- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
walla şurdan beş dakika ayrılmaya gelmiyor haahemen kaynatıyorsunuz.gelincede oku oku bitmiyor.
benim ampullerdede çıkmıyor kesmek için tırtıklı şeyden.ben bazen bıçağın sırtıyla vurup kırıyorum ama cam kırıkları saçılacak diye peçeteye kırmak daha kolayıma geliyor aplacım..bende senle aynı şeyleri düüşünüyorum o doktor oğlan aylini iyi edecekama osmancığın akıbetini bilmiyorum,bir yerde seri katil olacak osman büyüynce diye okmuştum ama şehir efsanesidir bence..ama hırsız olabilir
heryerden bişey aşırıyor ve anasıda gık demiyor oturup bayağı bi güzel yiyiorlar ailece...
aplam ben ampul kırmıyorum bu karışıma ama kırılsa daha bi iyi olur bence..ben zeytinyağı ve bal karışımını sürüyorum saçlarıma.ama hntyağıve ampul eklense çok daha faydalı olur..ben kestirdim kırık falan kalmadı ama düzleştirme maşa ile dalga verme krepe yapma vs..ne ararsan hepsini tüm hafta sırayla uyguluyorum .hazır kestirmişken yıpranmasın diye önlem maksatlı yapıyorum bunu..
kızı olan herkes yat kalk dua et her şeyine ortak kıslar diyorlar.kıyafetten kozmetik ürünlere kadar ..ama ben kzım olsun çooooooook istemiştim.rabbim oğlan takdir etti oğlan verdi.inşallah hayırlı evlat olur(amiiiin)
ay beynim döndü valla karanfil,tarçınlı yeşil çay zayıflamak için
yaglı bakım saç uzatmak için
ballı bakım saç yıpranmasın diye
sarımsakkk saglıklı olsun diyee
amanınnnnnn kayaı kırdım sonundaaa gidip bütün yagları alıp katıcam hahahaha