Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Banu al benden de bi o kadar ama hergun 2 demir, 1 b12,1 kalsiyum ve 1 c vitamini aliyorum bu sebeple takmiyorum.dislerden ve regl donemi sebebiylede yuzumde dahil tum vucudum sis

günaydın canlar....
kurdeşenim sabaha kadar azdı resmen...eşim gelirken losyon getirmişti defalarca duş aldım alevi geçsin hiç olmassa diye..bu sabah okulu aradım gelemiycem diye,dr'a gittim...iğne vurdular bi tane...ilaç verdi..geldim..kırmızılıkları azaldı ama kaşıntısı ve acısı berbat...
sanki durmadan bişeyler ısırıyor vücudumu...morarttım kaşıya kaşıya..walla bizde çocuk olduk hemde 3 kardeştik.annemizde çalışıyordu bakıcı ellerinde büyüdük ama böyle kuduruk değildik...
az önce gene sesi kesildi...yukarı çıkmış piyanomun kapağının açık olan kısmından içeri tombalanın pullarını dökmüş..tellerin aralarından nasıl çıkartıcam bilmiyorum..gözümü kırpmaya gelmiyor..
banum sana içimden hep gıpta ediyorum walla cnm...allah sabır selamet versin..eğer seninkilerde böyleyse(ki eminim çokta farklı değiller ,çocukların hepsi aynı model:)) çok sabırlısın ....ben de sabredicem diye çok sıkıyorum kendime ediyorum..ama eminim hırpalasamda çözüm olmıycak..olacağını bilsem bi güzel elden geçireceğim çocuğu..ama iyice tersine tepecek hepten inadına yapacak...

öznurum korkma uyuşturacaklar zaten..sadece o cıyyy yapan ses ürkütüyor insanı..geçmiş olsun şimdiden tatlım.....

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim azminizden dolayı...veremeyenlerde üzülmesin...elbet gidecek bu kilolar...bunca azim boşa çıkmaz hiç bir zaman...:72:

Zilim ben acidan degil disimin cekilmesinden korkuyorum cok travmatik geliyor bana :)))
Oglusunu tebril ediyorum oglumla yarisiyorlar :)) dun burada ust katta oturuyoru bende kk ya bakiyorum boya kalemlerini bisikletin vida oyuklarina tikmis hadi onu bosver hic yapmadigi sey aa bi baktim bisey cigniyor yiyecek de yok oglum ne yiyorsun dememe kalmadi boya kalemini cignedigini anladim doldurmus agzini.ne tukuruyor ne aciyor Allah dan zehirlemeyen kalemlerdendi.zorla temizledim agzini :)

zilimmm valla çocuk bu cnm yapmazmı mesela geçen oyun hamurunu alıp mutfagın camına boca etmişler:(
sonra klozetin sifon yerine tuvalet kagıtlarını basmışlarrr:(
yani ister isteme zoluyor ama ölee s,rekli yaptıkları bir şey degil
çünkü benn yanlış yada dogru tv izletiyorum yanii başka çarem yok:(
bird eiki tane oldukları için çok oyalıyorlar birbirleirni
ama he rçocuk kuduruktur yaaa yapmıyor diyen yalan söler:)

hayırlı cumalar :16:
ocdim korkma canım bişi olmaz daha önce kötü tecrüben olmuş ondan korkun :)

zilim geçmişler olsun bende bilmiyordum kurdeşenin bu oldugunu eşiminde sık sık azda olsa oluyor onunkide stresden :19: sürekli kremleri var kulanıyor .

ogluşlarınızın macerlarını gülüm siyerek okuyorum .:9: he tabi beminkiler büyüdüya sizin maceralar gülüm setiyor beni.:9: ama geçmişi düşününce :27: sabır biraz hepsi hatıra olrak kalıcak :16:

banuşum neyaptın başlamadınmı bişilere kilon hala aynı
benim kiloda 65.6. bişi yaptıgım yok .ama bana ekmek trü kilo verdirmiyor bunu iyce anladım artık

Son düzenleme:
bu arada hatunlar geçenlerde girdigim sınav sonuçları belli olmuş 13 derden 11 geçmişim kaldıgıgım derslerdede 1 soruyla kalmışım:30:gelde yanma :19:
hadi bana musade eşim 2 gündür evde hasta yatıyor baya agır üşütmüş

Aebenim esine gecmis olsun.
Cnm simdi tekrar mi edeceksin ayni sinifi iki ders icin yoksa baska bi sistemi var mi?

merhaba kızlar :1:
ben geçen sene yapmıstım monti 5 kilo kadar vermiştim sporsuz.bu sene bıraktım 2 kg kadar geri aldım aslında sömestr tatilinde aldım kiloyu yoksa dikkat ediyordum :50: annemler 3 hafta boyunca neler yedirdi bana bir kez bile sebze pişmedi evde :50::50: öyle olunca 3 haftada 2 kg falan aldım direk :50: şuan aynaya bakıyorum direk basen ve simit bölgesinde toplanmıs :52::52::52: hemen kurtulmam şart :42: malum yaz geliyor...

