slm canlar...
bu saat oldu girene kadar.ellerim mahvoldu walla leş gibi çamaşır suyu ve bilmum deterjan kokuyor

(sabah okuldan gelirken kıyafeti aldığım butiğe uğradım,terzilik işi vardı askıları kısaltılacaktı onu aldım eve geldim oğlkuşu doyur kendimi doyur işlere bi giriştim daha yeni oturdum ve silip sürpürme işi duruyor

( buzdolabını ve mutfak dolaplarını boşalttım fırındı b.mak vs..hepsini sildim.buzdolabının içinde camların üstünde beyaz örtülerim var onları yıka kurula ser yerleştir.sonra bi baktım camlarda son yağmur ve fırtınadan sonra bakılacak gibi değil hooop onlara bi dalış yapayım dedim alt katın camlarını sildim.üüst kattanda sadece bi oda kaldı.ama yapamıycam artık..o arada yemekte yaptım.walla bittim artık.yarında okuldan gelince evi silip süpürür toz alırım,ütüler var.banyo wc vs... ev işinden nefretttttt ediiyorum..

cnm la roche posay'in her cilt tipine uygun her ürünü mevcut mutlaka sana uyan bişeyi vardır.büyük eczaneler cilt analizide yapıyorlar.yle bi yerde cilt tipini ve sorununu tespit edip ordan alabilirsin ürünleri.eczane ürünü olduğu için fiyat her yerde aynı nasılsa...
cnm bi arkadaşın oğlundada vardı ergenlik sivilcesi.cildiye doktoru ne kremler ilaçlar vs..vermiş ama iyi gelmemiş.oğlan kafayı çok takıyor falan demişti.birlikte tatil gittiğimiz eşimin cildiyeci arkadaşına soruverdim bende belki işe yarıycak bişey söyler diye..antibiotiği ezip içine bir iki damla (suyla %50 seyreltlmiş)alkolü karıştırıp sürsün sivilcelerin üstüne gece yatarken demişti.söyledim arkadaşa yapmışlar çok iyi geldi diye aramıştı beni ben o okuldan ayrıldığım halde..aklıma geldi söyliim dedim.isterseniz çok küçük bir bölgede deneyin.herşey her cilde iyi gelmeyebilir.yarım antibiotikle 1 tatlıkaşığı kadar alkollüsuyla yap çok küçük bir yere sürüp dene iyi gelirse diğer kısımlarada tatbik edersiniz...geçmiş olsun...ergenlikte oluyor bunlar,yağlı ve baharatlı şeylerden uzak durmaya çalışsın...
banuşum kardeşini nişanlayacakmışsınız hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin cnm..
kıs tarafı sözde bişey istemediyse sizde küçük bir bohça yaparsınız cnm.içinede havlusunu mendilini çorap güzel bir çift terlik,kutuda çamaşırlar oluyorya öle bişeyler falan oluyordu bohçada..başka neler vardıki unuttum valla uzun zaman oldu...aileye bişeyler konuşmıycaksa bu kadardı herhalde..büyük nişan yapacakmısınız ?yapacaksanız büyük bohça işine o zaman girersiniz..aslında bencede hiç gerek bu ıvır zıvır şeylere.hanginiz kullandı bohçada gelen o şeyleri...yada onları kullanmayınca başımız kelmi kalıyor..bana göre çok gereksiz masraf valla ama mahalle baskısı dediğimizde bir olay var malesef..
ben anneme kına falan istemiyorum diye yalvardım resmen.annem olmaz dul kadın gibi olurmu hiç öyle şey.kaçmadın etmed,n neden yapmayalım dedi...düğün istemedim nikah yapacaktık onada olmaz dediler yaptık düğünüde..ben sevmiyorum tantanayı ama annelerin babaların hevesi oluyor işte evlat mürüveti görmek için...bende oğlumun mürüveti görebilicemmi acep recep

evlenecekmi yada,toplumun değer yargılarının içine eden medyamız sayesiinde evllik kurumuna gençler güler hale geldi.korkuyorum oğlum bi gün anne ben (ayşeyle fatmayla) aynı evde yaşamaya başladım falan diycek diye...