slm kısçeler....
kafam kazana dönmüş şekilde geldim eve..okulda koro çalışmalarına başladık bu gün 23 nisan için..üç sınıfı bir araya getirip koro çalıştık valla şu an sağır ve algılamasız gibiyim...ambale oldum resmen...
aebenim bir ara bakmıştım BMI'ime..kaçtı hatırlamıyorum ama çok zayıf gurubundaydım...akşamki pizzadan yedim valla çok küçük bir kare dilim..üç kat kaşar peyniri serpmiştim ...susamda serpmiştim aynen dominosun bol malzemosu gibi...oğlumla eşim bayıla bayıla yediler neredeyse bir tepsiyi walla..tek bir dilim kalmıştı onuda bu sabah yemiş eşim..sabah sabah ne mide şu erkeklerde..ben peyniri zeytini zor yyiyorum erken kalkınca..dişimi fırçalayamıyorum öğürmekten...çok hasas bi midem var...eşimde tam tersi..sabah köfte bile yer yani...
ben bu günde ne yemek pişireceğimi bilemeyip eşimle oğluma barbunya ve kaymaklı pilaw kendimede ayran çorbası yaptım.(detox çorba)
banum ben çok karmaşık şeyleri yiyince midem acıyor,yanıyor cnm...ondanda çok istemedim yemek.severim pizzayı ama sanırım içindeki sucukmu,sulandırdığımız saçlamı nedir bilemiycem ama midemi yakıyor..bu sıralar midemde çok hassas..stresten sanırım yanıyor ara sıra...rennie falan kulanıyorum..
banum çocuklar gündüz ne yapıyorlarsa gece sayıklıyorlr cnm..benim oğlumda geçen laptobumun kablosunu kestiğinde bağırmıştım ona..bende senin parmaklarını kesicem bi daha yaparsan böle bişey diye...

(
nasıl etkisi altında kalmışsa kuzum gece anne parmağımı kesme nolur anne kesme diye ağladı..nasıl vidan azabı çektim anlatamam.dillerim kopsaydıda demeseydim diye..
bir gün okuldan gelirkende arabada ağladı zırladı kemerlerini çzömek koltuğundan inmek istedi ben ön koltukta buhran geçirdim tabii,ağlıycak duruma geldim trafik su gibi akıyor bu arada..oğlum yeter artık gidip başka bi çocuğun annesi olucam böyle yapmaya beni üzmeye devam edersen kes artık şu zırlamayı dedim.o gece ve ertesi bir kaç gün sürekli anne başka çocukların annesi olma üzmiycem annecim seni benim annem ol onların değil diye sayıkladı durdu..

( insanı delirtene kadar uğraşıyorlar sonrada vicdan azabından duramıyoruz..
oğluma nasıl davranırsam davranayıp hep içimden bişey kendimi sorgulamam sebep oluyor sizde öylemisiniz?iyi bişeyde yapsan yada desem acaba doğrumu davrandım,kızsam bağırsam yada yalnış davransanmda aynen sorgulama başlayıveriyor içimde...yada tutarsız davrandığımda (ilk başta izin vermediğim bişeyi sırf sussun diye izin verdiğim de falan)hemen iç sesim konuşup yargılamaya başlıyor beni...tırlatıyormuyum yoksa herkeste bu iç ses olayı varmı???