öğlen :
limonlu cok az zeytinyağlı brokoli haşlaması
mercimek corbası
yoğurt

arada:
kuru kayısı
ceviz

akşam:
mercimek corbası yoğurt

aebenim çok geçmiş olsun eşine...hava tam grip olma havası..güneş azda olsa yüzünü gösterince insan yaz gelmiş gibi hemen kendini korumayı bırakıyor..bende bu sabah nasılsa arabayla gidicem diye incecik bir deri montla çıktım evden.hastanenin bahçesinden içine girene kadar içim ürperdi..
sınavlar içinde tebrikler aplam...:13: azim örneğisin valla...açıktan okuyanların kredili oluyor yalnış kalmadıysa aklımda,kalanlarıda verirsin hiç üzülme....

blackys yaza kadar verirsin fazlalıklarını cnm.burdan kopma motivasyonun azalmasın..sen kktc'de okuyordun değilmi?ben bu aralar alzaymerli gibiyim umarım yalnış kalmamıştır aklımda...yaşın genç metabolik hızın fazla...kıbrısta hava hep iyi zaten,bu mevsimdede tam yürüyüş yapmalıktır hava orda...kampüsün bahçesinde turla akşamüstleri...

ocd'im ve banum bu çocuklar bize külahı ters giydirecek besbelli...ben artık allahtan kendim için sabır diliyorum.oğlumun büyüyene kadar düzeleceği yok anladım ve bunu kabul etmeye çalışıyorum..kendimi salmaya çalışacağım artık başka çare yok gibi görünüyor..aklı biraz fazla geliyor çocuğun ve yaptığı şeylerde yaşından büyük...pedagog'un dediği bu...:37: daha az evvel uyutmaya götürücem odasına saksıda duran uzun yapraklı bi çiçek var girişte bütün yapraklarını yukarıdan aşağıya kadar ortadan ikiye ayırmış anne bak çiçek çoğaldı onu çoğalttım diye ellerini çırpıyor:36::36:oğlum nerden aklına geliyor nerden görüyorsunda yapıyorsun bunları annecim dedim.discovery channel'de çiçeklerin açmasını izledik biz babamla dedi...eşimi aradım sallıyormu yoksa doğrumu diye..evet ama o 2 hafta falan önceydi dedi:44::44:allahım ne unutuyor,ne bişiy yaaa..ben hep her dakika ne yaptı ne yapacak diye hep tetiktemi durucam:44:otur bi köşe sız be mübarek çocuk....allemde valiz gibi çocuklara imrenir oldum gerçekten..misafirliğe gidiyorlar çocuğu nereye oturttuysa ordan alıyor annesi...bizde nerdeee...azman ...walla billa azman...:20::20::20::20::20:evde bu halde dolanmaktan sıkıldım artık...akşam ağladım artık yatınca...alemin sorunlu çocuklarına sonuna kadar tahammül ediyorum evde kendi çocuğuma neden edemiyorum diye...:43::43:böyle düşündükçe dahada sıkıldım ve kabarcıklarım arttı...:37: takmamaya çalışçam ,rahat bi anne olmaya uğraşıcam artık napiim...

nazlı nerelerde ,kilo durumu ne acaba?

zilimmm çocuklar hiç bişeyi unutmuyorlar cnmm malesef
benimkiler taa 7 ay önceki olayı annlattılar bana biraz önce beyinleri henüz çok taze oldugu için böyleler sanırım.
valla geçen hafta misafir geldi kayra 2 yaşındaki misafir kızı bir yere sıgdırmadı neoyuncak verdi ne mısırını paylaştı sürekli agladı
etim kemigimden ayrıldı snirden yaa, anlatamam yani sana::(

geçmiş olsun aben ablaa enişteye, sınavların içlind eiyi bir sonuç benceee
telafi edersin sen 2 dersi,
diyet anlamınd abol bol yiyorum abla tartı 67.5 dedi bana sagolsun bakalımm ne olcakk sonum:(
havalr güzel gibi görünüyor ama henüz 7 de çıkıp yürümek için çok çok erken:( o sebepten çıkamıyorum
call teyzeme başlıycam p.tesi günü bi aksilik çıkmazsa tabii
çocuklar da bend ehapşuruyorum umarım hasta olmayız:(

