Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında callanetics yapmak istiyorum ama ben koşmalı atlamalı zıplamalı spor yapmayınca yani baya kan ter içinde kalmayınca sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum. geçen sene call yaptım bi süre ama bilemiyorum. düzenli yapmıs ve sonuc almıs olan var mı?
iyi akşamlar meyvede sınırlama varmıydı kivi nar gibi....
blachkımında dedigi gibi muz, karpuz, üzüm dışındaki meyveler yenebilir .ama günde en fazla 3 porsiyon .iyi akşamlar meyvede sınırlama varmıydı kivi nar gibi....
ocdim 2 tanemi alıyorsun kan ,lacı . canım yogurdu ögünleriden çıkaristersen demir eksikligine sebeb oluyor . benim çokkkkkk uzun monti yapanlar bu konuda dikkatli olsun ögünlerden bazılarından çıkarıp arlara yerleştirin yogurduBanu al benden de bi o kadar ama hergun 2 demir, 1 b12,1 kalsiyum ve 1 c vitamini aliyorum bu sebeple takmiyorum.dislerden ve regl donemi sebebiylede yuzumde dahil tum vucudum sis
ocdim ziliminde dedigi gibi kredili . her sınava girişde 30 kredin var ne toplarsa canım . sanırım 26 . keredi aldım. üzüldügüm kaldıgım 2 derside tek 1 soruyla kaybetmem . yoksa kalmak diye bişi yok .Aebenim esine gecmis olsun.
Cnm simdi tekrar mi edeceksin ayni sinifi iki ders icin yoksa baska bi sistemi var mi?
fıstıgım sabah ekmekli kahvaltıda etiysen 3 ögün karbon almışsın . bu montiye uymaz .merhaba kızlar
ben geçen sene yapmıstım monti 5 kilo kadar vermiştim sporsuz.bu sene bıraktım 2 kg kadar geri aldım aslında sömestr tatilinde aldım kiloyu yoksa dikkat ediyordumannemler 3 hafta boyunca neler yedirdi bana bir kez bile sebze pişmedi evde
öyle olunca 3 haftada 2 kg falan aldım direk
şuan aynaya bakıyorum direk basen ve simit bölgesinde toplanmıs
hemen kurtulmam şart
malum yaz geliyor...
öğlen :
limonlu cok az zeytinyağlı brokoli haşlaması
mercimek corbası
yoğurt
arada:
kuru kayısı
ceviz
akşam: