU HATAYI HEPİMİZ YAPIYORUZ İNSANOGLUYUZ İŞTE HİÇ BİŞİ MEMNUN ETMİYOR BİZİ .EN YÜKSEK MERTEBEDEDE OLSAK HERŞEYİMİZ YOLUNDADA OLSA İNAN BİR SÜRE SONRA TATMİN ETMİYOR BİZLERİ.
BELKİ ANLATIGIN KIZSIR DÖNGÜ SENİ BOGUYOR .ÜMİTSİZLİGE DÜŞÜYÜYOR .
ŞU LİNKLERDE 4.SENEM . NE ARKADAŞLARIN OLDU HEPSİ ÇOÇUK HASRETİYLE YANAN . ÇOK ÜMİTSİZ GÖRDÜKLEMİZ BİLE ŞİMDİ ANNE
NESLİŞİM SENİN ZAMNINDA GELECEK ELBET.
DİYET YAPAMAMANA İSE BELKİ BU BURHANİ YİYEREK KENDİNİ RAHATLATIYORSUN ,ALT BEYNİNDE ..KİLO VERMEYİ ÇOK İSTESENDE . HAYATINDAKİ DİGER KARIŞIKLIKLAR ÖNDE GELİYOR .YEMEGİ BİR KAÇIŞ OLRAK GÖRÜYOR OLABİLİRSİN .BELKİ SENİ ŞU SIRALAR TEK MUTLU EDEN YEMEK YEMEK
SUÇLAMA KENDİNİ BUNLARLA ...KİLOLU OLMAK DÜNYANIN SONU DEYİL SONUÇDA .
BU GÜNLERDE GEÇEÇEK NESLİHAN EMİN OL
DİŞİN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN
GÜNAYDIN BANUM![]()
yok canim yemiyiverim olur biter helede ilk donemde aebencim.saolasin verdigin bilgiler icin
aslinda benimkide biraz sacma oldu cunku ben orda yumurta ve yulaf kepeginin birlikte montiye aykiri olduguna uyanmam lazimdi
biraz daha dikkat gerekiyo demekki