evet ziligurticim doğru hatırlıyorsun :34: insallah vericem hepsini. eskiden tek yaşıyordum şimdi 3 kişiyiz yurtta o da sıkıntı oluyor onlar durmadan birşeyler yiyor öyle olunca ben de dayanamıyorum :52: ama yok artık kararlı olmam şart cünkü giydiklerim yakışmamaya başladı

aslında callanetics yapmak istiyorum ama ben koşmalı atlamalı zıplamalı spor yapmayınca yani baya kan ter içinde kalmayınca sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum. geçen sene call yaptım bi süre ama bilemiyorum. düzenli yapmıs ve sonuc almıs olan var mı?

aslında callanetics yapmak istiyorum ama ben koşmalı atlamalı zıplamalı spor yapmayınca yani baya kan ter içinde kalmayınca sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum. geçen sene call yaptım bi süre ama bilemiyorum. düzenli yapmıs ve sonuc almıs olan var mı?

merhaba black
hoşgeldin öncelikleee şimdi hoplamalı zıplamalı sporlar kalori yaktırıp kilo verdirir amaa
callesting plates gibi sporlar sıkılaştırır çok kalori yaktırmaz kiloda verdirmez :(

meslea yürüyüş sonrası call süper olur ah imkan olsa:(

işte kafam karısık o yüzden. fitness a gitmek istiyorum ama biliyorum bir süre sonra dersler yüzünden gidemicem. call yaparken de sıkılıyorum cok :52: öyle kararsız durumlardayım bakalım artık.

merhaba kızlar uğrayamadım kaç gündür . monti falan kalmadı bende çünki ... ne güzel 59 olmuştum ama yine 61,5 oldum :14::14:

nazzz
çok iyi gidiyordun cnm ne oldu birden?
geçen başladım montiye yazmıştın?
ayça kayanın listesine bi göz at derim nazz:(

iyi haftasonları hepinize .

iyi akşamlar meyvede sınırlama varmıydı kivi nar gibi....
blachkımında dedigi gibi muz, karpuz, üzüm dışındaki meyveler yenebilir .ama günde en fazla 3 porsiyon .

Son düzenleme:
Banu al benden de bi o kadar ama hergun 2 demir, 1 b12,1 kalsiyum ve 1 c vitamini aliyorum bu sebeple takmiyorum.dislerden ve regl donemi sebebiylede yuzumde dahil tum vucudum sis
ocdim 2 tanemi alıyorsun kan ,lacı . canım yogurdu ögünleriden çıkaristersen demir eksikligine sebeb oluyor . benim çokkkkkk uzun monti yapanlar bu konuda dikkatli olsun ögünlerden bazılarından çıkarıp arlara yerleştirin yogurdu
Aebenim esine gecmis olsun.
Cnm simdi tekrar mi edeceksin ayni sinifi iki ders icin yoksa baska bi sistemi var mi?
ocdim ziliminde dedigi gibi kredili . her sınava girişde 30 kredin var ne toplarsa canım . sanırım 26 . keredi aldım. üzüldügüm kaldıgım 2 derside tek 1 soruyla kaybetmem . yoksa kalmak diye bişi yok .
önümüzdeki yıl sano sanırım diplomamı alırım inşallah :)
merhaba kızlar :1:
ben geçen sene yapmıstım monti 5 kilo kadar vermiştim sporsuz.bu sene bıraktım 2 kg kadar geri aldım aslında sömestr tatilinde aldım kiloyu yoksa dikkat ediyordum :50: annemler 3 hafta boyunca neler yedirdi bana bir kez bile sebze pişmedi evde :50::50: öyle olunca 3 haftada 2 kg falan aldım direk :50: şuan aynaya bakıyorum direk basen ve simit bölgesinde toplanmıs :52::52::52: hemen kurtulmam şart :42: malum yaz geliyor...

öğlen :
limonlu cok az zeytinyağlı brokoli haşlaması
mercimek corbası
yoğurt

arada:
kuru kayısı
ceviz

akşam:
mercimek corbası yoğurt
fıstıgım sabah ekmekli kahvaltıda etiysen 3 ögün karbon almışsın . bu montiye uymaz .:34: öyleyim yemesen mercimegi iyiydi.

ocdim ne yapdın dün sag salim atlatınmı dişçi işini.?
zilim ogluşuna :nazar: bence çoçugun bu yeteneklerini göz ardı etmeyin gerekirse yurt dışına götürün (eger burda egitimi yoksa )

Back
X