selam güzeller nasılsınız bakalııımmm
ben iyiym menüm yazıp işe kaççem
kahvaltı
2 dilim tb ekmeği beyaz peynir bol salata
öglen zeytinyağlı kereviz light yoğurt bol salata
akşam tavada tavuk gögüs yoğurt
ara 1 çatal kek (annem yapmış portakallı 1 çatal aldım zor tuttum kendimi mis gibi kokuyodu)
ara 1 portakal 1 dilim kivi 1 ısırık muz
alıntılarıma bakiim
banucum bece hamile deyilsindir gecikmiş olabilir bazen öle şeyler olabiliooo ama dielim hamilesin olsun be güzelim yeniden küçük ayaklar öpersin annesi zor da olsa başa geldimi allah sabrınıda azminide verioo ben şimd tunanın doduğu zamanki zorlukları hatırladıkça 2. yi düşünemez hale geliyorum tez yapmalıyım yoksa bida çocuk istemicem galiba
ondan şu kilolardan çabucak kurtulup bebiiş istiom sende üzülme canım
benimde evde yürüyüş bandım var seninkinin aynı çok memnunum pek fırsatım olmuyo yürümeye ama akşam şu kuran kursum bitsin başlıycam bende
yapıyolar die biliyom canım
ben iyiym menüm yazıp işe kaççem
kahvaltı
2 dilim tb ekmeği beyaz peynir bol salata
öglen zeytinyağlı kereviz light yoğurt bol salata
akşam tavada tavuk gögüs yoğurt
ara 1 çatal kek (annem yapmış portakallı 1 çatal aldım zor tuttum kendimi mis gibi kokuyodu)
ara 1 portakal 1 dilim kivi 1 ısırık muz
alıntılarıma bakiim
günaydınnnnnnnn
hala gelmedi reglim aben abla hiç bukadar geç kalmamıştı son 1.5 yıldır inş mevsimlerdendir
3. bir çocuk düşünmüyorum yanii
hoş bu gittigimdeee annemden böyle bir şey sezinledim bi kızın olsun dedi banaa bunlar büyüdügünde kendini
kurtardıgındaaa dediii bende hayır dedim tabikii
amaa ne yalan söleyim acaba bir kızım olsa mı? demekten geride alamıyorum kendimiii fakatt
yaşadıklarımı düşününceee düşüncesi bile yoruyor benii
okadar börek dedimmm dediimm yaptıgımı yazmayı unutmuşum
sigara böreginin biraz kalını şeklide sardım iki kat yufkadan yag sürüdm arasına
ıspanaklarıda pişirmedimmm dediginiz gibi diriden yaptım öldüler zaten
bi koşu bandıda bana aldırcaksınız vallahi yaaaa:26::26::26::26::26::26:
ama öncelikle taşınmam lazım![]()
banucum bece hamile deyilsindir gecikmiş olabilir bazen öle şeyler olabiliooo ama dielim hamilesin olsun be güzelim yeniden küçük ayaklar öpersin annesi zor da olsa başa geldimi allah sabrınıda azminide verioo ben şimd tunanın doduğu zamanki zorlukları hatırladıkça 2. yi düşünemez hale geliyorum tez yapmalıyım yoksa bida çocuk istemicem galiba
ondan şu kilolardan çabucak kurtulup bebiiş istiom sende üzülme canım
zemin tartan taban istersen egim verebılıyosun kendınde verebılıyosun otomatıktende verdirebılıyosun yanı ben o kadar yoruluyorumkı zaten egımı kullanmıyorum bile yanı bı yürüyüş bandında ne istersen hepsi var benım aldıgım aglette dıynamıc 1530
benimde evde yürüyüş bandım var seninkinin aynı çok memnunum pek fırsatım olmuyo yürümeye ama akşam şu kuran kursum bitsin başlıycam bende
kızlar saglık ocaklarında kan testi yapılıyormu acaba?
yapıyolar die biliyom canım