- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
dünya hali canım bende 36 yaşındayım yaşlarımız yakın yani.. bu cadılar hep abla diyorlar onlardan büyügüm diye ..hıh ..Aeben,bu menülerin oluşmasında sizin katkınız çok çok fazla.Siz olmasaydınız muhtemelen başlayamazdım.Bu günlük yediklerinizi yazıyorsunuz ya,yeni başlayanlar için müthiş bir anahtar.Çok teşekkürler.2 gün boyunca okudum sizi.Bazı sitelerden mantığını anlamaya çalıştım ama ne yemem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yoktu.O da sizin sayenizde oldu.
Arkadaşım da gayet iyi biliyor ama 1998 de yapmış bazı şeyleri hatırlayamayabiliyor ama yine de gayet iyi bilgisi ve ayrıca da kitabı var.Sizin sayenizde bazı şeyleri benim bile ona hatırlattığım oluyor:)) Hepberaber yapınca da pek bir güzel oluyor.
Herkes yaşını kilosunu yazsa aslında güzel olur.Ben yeniyim merak ediyorum.
38 yaşındayım 28 Kasım 2011 de 61,5 kilo ile başladım.Hadi siz de yazın:)
canım cuma sabahları kilo bildiriyoruz . liste yapıyorum sende yzarsan eklerim .. pek hoş sohbetsin
ayrıca bu linki 2008 açmışım ..
aebenim afiyet şeker olsun aplam monti usulü bitterin aplam..buna çok azıcık portakal kabuğu rendesi de çok yakışır gibime geldi.deniycem valla..
bu monti hepimizi mucit yaptı walla...monti usulü gözlemeler,çikolatalar,tatlılar tuzlular poğaçalar,yemekler,,,,monti amcam sağ olsaydı oda kesin yeni bi kitap basıp bizi konuk ederdi walla kitabına..(allah rahmet eylesin monti amcamıza)
tekrar niye girdim zilim börekler donmuş bile 2 saatde kestim hatta kızartım . hatta şimdi oglanın sesi geliyor anne 2 tane bitridim 1 tane daha alayımmı diye demekki güzel olmuş ..
canım tavada kızartırsan azyada tabi dilimleri biraz daha ince kes 1 parmak kalınlıgında . gerçekden görüntüsüde güzek oldu ...
bittere gelince dün birden aklıma geldi anıden yaptım bu çıktı ortaya düşünsek daha neler çıkar .
hatta kuru kayısı yerine hurmayı deneyin daha leziz olcaktır ..
ama annemler hacdan geldi kıslar hafta sonu gidiyorum bol bol getiririm ....
hurma demişken bilglilicim canım aşarerken bol hurma ye bebegin çok zeki olurmuş . bak bunu göz ardı etme ...
Son düzenleme: